Xaralampos28
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Διδυμου 27 μόλις πέρασα και είχε κλειστό φως !
Ισάξια σε ομορφιά? Πόσο % δηλαδή φέρνει στο μωράκι του GNTM τυπε?Δεν είναι αυτή η κοπέλα που πέρασα χθες στο Διδυμου 27
Καταρχάς δεν μιλά καθόλου ελληνικά.
Παντός είναι ισάξια σε ομορφιά,και πολύ καλός χαρακτήρας όχι καμία ψονισμενη
80 τις εκατό μπορώ να πω είχε και σκοτάδι είχα βγάλει και τα γυαλιά μου, χαχαχαχαχα.Ισάξια σε ομορφιά? Πόσο % δηλαδή φέρνει στο μωράκι του GNTM τυπε?
Δεν με νοιάζει το 20ρικο έχω δώσει τόσα κ ακόμη περισσότερα. Τσιγκουνιά στην καύλα δεν έκανα κ ούτε θα κάνω ποτέ. Θα την τσεκάρω κ αν μου αρέσει τη δοκιμάζω τόσο απλά......thanks you!!.80 τις εκατό μπορώ να πω είχε και σκοτάδι είχα βγάλει και τα γυαλιά μου, χαχαχαχαχα.
Εντάξει ένα 20ευρο είναι μην το τυρανατε τόσο .
Εγώ και ένας φίλος μου πήγαμε στη Διδύμου 20 καί πήραμε τη Ντιάνα. Από φάτσα δε λέει αλλά έχει μία κωλαρα αεροδρόμιο. Της δώσαμε ένα 20 ευρώ παραπάνω καί την πήραμε συγχρόνως καί οι δύο από το κωλο καί τό μουνι. Ούτε τσόντα νά έβλεπεςΚάποια κοπέλα πρώτη βάρδια από φυλής ή Λιοσίων που να κάνει καλή παρτουζα με 2 αντρες;
Welcome back πρωην Filislover και Oreos24....Απογευματινή βάρδια μπορείς να πας με:
Φυλής 65 Κορίνα κοντή λεπτή λευκό δέρμα μαύρα μαλλιά φάτσα καλουτσικη γενικά 7/10 συνολο
Φυλής 65 Χριστίνα τσέχα ξανθιά κανονικό σώμα σέξυ φωνή ωραία φάτσα 7/10 συνολο
Πρωινή βάρδια μπορείς να πας με
Φυλής 65 Ντιάνα ξανθιά μελαμψός δέρμα σωματαρα φατσαρα ένα 7μησι/10
Φυλής 65 Κάτια μαυρομαλλα κορμάρα λευκό δέρμα ωραία φάτσα ένα 7/10
Φυλής 65 Τζούλια μαυρομαλλα μελαμψή ωραία φάτσα ωραίο σώμα πετιτ ένα 7/10
Με αυτές εδώ όλες είτε πας πρωινή βάρδια είτε πας απογευματινή όλο και κάποια θα πετύχεις.Τωρα μεταμεσονύχτια δε ξέρω για απογευματινή και πρωινή βάρδια αυτές σου προτείνω.
Τις έχω πάρει όλες αυτές που σου ανέφερα οπότε και ξέρω η καθεμια στο δωμάτιο αν είναι καλή ή όχι,μπορείς να με ρωτήσεις για οποία θέλεις και θα σου πω.
Ειχε εξαφανιστει για κανα διμηνο η συγκεκριμενη...μολις ειδα οτι την ανεφερες αυτην περασα να την ξανατιμησω λιγο πριν σχολασει...σταθερη Ουκρανεζικη αξία, υψος καπου 1,65 ξανθια μιλφ με ωραια πιασιματακια, το παρουσιαστικο της μου θυμιζει μια ταμια στο σουπερμαρκετ που βλεπω τακτικα....Κολωνού 45 αριστερά 1η πόρτα δεξιά Αλινα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από δεξί στήθος, απλό πρόγραμμα.
'Αστο το παιδί να νομίζει πως μας δουλεύει ρε, θέλει ο oreos να κρυφτεί ....Welcome back πρωην Filislover και Oreos24....
Τιμωρήθηκε για το απλό πρόγραμμα. Ας πρόσεχεΛάιβ σφηνάκι κονιάκ από Διδυμου 27:
Η Γέβα εγκατέλειψε το πεδίο της μάχης κι ενδέχεται να επιστρέψει σε κάνα δίμηνο. Δεν άντεξε το σκληρό γαμησι των μυστών που προτιμούν τον εν λόγω οίκο.
Η Ιβανκα έχει ρεπό σήμερα και στο πόστο βρίσκεται η Φωτεινή.![]()
Τώρα ελπίζουμε να τα καταφέρει στο επόμενο GNTM! Αλλιώς, τα μπουρδέλα είναι μονόδρομος!Τιμωρήθηκε για το απλό πρόγραμμα. Ας πρόσεχε
Λάιβ σφηνάκι κονιάκ από Διδυμου 27:
Η Γέβα εγκατέλειψε το πεδίο της μάχης κι ενδέχεται να επιστρέψει σε κάνα δίμηνο. Δεν άντεξε το σκληρό γαμησι των μυστών που προτιμούν τον εν λόγω οίκο.
Η Ιβανκα έχει ρεπό σήμερα και στο πόστο βρίσκεται η Φωτεινή.![]()
Δεν ισχύει αυτό, είχε εξ αρχής πει ότι θα έμενε μέχρι ΚυριακήΤιμωρήθηκε για το απλό πρόγραμμα. Ας πρόσεχε
Λογικό, αφού γνώριζε περί τίνος πρόκειται ένα δέλο με ιστορία στο υπερφουλαρισμένο/ μη ανακοινώσιμο μενού!Δεν ισχύει αυτό, είχε εξ αρχής πει ότι θα έμενε μέχρι Κυριακή
λογικά εννοείς την Μαρία από Φωκαιας 13. ήταν το στανταρακι μου κάποτε αλλα εξαφανιστηκε αποτομα.Η Μαρία η αλβανίδα με τα γυαλακια που ήταν λίγο γεματουλα στην φωκαιας, έχει επιστρέψει?