SexontheBeach33980
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2023
- Like
- 109
- Πόντοι
- 0
Καμία παρτουζα άρα πετιτ πρωινή βάρδια υπάρχει; Μ έχει ζαλίσει ένας συνάδελφος από τις αγαμίες που χει όποτε επειδή κάνω πάντα μόνος βόλτα ας εκμεταλλευτώ την ευκαιρια
Φίλε έχεις το site γιατί για κάποιο λόγο δεν το βρίσκω; Μου βγαίνει μόνο ένα κυριλέ κανονικό μάλλον μασαζΜασάζ Delux, ψάξε site, βρες τηλέφωνο και κανόνισε. Ετοιμάσου να σου πιάσουν τον κωλο. Κάνα 150++ για μια άντε μιάμιση ώρα γαμησι. Εκεί δούλευε πριν κάνα εξάμηνο. Τώρα δεν ξέρω. Εγώ προσωπικά δεν έχω ενδώσει σε μασάζ κατοικον τον οβολό μου γιατί το θεωρώ κοροϊδία. Καλή η Ανίτα αλλά υπάρχουν μακραν πολύ καλύτερες κοπέλες σε αυτά τα λεφτά.
Φίλε έχεις το site γιατί για κάποιο λόγο δεν το βρίσκω; Μου βγαίνει μόνο ένα κυριλέ κανονικό μάλλον μασαζ
Αυτό που σου βγαίνει είναι ρε καλλιτέχνη.
Και δεν είναι καθόλου κανονικό...
Τι να σου πω ρε φίλε. Δεν το έχω ψαξει και τόσο. Αλλά να ξέρεις στην Αθήνα 2-3 επιχειρήσεις μασάζ κατ οικων με βυζιτες υπάρχουν. Δεν είναι πολλές. Μπορεί να άλλαξε ονομασία. Πάρε ζητα Άννα ή Αννίτα από Λευκορωσία πες τα χαρακτηριστικά της (όμορφη νταρντανα βυζαρου ξανθιά) και λογικά θα πέσεις μέσα.Φίλε έχεις το site γιατί για κάποιο λόγο δεν το βρίσκω; Μου βγαίνει μόνο ένα κυριλέ κανονικό μάλλον μασαζ
υπερβολές... έχω να δω κριτική για αυταρχικό χρόνια τώρα..Και όχι μόνο αυτή!
Γιατί δεν λες σχεδόν όλες Πρόεδρε? Με βαλιτσάκι κυκλοφορούν.
Από εκεί βγαίνουν τα λεφτά όπως έχουν πει πολλές κοπέλες στον κύριο Γιάννη.
Καθόλου υπερβολές, δεν είναι καθόλου τυχαίο πού όλο και περισσότερες κοπέλες το βάζουν στο πρόγραμμα τους, πιο ξεκούραστα για τις κοπέλες, το ότι δεν υπάρχουν κριτικές δε λέει κάτι ίσως μόνο ότι δε θέλουν να φανερωθούν ότι τον τρώνε,τέλος μη ξεχνάς ότι η συντριπτική πλειοψηφία τον πελατών στα σπιτάκια δεν είναι μέλη.υπερβολές... έχω να δω κριτική για αυταρχικό χρόνια τώρα..
Τσαντάκι κρατάνε πολλές, αλλά τόχουν για να βάζουν τα εξτράκια..
Ασχημη περιοδος.Πολλες κοπελες λειπουν και εχουν μεινει μονο κατι ελεεινα απο αποψη υπηρεσιων.Καμία παρτουζα άρα πετιτ πρωινή βάρδια υπάρχει; Μ έχει ζαλίσει ένας συνάδελφος από τις αγαμίες που χει όποτε επειδή κάνω πάντα μόνος βόλτα ας εκμεταλλευτώ την ευκαιρια
Τι Μαρινα την πρεζου φθλε μου στο Αγκυρας 9.Γραμμωμενη τιγκα και φυσικη κατασταση μαραθωνοδρομου.Μια βοήθεια, υπάρχει πουθενά καμία γυμνασμένη πουτανα; Θέλω να γαμησω γυμνασμένη γκομενα. Είδα μια μιλφ με απίστευτο σώμα στον δρόμο και έπαθα κόλλημα. Θέλω να πάω σήμερα το βράδυ. Υπάρχει καμία πρόταση;
ωστόσο για τους κάθε λογής τράβελους και πορνοσινέ υπάρχουν πολλές περιγραφές και κριτικές. εκεί δε φοβούνται να μη φανερωθούν ότι τον τρώνε ? Μάλλον παίζει ότι το φρέσκο κρέας έχει τη ζήτηση, το πλαστικό δεν τραβάει ...Καθόλου υπερβολές, δεν είναι καθόλου τυχαίο πού όλο και περισσότερες κοπέλες το βάζουν στο πρόγραμμα τους, πιο ξεκούραστα για τις κοπέλες, το ότι δεν υπάρχουν κριτικές δε λέει κάτι ίσως μόνο ότι δε θέλουν να φανερωθούν ότι τον τρώνε,τέλος μη ξεχνάς ότι η συντριπτική πλειοψηφία τον πελατών στα σπιτάκια δεν είναι μέλη.
Καλή η Δαναη;Δανάη Ι20 είναι στο πόστο της; Της χρωστάω ένα ξεκωλιασμα
Μόλις πέρασα. Είναι κλειστά.Καλημέρα σας ξέρει κάποιος αν είναι ανοιχτά το χωματιανου 11β η Αντριάνα ;
Η κάποια παρόμοια κωλαρα
Κρίμα …. Ευχαριστω .Μόλις πέρασα. Είναι κλειστά.
Μόλις πέρασα. Είναι κλειστά.
Δοκίμασε Ράνια από φυλής 84.ειναι όμορφη με κωλαρα και ελ.στοματικο. Απογευματινή μέχρι 11-11:30... Τελευταία φορά που πέρασα μαζί της την έκανα μπάνιο με τα φλοκια μου στον κωλο και στην πλάτη,ήταν τόσα πολλά που μου έλεγε χαριτωμένα θα σε σκοτώσω χαχαχαχαΚρίμα …. Ευχαριστω .
Κάμπια παρόμοια κωλαρα παίδες παίζει;