Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
83.322
Πόντοι
47.129
Φίλε είναι πλεονέκτες ..... Η Αλεξάνδρα στη χωμάτιανου έδινε γλωσσοφιλα έκανε άκα και τα κόβει κάποια στιγμή οκ η κοπέλα αποφάσισε .... Και από 15 λεπτά το κάνει 10 και αυτή .... Αποτέλεσμα το μαγαζάκι έχει πάει απατο.... Και πάει για κλείσιμο ... Αυτοί είναι λοιπόν μη σου κάνει εντύπωση... Θέλουν να πάρουν λεφτά χωρίς να προσφέρουν τίποτα...

Tα εχω πει και εγω αυτα για την Αλεξανδρα, κανει τερμα αποστειρωμενο γαμησι και προσπαθει να αποφυγει ακομα και το να ξαπλωσεις πανω της, ασε το κολλημα με το κινητο τηλεφωνο που σου ψαχνει τα πραγματα ακομα και το μπουφαν, φυσικα και επεσαν οι αγαπουληδες της να με διαψευσουν και καπακια ανεβηκαν και διθυραμβικες κριτικες ! Αυτα ... :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
259.769
Πόντοι
46.232
Tα εχω πει και εγω αυτα για την Αλεξανδρα, κανει τερμα αποστειρωμενο γαμησι και προσπαθει να αποφυγει ακομα και το να ξαπλωσεις πανω της, ασε το κολλημα με το κινητο τηλεφωνο που σου ψαχνει τα πραγματα ακομα και το μπουφαν, φυσικα και επεσαν οι αγαπουληδες της να με διαψευσουν και καπακια ανεβηκαν και διθυραμβικες κριτικες ! Αυτα ... :hi:
Κι όλα αυτά εξαιτίας 2 τύπων, η Αλεξάνδρα ήταν σούπερ και πολύ δοτική και με σούπερ ακαποτη πίπα μέχρι που άρπαξε παράσημο από κάποιον μαλακά και το έκοψε, με το κινητό δεν την αδικώ, ένας "πελάτης" της που την έπαιρνε συχνά την είχε τραβήξει κρυφά βίντεο, μια μέρα την πίεζε να τη γαμησει ακαποτα μίας και είχαν καλή σχέση..εκείνη φυσικά αρνήθηκε κσι του είπε να μην ξαναέρθει και ο μάγκας..
έστειλε το βίντεο στην οικογένεια της

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.443
Πόντοι
201
Κι όλα αυτά εξαιτίας 2 τύπων, η Αλεξάνδρα ήταν σούπερ και πολύ δοτική και με σούπερ ακαποτη πίπα μέχρι που άρπαξε παράσημο από κάποιον μαλακά και το έκοψε, με το κινητό δεν την αδικώ, ένας "πελάτης" της που την έπαιρνε συχνά την είχε τραβήξει κρυφά βίντεο, μια μέρα την πίεζε να τη γαμησει ακαποτα μίας και είχαν καλή σχέση..εκείνη φυσικά αρνήθηκε κσι του είπε να μην ξαναέρθει και ο μάγκας..

Μήπως ο "μάγκας" έπασχε και από AIDS; Τον "χειροτόνισαν" παπά οι δικοί της;

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
70
Like
15.874
Πόντοι
9.436

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
70
Like
15.874
Πόντοι
9.436
Τα κοντοπουτανα από το Ιάσωνος 37 τί ώρα πιάνουν βάρδια;
Απογευματινες ειναι συνηθως και πανε μεχρι αργα το βραδυ...Η Λαρισα νομιζω καθεται και παραπανω μεχρι 4 το πρωι...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.137
Πόντοι
5.827
Και την οικογένειά της πού τη βρήκε δηλαδή ο τύπος; Μάλλον σάλτσες της Αλεξάνδρας είναι αυτές.

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
510
Πόντοι
306

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.505
Πόντοι
441
ένας "πελάτης" της που την έπαιρνε συχνά την είχε τραβήξει κρυφά βίντεο, μια μέρα την πίεζε να τη γαμησει ακαποτα μίας και είχαν καλή σχέση..εκείνη φυσικά αρνήθηκε κσι του είπε να μην ξαναέρθει και ο μάγκας..

GettyImages-1165173882.jpg

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
112
Like
21.750
Πόντοι
26.376
Μάλλον εννοείς "ξεφόρτωμα".
Δώσε περιγραφή της τύπισσας.
Η γυρολόγος Κρίστι είναι...
Ξανθιά 50+ χοντρούλα πλέον με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Πλέον πηγαινοέρχεται στο Έλλης 3 κ στο Κων/πόλεως 166 ισόγειο.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.443
Πόντοι
201

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
259.769
Πόντοι
46.232
Και την οικογένειά της πού τη βρήκε δηλαδή ο τύπος; Μάλλον σάλτσες της Αλεξάνδρας είναι αυτές.
Ε καλά το ρεζουμέ έγραψα για να πάρετε μια γεύση του τι είχε συμβεί δε μπορώ να γράψω όλες τις λεπτομέρειες.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.586
Πόντοι
10.686
Αγκύρας 9 Ρόζα και Ντάρια, πελάτης τις πήρε παρτούζα με 30€.
Αγκύρας 12Α Αναστασία και Μυρσίνη. Πρώτη φορά είδα και τις δύο, η Αναστασία μού θύμισε έντονα την παλιά Γκαλίνα στο Ιάσονος 46 όροφος προ οκταετίας περίπου!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.681
Πόντοι
2.846
για το κινητό πολύ καλά κάνει.
Όσο για τα υπόλοιπα, μπορεί να τα κάνει όλα με προφύλαξη αλλά είναι πολύ καλύτερη από πολλές που προσφέρουν ελεύθερο.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.128
Πόντοι
746
Ξέρει κανείς αν είναι τώρα η Ροζα Φωκαίας 25 πάνω που την ψάχνω κάτι μέρες;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.926
Πόντοι
2.036
Επισης μετα απο την Μαρια απο Ι37 εκανα και μια βολτα στο Φυλης 86 ισογειο οπου εκει πλεον δουλευουν οι κοπελες απο το Ιασωνος 46... Η λευκορωσιδα Εκατερινα και η Μελαχρινη Καρινα...προς στιγμην πηγα να περασω με καποια απο τις δυο αλλα γρηγορα συνηλθα και σκεφτηκα οτι αυτες τις δυο τις εχω παρει τοσες φορες στα 10 ευρω....για πιο λογο να δωσω τωρα 20ρικο για τις ιδιες κοπελες για να κανουμε τα ιδια πραματα..... οπως γυρισα να βγω εξω ανοιξε η πορτα και μπηκε μεσα η πετιτ Νελλη η οποια και αυτη παλαιοτερα ηταν Ιασωνος 46 αλλα και Φυλης 106β...απο πισω της την ακολουθουσε ενας αγαπουλης οπου αμεσως εδωσε 40 ευρω για να την κλεισει μισαωρο!! Δεν προλαβε καν να αλλαξει να βαλει τα "ρουχα" της δουλειας η Νελλη, μπηκε δωματιο ετσι οπως ηταν αβαφτη με την φορμα και τα αθλητικα!! Μιλαμε εμεινα τελειως μαλακας βλεποντας το ολο αυτο χαχαχα....Καλα να παθουμε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άντε να πω για Καρίνα, ίσως, κάπως, με 1000 ζόρια, τρώγεται να δώσεις το 20ρικο ίσως, Κατερίνα ? όχι.
Απλά μάλλον με τα τελευταία ντού των μπάτσων, έχουν δημιουργηθεί κενά και τα καλύπτουν με ότιναναι, αδυνατώ να πιστέψω πως θα αντέξουν για πολύ στο 20ρικο αυτές.
Ναόμι παίρνω στα 20€ και είναι σχετικά καλύτερη, ειδικά εφόσον μ' έχει μάθει.. Ενώ την έπαιρνα μήνες στα 10€ ως Μαρία. Αλλά τουλάχιστον όταν ξέρεις τι παίρνεις δικαιολογείται.. Άμα παίρνουν φόλες όμως.. Τι να πεις.. :think:
Δεν ξερω ρε Bro.... Να η Ναομι που μου λες τωρα οταν ηταν στο Ιάσονος 39(6) ως Μαρια ειχα παει 6 φορες συνολικα μαζι της...ωραια περασα αλλα τωρα ομως δεν παιζει να της δωσω 20ρικο...Σε τι ακριβως θα ειναι καλυτερη? Θα καθεται παραπανω χρονο? Οχι.. Θα κανει καλυτερη πιπα? Οχι... Θα τον τρωει πιο ανετα? Οχι....Οι ιδιες ακριβως υπηρεσιες οπως ηταν με το 10ρικο.... Ασε θα κανουμε υπομονη οταν με το καλο ξαναγυρισει Μεταξουργειο....
Η "Ναόμι" στο μετάξι έκανε αυστηρά απλό, εμένα που με έφτιαχνε η πίπα της την ίδια μου κάνει και χωρίς, επίσης στην αρχή στο Φιλ11 είχε και τελείωμα σώμα, δεν ξέρω αν το έκοψε για το ευρύ κοινό βέβαια και το κάνει επιλεκτικά ή καθόλου, οπότε πέρα απο τον χώρο που είναι ανώτερος έβαλε και το εξτραδάκι, δεν είναι το ίδιο ... (απόδειξη το ότι έχει πάντα δουλειά).
Μα κι εσύ τύπε, στο Μετάξι με πορτοφόλι στην κωλότσεπη... :O
Αυτό, δεν υπάρχει χειρότερη θέση, όπου και να είσαι, συγνώμη αλλά είναι βασικά πράγματα αυτά, γίνεσαι στόχος.

Μάλλον εννοείς "ξεφόρτωμα".
Δώσε περιγραφή της τύπισσας.
Ξεφόρτωμα μπαλακίων, φόρτωμα στόματος.

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
60
Πόντοι
0
ααχαχαχαχαχαχ τη Νικόλ? Να στεριώσει σε μπουρδέλο αυτή η τρελοκαμπέρο? Όπου την δεις και σου αρέσει ΓΑΜΑ την επιτόπου αλλιώς θα την πετύχεις στα ξαφνικά όπου να ναι! Αν είχε μυαλό η Νικόλ θα χε χρήμα με ουρά, τώρα... από φωνή κορμαρα. Πάντως τα έχει "καλά" με τους λγιτσιαρηδες που χουν το πορνομωλ, κοίτα στα δικά τους μαγαζιά.
Δυστυχώς έτσι είναι! Αν την πετύχει κανεις πουθενά ας ενημερώσει pls!

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
112
Like
21.750
Πόντοι
26.376
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom