paparinos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Η Μαρία η αλβανίδα με τα γυαλακια που ήταν λίγο γεματουλα στην φωκαιας, έχει επιστρέψει?
Λογικό, αφού γνώριζε περί τίνος πρόκειται ένα δέλο με ιστορία στο υπερφουλαρισμένο/ μη ανακοινώσιμο μενού!Δεν ισχύει αυτό, είχε εξ αρχής πει ότι θα έμενε μέχρι Κυριακή
λογικά εννοείς την Μαρία από Φωκαιας 13. ήταν το στανταρακι μου κάποτε αλλα εξαφανιστηκε αποτομα.Η Μαρία η αλβανίδα με τα γυαλακια που ήταν λίγο γεματουλα στην φωκαιας, έχει επιστρέψει?
Έχει φύγει εδω κι ενάμιση χρόνο μπορεί και παραπάνω.... Επίσης είχε σταματήσει δύο χρόνια πριν κάνει τις τελευταίες εμφανίσεις της το πρωκτικό. Άρα έχεις χάσει περίπου 3-4 χρόνια από τις ενημερώσεις.Η Άννα που έδινε την κωλάρα της στο Φωκαίας 13 κάτω δουλεύει και αν ναι τι ώρες;
Ισχύει δλδ ότι γράφουν στις περιγραφές:; Μόνο 1τη βάρδια δουλεύει;;Εγώ και ένας φίλος μου πήγαμε στη Διδύμου 20 καί πήραμε τη Ντιάνα. Από φάτσα δε λέει αλλά έχει μία κωλαρα αεροδρόμιο. Της δώσαμε ένα 20 ευρώ παραπάνω καί την πήραμε συγχρόνως καί οι δύο από το κωλο καί τό μουνι. Ούτε τσόντα νά έβλεπες
1200-2000 περίπουΙσχύει δλδ ότι γράφουν στις περιγραφές:; Μόνο 1τη βάρδια δουλεύει;;
Ωραίος σε ευχαριστώ1200-2000 περίπου
...εεε μαλλον θα αναγνωρισθηκε το προσωπο της δημοσια πλεον....!Λάιβ σφηνάκι κονιάκ από Διδυμου 27:
Η Γέβα εγκατέλειψε το πεδίο της μάχης κι ενδέχεται να επιστρέψει σε κάνα δίμηνο. Δεν άντεξε το σκληρό γαμησι των μυστών που προτιμούν τον εν λόγω οίκο.
Η Ιβανκα έχει ρεπό σήμερα και στο πόστο βρίσκεται η Φωτεινή.
Εκτός αν πάρει προαγωγή σε studio το κορίτσι....εεε μαλλον θα αναγνωρισθηκε το προσωπο της δημοσια πλεον....!
Θα επανελθει πιστευω στο σωστο δρομο εκει που την αγαπανε πολλοι.Στη Διδυμου.....
Μην χαλάς το νήμα με τα μπουρδέλα πήγαινε στην Μάγια Miλφ να σε φτιάξει. Όλη μέρα αυτό κάνει. Θα σε ντύσει και με ωραία γυναικεία ρούχα να νοιώσεις τον απόλυτο εξευτελισμό.Έχετε να μου προτείνετε καμία κοπέλα που να είναι αφέντρα στο σεξ ; Δηλαδή να ρίχνει σφαλιάρες , να φτύνει πρόσωπο , να αδειάζει καποτες με χυσια πάνω στο πρόσωπο αλλά να μπορει να συννεοηθει μαζί μου ; Ποια πίστευε ότι είναι ιδανική για αυτό ;
Είχε έρθει πριν κανένα εξάμηνο και έκανε κάποιες λίγες βάρδιες.Έχει φύγει εδω κι ενάμιση χρόνο μπορεί και παραπάνω.... Επίσης είχε σταματήσει δύο χρόνια πριν κάνει τις τελευταίες εμφανίσεις της το πρωκτικό. Άρα έχεις χάσει περίπου 3-4 χρόνια από τις ενημερώσεις.
Αλλο αυτο.Αν μαθευτει που,θα υπαρξει συρροη πυρκαυλων συναγωνιστων οπως και να εχει.Αν η εμφανιση της στη Διδυμου ηταν το ντεμπουτο της,τοτε παρα το απλο προγραμμα που προσεφερε,το προσημο της ηταν θετικο.Εκτός αν πάρει προαγωγή σε studio το κορίτσι.
Η Άννα που έδινε την κωλάρα της στο Φωκαίας 13 κάτω δουλεύει και αν ναι τι ώρες;
Την Άννα Κιοφτέ ή Μπιφτέκι θα ψάχνει νομίζω.Έχει φύγει εδω κι ενάμιση χρόνο μπορεί και παραπάνω.... Επίσης είχε σταματήσει δύο χρόνια πριν κάνει τις τελευταίες εμφανίσεις της το πρωκτικό. Άρα έχεις χάσει περίπου 3-4 χρόνια από τις ενημερώσεις.
Σωστός, δεν έχω καταλάβει γιατί έχει γίνει θέμα τις τελευταίες μέρες για το αν δίνει κωλο, το έχω αναφέρει εδώ και πολλούς μήνες όπως το έχουν γράψει και οι συναγωνιστές @Pa Luki Luk και @JunaxΕπιβεβαιώνω πως η Ιβαννα από Δ27 δίνει κωλο άνετα μέσα χωρίς να ανακοινώνεται στο σαλόνι. Αφού μου περνάει καποτα βάζει τζελ και στις δυο τρύπες. Κατευθείαν δεν χάνω την ευκαιρία και της λέω γυρνά στα 4 όπου μπήκα πρώτα μουνι και βάζοντας ένα δάχτυλο στον κωλο δεν διαπίστωσα καμία δυσανασχέτηση από μέρους της. Έτσι μετά από λίγες πιστονιες στο μουνι βγαίνω και τον βάζω κωλο όπου τον έφαγε χωρίς πολλά πολλά και εν τελεί κατέθεσα εκεί