Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (8 μέλη και 150 επισκέπτες)

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Έκανα το τεράστιο λάθος να παω με Έλενα ( ψεύτικα βυζιά τατουάζ στα πόδια και ξανθό μαλλί)Φυλής 67 οτι χειρότερο παιδιά φολαρα τέτοια δεν εχω ξανά φάει σαν να κανεις σεξ με την κατακουζινα μαύρο αλήθεια εύχομαι να κλείσει το μαγαζί
Την αλβανίδα με το καρέ ξανθό μαλλί νομίζω πως λες.. την είχε πάρει παλιά φίλος μου αυτήν δεν πέρασε καλά καθόλου.

Nikoscall

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Αυτή η Ρουσλανα από Φώκαιας 17β τι παίζει μέσα?? έχει πάρει κανείς?? πολύ ωραίο μωρό εμφανισιακα!!
Θα περάσεις καλά αν σαρεσει εμφανισιακά δοκίμασε δεν θα πάει χαμενο

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί ακόμα η ρωσιδουλα Ανίτα από Λεωνιδίου 28 πάνω ;
Μασάζ Delux, ψάξε site, βρες τηλέφωνο και κανόνισε. Ετοιμάσου να σου πιάσουν τον κωλο. Κάνα 150++ για μια άντε μιάμιση ώρα γαμησι. Εκεί δούλευε πριν κάνα εξάμηνο. Τώρα δεν ξέρω. Εγώ προσωπικά δεν έχω ενδώσει σε μασάζ κατοικον τον οβολό μου γιατί το θεωρώ κοροϊδία. Καλή η Ανίτα αλλά υπάρχουν μακραν πολύ καλύτερες κοπέλες σε αυτά τα λεφτά.

Τελευταία τροποποίηση:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Μασάζ Delux, ψάξε site, βρες τηλέφωνο και κανόνισε. Ετοιμάσου να σου πιάσουν τον κωλο. Κάνα 150++ για μια άντε μιάμιση ώρα γαμησι. Εκεί δούλευε πριν κάνα εξάμηνο. Τώρα δεν ξέρω. Εγώ προσωπικά δεν έχω ενδώσει σε μασάζ κατοικον τον οβολό μου γιατί το θεωρώ κοροϊδία. Καλή η Ανίτα αλλά υπάρχουν μακραν πολύ καλύτερες κοπέλες σε αυτά τα λεφτά.
Τι γαμούσαμε με ένα δεκάρικο...:cry:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Τώρα Βανέσσα, πέρασα. Όμορφη μικρή. Ανοιχτό πηγάδι μουνι και κωλοτρυπιδα , που δεν δίνει. Η τυππισα ήταν με τον γκόμενο στην δουλειά. Ούτε Χυσιμο αφήνει έξτρα κλπ ούτε πιπα ελεύθερη. Παει για γάμο μάλλον. Μέσα προσπάθησα να κλέψει αλλά τον έφαγε. Γενικά θα έλεγα μια χαρά λόγω ομορφιάς.

Τώρα μπορεί σε κάποιον να ρίξει φόλα σε κάποιον όχι.

Μου είπε δουλεύει πρώτη φορά εδω. Ελληνικά ήξερε μια χαρά το μουνι πηγάδι.. όποτε Ισως ήρθε μεταγραφή από Μεταξουργείο.

Τα έχουμε γράψει ποιό πίσω, όχι δεν είναι από Μετάξι.

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
560
Πόντοι
21
Την αλβανίδα με το καρέ ξανθό μαλλί νομίζω πως λες.. την είχε πάρει παλιά φίλος μου αυτήν δεν πέρασε καλά καθόλου.
Αναρωτιέμαι οι νταβες που τιςνβαζουν με το ζόρι να δουλεύουν οι αυτες που πανε απο επιλογή εκει δεν σκέφτηκαν να κανουν κάποια αλλη δουλειά η να βρουν αλλες κοπέλες που το λεει η ψυχούλα τους???? Αντε βάλαμε ψεύτικα βυζιά και μεικαπ και βγαζουμε λεφτά ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΤΕ

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Η θεία Σόνια είναι από τις πιο όμορφες κούγκαρ που έχουν περάσει από τη Φυλής. Αλλά έχει μαγκεψει πλέον και θέλει συγκεκριμένα πράγματα. Όπως γαμησι γκροβερ μόνο στα τέσσερα. Εμένα δε μου αρέσει έτσι. Θέλω ιεραποστολικα γκροβερ εγώ όρθιος αυτή ξάπλα κρεβάτι και να σηκώνω τα πόδια της εκάστοτε κορασίδας.
Που δουλεύει η Σόνια?

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Η θεία Σόνια είναι από τις πιο όμορφες κούγκαρ που έχουν περάσει από τη Φυλής. Αλλά έχει μαγκεψει πλέον και θέλει συγκεκριμένα πράγματα. Όπως γαμησι γκροβερ μόνο στα τέσσερα. Εμένα δε μου αρέσει έτσι. Θέλω ιεραποστολικα γκροβερ εγώ όρθιος αυτή ξάπλα κρεβάτι και να σηκώνω τα πόδια της εκάστοτε κορασίδας.
Για να πάρεις ό,τι θέλεις πρέπει να δώσεις κι εσύ αυτά που θέλουν οι άλλοι.
Κανείς δεν σου τα χρωστάει!
Σκέφτηκες μήπως η Σοφία δεν γουστάρει να βλέπει την φάτσα σου και αισθάνεται ότι σου κάνει πολύ μεγάλη χάρη που σε αφήνει να την πηδάς;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Τα έχουμε γράψει ποιό πίσω, όχι δεν είναι από Μετάξι.
Δεν απαντάς ομως. Γενικεύσεις ξέρω κι εγώ. Για πες από που είναι;

Ελληνικά μιλάει τέλεια, μουνι πηγάδι, την δουλειά την ξέρει. Πρώτη φορά λέει στην φυλής.

Λυσε την απορία για όσους δεν ξέρουμε από που ήρθε..

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
2ρη βάρδια δούλευει αυτό το καυλοραπανο? Σε ποιον οικο ακριβώς?
Εγώ πήγα περίπου 11 το βράδυ. Είναι Φωκαια 7 γωνία, υπόγειο σκαλάκια κάτω, δίπλα στην Ειρήνη ακριβώς που δίνει κωλο.

Λογικά κάπου 9 αν πας θα την βρεις. Γυφτορουμανα είναι.
Όμορφη για την περιοχή και νεανική. Όχι κάτι τρομερό προφανως. Αλλά αν δούμε τα χάλια της περιοχής λες οκ μπαίνω. Λιπαντικό δεν βάζει , εβαλε σάλιο.. και με σάλιο ήταν πηγάδι. όποτε εγώ γιαυτο δεν θα ξανά πήγαινα. Η αίσθηση με χάλασε.
Στα 4 πάει μπροστά , όποτε θέλει κλείδωμα. Γενικέ ομως αξίζει εστω για δοκιμή θεωρώ. Μην σας πάρω στο λαιμο μου

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Αυτη ηταν ? Εχω καιρο να περασω να τη δω.
Η βανεσσα παντως παει με το γκομενο της στη δουλεια, τον εχω πετυχει πολλες φορες να ειναι μεσα στο δωματιο υπηρεσιας στην Ιασωνος . Οταν τον βλεπω μεσα στο κουζινακι επιλεγω παντα δωματιο κοντα στο δωματιο υπηρεσιας, σφυροκοπω αγρια τη μικρη μεσα στο δωματιο ενω την λεω φωναχτα πουταναρα, αφου την γαμησω σκληρα πριν φυγω περναω απο το κουζινακι και λεω στην υπηρεσια οτι το κοριτσι ειναι πολυ καλο μεσα στο δωματιο και γουσταρει πολυ να γαμιεται.
Ο τυπος ηταν ετοιμος να εκραγει την τελευταια φορα.
Ελληνας ειναι ο κερατας, Γιωργο τον λενε.
Φιλε Δημήτρη μπορεί να μην ήταν αυτή ( μάλλον δεν είναι , δεν είδα τατουάζ , αλλά είχε και σκοτάδια)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Δεν απαντάς ομως. Γενικεύσεις ξέρω κι εγώ. Για πες από που είναι;

Ελληνικά μιλάει τέλεια, μουνι πηγάδι, την δουλειά την ξέρει. Πρώτη φορά λέει στην φυλής.

Λυσε την απορία για όσους δεν ξέρουμε από που ήρθε..
Μα αυτό λέω, έχουμε πει 3-4 φορές τις προηγούμενες βδομάδες, (άλλη μία τώρα), είναι η Βανέσσα Ρομούνα που δούλευε Χωματιανού 11 μέχρι τα Χριστούγεννα του 2023.
Εγώ πήγα περίπου 11 το βράδυ. Είναι Φωκαια 7 γωνία, υπόγειο σκαλάκια κάτω, δίπλα στην Ειρήνη ακριβώς που δίνει κωλο.

Όμορφη για την περιοχή και νεανική. Όχι κάτι τρομερό προφανως. Αλλά αν δούμε τα χάλια της περιοχής λες οκ μπαίνω. Λιπαντικό δεν βάζει , εβαλε σάλιο.. και με σάλιο ήταν πηγάδι. όποτε εγώ γιαυτο δεν θα ξανά πήγαινα. Η αίσθηση με χάλασε.
Στα 4 πάει μπροστά , όποτε θέλει κλείδωμα. Γενικέ ομως αξίζει εστω για δοκιμή θεωρώ. Μην σας πάρω στο λαιμο μου
Φιλε Δημήτρη μπορεί να μην ήταν αυτή ( μάλλον δεν είναι , δεν είδα τατουάζ , αλλά είχε και σκοτάδια)
ΔΕΝ είναι η Βανέσσα το έκφυλο, αναιδές βυζαροκοντοπούτανο από Μετάξι.

Το μόνο κοινό που έχουν αυτές οι 2, είναι το μ..νι πηγάδι και η ηλικία.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Πέρασα μπουρδελα. Σανέλ που λέτε φυλής μεγάλα δεν αξίζει για εμένα σιγά την γκομενα. Ηλεκτρα δεν βρήκε. Φωκαια 17 ρουσλανα μου άρεσε δεν Πέρασα. Αν έχει άποψη κανεις ας πει.

Αννα ται έπιανε φυλής μεγάλα νούμερα δουλειά , ωραία μουνι για εμένα αλλά κίνδυνος φόλας ( ανάλογα την ημέρα.

Τώρα Βανέσσα, πέρασα. Όμορφη μικρή. Ανοιχτό πηγάδι μουνι και κωλοτρυπιδα , που δεν δίνει. Η τυππισα ήταν με τον γκόμενο στην δουλειά. Ούτε Χυσιμο αφήνει έξτρα κλπ ούτε πιπα ελεύθερη. Παει για γάμο μάλλον. Μέσα προσπάθησα να κλέψει αλλά τον έφαγε. Γενικά θα έλεγα μια χαρά λόγω ομορφιάς.

Τώρα μπορεί σε κάποιον να ρίξει φόλα σε κάποιον όχι.

Μου είπε δουλεύει πρώτη φορά εδω. Ελληνικά ήξερε μια χαρά το μουνι πηγάδι.. όποτε Ισως ήρθε μεταγραφή από Μεταξουργείο.
Την κολοτρυπιδα της βανεσας, εκανε πηγαδι ο Γιωργος ο κερατάς?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Σκέφτηκες μήπως η Σοφία δεν γουστάρει να βλέπει την φάτσα σου και αισθάνεται ότι σου κάνει πολύ μεγάλη χάρη που σε αφήνει να την πηδάς;
Εσύ τι είσαι και τα λες αυτα; Ο νταβας της ή ο υπέρμαχος των ιερόδουλων; Ή αγαπούλης της θείας Σόνιας;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Εσύ τι είσαι και τα λες αυτα; Ο νταβας της ή ο υπέρμαχος των ιερόδουλων; Ή αγαπούλης της θείας Σόνιας;
Τίποτα από όλα αυτά!

Σαν διανοούμενος (στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις!) δεν πρέπει να ενοχλείσαι από τις διαφορετικές απόψεις.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836

Ευχαριστώ για τις info πάντως έχει σωματάκι πολύ κοντά στα γούστα μου γιαυτό ρώτησα......θα τσεκάρω την κορασίδα.....

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Η θεία Σόνια προσφέρει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες για 20 ευρώ 10 λεπτά.
Δεν της αρεσει; Καλώς!
Να αλλάξει δουλειά ή να αρνειται αυτούς που δεν γουστάρει. Όχι να παίρνει το 20αρι και μετά να μην γουστάρει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom