DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.174
- Πόντοι
- 41.129
Αυτό ειναι εργατικό ατύχημα! Ανεβασε κριτικη με λεπτομέρειεςΛίγη προσοχή στην Ιρίνα. Όσο γαμουσα έφυγε όλο το στρώμα από το κρεβάτι και πέσαμε κάτω
Αυτό ειναι εργατικό ατύχημα! Ανεβασε κριτικη με λεπτομέρειεςΛίγη προσοχή στην Ιρίνα. Όσο γαμουσα έφυγε όλο το στρώμα από το κρεβάτι και πέσαμε κάτω
Τόσο ωραίο μουνί είναι αυτή;;;Επιστροφή ιριναααα. Γράφω όσο περιμένω τη σειρά μου ευλαβικά
Δεύτερος γύρος σήμερα με Άννα Ιωαννίνων 3. Για κάποιο λόγο φαγώθηκε να την πηδήξω χωρίς ξσποτα. Και επέμενε. Αλλάζανε στάση άντε έλεγε τώρα να την βγάλουμε. Προφανώς δεν την έβγαλα. Αλλά τι τρελες είναι αυτές. Έχει τύχει σε κανέναν?
Δε ξέρω αν το έλεγε σοβαρά η όχι. Αλλά αν κάνει ακα. Μακριά
Να πάω αύριο για εξετάσεις ή πρέπει να περάσει καιρός για να δείξει? Έκανα πριν ένα μήνα σε ένα που ήταν του στυλ εξετάσεις σελφ τεστ με αίμα στη σχολή και μου είπαν ότι δείχνει μέχρι πριν 3μηνες. Λογικά πιστεύω ότι αν πάω σε κάποιο εργαστήριο θα δείχνει και τωριναΠροσεξε φιλαρακι και σωσε την ζωη σου..
Ειναι θεμα ψυχολογικο με πολλες παραμετρους.., μια απο αυτες ειναι να θελει να κωλησει επιτηδες αλλους hiv..
Δλδ θες να μου πεις οτι γαμησες χωρις καποτα; Τοσο μαλακς εισαι; Αν δεν εχουν περασει 24 ωρες υπαρχουν κατι χαπια που τα παιρνεις για να αποφευχθεί η γεννηση του ιου.. (τα χαπια μπορεις να τα παρεις απο το νοσοκομειου συγγρου κοντα στο χιλτον - στον τομεα επειγοντα)Να πάω αύριο για εξετάσεις ή πρέπει να περάσει καιρός για να δείξει? Έκανα πριν ένα μήνα σε ένα που ήταν του στυλ εξετάσεις σελφ τεστ με αίμα στη σχολή και μου είπαν ότι δείχνει μέχρι πριν 3μηνες. Λογικά πιστεύω ότι αν πάω σε κάποιο εργαστήριο θα δείχνει και τωρινα
Δεν γάμησα χωρίς Καποτα όχι. Οριακά χωρίς Καποτά δεν γαμαω ούτε γκόμενες γενικά. Αλλά είχε πίπα χωρίς γιατί δε μου είχε αρχίσει τα τρελάΔλδ θες να μου πεις οτι γαμησες χωρις καποτα; Τοσο μαλακς εισαι; Αν δεν εχουν περασει 24 ωρες υπαρχουν κατι χαπια που τα παιρνεις για να αποφευχθεί η γεννηση του ιου.. (τα χαπια μπορεις να τα παρεις απο το νοσοκομειου συγγρου κοντα στο χιλτον - στον τομεα επειγοντα)
Αν εχουν περασει 24 ωρες μην πας κατευθειαν, περιμενε 2-3 μηνες και κανε μετα.., μετα απο 3 μηνες ξανακανε..
Απο πιπα ειναι δυσκολο να κολλησεις, (αν και υπαρχουν καποιες πιθανοτητες) αλλα να βαζεις και εκει προφυλακτικο..Δεν γάμησα χωρίς Καποτα όχι. Οριακά χωρίς Καποτά δεν γαμαω ούτε γκόμενες γενικά. Αλλά είχε πίπα χωρίς γιατί δε μου είχε αρχίσει τα τρελά
Έχεις πολλά δικιαΑπο πιπα ειναι δυσκολο να κολλησεις, (αν και υπαρχουν καποιες πιθανοτητες) αλλα να βαζεις και εκει προφυλακτικο..
Οσο πιο σωστες συνηθειες χτιζεις τοσο πιο υγιεις θα εισα
Σε 4-6 εβδομάδες μετά κανείς στο συγγροσς εξέταση αλλά εγώ στην θέση σου μόνο και μόνο που επέμενε για ακαποτο και εφόσον σου έκανε ακαποτη πίπα θα πήγαινα να ξεκινήσω PEPΝα πάω αύριο για εξετάσεις ή πρέπει να περάσει καιρός για να δείξει? Έκανα πριν ένα μήνα σε ένα που ήταν του στυλ εξετάσεις σελφ τεστ με αίμα στη σχολή και μου είπαν ότι δείχνει μέχρι πριν 3μηνες. Λογικά πιστεύω ότι αν πάω σε κάποιο εργαστήριο θα δείχνει και τωρινα
Γειά σας Πόρνοι μου, πριν το κλείσιμο της πρωινής βάρδυας 'παρασύρθηκα' από τις αναφορές για την Ιρίνα του Φω.27Β και πήγα να την δω, περίμενα να δω κι εγώ καμμιά κοπέλα με λευκό πρόσωπο από την πρώην Σοβιετική Ένωση και αντ' αυτού είδα μια μαυριδερή λεπτή με πρόσωπο 'γυναίκα γαρίδα', δηλαδή ΕΛΕΟΟΟΣ !!! Ήταν και η Νάταλι το μίλφ μαζί της την ώρα που πήγα.
Μεγάλο χάσιμο χρόνου και προσδοκιών, μετά τσέκαρα την Σολ από Φυ.61 μια νταρντάνα για όσους έχουν 'λατινοεξάρτηση', αλλά για μένα τον λάτρη των Φυσικών Ξανθών με Μπλέ ματάκια από πρώην Σοβιετική Ένωση
δεν ήταν επιλέξιμη. Τέλος, για να μην φύγω άχυστος από την πιάτσα, κατέθεσα στην Τζούλια από Φυ.65Α (όροφος) την τίμια πετίτ μελαχρινή.
Αυτά τα λίγα και Ρεεε Παιδιάαα, λίγη αντικειμενικότητα στις περιγραφές !
Τατιάνα πιατσόβια . Η καλύτερη της είναι να χέζει άτομα σαν και εσένα στα μούτρα.
μας νοιάζει φίλε από τη στιγμήΑπό εμένα αναφορά για να μάθεις να μιλάς καλύτερα.. ποιος είσαι και σε νοιάζει τι φετίχ έχει ο άλλος...
Το φετίχ του είναι αυτό , θέλει ξεφτίλισμα και του πρότεινα την κατάλληλη για να τον ικανοποιήσει. Μάλλον θέλεις να κρατήσεις την Τατιάνα για την πάρτυ σου πονηρέ.Από εμένα αναφορά για να μάθεις να μιλάς καλύτερα.. ποιος είσαι και σε νοιάζει τι φετίχ έχει ο άλλος...
Από τις ποιο τίμιες είναι η Τζούλια που λεςΓειά σας Πόρνοι μου, πριν το κλείσιμο της πρωινής βάρδυας 'παρασύρθηκα' από τις αναφορές για την Ιρίνα του Φω.27Β και πήγα να την δω, περίμενα να δω κι εγώ καμμιά κοπέλα με λευκό πρόσωπο από την πρώην Σοβιετική Ένωση και αντ' αυτού είδα μια μαυριδερή λεπτή με πρόσωπο 'γυναίκα γαρίδα', δηλαδή ΕΛΕΟΟΟΣ !!! Ήταν και η Νάταλι το μίλφ μαζί της την ώρα που πήγα.
Μεγάλο χάσιμο χρόνου και προσδοκιών, μετά τσέκαρα την Σολ από Φυ.61 μια νταρντάνα για όσους έχουν 'λατινοεξάρτηση', αλλά για μένα τον λάτρη των Φυσικών Ξανθών με Μπλέ ματάκια από πρώην Σοβιετική Ένωση
δεν ήταν επιλέξιμη. Τέλος, για να μην φύγω άχυστος από την πιάτσα, κατέθεσα στην Τζούλια από Φυ.65Α (όροφος) την τίμια πετίτ μελαχρινή.
Δεν περίμενα ποτέ να γίνει συγκριθεί το Ρωσικό Αστέρι Ιρίνα με την κάθε γυφτο-φολο-πουλα! Από την άλλη, ότι αρέσει στον καθένα.Γειά σας Πόρνοι μου, πριν το κλείσιμο της πρωινής βάρδυας 'παρασύρθηκα' από τις αναφορές για την Ιρίνα του Φω.27Β και πήγα να την δω, περίμενα να δω κι εγώ καμμιά κοπέλα με λευκό πρόσωπο από την πρώην Σοβιετική Ένωση και αντ' αυτού είδα μια μαυριδερή λεπτή με πρόσωπο 'γυναίκα γαρίδα', δηλαδή ΕΛΕΟΟΟΣ !!! Ήταν και η Νάταλι το μίλφ μαζί της την ώρα που πήγα.