Διαγραμμένο μέλος 248557
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Η Μπιουτι ξέρουμε πότε γυρνάει;
Καμία μαβρουλα παίζει πουθενά ;2η την πετυχαίνω πάντα
Η Καμελια τον επαιρνε καθολου ακαποτα καυλεα μου ή ντρεποτανε?Αυτό που συμβαίνει στο φωκαιας 27 είναι ιεροσυλία. Από εκεί έχουν περάσει ιέρειες του sex κ αυτές που φέρνουν τώρα εκτός ελάχιστον εξαιρέσεων δεν ποιανουν τίποτα μπροστά τους.
Η συγκεκριμένη δεν μπορεί να συγκριθεί με χριστινα ελληνοουκρανη κορίτσι με φιλότιμο, η την καμέλια που τα έκανε όλα στο κρεβάτι σε γαμαγε με το βλέμα της .
Όπως επισης με την Αθήνα την πειραιωτισα, τι να περιγράψει κάποιος, σταθμός, κατηγορία από μόνη της.
Σε εμένα δεν είχε κάνει ποτέ κίνηση ούτε είχε ακουστεί ποτέ κάτι ιδιαίτεροΗ Καμελια τον επαιρνε καθολου ακαποτα καυλεα μου ή ντρεποτανε?
Φορούσε ένα διχτυωτό ολόσωμα που φαίνονταν τα πάντατ εννοεις αρχηγε μου σχεδον γυμνη ?
Αλεξάνδρα, Φώκαιας 25Α απο 6μμΥπάρχει καμία να κάνει δυνατό καλό ελεύθερο τώρα δεύτερη βάρδια στη φυλής?
Αυτή μήπως είναι η Μπέλλα που δούλευε Μεταξουργείο γιατί πήγα χτες κ νόμιζω ότι θυμάμαι την στρίγγλα τσατσά που δουλεύουν μαζίΑλεξάνδρα, Φώκαιας 25Α απο 6μμ
Αυτό που λες συναγωνιστή το έχω διαβάσει κάπου εδω μέσα. Προσωπικά δεν το γνωρίζω.Αυτή μήπως είναι η Μπέλλα που δούλευε Μεταξουργείο γιατί πήγα χτες κ νόμιζω ότι θυμάμαι την στρίγγλα τσατσά που δουλεύουν μαζί
Επειδή πέρασα χτες αλλά βγήκαν δύο κορίτσια μαζί ποια απ' τις δυο είναι η Αλεξάνδρα αυτήν με τατουάζ που έχει σκόρπια στο σώμα η άλλη η πιο κοντή?Αυτό που λες συναγωνιστή το έχω διαβάσει κάπου εδω μέσα. Προσωπικά δεν το γνωρίζω.
αυτή με τα τατουάζ και ανάμεσα στα βυζιά γράφει "MOMMY"Επειδή πέρασα χτες αλλά βγήκαν δύο κορίτσια μαζί ποια απ' τις δυο είναι η Αλεξάνδρα αυτήν με τατουάζ που έχει σκόρπια στο σώμα η άλλη η πιο κοντή?
Και δούλευε παλιά Μεταξουργείο στ 10 ? Και τώρα ζητάει 20 με την τρελή τσατσά που έχει μαζί τηςαυτή με τα τατουάζ και ανάμεσα στα βυζιά γράφει "MOMMY"![]()
Η Μπέλα είναι, το έχουμε πειΑυτή μήπως είναι η Μπέλλα που δούλευε Μεταξουργείο γιατί πήγα χτες κ νόμιζω ότι θυμάμαι την στρίγγλα τσατσά που δουλεύουν μαζί
Δες 59 κάτω δεύτερη βάρδια ! Στεγνή ομωςΚαμία μαβρουλα παίζει πουθενά ;
Όχι μετάξι
Αυτά κάνει η Μοίρα. Γυρολόγος ήταν, είναι και μάλλον θα είναι. Ποτέ δεν στέριωσε καπου. Μόνο για αντικαταστάτρια την έχουν. Και στο Περγάμου 1 ήταν η ρεζέρβα της Εβελίνας στα τελειώματα. (Ένα δάκρυ κύλησε μόλις είπα τη λέξη Εβελίνα...Κατέβηκα στα κεντρικά "καρφωτός" για τη Μίρα στο Φυλής 69 όροφο και ήταν εκεί η Μαρία η "Τσέχα ', από Δευτέρα κατά την υπηρεσία...
Στο ισόγειο η Λάνα σε δωμάτιο.
Απέναντι στο 84 κάτω η Ντιάνα με τον κυρ-Βασίλη να λέει τις ρίμες του!![]()
....μεγαλος ρομαντικος ερωτας.Η Καμελια τον επαιρνε καθολου ακαποτα καυλεα μου ή ντρεποτανε?
Αχ... Εβελίνα...Ένα δάκρυ κύλησε μόλις είπα τη λέξη Εβελίνα...![]()
Όχι μόνο ΑΚΑ, αλλά έκανε και διπλή εκτόνωση στο 20ρικο, εάν προλάβαινες μέσα σε 15 λεπτά!Η Καμελια τον επαιρνε καθολου ακαποτα καυλεα μου ή ντρεποτανε?