Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (3 μέλη και 73 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.611
Πόντοι
6.056
κατά τις 8 Φυλής , πολλές λατίνες μέτριες από ψηλά στα κατοστάρια στο ένα είχε δυό
χαμηλά στα μονά 69 71 που ανεβαίνεις σκάλες αν δεν κάνω λάθος πάλι δυο λατίνες
μετά τη φωκαίας δεξιά στον όροφο δεξιά μια μέτρια πάλι λατίνα και μιά μέτρια μαυρούλα
φωκαίας 27 όροφος κλειστά, σκαλάκια μιά χαμογελαστή αλλά μέτρια αλβανορωσίδα..
οι πιό αξιόλογες από όσα μπήκα μιά Λίζα φωκαίας σε ισόγειο , ψηλή με οκέι κορμί , πρόσωπο ψιλοκαλούστικο
η Ράνια με τον κυρΒασίλη μου φάνηκε αδυνατισμένος ο συμπαθής
και η Κορίνα απέναντι ισόγειο που τον έφαγε στα όρθια και μετά στα 4 την έχυσα βλέποντας τα ωραία της κωλομέρια με το τατού
Γενικά πολύ μέτρια πράματα και λίγος κόσμος , κανά δυό παρέες πάκια και μερικοί σόλο συναγωνιστές

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.354
Πόντοι
32.478
Καλησπέρα, συναγωνιστή. Χτυπάς κουδούνι και εάν έχει κοπέλα μέσα, περνάς και ενημερώνεις. Εάν είναι κανονικό σπίτι, πάλι ενημερώνεις, για τα μπινελίκια και τις χριστοπαναγίες που θα σου ρίξουν.

ΥΓ1: Μου θύμισες εμένα, όταν ήμουν 21 ετών. Τότε, η αγαμία και η λιγουριά χτυπούσε κόκκινο. Μου είχε πει ένας μπάρμπας, για μία πουτάνα ονόματι Έμυ, η οποία υποτίθετε ότι δούλευε στο διαμέρισμα μίας πολυκατοικίας, κάπου στην Λ. Βουλιαγμένης. Πήγα, ένα απόγευμα και άρχισα να χτυπάω τα κουδούνια, στο άσχετο. Μόνο από ένα διαμέρισμα, πήρα απάντηση. Ήταν μία γριά, η οποία πρέπει να ήταν, από την φωνή που άκουγα, τουλάχιστον 150 χρόνων. Ψέλλισα κάποιες φορές το όνομα της Έμυ και αφού άρχισα να καταλαβαίνω, πως δεν υπήρχε αυτό το άτομο, έγινα μπουχός πριν με αρπάξει κανένας ένοικος.

ΥΓ2: Ρε συναγωνιστές, τελικά τι άτομα είμαστε εμείς οι Μπουρδελιάρηδες; Εάν εξαιρέσεις το πάθος και την μαλακία που μας δέρνει, ώρες ώρες, ο καθένας από μας είναι ένα τσίρκο, μια ιστορία από μόνος του!
Μου θύμισες το ανέκδοτο που ήρθε ένας επαρχιώτης στην Αθήνα και ήθελε να γαμήσει. Ρωτάει λοιπόν κάποιον επειδή δεν ήξερε για το που θα πάει και πως θα καταλάβει ότι εκεί είναι μπουρδέλο. Αυτός του λέει την οδό Φυλής και ότι θα δει ανοιχτή πόρτα, φως απέξω και μέσα στο σαλόνι κόσμο να κάθεται. Πάει κι ο τύπος λοιπον βλέπει ανοιχτή πόρτα και φως μπαίνει μέσα και καθεται στο σαλόνι μαζί με 5-6 ακόμα. Στο σπίτι όμως είχαν κηδεία και ξενυχτούσαν για τον νεκρό. Έρχεται λοιπόν μία που έφτιαχνε καφέδες και ρωτάει. Εσύς κύριε θα κάτσετε όλη νύχτα;; Και απαντάει αυτός, όχι έναν πούτσο θα ρίξω και θα φύγω.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.692
Πόντοι
456
Και όμως.
Δεν την πίστευα και εγώ αλλά αλήθεια έλεγε!!! (Λεπτομέρειες σε πμ αν θέλεις)
:hi:
Φιλε καλησπερα εαν θες δωσε κακποιες πιο πολλες λεπτομερειες σε π μ οπως λες. !!!!!!!

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
62
Like
14.935
Πόντοι
9.436
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο λιγο πριν την ληξη της απογευματινης βαρδιας κατα τις 22:50......στο παρα πεντε προλαβα πριν σχολασει την Ουκρανεζα μιλφ Αλινα στο Κ45 πρωτο δεξια και τιμηθηκε οπως παντα με πολυ καλες εντυπωσεις αν και τωρα τελευταια πρεπει να εχει καποια θεματακια καθως δειχνει να ποναει ακομα και στο μετριο σφυροκοπημα...επειτα απο ενα διαλλειμα μου ηρθε ορεξη να παω με μαυρουλα οποτε κατεληξα στο Λ28 στην Αφρικανη με καταγωγη απο την Γκαμπια (και οχι Κουβανεζα οπως πηγαν να μας την πλασαρουν αρχικα) την Νέσση, η οποια ειναι και η μοναδικη διαθεσιμη Αφρικανη στο Μεταξουργειο αυτες τις μερες μιας και η έτερη Κονγκολέζα που ηταν Ι19 οροφος, η Βικη ειναι εξαφανισμενη....αρκετα ησυχος ο οικος δεν πατησε ψυχη οσο ημουν δωματιο με την νταρντανα Νεσση και οπως παντα ωραιο καλτ γαμησι με μαλλι αφανα και αξυριστο μουνακι....

Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους...

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
660
Πόντοι
81
Ρε μυστες μου τι χάλι μαυρο ειναι αυτό στην φυλής μιλάω για την 2 βάρδια ζητανε και 20 τρομάρα τους κανονικά ολες αυτές στο Μεταξουργείο έπρεπε να ήταν!
Το βλέπω δύσκολα να αλλάξει κάτι απο το κακό στο χειρότερο πάμε δυστυχώς!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom