cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
Περιμενε στη σειρα σου.Την μπαουλιάζανε στο ξύλο (αφού το γούσταρε) για 20€
Και τώρα θέλει 200;
Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα!
Περιμενε στη σειρα σου.Την μπαουλιάζανε στο ξύλο (αφού το γούσταρε) για 20€
Και τώρα θέλει 200;
Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα!
Αρχιδια , μόνο το στόμα της ήταν σφιχτό.το μουνι της δεν μπορούσα να το δω ,όλα έγιναν με γύρισμενη πλάτηΑπό μπροστά παρθένα αλλά από πίσω μπαίνουν τραίνα !
Τι ώρες δουλεύει η Ολγα ;;Πολύ καλή η Όλγα
2η και 3η βάρδιαΤι ώρες δουλεύει η Ολγα ;;
Ειναι μερικες πουτανες οι οποιες πρεπει να αποσυρθουν πλεον λογω σεβασμου.Μια απο αυτες ειναι και η Αντριαννα.Κακως δουλευει.Δςν ειναι αντρας αλλα πλεον εχει κωλογριευσει αρκετα.Εικοσι χρονια πριν ειχε μεγαλο σουξε.Αλλα ο χρονος φθειρει.Εγω δεν εχω περασει ξανα μαζι της απο τη στιγμη που ενιωσα οτι επρατα ασεβεια κατα του εαυτου της και βεβαια και εμενα.Θέλω τη γνώμη σου για έναν που είδε την Αντριάνα στην Άγκυρας και με ρωτούσε εάν είναι άντρας.
Την έχω πάρει πολλές φορέςΗ εμμη η πιτσιρίκα στην φυλής που πακετωνε ή και πακετωνει τους μεγαλύτερους, γαμιέται καλα? Κι αν ναι μπορεί να πει κάποιος τι ωρες την βρισκουμε?
Σπυρου Πάτση 40 σήμερα το απόγευμα. Δεν ξέρω μόνο πόσο είναι η ταριφα.Καλησπέρα σε όλους, μήπως έχει εντοπιστεί πουθενά η Εύα από το Λιοσίων 73β απόγευμα (και μερικές φορές Φωκαίας) την έψαξα και στα δύο αλλά τίποτε. Ευχαριστώ.
Εύα. Πολύ τίμια περίπτωση για τους βυζολάτρεις. (6.3) | Λιοσίων 73Β (Μπουρδέλα) Λιοσίων
Κριτική για το Λιοσίων 73Β (Μπουρδέλα) Λιοσίων από Helluvatime με βαθμολογία 6.3www.bourdela.com
Τώρα στο πόστο τηςΚαλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν έχει επιστρέψει η Αλιονα Διδύμου 18 ? Γιατί πριν κάτι μέρες που πήγα ήταν κλειστό.
Στο Φωκαίας 25 όροφος έχουν σκάσει δυο ρωσίδες Αλεξάνδρα και Αλεξια, η Αλέξια είνια μπουμπουκάκι ζουμπουρλούδικο
Έχει κανείς επενδύσει;εγώ ε
Ωραία γυναίκακια.Στο Φωκαίας 25 όροφος έχουν σκάσει δυο ρωσίδες Αλεξάνδρα και Αλεξια, η Αλέξια είνια μπουμπουκάκι ζουμπουρλούδικο
Έχει κανείς επενδύσει;
τ εννοεις αρχηγε μου σχεδον γυμνη ?Αλιονα διδύμου 18 να σκουπίζει την είσοδο σχεδόν γυμνή και Ντιανα κωλαρου στο διδύμου 20. Σπεύστε γαμιαδες!
Πουτάνα είναι η Αλιόνα... τι θες να φόραγε;;;Στολή Βατραχανθρώπου;τ εννοεις αρχηγε μου σχεδον γυμνη ?
Η Αλεξάνδρα με τα τατού είναι η Μπέλα από Ιάσονος. Καλή είναι, για την άλλη δεν ξέρωΣτο Φωκαίας 25 όροφος έχουν σκάσει δυο ρωσίδες Αλεξάνδρα και Αλεξια, η Αλέξια είνια μπουμπουκάκι ζουμπουρλούδικο
Έχει κανείς επενδύσει;
Ελα τύπε μου, εχω πάρει 4 φορές την Αλεξάνδρα. Ειναι μακράν η καλύτερη πίπα στη Φώκαιας! Not to be missedΣτο Φωκαίας 25 όροφος έχουν σκάσει δυο ρωσίδες Αλεξάνδρα και Αλεξια, η Αλέξια είνια μπουμπουκάκι ζουμπουρλούδικο
Έχει κανείς επενδύσει;
Eχω επενδύσει 4 φορές στην Αλεξάνδρα. Πιπάρα!Στο Φωκαίας 25 όροφος έχουν σκάσει δυο ρωσίδες Αλεξάνδρα και Αλεξια, η Αλέξια είνια μπουμπουκάκι ζουμπουρλούδικο
Έχει κανείς επενδύσει;
Ελεύθερη πίπα?Ελα τύπε μου, εχω πάρει 4 φορές την Αλεξάνδρα. Ειναι μακράν η καλύτερη πίπα στη Φώκαιας! Not to be missed
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Eχω επενδύσει 4 φορές στην Αλεξάνδρα. Πιπάρα!
Ελεύθερη πίπα? Eννοείται φίλε μου!