giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
Για τώρα μιλάς???
Η Βίκυ???
Η Βίκυ???
Μια χαρά ξέρεις...φαγωθηκατε που πήρα μια φωτό, οι δίπλα και οι δίπλα, παντού τα ίδια προφίλ έχετε.Απο πιο site ειναι η φωτο με το κιτρινο φιλε?
Για τώρα μιλάς???
Η Βίκυ???
Ελεγα να την δοκιμασω αλλα μολις ακουσα αδυνατη μου εφυγε η επιθυμια..Μεγαλου αλεξανδρου 21 ισόγειο Γιούλη μελαμψη αδύνατη όμορφη λατινα καλή και στο δωμάτιο για 10 ευρώ είναι τρομερή ευκαιρία.απλο πρόγραμμα κάνει.Την ξανατιμησα για πολλοστή φορά και σήμερα.
Δοκιμασε Εμμυ απο τα λιοσιων, ειναι οτι πιο κοντινο μου ερχεται στο μυαλο..Υπάρχει κάποια παρόμοια Μεταξουργείο η φυλής γενικά όπως αυτήν στην φώτο ? (Sophie rain)
Πριν κανά μήνα που είχα πάει, όχι....δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε σε αφήνει να πιάσεις μουνί....τσεκαρει κινητό κλειστό, και εκεί όπου έχεις αποθέσει ρούχα, πάει και τους αλλάζει θέση..... μήπως και υπάρχει κάμερα δηλαδή... παράνοια...... πάντως ακόμα και έτσι κάνει πολύ καλό γαμιση....Η Αλεξάνδρα στο Χωματιανού παίκτες ξαναξεκίνησε τσιμπούκι χωρίς καπότα σε πελάτες αν έχει πάει κανείς να μας πει.
Δουλεύει από τα μέσα Μαΐου στην αλυσίδα, πιο πρίν τον Μάρτιο δούλεψε 3-4 μέρες στο Φώκαιας 27β κάτω,όταν πρωτοεμφανιστηκε ανακοίνωναν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, τις τελευταίες φορές πού την είδα απλό.Σύλβια από Φυλής 65 ισόγειο. Μελαχρινή νεαρή κοπέλα με αδύνατο κορμί και πεσμένο βυζι. Καινούρια είπε η υπηρεσία. Ρουμάνα. Δεν ήξερε ελληνικά. Είπα να δοκιμάσω μπας και βρίσκαμε κανένα λαχείο. Πουτσες μπλε. Τίποτα μέσα. Ότι μπόρεσα από μόνος μου. Το μόνο που στήθηκε καλά και τον έφαγε. Μακριά
Ωραίος σε ευχαριστώΔοκιμασε Εμμυ απο τα λιοσιων, ειναι οτι πιο κοντινο μου ερχεται στο μυαλο..
Ελενη Φυλης 109 οροφος 3η βαρδια.Μεγαλοκοπελα απλου προγραμματος με γραμμουλα στο αψογα ξυρισμενο και πεντακαθαρο μουνακι της.καλημέρα μύστες, θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια όπως η μπάρμπορα που να έχει σχέδιο-γραμμή στο μουνάκι της;
χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω για το μέσο μέλος του μπου αυτό είναι φασολάκιΠαιδιά καλησπέρα
Η ενημέρωση που ακολουθεί αφορά το Φωκαίας 25Β όπου το τελευταίο καιρό είμαι τακτικός πελάτης. Οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί είναι η Σάρα και η Μανταλίνα. Εγώ συνήθως ξεμουνιάζω Σάρα (καστανόξανθο ρουμανάκι με σκυλέ φάτσα σαν της Πάολας) και δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Σήμερα είχα πάει μετά τις 12 που αλλάζει η βάρδια και είχε σχολάσει (νομίζω σχολάει 11:30) όποτε ήταν εκεί η Μανταλίνα μόνη της. Είχα απίστευτες καύλες και επειδή παίζει το ίδιο σάπιο ρόστερ σε όλα τα αλλά μπου της φυλής είπα να μπω Μανταλίνα να ξεδώσω. Έπεσε δυνατό ξεμουνιάσμα, έχυνε στα μπούτια και πριν μου περάσει καπότα πήγε και πήρε από μέσα τις μεγάλες. Την γάμαγα όβερ 10 λεπτά και δεν έχυσα. Μου είπε να μη τη ξανά γαμήσω άλλη φορά επειδή έχω τεράστια πούτσα και είναι νέα στο χώρο ενώ η Σάρα πιο εξπέρ (παραπονιόταν στο τσατσο very big dick κλπ) Έμεινα στο δωμάτιο κάνα 10 λεπτό ακόμα έβαλα τσόντα και έχυσα. Όσο έβλεπα τσόντα χτύπησε ο gay Τσάτσος τη πόρτα και με ρώτησε αν θέλω βοήθεια Ωραία εμπειρία, πλάκα είχε αλλά από δω και πέρα μόνο Σάρα πλέον.
ΥΓ η φωτό δεν είναι τραβηγμένη μέσα στο χώρο του μπουρδέλου