Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (17 μέλη και 226 επισκέπτες)

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Έχετε να μου προτείνετε καμία κοπέλα που να είναι αφέντρα στο σεξ ; Δηλαδή να ρίχνει σφαλιάρες , να φτύνει πρόσωπο , να αδειάζει καποτες με χυσια πάνω στο πρόσωπο αλλά να μπορει να συννεοηθει μαζί μου ; Ποια πίστευε ότι είναι ιδανική για αυτό ;

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.856
Πόντοι
216
Έχετε να μου προτείνετε καμία κοπέλα που να είναι αφέντρα στο σεξ ; Δηλαδή να ρίχνει σφαλιάρες , να φτύνει πρόσωπο , να αδειάζει καποτες με χυσια πάνω στο πρόσωπο αλλά να μπορει να συννεοηθει μαζί μου ; Ποια πίστευε ότι είναι ιδανική για αυτό ;
Μην χαλάς το νήμα με τα μπουρδέλα πήγαινε στην Μάγια Miλφ να σε φτιάξει. Όλη μέρα αυτό κάνει. Θα σε ντύσει και με ωραία γυναικεία ρούχα να νοιώσεις τον απόλυτο εξευτελισμό.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.787
Πόντοι
201
Έχει φύγει εδω κι ενάμιση χρόνο μπορεί και παραπάνω.... Επίσης είχε σταματήσει δύο χρόνια πριν κάνει τις τελευταίες εμφανίσεις της το πρωκτικό. Άρα έχεις χάσει περίπου 3-4 χρόνια από τις ενημερώσεις.
Είχε έρθει πριν κανένα εξάμηνο και έκανε κάποιες λίγες βάρδιες.
Μετά έφυγε πάλι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Νατη μελαχρινη παχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ναταλία καστανή νταρντανοπαχουλη κοπέλα,2. 5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, πάνω από το αριστερό στήθος και μερικά μικρότερα, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Βίκυ ξανθοκαστανη , σώμα με αρκετά πιασίματα, μπουτου, 1.5-2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Φωτεινή ξανθια γκιλφ με κατσαρο μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό για την ηλικία της σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπολεως 166α Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι και Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι συν βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Αναστασία μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος Ναταλία ξανθιά μιλφ παχουλη με 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Άννα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται και Λαρίσα ξανθοκαστανη μιλφ ,ψηλή με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
Εκτός αν πάρει προαγωγή σε studio το κορίτσι.
Αλλο αυτο.Αν μαθευτει που,θα υπαρξει συρροη πυρκαυλων συναγωνιστων οπως και να εχει.Αν η εμφανιση της στη Διδυμου ηταν το ντεμπουτο της,τοτε παρα το απλο προγραμμα που προσεφερε,το προσημο της ηταν θετικο.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Η Άννα που έδινε την κωλάρα της στο Φωκαίας 13 κάτω δουλεύει και αν ναι τι ώρες;

Έχει φύγει εδω κι ενάμιση χρόνο μπορεί και παραπάνω.... Επίσης είχε σταματήσει δύο χρόνια πριν κάνει τις τελευταίες εμφανίσεις της το πρωκτικό. Άρα έχεις χάσει περίπου 3-4 χρόνια από τις ενημερώσεις.
Την Άννα Κιοφτέ ή Μπιφτέκι θα ψάχνει νομίζω.
Απογευματινή εκεί θα είναι.
Που θα βρει καλύτερα... :zfuck:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Χωματιανου 11α Αλισα ξανθιά κοπέλα παχουλη, με 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα,

Λιοσιων 73β Εμμι το ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι, σώμα με πιασιματα 2αρι βυζι,τατουάζ ψηλά στα αριστερά πλευρά και Πατρίτσια λατινα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα 2αρι συν βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, πιρσινγκ στον αφαλό, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Σακιρα λατινα μελαχρινή κοντή χοντρή με 2αρι συν βυζί, τατουάζ στο κωλομερι κάτω χαμηλά στο δεξί πόδι στο στομάχι και κάποια μικρότερα και Εύα μελαχρινή νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ φιδάκι ψηλά στο δεξί πόδι και στην αριστερή κλειδα , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σωμα.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ Κορινα ξανθια μιλφ νταρντανα με 4αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α Άννα μελαχρινή μιλφ με πράσινα μάτια, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, πίσω χαμηλά στη μέση και στο αριστερό μπράτσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79β Άντζελα ξανθοκαστανη μιλφογκιλφ σώμα προς το νταρντανε 2.5-3αρι βυζι, τα πάντα εκτός κωλαράκι.

Βεργας 2 Μάρθα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι ωραίο στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Σαμπρινα καστανοξανθη χοντρή μιλφ με 2. 5αρι βυζι και Ιουλία μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Ελένη ξανθιά ψηλή χοντρή με 3αρια συν βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Κορινα ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα, τατουάζ στην ωμοπλάτη και μανίκι στο χέρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα αν είσαι καθαρός, πέρασε φίλος μου και έμεινε πολύ ευχαριστημένος, με έψησε κάποια στιγμή να περάσω και εγώ, υπηρεσία η Μπαρμπορα όπου θα δουλεύει πια στην απογευματινή βάρδια και μέχρι τις 0300.

Βεργας 6β Λιλιαν ξανθιά μιλφ παχουλη με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Βεργας 7 Χριστίνα μελαχρινη κοπέλα, σώμα με πιασίματακια , κοιλίτσα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 κάτω Μελίνα μελαχρινή μιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με αρκετά πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, με έξτρα λεφτά είπε ότι κάνει και κωλο.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Στέλλα μελαχρινή χοντρή, με μακρύ ίσιο μαλλί και γυαλάκια με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και 3-4 ακόμη μικρότερα, με πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστός.

Τροφωνιου 13 Ελένη ξανθιά γκιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Επιβεβαιώνω πως η Ιβαννα από Δ27 δίνει κωλο άνετα μέσα χωρίς να ανακοινώνεται στο σαλόνι. Αφού μου περνάει καποτα βάζει τζελ και στις δυο τρύπες. Κατευθείαν δεν χάνω την ευκαιρία και της λέω γυρνά στα 4 όπου μπήκα πρώτα μουνι και βάζοντας ένα δάχτυλο στον κωλο δεν διαπίστωσα καμία δυσανασχέτηση από μέρους της. Έτσι μετά από λίγες πιστονιες στο μουνι βγαίνω και τον βάζω κωλο όπου τον έφαγε χωρίς πολλά πολλά και εν τελεί κατέθεσα εκεί

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
σφηνάκι live επιγραμματικα

Παρασιου 36 κλειστά.

Περγάμου 27 Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αλκαμένους 113 Λίντα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ελένη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και με έξτρα μέσα κωλο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Επιβεβαιώνω πως η Ιβαννα από Δ27 δίνει κωλο άνετα μέσα χωρίς να ανακοινώνεται στο σαλόνι. Αφού μου περνάει καποτα βάζει τζελ και στις δυο τρύπες. Κατευθείαν δεν χάνω την ευκαιρία και της λέω γυρνά στα 4 όπου μπήκα πρώτα μουνι και βάζοντας ένα δάχτυλο στον κωλο δεν διαπίστωσα καμία δυσανασχέτηση από μέρους της. Έτσι μετά από λίγες πιστονιες στο μουνι βγαίνω και τον βάζω κωλο όπου τον έφαγε χωρίς πολλά πολλά και εν τελεί κατέθεσα εκεί
Σωστός, δεν έχω καταλάβει γιατί έχει γίνει θέμα τις τελευταίες μέρες για το αν δίνει κωλο, το έχω αναφέρει εδώ και πολλούς μήνες όπως το έχουν γράψει και οι συναγωνιστές @Pa Luki Luk και @Junax

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Φυλής 109β κλειστό.

Φυλής 109α Λολίτα, απλό πρόγραμμα.

Μαγνησίας 11 κλειστό.

Φυλής 105 δεξιά Κατερίνα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 105 αριστερά κλειστό.

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
σφηνάκι live επιγραμματικα

Παρασιου 36 κλειστά.

Περγάμου 27 Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αλκαμένους 113 Λίντα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ελένη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και με έξτρα μέσα κωλο.
αυτη η ελενη τι σωματοτυπο εχει?θυμασαι?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
αυτη η ελενη τι σωματοτυπο εχει?θυμασαι?
Screenshot_20240702_205314_Chrome.jpg

Henry Jekyll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Κριτικές
7
Like
663
Πόντοι
300
Το στοματικό τελειωτικό είναι κράχτης για να μπεις μαζί της, μιας και όταν πήγα στο φινάλε να την κεράσω το σφηνάκι κράτησε κλειστό το στόμα πιο σφιχτά και από τη Σφίγγα. Τον κατεύθυνε προς τα γεμάτα στήθη της, αμ δε όμως, δέχθηκε unexpected facial.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Την Άννα Κιοφτέ ή Μπιφτέκι θα ψάχνει νομίζω.
Απογευματινή εκεί θα είναι.
Που θα βρει καλύτερα... :zfuck:
A εντάξει. Εγώ κατάλαβα εκείνη με τα γυαλιά που παλαιότερα έδινε γκροβερ και ακα πίπα. Την αλβανίδα με την κωλαρα και την ωραία φατσα.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.481
Πόντοι
2.836
...εεε μαλλον θα αναγνωρισθηκε το προσωπο της δημοσια πλεον....!
Θα επανελθει πιστευω στο σωστο δρομο εκει που την αγαπανε πολλοι.Στη Διδυμου.....
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη.......χαχαχα.

Μόνο όποιος την πήρε μπορεί να πει με σιγουριά αν είναι η ίδια με την κοπέλα που ήταν στο GNTM.
Άλλοι λένε ίσως άλλοι δεν τη θυμάμαι άλλοι δεν μιλάει ελληνικά σε αντίθεση με την κοπέλα του GNTM......γενικά μπάχαλο τελιως ......οι απόψεις διίστανται....η αλήθεια άγνωστη

Μακάρι να ήταν η ίδια του GNTM και να έχουμε επιστροφή.......

The original Ukraine girl from GNTM

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη.......χαχαχα.

Μόνο όποιος την πήρε μπορεί να πει με σιγουριά αν είναι η ίδια με την κοπέλα που ήταν στο GNTM.
Άλλοι λένε ίσως άλλοι δεν τη θυμάμαι άλλοι δεν μιλάει ελληνικά σε αντίθεση με την κοπέλα του GNTM......γενικά μπάχαλο τελιως ......οι απόψεις διίστανται....η αλήθεια άγνωστη

Μακάρι να ήταν η ίδια του GNTM και να έχουμε επιστροφή.......

The original Ukraine girl from GNTM

Καμία απολύτως σχέση δεν έχουν ,ούτε στο σώμα ούτε στα μάτια ούτε στο πρόσωπο ούτε στα μαλλιά, δεν είναι αυτή

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.481
Πόντοι
2.836
Καμία απολύτως σχέση δεν έχουν ,ούτε στο σώμα ούτε στα μάτια ούτε στο πρόσωπο ούτε στα μαλλιά, δεν είναι αυτή
Η πιο σωστή κ ειλικρινής απάντηση !!!

Εδώ μέσα η παραπληροφορηση κ το τρολ πάνε αέρα ......

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Ισχύει δλδ ότι γράφουν στις περιγραφές:; Μόνο 1τη βάρδια δουλεύει;;
Το πρωί από 10-11 μέχρι 8 το βράδυ. Πρώτα τη πήραμε μουνί ο φίλος μου κώλο εγώ και μετά τής είπαμε να της δώσουμε αλλά 20 και έφαγε 2 πουτσες στη κωλοτρυπίδα της. Πολύ καυλα φίλε. Ούρλιαζε από πόνο και καυλα μαζί

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom