Δεν είμαι σοφός. Συνήθως ξεκινάει πρωί και αργα το απόγευμα σταματά. Δεν έχει τσατσά και το ανοίγει μόνη της. Ανεβαίνεις πάνω και ΑΝ είναι κλειδωμένη η πάνω πόρτα και η κάτω ανοιχτή πάει να πει ότι σκάβει κάποιος το γκροβερ της και όντως είναι παρούσα. Περιμένεις κάτω να φύγει ο συναγωνιστής και μπουκαρεις. Αν είναι κλειδωμένη και η κάτω άρα λείπει. Είναι πολύ καθαρή θειά και τα δωμάτια τα έχει περιποιημένα. Πάντα μανικιούρ πεντικιούρ στη πένα και φρεσκοπλυμενη μετά από κάθε συναγωνιστή. Δοκιμάζεις την πίπα δονητη που την βάφτισα σε μια παλιά κριτική μου και την έχει υιοθετησει χρόνια τώρα σαν δικιά της πατέντα - ευρεσιτεχνία από τότε που δούλευε στο καταγωγι της Διδύμου τρίτο υπόγειο δεξιά. Εγώ δεν δίνω πίπα ακα σε ιερόδουλες του μπουρδέλων παρά μόνο σε call και μασάζ, αλλά και με την καποτα καταλαβαίνεις αυτή την ιδιαίτερη βεντούζα στο πουτσοκεφαλο σου. Αφού όταν μου το έκανε την πρώτη φορά πριν χρόνια πήγα να ξαναδοκιμάσω από μόνος μου κι έβαλα τη δόνηση του κινητού πάνω στον πουτσο μου για να βρω τις ομοιότητες..... ΧΑΧΑΧΑΧΑ! (πλάκα κάνω).