Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (35 μέλη και 208 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.794
Πόντοι
19.485
Δυστυχώς έτσι είναι! Αν την πετύχει κανεις πουθενά ας ενημερώσει pls!
ναι και εμενα, δεν θέλω να την βλέπω καθόλου, μακριά και αγαπημένοι, δεν το λέω ως κακία, πολύ όμορφο κορίτσι, οποίος δεν έχει περάσει μαζί της έστω για την εμπειρία χάνει, αλλά ναι, άμα δείτε τη Νικόλ πριν τη δω εγώ, πείτε μου που να ΜΗΝ παω!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
16
Like
3.059
Πόντοι
1.431
Η "Ναόμι" στο μετάξι έκανε αυστηρά απλό, εμένα που με έφτιαχνε η πίπα της την ίδια μου κάνει και χωρίς, επίσης στην αρχή στο Φιλ11 είχε και τελείωμα σώμα, δεν ξέρω αν το έκοψε για το ευρύ κοινό βέβαια και το κάνει επιλεκτικά ή καθόλου, οπότε πέρα απο τον χώρο που είναι ανώτερος έβαλε και το εξτραδάκι, δεν είναι το ίδιο ... (απόδειξη το ότι έχει πάντα δουλειά).
Την ίδια κάνει όπως και στο Μετάξι, είτε με είτε χωρίς, και δυστυχώς δεν είναι "pro" στην πίπα.. :sad2:
Συγκριτικά αν σου κάνει πίπα η Λούνα (στα Φιλιππίδου) θα δεις χαοτική διαφορά! :wink: Εκτός αν δεν κάνει πάντα το ίδιο γαμάτο κλαρίνο...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
5.135
Πόντοι
5.435
Πριν λίγο στα γρήγορα
Αλκαμένους 113 η Μελίσσα. Ωραίο βυζι
Φωκαίας 27 η Ιρίνα. Γεμάτα δωμάτια και 3 αναμονή. Ωραίο γκομενάκι.
19. Η Κατερίνα
13 η θεία Σονια
Φυλής 59 κάτω η Βάνα. Η τσατσά πιγκουίνος μας έλεγε ότι είναι η καλύτερη της Φυλής. Τραβα στην γωνία να δεις αν έρχομαι.
Επάνω μια λατινα αδιάφορη.

Φιλιππίδου 11 ισόγειο. Η μιλφ Βαλερια. Όσο και να θέλω να περάσω μαζί της γιατί είναι καλή μέσα, η αντιπαθεστατη υπηρεσία που μόλις μπεις στο μαγαζί στέκεται μπροστά στην πόρτα για να μην φύγεις με απωθεί. Κρίμα γιατί με τέτοιες συμπεριφορές χάνουν ραντεβού οι κοπέλες.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.285
Πόντοι
201
GettyImages-1165173882.jpg

Αυτός είναι που "ξεκλειδώνει" όλες τις εργαζόμενες στους οίκους ανοχής;

memmas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
12
Like
518
Πόντοι
310
Άντε να πω για Καρίνα, ίσως, κάπως, με 1000 ζόρια, τρώγεται να δώσεις το 20ρικο ίσως, Κατερίνα ? όχι.
Απλά μάλλον με τα τελευταία ντού των μπάτσων, έχουν δημιουργηθεί κενά και τα καλύπτουν με ότιναναι, αδυνατώ να πιστέψω πως θα αντέξουν για πολύ στο 20ρικο
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου, αν κοιτάξεις όμως σε παλιότερες συνομιλίες υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα να συστήνουν την Κατερίνα για τις υπηρεσίες της (δοτική γλωσσοφιλα)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.370
Πόντοι
19.236
Φυλής 59 κάτω η Βάνα. Η τσατσά πιγκουίνος μας έλεγε ότι είναι η καλύτερη της Φυλής.
Και όμως.
Δεν την πίστευα και εγώ αλλά αλήθεια έλεγε!!! (Λεπτομέρειες σε πμ αν θέλεις)
:hi:

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο είμουν ανάμεσα σε μια βραζιλιανα κάτω κάτω στο Μεταξουργείο αλλά λέω θα φάω φόλα και πήρα την ειρήνη αν το λέω καλά την Ρωσιδα Μιλφ απο Κολωνού στα 10€ νορμαλ πρόγραμμα δεν το κλαψα το 10ευρω ήταν όντως δυνατό κομμάτι στο κρεβάτι όπως φημίζονται οι Ρωσίδες .

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
16
Like
3.059
Πόντοι
1.431
Πριν λίγο στα γρήγορα
Αλκαμένους 113 η Μελίσσα. Ωραίο βυζι
Φωκαίας 27 η Ιρίνα. Γεμάτα δωμάτια και 3 αναμονή. Ωραίο γκομενάκι.
19. Η Κατερίνα
13 η θεία Σονια
Φυλής 59 κάτω η Βάνα. Η τσατσά πιγκουίνος μας έλεγε ότι είναι η καλύτερη της Φυλής. Τραβα στην γωνία να δεις αν έρχομαι.
Επάνω μια λατινα αδιάφορη.

Φιλιππίδου 11 ισόγειο. Η μιλφ Βαλερια. Όσο και να θέλω να περάσω μαζί της γιατί είναι καλή μέσα, η αντιπαθεστατη υπηρεσία που μόλις μπεις στο μαγαζί στέκεται μπροστά στην πόρτα για να μην φύγεις με απωθεί. Κρίμα γιατί με τέτοιες συμπεριφορές χάνουν ραντεβού οι κοπέλες.
Η τσα η ξινή με κοντό σκούρο μαλλί με γυαλια γκαβομάρας; Όποτε την πετύχω (είτε στο Α είτε στο Β) δεν περνάω ποτέ..
Μία φορά έκανα το λάθος, και παρότι είμαι πελάτης μήνες με Ναόμι, χτύπησε πόρτα.. :headbang:
Ενώ η γλυκομίλητη ξανθιά με ξέρει και δε δίνει σημασία

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.406
Πόντοι
1.056
Ιασωνος 37 Οροφος

Επισκεψη χτες στο μεταξι για να δοκιμασω την Νταρντανα αλβανιδα Μαρια γιατι μου αρεσε η ιδεα οτι ειναι χωρις τσατσα..

Για οσους ενδιαφεροντε προκειται για μελαχρινη κοπελα νταρντανα προς χοντρη με ασπρο δερμα και βυζι περιπου 2.5~3αρι..
Γενικα καλη κοπελα που προσπαθει να σε ευχαριστήσει, αλλα για τα γουστα μου παρολο το 10αρικο νομιζω δεν θα ξαναπαω..

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.144
Πόντοι
2.246

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
62
Πόντοι
0
Αυτό το thread μετά από σχεδόν 20 χρόνια λειτουργίας, είναι πολύ κοντά να αγγίξει τις 10.000 σελίδες.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε την ιστορική αξία του.
Να οργανωθεί κάποιο πάρτυ με ουζα. Χεχε

Τελευταία τροποποίηση:

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
87
Πόντοι
0

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.395
Πόντοι
726
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
16
Like
3.059
Πόντοι
1.431
στις 10.000 σελίδες να οργανωθεί ομαδική
καταδρομική στα αγαπημένα μας στενάκια της φυλής και μετά μάζωξη σε ψητοπωλείο
Και οπωσδήποτε κλήρωση (αφού βάλουμε όλοι το κατιτίς μας, συν τυχόν χορηγοί) όπου οι 10 πρώτοι τυχεροί θα κερδίσουν γαμήσι των 10€ στο Μετάξι, και 5 τυχεροί θα κερδίσουν γαμήσι των 20€ στη Φυλής!

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.181
Πόντοι
951
Απογευματινή βάρδια Διδυμου 27..
Μαρίνα, μιλφ κορμάρα..
Ρίτα ,μιλφογκίλφ νορμάλ κορμί..
Ελένη, μιλφογκίλφ, νταρντάνα..
Όλα εκτός πρωκτικού και σύμφωνα με τη ξανθιά τσα2, πολύ ωραία παρτούζα..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom