Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 238 άτομα (21 μέλη και 217 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.174
Πόντοι
41.129

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.293
Πόντοι
201
Δεύτερος γύρος σήμερα με Άννα Ιωαννίνων 3. Για κάποιο λόγο φαγώθηκε να την πηδήξω χωρίς ξσποτα. Και επέμενε. Αλλάζανε στάση άντε έλεγε τώρα να την βγάλουμε. Προφανώς δεν την έβγαλα. Αλλά τι τρελες είναι αυτές. Έχει τύχει σε κανέναν?
Δε ξέρω αν το έλεγε σοβαρά η όχι. Αλλά αν κάνει ακα. Μακριά

sweeper

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
0

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Δεύτερος γύρος σήμερα με Άννα Ιωαννίνων 3. Για κάποιο λόγο φαγώθηκε να την πηδήξω χωρίς ξσποτα. Και επέμενε. Αλλάζανε στάση άντε έλεγε τώρα να την βγάλουμε. Προφανώς δεν την έβγαλα. Αλλά τι τρελες είναι αυτές. Έχει τύχει σε κανέναν?
Δε ξέρω αν το έλεγε σοβαρά η όχι. Αλλά αν κάνει ακα. Μακριά

Προσεξε φιλαρακι και σωσε την ζωη σου..

Ειναι θεμα ψυχολογικο με πολλες παραμετρους.., μια απο αυτες ειναι να θελει να κωλησει επιτηδες αλλους hiv..

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.293
Πόντοι
201
Προσεξε φιλαρακι και σωσε την ζωη σου..

Ειναι θεμα ψυχολογικο με πολλες παραμετρους.., μια απο αυτες ειναι να θελει να κωλησει επιτηδες αλλους hiv..
Να πάω αύριο για εξετάσεις ή πρέπει να περάσει καιρός για να δείξει? Έκανα πριν ένα μήνα σε ένα που ήταν του στυλ εξετάσεις σελφ τεστ με αίμα στη σχολή και μου είπαν ότι δείχνει μέχρι πριν 3μηνες. Λογικά πιστεύω ότι αν πάω σε κάποιο εργαστήριο θα δείχνει και τωρινα

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Να πάω αύριο για εξετάσεις ή πρέπει να περάσει καιρός για να δείξει? Έκανα πριν ένα μήνα σε ένα που ήταν του στυλ εξετάσεις σελφ τεστ με αίμα στη σχολή και μου είπαν ότι δείχνει μέχρι πριν 3μηνες. Λογικά πιστεύω ότι αν πάω σε κάποιο εργαστήριο θα δείχνει και τωρινα
Δλδ θες να μου πεις οτι γαμησες χωρις καποτα; Τοσο μαλακς εισαι; Αν δεν εχουν περασει 24 ωρες υπαρχουν κατι χαπια που τα παιρνεις για να αποφευχθεί η γεννηση του ιου.. (τα χαπια μπορεις να τα παρεις απο το νοσοκομειου συγγρου κοντα στο χιλτον - στον τομεα επειγοντα)

Αν εχουν περασει 24 ωρες μην πας κατευθειαν, περιμενε 2-3 μηνες και κανε μετα.., μετα απο 3 μηνες ξανακανε..

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.293
Πόντοι
201
Δλδ θες να μου πεις οτι γαμησες χωρις καποτα; Τοσο μαλακς εισαι; Αν δεν εχουν περασει 24 ωρες υπαρχουν κατι χαπια που τα παιρνεις για να αποφευχθεί η γεννηση του ιου.. (τα χαπια μπορεις να τα παρεις απο το νοσοκομειου συγγρου κοντα στο χιλτον - στον τομεα επειγοντα)

Αν εχουν περασει 24 ωρες μην πας κατευθειαν, περιμενε 2-3 μηνες και κανε μετα.., μετα απο 3 μηνες ξανακανε..
Δεν γάμησα χωρίς Καποτα όχι. Οριακά χωρίς Καποτά δεν γαμαω ούτε γκόμενες γενικά. Αλλά είχε πίπα χωρίς γιατί δε μου είχε αρχίσει τα τρελά

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Δεν γάμησα χωρίς Καποτα όχι. Οριακά χωρίς Καποτά δεν γαμαω ούτε γκόμενες γενικά. Αλλά είχε πίπα χωρίς γιατί δε μου είχε αρχίσει τα τρελά
Απο πιπα ειναι δυσκολο να κολλησεις, (αν και υπαρχουν καποιες πιθανοτητες) αλλα να βαζεις και εκει προφυλακτικο..

Οσο πιο σωστες συνηθειες χτιζεις τοσο πιο υγιεις θα εισαι..

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.293
Πόντοι
201
Απο πιπα ειναι δυσκολο να κολλησεις, (αν και υπαρχουν καποιες πιθανοτητες) αλλα να βαζεις και εκει προφυλακτικο..

Οσο πιο σωστες συνηθειες χτιζεις τοσο πιο υγιεις θα εισα
Έχεις πολλά δικια

Piatsovios12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2022
Like
63
Πόντοι
0
Σε 4-6 εβδομάδες μετά κανείς στο συγγροσς εξέταση αλλά εγώ στην θέση σου μόνο και μόνο που επέμενε για ακαποτο και εφόσον σου έκανε ακαποτη πίπα θα πήγαινα να ξεκινήσω PEP

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.459
Πόντοι
201
Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς για την Νατάσα την γεματουλα που δουλεύει στον οίκο με τις 2 πόρτες πέρδικα και μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι?
Γιατί δεν την βλέπω στο πόστο της τις τελευταίες μέρες.

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Γειά σας Πόρνοι μου, πριν το κλείσιμο της πρωινής βάρδυας 'παρασύρθηκα' από τις αναφορές για την Ιρίνα του Φω.27Β και πήγα να την δω, περίμενα να δω κι εγώ καμμιά κοπέλα με λευκό πρόσωπο από την πρώην Σοβιετική Ένωση και αντ' αυτού είδα μια μαυριδερή λεπτή με πρόσωπο 'γυναίκα γαρίδα', δηλαδή ΕΛΕΟΟΟΣ !!! Ήταν και η Νάταλι το μίλφ μαζί της την ώρα που πήγα.
Μεγάλο χάσιμο χρόνου και προσδοκιών, μετά τσέκαρα την Σολ από Φυ.61 μια νταρντάνα για όσους έχουν 'λατινοεξάρτηση', αλλά για μένα τον λάτρη των Φυσικών Ξανθών με Μπλέ ματάκια από πρώην Σοβιετική Ένωση
δεν ήταν επιλέξιμη. Τέλος, για να μην φύγω άχυστος από την πιάτσα, κατέθεσα στην Τζούλια από Φυ.65Α (όροφος) την τίμια πετίτ μελαχρινή.

Αυτά τα λίγα και Ρεεε Παιδιάαα, λίγη αντικειμενικότητα στις περιγραφές !

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Έχετε να μου προτείνετε καμία κοπέλα που να είναι αφέντρα στο σεξ ; Δηλαδή να ρίχνει σφαλιάρες , να φτύνει πρόσωπο , να αδειάζει καποτες με χυσια πάνω στο πρόσωπο αλλά να μπορει να συννεοηθει μαζί μου ; Ποια πίστευε ότι είναι ιδανική για αυτό ;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Γειά σας Πόρνοι μου, πριν το κλείσιμο της πρωινής βάρδυας 'παρασύρθηκα' από τις αναφορές για την Ιρίνα του Φω.27Β και πήγα να την δω, περίμενα να δω κι εγώ καμμιά κοπέλα με λευκό πρόσωπο από την πρώην Σοβιετική Ένωση και αντ' αυτού είδα μια μαυριδερή λεπτή με πρόσωπο 'γυναίκα γαρίδα', δηλαδή ΕΛΕΟΟΟΣ !!! Ήταν και η Νάταλι το μίλφ μαζί της την ώρα που πήγα.
Μεγάλο χάσιμο χρόνου και προσδοκιών, μετά τσέκαρα την Σολ από Φυ.61 μια νταρντάνα για όσους έχουν 'λατινοεξάρτηση', αλλά για μένα τον λάτρη των Φυσικών Ξανθών με Μπλέ ματάκια από πρώην Σοβιετική Ένωση
δεν ήταν επιλέξιμη. Τέλος, για να μην φύγω άχυστος από την πιάτσα, κατέθεσα στην Τζούλια από Φυ.65Α (όροφος) την τίμια πετίτ μελαχρινή.

Δίκιο έχεις. Για τους λόγους που αναφέρεις σπάνια πηγαίνω πια στα μπουρδέλα, επιλέγω πάντα όποια μου γυαλίσει περισσότερο στο μάτι, είμαι καθαρός και ευγενικός, και στο 80% των περιπτώσεων περνάω καλά ακόμα και με αυτές που χαρακτηρίζονται φόλες.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Τατιάνα πιατσόβια . Η καλύτερη της είναι να χέζει άτομα σαν και εσένα στα μούτρα.

Από εμένα αναφορά για να μάθεις να μιλάς καλύτερα.. ποιος είσαι και σε νοιάζει τι φετίχ έχει ο άλλος...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.633
Πόντοι
3.246
Από εμένα αναφορά για να μάθεις να μιλάς καλύτερα.. ποιος είσαι και σε νοιάζει τι φετίχ έχει ο άλλος...
μας νοιάζει φίλε από τη στιγμή
που είσαι σε
λάθος
νήμα! τράβα ψάξε σε στούντιο bdsm τι δουλειά έχεις εδώ;;;

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Το φετίχ του είναι αυτό , θέλει ξεφτίλισμα και του πρότεινα την κατάλληλη για να τον ικανοποιήσει. Μάλλον θέλεις να κρατήσεις την Τατιάνα για την πάρτυ σου πονηρέ.

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
171
Πόντοι
0

Από τις ποιο τίμιες είναι η Τζούλια που λες

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446

Δεν περίμενα ποτέ να γίνει συγκριθεί το Ρωσικό Αστέρι Ιρίνα με την κάθε γυφτο-φολο-πουλα! Από την άλλη, ότι αρέσει στον καθένα.

Ειλικρινά, που την είδες τη μαυριδερή?? Προφανώς έχει κάνει solarium ή είχε βάλει από αυτές τις κρέμες που μαυρίζουν, αλλά και πάλι με τίποτα δεν τη λες μαυριδερή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom