Οι πελάτες έχουν ρίξει τα στάνταρ τους, γαμάνε χρυσές μετριότητες

Συνέχισε να το κανεις, το ταλέντο σου είναι μοναδικό!!!για αυτό αναλώνομαι με τα κακώς κείμενα της κοινωνίας και γράφω αντίστοιχα σεντόνια.
Οι πελάτες έχουν ρίξει τα στάνταρ τους, γαμάνε χρυσές μετριότητες
Συνέχισε να το κανεις, το ταλέντο σου είναι μοναδικό!!!για αυτό αναλώνομαι με τα κακώς κείμενα της κοινωνίας και γράφω αντίστοιχα σεντόνια.
Η 1η ναι μιλάει σα πρεζάκι και έχειμικράτατουάζ,η 2η είναι με τα φτερά αγγέλου άλλη κοπέλα.Δεν θυμάμαι αν έχει τατουάζ, αλλά μιλάει σαν πρεζακι/κοιμισμενη.
Ναι, το έχω γράψει 2 φορές ότι είναι φολαρα.Την μέλισσα απο αλκαμενους την εχει πάρει κανείς να πει αν αξίζει μέσα;
Με έσωσες, σκεφτόμουν να την πάρω για μισάωροΝαι, το έχω γράψει 2 φορές ότι είναι φολαρα.
Σήμερα ειδικά που έχει βρέξει και έχει βγάλει στην επιφάνεια όλο αυτό το κατουρο και την σκατιλα είναι ότι πρέπει να πας να αραξεις σε ένα βρεγμένο στρώμα που ξάπλωσε Μπαγκλα πριν από εσένα , νομίζω θα βγούνε μοναδικά αρώματα και γεύσεις σήμερα στο Μεταξι. .....Καμία πρόταση για μεταξουργείο βραδινή; Θέλω να πηδήξω δυο τρία μουνακια σήμερα. Αν κάποιος γνωρίζει από μεταξυ ας δώσεις βοήθεια
Πουτάνα που δεν έχεις ξαναπάρει την παίρνεις για μισάωρο; 10 λεπτά την πρώτη φορά αναγνωριστικά και μετά άμα σου κάνει την ξαναπαίρνεις για παραπάνω.Με έσωσες, σκεφτόμουν να την πάρω για μισάωρο
Εχεις δίκιο. Αλλα μου έκανε θετικό κλικ στο σαλόνι, αλλα ειχα παει για την ΕιρήνηΠουτάνα που δεν έχεις ξαναπάρει την παίρνεις για μισάωρο; 10 λεπτά την πρώτη φορά αναγνωριστικά και μετά άμα σου κάνει την ξαναπαίρνεις για παραπάνω.
Με έσωσες, σκεφτόμουν να την πάρω για μισάωρο
Ναι φίλε μου τα φορουσαΑπό ό,τι βλέπω, λεφτά υπάρχουν!
Όταν είδες την μέλισσα φορούσες τα γυαλιά σου;
Συνηθως το Ι37 Δευτερες και Τριτες ειναι κλειστο...απο Τεταρτες ξανανοιγει συνηθως σερι μεχρι Κυριακες....Κατάθεση Ιάσονος 44 Παολα.. δεν θα ξαναπερνουσα .. στα δεν σίγουρα..
Ιάσονος 44 υπόλοιπα κλειστά . Γενικά φουλ κλειστά μαγαζιά
Ιάσονος 37 κλειστά κατα εκεί που πήγα για τα κορίτσια. Κρίμα γιατί ήθελα να δω την Αννα που δεν την έχω δει και να την σκίσω