Απ' ότι είδα αυτή η Καρολίνα είναι εκείνη που δούλευε στο φ61 για πολλούς μήνες, έχει τσιμπήσει και σε κιλά δυστυχώς.
Ενώ η Καρολίνα που παίζει νύχτα στο φωκ7 ισόγειο είναι πιθανότατα απ' το 27όροφος που έκλεισε.
Απ' ότι είδα αυτή η Καρολίνα είναι εκείνη που δούλευε στο φ61 για πολλούς μήνες, έχει τσιμπήσει και σε κιλά δυστυχώς.
Τα κοντοπουτανα από το Ιάσωνος 37 τί ώρα πιάνουν βάρδια;Επισης μετα απο την Μαρια απο Ι37 εκανα και μια βολτα στο Φυλης 86 ισογειο οπου εκει πλεον δουλευουν οι κοπελες απο το Ιασωνος 46... Η λευκορωσιδα Εκατερινα και η Μελαχρινη Καρινα...προς στιγμην πηγα να περασω με καποια απο τις δυο αλλα γρηγορα συνηλθα και σκεφτηκα οτι αυτες τις δυο τις εχω παρει τοσες φορες στα 10 ευρω....για πιο λογο να δωσω τωρα 20ρικο για τις ιδιες κοπελες για να κανουμε τα ιδια πραματα..... οπως γυρισα να βγω εξω ανοιξε η πορτα και μπηκε μεσα η πετιτ Νελλη η οποια και αυτη παλαιοτερα ηταν Ιασωνος 46 αλλα και Φυλης 106β...απο πισω της την ακολουθουσε ενας αγαπουλης οπου αμεσως εδωσε 40 ευρω για να την κλεισει μισαωρο!! Δεν προλαβε καν να αλλαξει να βαλει τα "ρουχα" της δουλειας η Νελλη, μπηκε δωματιο ετσι οπως ηταν αβαφτη με την φορμα και τα αθλητικα!! Μιλαμε εμεινα τελειως μαλακας βλεποντας το ολο αυτο χαχαχα....Καλα να παθουμε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πηγαινε στα δυο κοντοπουτανα στο Ιασωνος 37 ισογειο στην Αννα και στην Λαρισσα....
Να συμπληρώσω ότι το Ολγακι από φ109β έχει και πανέμορφα μινιον πατουσακια πάντα περιποιημένα με πεντικιούρ και σήμερα ειδικά το πεντικιούρ που είχε ήταν πολύ όμορφο, και τα τίμησα με πολλά φιλάκια πρίν της φάω το γλυκό μουνακι.Πρωινή αναζήτηση μινιόν θηλυκού κοινώς κοντοπούτανο χωρίς πολύ ιδιαίτερο ψάξιμο πήγα καρφωτός φυλής 109β στην Ολγίτσα! Χρόνια στο κουρμπέτι και στο συγκεκριμένο οίκο ! Αν και ψυχρή πάντα μου βγάζει που και που μια καύλα που με κάνει μια στο τετράμηνο να θέλω να της ρίξω ένα τεμάχιο. Στα του αγώνα πίπα ξεσκούφωτα αξιοπρεπής … στο στόμα δεν τα παίρνει πλέον (παλιότερα τα ρουφούσε και τα ξερουφούσε στο νιπτήρα) . Στάσεις ότι γουστάρεις καθώς είναι ευέλικτο και ευλύγιστο. Βασικό λόγω κατασκευής και παρά τα χρόνια στην εργασία το μουνάκι της παραμένει στενό έως πολύ στενό! Αρκετά δεκτική και στο σπατουλάρισμα του αιδοίου της!!!! Για κυριακάτικη τσάρκα στην τραγική πλέον φυλής (για εμάς τους γηραιότερους) είναι τόσο όσο! Ενημερωτικά πάντα τα καλοκαίρια ερχόντουσαν πιο ωραία μουνια από τα βόρεια και ανατολικά καθώς συνδύαζαν και λίγο διακοπούλες με ηλιοθεραπεία στην παραλία του Αλίμου που τους φαίνονταν Καραϊβική. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί η παράδοση παρά την φθίνουσα πορεία της! Καλές τσάρκες!
Αφηνειουνακι ρουφηγμα ακομα η Ολγα?Το ειχε κοψει ενα διαστημα.Πρωινή αναζήτηση μινιόν θηλυκού κοινώς κοντοπούτανο χωρίς πολύ ιδιαίτερο ψάξιμο πήγα καρφωτός φυλής 109β στην Ολγίτσα! Χρόνια στο κουρμπέτι και στο συγκεκριμένο οίκο ! Αν και ψυχρή πάντα μου βγάζει που και που μια καύλα που με κάνει μια στο τετράμηνο να θέλω να της ρίξω ένα τεμάχιο. Στα του αγώνα πίπα ξεσκούφωτα αξιοπρεπής … στο στόμα δεν τα παίρνει πλέον (παλιότερα τα ρουφούσε και τα ξερουφούσε στο νιπτήρα) . Στάσεις ότι γουστάρεις καθώς είναι ευέλικτο και ευλύγιστο. Βασικό λόγω κατασκευής και παρά τα χρόνια στην εργασία το μουνάκι της παραμένει στενό έως πολύ στενό! Αρκετά δεκτική και στο σπατουλάρισμα του αιδοίου της!!!! Για κυριακάτικη τσάρκα στην τραγική πλέον φυλής (για εμάς τους γηραιότερους) είναι τόσο όσο! Ενημερωτικά πάντα τα καλοκαίρια ερχόντουσαν πιο ωραία μουνια από τα βόρεια και ανατολικά καθώς συνδύαζαν και λίγο διακοπούλες με ηλιοθεραπεία στην παραλία του Αλίμου που τους φαίνονταν Καραϊβική. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί η παράδοση παρά την φθίνουσα πορεία της! Καλές τσάρκες!
Αφηνειουνακι ρουφηγμα ακομα η Ολγα?Το ειχε κοψει ενα διαστημα.
Φυσικά και είναι το Ναομάκι, μαυρούλες, και πίσω όψεις θηλυκών δεν ξεχνώ και δεν λανθάνω ποτέ (όπως ο Μάνθος Φουστάνος)λες να είναι η Ναόμι; Στο ταμείο είδα ότι της έμοιαζε πολύ και αφού την ακολούθησαείδα ότι μπήκε στο 11 και επιβεβαιώθηκα
![]()
Θα ζαλιστούμε ρε!
Και γιατί δε μιλάς ρε; Τι φοβάσαι;Κάπου εδώ να αναφέρω ότιπέτυχα τον @Περπάτημα κάνει καλό και τον @Μήτσος Μπάμπολας σε duo τσάρκα
Παραλίγο να ξεροχύσω με την cult μορφή @Μήτσος Μπάμπολας αλλά κρατήθηκα
Εγώ βέβαια ήμουν incognito![]()
Σαφως φτωχοτερη η φανταστικη ντισνευλαντ με την μεταγραφη της Καρινας....στο Φυλης 86 ισογειο οπου εκει πλεον δουλευουν οι κοπελες απο το Ιασωνος 46... Η λευκορωσιδα Εκατερινα και η Μελαχρινη Καρινα...προς στιγμην πηγα να περασω με καποια απο τις δυο αλλα γρηγορα συνηλθα και σκεφτηκα οτι αυτες τις δυο τις εχω παρει τοσες φορες στα 10 ευρω....για πιο λογο να δωσω τωρα 20ρικο για τις ιδιες κοπελες για να κανουμε τα ιδια πραματα.....
έσπαγα το κεφάλι μου χθες να βρω ποιά μου θυμίζει η Κίρα και τη βρήκα σήμερα τυχαία. Πάρτε το πρόσωπο της youtuber κλπ labrinisΡωσίδα μοντέλα Κίρα
Πήγαινε να τον βρέξεις μαν και κάνε το μαλλί κοτσιδιαΛέτε να πάω να γαμησω στο μετάξι σημερα η να τα κρατήσω για κούρεμα ?
Φίλε είναι πλεονέκτες ..... Η Αλεξάνδρα στη χωμάτιανου έδινε γλωσσοφιλα έκανε άκα και τα κόβει κάποια στιγμή οκ η κοπέλα αποφάσισε .... Και από 15 λεπτά το κάνει 10 και αυτή .... Αποτέλεσμα το μαγαζάκι έχει πάει απατο.... Και πάει για κλείσιμο ... Αυτοί είναι λοιπόν μη σου κάνει εντύπωση... Θέλουν να πάρουν λεφτά χωρίς να προσφέρουν τίποτα...Καλησπέρα συναγωνιστές,τιμήθηκε η Όλγα απο Αγκύρας 12,πολύ καλή στο δωμάτιο,έχει ανέβει επίπεδο σε σχέση με τη τελευταία φορά που ήταν εδώ,δεν είναι κάτι το ουάου αλλα για μένα είναι λες και γαμάω τη γειτόνισσα απο το χωριό.
Μαζί της ηταν η θεία Αλεξάνδρα την οποία την έβαλα στη λίστα και θα τη τιμήσω γιατί μου έβγαλε μια καύλα.
Τη προηγούμενη εβδομάδα ειχα επισκεφτεί τη μιλφάρα Νάταλι απο φωκαίας 27,στο δωμάτιο πρέπει να έκατσε γύρω στα 13-15 λεπτά το πολύ,βγαίνοντας από το δωμάτιο μου φωνάζει η κυρία της υποδοχής και μου λέει:εεεε αγόρι τη κοπέλα τη κράτησες μέσα 20 λεπτά.
Τις απανταω πως δεν ηταν 20 λεπτά και μου λέει,τώρα εγω θα πρέπει να δωσω στη κοπέλα 10 ευρώ,τις λέω καλα οκ,καλο βράδυ.
Δε μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται εκείνη την ώρα και λένε αερολογίες.
Δε θα είχε δουλειά και προσπάθησε να σου πάρει το 10ευρω πλαγίωςμου φωνάζει η κυρία της υποδοχής και μου λέει:εεεε αγόρι τη κοπέλα τη κράτησες μέσα 20 λεπτά.
Τις απανταω πως δεν ηταν 20 λεπτά και μου λέει,τώρα εγω θα πρέπει να δωσω στη κοπέλα 10 ευρώ,τις λέω καλα οκ,καλο βράδυ.
Δε μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται εκείνη την ώρα και λένε αερολογίες.
Μάλλον εννοείς "ξεφόρτωμα".Πριν 2 ώρες φόρτωμα στο στόμα της Κρίστι στο Έλλης 3.....