Φίλε είναι πλεονέκτες ..... Η Αλεξάνδρα στη χωμάτιανου έδινε γλωσσοφιλα έκανε άκα και τα κόβει κάποια στιγμή οκ η κοπέλα αποφάσισε .... Και από 15 λεπτά το κάνει 10 και αυτή .... Αποτέλεσμα το μαγαζάκι έχει πάει απατο.... Και πάει για κλείσιμο ... Αυτοί είναι λοιπόν μη σου κάνει εντύπωση... Θέλουν να πάρουν λεφτά χωρίς να προσφέρουν τίποτα...
Tα εχω πει και εγω αυτα για την Αλεξανδρα, κανει τερμα αποστειρωμενο γαμησι και προσπαθει να αποφυγει ακομα και το να ξαπλωσεις πανω της, ασε το κολλημα με το κινητο τηλεφωνο που σου ψαχνει τα πραγματα ακομα και το μπουφαν, φυσικα και επεσαν οι αγαπουληδες της να με διαψευσουν και καπακια ανεβηκαν και διθυραμβικες κριτικες ! Αυτα ...
Tα εχω πει και εγω αυτα για την Αλεξανδρα, κανει τερμα αποστειρωμενο γαμησι και προσπαθει να αποφυγει ακομα και το να ξαπλωσεις πανω της, ασε το κολλημα με το κινητο τηλεφωνο που σου ψαχνει τα πραγματα ακομα και το μπουφαν, φυσικα και επεσαν οι αγαπουληδες της να με διαψευσουν και καπακια ανεβηκαν και διθυραμβικες κριτικες ! Αυτα ...
Κι όλα αυτά εξαιτίας 2 τύπων, η Αλεξάνδρα ήταν σούπερ και πολύ δοτική και με σούπερ ακαποτη πίπα μέχρι που άρπαξε παράσημο από κάποιον μαλακά και το έκοψε, με το κινητό δεν την αδικώ, ένας "πελάτης" της που την έπαιρνε συχνά την είχε τραβήξει κρυφά βίντεο, μια μέρα την πίεζε να τη γαμησει ακαποτα μίας και είχαν καλή σχέση..εκείνη φυσικά αρνήθηκε κσι του είπε να μην ξαναέρθει και ο μάγκας..
έστειλε το βίντεο στην οικογένεια της
Κι όλα αυτά εξαιτίας 2 τύπων, η Αλεξάνδρα ήταν σούπερ και πολύ δοτική και με σούπερ ακαποτη πίπα μέχρι που άρπαξε παράσημο από κάποιον μαλακά και το έκοψε, με το κινητό δεν την αδικώ, ένας "πελάτης" της που την έπαιρνε συχνά την είχε τραβήξει κρυφά βίντεο, μια μέρα την πίεζε να τη γαμησει ακαποτα μίας και είχαν καλή σχέση..εκείνη φυσικά αρνήθηκε κσι του είπε να μην ξαναέρθει και ο μάγκας..
ένας "πελάτης" της που την έπαιρνε συχνά την είχε τραβήξει κρυφά βίντεο, μια μέρα την πίεζε να τη γαμησει ακαποτα μίας και είχαν καλή σχέση..εκείνη φυσικά αρνήθηκε κσι του είπε να μην ξαναέρθει και ο μάγκας..
Η γυρολόγος Κρίστι είναι...
Ξανθιά 50+ χοντρούλα πλέον με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Πλέον πηγαινοέρχεται στο Έλλης 3 κ στο Κων/πόλεως 166 ισόγειο.
Η γυρολόγος Κρίστι είναι...
Ξανθιά 50+ χοντρούλα πλέον με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Πλέον πηγαινοέρχεται στο Έλλης 3 κ στο Κων/πόλεως 166 ισόγειο.
Αγκύρας 9 Ρόζα και Ντάρια, πελάτης τις πήρε παρτούζα με 30€.
Αγκύρας 12Α Αναστασία και Μυρσίνη. Πρώτη φορά είδα και τις δύο, η Αναστασία μού θύμισε έντονα την παλιά Γκαλίνα στο Ιάσονος 46 όροφος προ οκταετίας περίπου!
Επισης μετα απο την Μαρια απο Ι37 εκανα και μια βολτα στο Φυλης 86 ισογειο οπου εκει πλεον δουλευουν οι κοπελες απο το Ιασωνος 46... Η λευκορωσιδα Εκατερινα και η Μελαχρινη Καρινα...προς στιγμην πηγα να περασω με καποια απο τις δυο αλλα γρηγορα συνηλθα και σκεφτηκα οτι αυτες τις δυο τις εχω παρει τοσες φορες στα 10 ευρω....για πιο λογο να δωσω τωρα 20ρικο για τις ιδιες κοπελες για να κανουμε τα ιδια πραματα..... οπως γυρισα να βγω εξω ανοιξε η πορτα και μπηκε μεσα η πετιτ Νελλη η οποια και αυτη παλαιοτερα ηταν Ιασωνος 46 αλλα και Φυλης 106β...απο πισω της την ακολουθουσε ενας αγαπουλης οπου αμεσως εδωσε 40 ευρω για να την κλεισει μισαωρο!! Δεν προλαβε καν να αλλαξει να βαλει τα "ρουχα" της δουλειας η Νελλη, μπηκε δωματιο ετσι οπως ηταν αβαφτη με την φορμα και τα αθλητικα!! Μιλαμε εμεινα τελειως μαλακας βλεποντας το ολο αυτο χαχαχα....Καλα να παθουμε....
Άντε να πω για Καρίνα, ίσως, κάπως, με 1000 ζόρια, τρώγεται να δώσεις το 20ρικο ίσως, Κατερίνα ? όχι.
Απλά μάλλον με τα τελευταία ντού των μπάτσων, έχουν δημιουργηθεί κενά και τα καλύπτουν με ότιναναι, αδυνατώ να πιστέψω πως θα αντέξουν για πολύ στο 20ρικο αυτές.
Ναόμι παίρνω στα 20€ και είναι σχετικά καλύτερη, ειδικά εφόσον μ' έχει μάθει.. Ενώ την έπαιρνα μήνες στα 10€ ως Μαρία. Αλλά τουλάχιστον όταν ξέρεις τι παίρνεις δικαιολογείται.. Άμα παίρνουν φόλες όμως.. Τι να πεις..
Δεν ξερω ρε Bro.... Να η Ναομι που μου λες τωρα οταν ηταν στο Ιάσονος 39(6) ως Μαρια ειχα παει 6 φορες συνολικα μαζι της...ωραια περασα αλλα τωρα ομως δεν παιζει να της δωσω 20ρικο...Σε τι ακριβως θα ειναι καλυτερη? Θα καθεται παραπανω χρονο? Οχι.. Θα κανει καλυτερη πιπα? Οχι... Θα τον τρωει πιο ανετα? Οχι....Οι ιδιες ακριβως υπηρεσιες οπως ηταν με το 10ρικο.... Ασε θα κανουμε υπομονη οταν με το καλο ξαναγυρισει Μεταξουργειο....
Η "Ναόμι" στο μετάξι έκανε αυστηρά απλό, εμένα που με έφτιαχνε η πίπα της την ίδια μου κάνει και χωρίς, επίσης στην αρχή στο Φιλ11 είχε και τελείωμα σώμα, δεν ξέρω αν το έκοψε για το ευρύ κοινό βέβαια και το κάνει επιλεκτικά ή καθόλου, οπότε πέρα απο τον χώρο που είναι ανώτερος έβαλε και το εξτραδάκι, δεν είναι το ίδιο ... (απόδειξη το ότι έχει πάντα δουλειά).
ααχαχαχαχαχαχ τη Νικόλ? Να στεριώσει σε μπουρδέλο αυτή η τρελοκαμπέρο? Όπου την δεις και σου αρέσει ΓΑΜΑ την επιτόπου αλλιώς θα την πετύχεις στα ξαφνικά όπου να ναι! Αν είχε μυαλό η Νικόλ θα χε χρήμα με ουρά, τώρα... από φωνή κορμαρα. Πάντως τα έχει "καλά" με τους λγιτσιαρηδες που χουν το πορνομωλ, κοίτα στα δικά τους μαγαζιά.