Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Ας απαντησει ο Atridis ο οποιος περασε χθες δωματιο μαζι της και ανεβασε κριτικη να μας επιβεβαιωσει οτι οντως ειναι αυτη.....όντως ή πλάκα;
Ας απαντησει ο Atridis ο οποιος περασε χθες δωματιο μαζι της και ανεβασε κριτικη να μας επιβεβαιωσει οτι οντως ειναι αυτη.....όντως ή πλάκα;
Πρέπει να είναι η Εύα που αναφέρει σε άλλη κριτική ο Μήτσος Μπόμπολας ως 32χρονη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι αυτή. Οι περιγραφές ταιριάζουν.Ας απαντησει ο Atridis ο οποιος περασε χθες δωματιο μαζι της και ανεβασε κριτικη να μας επιβεβαιωσει οτι οντως ειναι αυτη.....
Χα! που την θυμήθηκες, ίσως το μόνο κορίτσι που μετανιώνω που δεν πήρα περισσότερες φορές, κλασικά μάζεψε γρήγορα χρήμα και την έκανε, όπως η Λίνα πρόσφατα, 5-5 περιμένανε οι πάκιδες στο σαλόνι.Μήπως η Εύα Bluetooth απο Κολωνού 45 ? Και αυτη πρόφερε το ονομα της Γεβα και ηταν Ουκρανακι, ειδε κανείς αμα φορουσε Bluetooth στο αυτί στο σαλοναρισμα ?
Ωραίος! Αν περάσεις, ενημέρωσε για επιδόσεις!Και απο το GNTM σε οικο της Διδύμου.....
Πουτανα κοινωνία!!!
Το εφαγαν το κοριτσι τα μεγαλα συμφέροντα τα κονε κ οι πουστηδες της Τν!!!
Πολυ ωραιο μωράκι για τους λάτρεις του ανατολικού μπλοκ.....Ειναι από τα μωρά που βλέπεις κ περνάς σφαίρα δωμάτιο για test drive......
Έχει μπει στο στόχο....
Όντως!όντως ή πλάκα;
Αφού δεν πήγε για δουλειά σήμερα! Λογικό να ανεβάζει στορυ!δεν το πιστεύω ρε φίλε...πριν μισή ώρα ανέβαζε στορυ...
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι η ίδια .. χαζομάρες λέτεΘέλετε να μου πείτε ότι αυτό το αγγελούδι γαμιεται στη διδύμου για 20€?
Ρε τύπε συγνώμη αλλά λες ότι πέρασες με Μαρίνα που είναι σαν πρεζακι και δεν σε εξίταρε η Ιρίνα που μπροστά της είναι κουκλάκι;;;Πρωινή καταδρομικη
Ιρίνα Φωκαίας 27 στο πόστο τής
Κανένα άτομο αναμονή
Λοιπόν δεν εντυπωσιάστηκα όχι ότι δεν είναι όμορφη απλά δεν με εξιταρε να μπω
Έριξα ένα στην Μαρίνα Ιάσωνος 1γ προηγουμένως και γι'αυτό μάλλον συγκρατήθηκα
Διδυμου 27 ακόμα κλειστό
Επόμενος στόχος Ιβανκα η Γιεβα
Έχω ευαισθησία στα ουκρανικά λευκά δέρματα..Ρε τύπε συγνώμη αλλά λες ότι πέρασες με Μαρίνα που είναι σαν πρεζακι και δεν σε εξίταρε η Ιρίνα που μπροστά της είναι κουκλάκι;;;
Πλάκα μας κάνεις;; Πριν μήνες που την είχα πάρει ήταν σούπερ και είχε και λευκό δερματακι, αντίθετα με αυτά που διαβάζω παραπάνω για μαυριδερή. Πόσο σολάριουμ έκανε πια;;;
Δεν είναι αυτή η κοπέλα που πέρασα χθες στο Διδυμου 27Ας απαντησει ο Atridis ο οποιος περασε χθες δωματιο μαζι της και ανεβασε κριτικη να μας επιβεβαιωσει οτι οντως ειναι αυτη.....
Να πας στο νοσοκομείο να σε τσεκαρουν. Κάτι έχεις σίγουρα. Όλο το ποστ σου έχει μονο ένα ορθογραφικο λάθος!Δεν είναι αυτή η κοπέλα που πέρασα χθες στο Διδυμου 27
Καταρχάς δεν μιλά καθόλου ελληνικά.
Παντός είναι ισάξια σε ομορφιά,και πολύ καλός χαρακτήρας όχι καμία ψονισμενη
Κολωνού 48. Αν πετύχεις Άντζελα και Πάολα. Διπυρηνο τσιμπούκι Α' κλάσεως καθ' ομολογίαν πολλών συναγωνιστων.Ξέρει κάποιος αύριο πρωί στο Μεταξουργείο για παρτουζα με καλές υπηρεσίες?
...φρεσκια σαρκα ειναι.Λογικο να υπαρχει απηχησει στους χυστες μιας καποιας ηλικιας.Εδω εχει περασει η τρελεγκω η Ιβαννα που αμα δεν ειναι στα κεφια της παιζει και να σε παρατησει με το πουλι στο χερι.Κάτι μου βρωμάει με.την Εύα στο Δ27...ενώ ανακοινώνει απλό πρόγραμμα πολλοί μεσήλικες και μπαρμπάδες περνούν στο δωμάτιο...
αν ισχυει το σεναριο που λες διαλεξε εσενα σαν σωστος οικογενειαρχης που φαινεσαι...σε καταλαβε απτο σουλουπι σου...δεν ταιριαζεις εσυ σε τετοια μερη...Καλησπέρα μάγκες! Το μεσημέρι, μπήκα στο Δ. 27, ήτανε γεμάτο το σαλόνι. Η τσατσά είπε για μια κοπέλα Εύα, που ήταν στο δωμάτιο. Βαριόμουν να περιμένω κι έφυγα. Έχοντας φτάσει κοντά στο Δ. 22 άκουσα την πόρτα του 27 που άνοιξε και γύρισα να δω αν είχαν φύγει όλοι. Ένας τύπος ήταν μόνο, γύρω στα 55-60, που με πλησίαζε μιλώντας στο τηλ. κι έλεγε ότι η κάμερά του κατέγραφε τους πελάτες στο σαλόνι και ότι θα ανέβουν όλοι στο ίντερνετ ως πορνικοί πελάτες. Έλεγε ότι θα μπει και στο 22 και θα καταγράψει όσους θα ήταν στο σαλόνι.
Στάθηκα δίπλα και τον κοιτούσα κι άρχισε να λέει στο τηλ. κάτι του τύπου "έλα κι εσύ, πες και στον Γεωργιανό" κλπ. Μάλλον παπατζής ήτανε και ίσως έψαχνε θύματα-παντρεμένους ή διάφορους να πουλήσει παραμύθι και να πάρει κανένα φράγκο. Απορώ, πάντως, πώς διάλεξε εμένα, αν ισχύει το σενάριο που λέω, για να μου ξεκολλήσει λεφτά, γιατί είχα άλλη γνώμη για τη φυσιογνωμία μου
ΥΓ. Ακολούθησε επίσκεψη στη Χριστίνα στο Δ. 22 πάνω. Γύρω στα 45, ξανθιά κοπέλα με μεγάλο στήθος, ομορφούλα για την ηλικία της. Η τσατσά είπε για ελεύθερο στοματικό αλλά η κοπέλα δεν έκανε. Και γενικώς δεν θα ξαναπήγαινα.
Αν είναι άλλη Μαρίνα, πάω πάσοΈχω ευαισθησία στα ουκρανικά λευκά δέρματα..
Επίσης η Μαρίνα κάνει ελεύθερο στοματικό και γλυφοκωλαδα που σε αποζημιώνει από την μέτρια εμφάνιση..
Ωραία είναι η Ιρίνα απλά το έτυχε και δεν με εξιταρε σήμερα
Θα την δοκιμάσω σίγουρα όμως άλλη φορά
Τα σέβη μου
PS:Τύπε δεν εννοώ την Μαρίνα από Ιάσωνος 1 που είναι όντως σαν πρέζακι
Άλλη λέω εγώ με καστανά μαλλιά και tattoo..
Η Πάολα είναι διακοπέςΚολωνού 48. Αν πετύχεις Άντζελα και Πάολα. Διπυρηνο τσιμπούκι Α' κλάσεως καθ' ομολογίαν πολλών συναγωνιστων.
Α οκ. Δεν το γνώριζα.Η Πάολα είναι διακοπές
Ε ναι ρε τύπε είπαμε!Αν είναι άλλη Μαρίνα, πάω πάσο