Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 322 άτομα (27 μέλη και 295 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.238
Πόντοι
3.246
Πέρασμα πριν λίγο με Μικαέλα φωκαίας 17, οφείλω να ομολογήσω πως έχει ξαναφτιάξει αρκετά, αδυνατισμένη την είδα και μάλιστα λίγο μαυρισμένη πρέπει να χει κάνει 2-3 συνεδρίες σολάριουμ. Επειδή την είδα έτσι με καύλωσε και αποφάσισα να της κάνω κι ένα καλό ψωλάριουμ για να δέσει το γλυκό! Πέρασμα στο δωμάτιο και σιγά σιγά μου θύμησε την ολντ σκουλ Μικαέλα από τα παλιά, που ήταν σκυλί του πολέμου και κατάπινε σπαθιά, είχε πολύ όρεξη και εγαμεύθει με απόλυτη επιτυχία έχοντας κλασικά αυτό το λάγνο βλέμμα της μέσα από τα καυλιάρικα κοκκάλινα γυαλιά. Η απώλεια των κιλών της έδωσε μάλλον ξανά την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν
:rockon:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.558
Πόντοι
2.036
Λίγος κόσμος Μεταξουργείο σήμερα, ενδεικτικά η "Μαργαρίτα" πορνοmall νο1 είχε 0 δωμάτια , μπορεί να φταίει πως όλος ο οίκος βρώμαγε βοθριλα.

Ι27 Ναταλία, κλασική αξία, σταθερή.
Ι33 Λατινα μπαμπατσικα Λίντα.
Ι39 1.Μαργαριτα
Μ.Α 21 Λίνα Λατίνα

Μ.Α 21 όροφος Άντζυ και Λιλυ Λατίνες, η Λίλη έχει γίνει κώλος με πόδια (πρησμένα) αλλά επειδή έχουμε ιστορικό την πήρα με έξτραδάκια,μάλλον τελευταία φορά, αυτή η Τζον σταμος σπάει μπάλες τελευταία.
Πάντως οι Λατίνες, μικρές μεγάλες, χοντρες αδυνατες έχουν φοβερό δέρμα.

Μ.Α 28 Αλεξάνδρα μιλφορωσίδα , δοκιμάστηκε, καλή σε υπηρεσίες, αλλά η τσατσά φώναξε στα 8-9' (γιατί είχε μαζέψει κόσμο το σαλόνι) και δεν έκατσε να τελειώσω...

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα σάς. Πήγα φίλο μου ανίδεο στο Φιλιππίδου ισόγειο μεταμεσονύχτια.μας παρουσίασε η Αλίκη 3 κοπέλες αφού τελείωσε άρχισα να βάζω φυτιλιες και να λέω για παρτούζες κατευθείαν η Αλίκη του λέει πάμε να σε γλειψουμε μαζί τον πήρε μέσα δωμάτιο μαζί με άλλη μια κοπέλα με τατού πάνω από τον κώλο ελαφρός γεματουλα όνομα δεν θυμάμαι και πήγαν όλοι μαζί δωμάτιο. Η Αλίκη τον εγλυψε παντού πουτσο μπάλες και κώλο μαζί με την κοπέλα. Έκατσε σύνολο 20 λεπτά στο δωμάτιο και η Αλίκη βγήκε και ξαναπήγε 2η φορά για ενίσχυση. Ο φίλος τρελαμενος ήθελε μετά την έξοδο να ξαναπάει. Δεν αντιλήφθηκε απολύτως τίποτα. Μου έλεγε την 2η φορά θα πάρω μόνο την τσατσά θέλω να την γαμησω χαχαχα. ( Έχει πάει με τρανς 1 φορά που γνώριζε ότι ήταν) ( Έλενα από Ιάσονος 37 ισόγειο)Εδώ δεν κατάλαβε τίποτα!

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
63
Like
15.090
Πόντοι
9.436
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!!
(Οπως ειχε γραψει καποτε και ο Dmtrsxx )

Πριν λιγο κατα τις 23:30 στο Ιασωνος 1Β σκαλια στην δεξιά εισοδο , εντοπιστηκε ξανα μετα απο σχεδον ενα χρονο απουσιας η πανυψηλη Μιλφάρα Ουκρανεζα γυναικαρα η Ναταλια που καποτε δουλευε στο Ιασωνος 1Α ισογειο...Μολις εμφανηστικε μπροστα μου στο σαλονι ηταν σαν να με χτυπησε κεραυνος...αφου συνηλθα απο το αρχικο σοκ, εννοειτε περασα δωματιο μαζι της...ρωτησα μετα την τσατσα και μου ειπε οτι ειναι καθε μερα απο 12:00 εως 00:00....ανεβαινει αμεσα κριτικη...

Beastarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
0

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.233
Πόντοι
951
Τώρα στη Disney:ak::ak:

Κολωνού 32α καινούρια ξανθιά κοπέλα από Αλβανία Μαρίνα. Φλατ σώμα κ αδιάφορο πρόσωπο. Απλό πρόγραμμα

Κολωνού 45 (1) κλειστό
(2) Ντανιέλα και Νικόλ (3) Λαρίσα

Κολωνού 47 όροφος Μαρία μιλφ γεμάτη χωρίς σουφραδέλι σήμερα. Μόνο ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Η Μαρία ,Κολωνού 47 πάνω, είναι ένα καβλοΜιλφοΓκίλφ..
VFM..
Αλλά κώλο δεν κάνει, ούτε ανακοινώνεται..
ΥΓ.Τεράαααστια βυζόμπαλα.

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
183
Πόντοι
0
Σας έχω πρηξει λίγο, αλλα αν βρει κανεις την Νικόλ την Μολδαβή που ήταν τελευταια στο Κολωνού 30Α ας ενημερώσει!
Νικολ από Μολδαβία έχει φιλλιπιδου απόγευμα νομίζω στο πανω

• Like
Αντιδράσεις: vwpolo

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.491
Πόντοι
726
Καλησπέρα σάς. Πήγα φίλο μου ανίδεο στο Φιλιππίδου ισόγειο μεταμεσονύχτια.μας παρουσίασε η Αλίκη 3 κοπέλες αφού τελείωσε άρχισα να βάζω φυτιλιες και να λέω για παρτούζες κατευθείαν η Αλίκη του λέει πάμε να σε γλειψουμε μαζί τον πήρε μέσα δωμάτιο μαζί με άλλη μια κοπέλα με τατού πάνω από τον κώλο ελαφρός γεματουλα όνομα δεν θυμάμαι και πήγαν όλοι μαζί δωμάτιο. Η Αλίκη τον εγλυψε παντού πουτσο μπάλες και κώλο μαζί με την κοπέλα. Έκατσε σύνολο 20 λεπτά στο δωμάτιο και η Αλίκη βγήκε και ξαναπήγε 2η φορά για ενίσχυση. Ο φίλος τρελαμενος ήθελε μετά την έξοδο να ξαναπάει. Δεν αντιλήφθηκε απολύτως τίποτα. Μου έλεγε την 2η φορά θα πάρω μόνο την τσατσά θέλω να την γαμησω χαχαχα. ( Έχει πάει με τρανς 1 φορά που γνώριζε ότι ήταν) ( Έλενα από Ιάσονος 37 ισόγειο)Εδώ δεν κατάλαβε τίποτα!
Εμένα γιατί δε με περιποιήθηκε; Μήπως επειδή δε πήρα κοπέλα; Ή επειδή κοιμόμουν όρθιος; Με κοίταζε καλά καλά όμως :confused:

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.326
Πόντοι
441
Σπανίζουν τέτοιοι φίλοι όπως είσαι εσύ στις ημέρες μας! :2funny:

jiannis48

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά,προ εβδομάδας πέρασα με Ανδριάνα Χωμ11Β και μου είπε θα σταματήσει το άθλημα μετά τις 12-03 ,γνωρίζει κάποιος κατι η μου είπε ευγενικά να μην ξαναπάω ;

Ίνα και Βαλερια συνήθως τις πετυχαίνω 3η βάρδια,Μπιανκα την έχω πετύχει 3η και 1η.
Την Βαλέρια την πήρα εγώ εχθές το βράδυ στο 17 Β Φώκαιας αν λες αυτή που έχει ένα τατουάζ στην πλάτη ! Το λυπηρό είναι ότι είχε μια πολύ καλή νέα τσατσά ομορφούλα νέα και έλειπε ήταν μια γριά αγενεστατη

smi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Like
74
Πόντοι
0
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!!
(Οπως ειχε γραψει καποτε και ο Dmtrsxx )

Πριν λιγο κατα τις 23:30 στο Ιασωνος 1Β σκαλια στην δεξιά εισοδο , εντοπιστηκε ξανα μετα απο σχεδον ενα χρονο απουσιας η πανυψηλη Μιλφάρα Ουκρανεζα γυναικαρα η Ναταλια που καποτε δουλευε στο Ιασωνος 1Α ισογειο...Μολις εμφανηστικε μπροστα μου στο σαλονι ηταν σαν να με χτυπησε κεραυνος...αφου συνηλθα απο το αρχικο σοκ, εννοειτε περασα δωματιο μαζι της...ρωτησα μετα την τσατσα και μου ειπε οτι ειναι καθε μερα απο 12:00 εως 00:00....ανεβαινει αμεσα κριτικη...
Αν είναι αυτή που νομίζω,που δούλευε παλιότερα και Ιασωνος 44 νέο σκάλα πολυ προσοχή!!είχε κονδυλώματα και έρπη και εργαζόταν

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
63
Like
15.090
Πόντοι
9.436
Αν είναι αυτή που νομίζω,που δούλευε παλιότερα και Ιασωνος 44 νέο σκάλα πολυ προσοχή!!είχε κονδυλώματα και έρπη και εργαζόταν
Μηπως εννοεις αλλη κοπελα? Τοσο χθες οσο και παλαιοτερα οταν ηταν Ι1Α που πηγαινα μαζι της δεν ειχε κατι απο αυτα και ουτε εγω κολλησα...

smi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Like
74
Πόντοι
0
Μηπως εννοεις αλλη κοπελα? Τοσο χθες οσο και παλαιοτερα οταν ηταν Ι1Α που πηγαινα μαζι της δεν ειχε κατι απο αυτα και ουτε εγω κολλησα...
αν λέμε για την ίδια που μάλλον αυτή είναι,δούλευε τελευταία στο ιασωνος 1Α και πιο πριν στο ιάσωνος 44.Ηταν στανταρακι μου και σταματησα όταν διαπίστωσα αυτά που έγραψα πιο πάνω.εχουν γράψει και άλλοι συναγωνιστές..διάβασε παλι'οτερες κριτικές...

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.326
Πόντοι
441
αν λέμε για την ίδια που μάλλον αυτή είναι,δούλευε τελευταία στο ιασωνος 1Α και πιο πριν στο ιάσωνος 44.Ηταν στανταρακι μου και σταματησα όταν διαπίστωσα αυτά που έγραψα πιο πάνω.εχουν γράψει και άλλοι συναγωνιστές..διάβασε παλι'οτερες κριτικές...
Τίγκα ήταν το μουνι αυτής της βρομιαρας στα κονδυλώματα. Πριν μια δεκαετία την είχα πάρει περίπου στο 1, δούλευε μαζί με μια ξανθιά φακλανα και όταν τελείωναν τη βάρδια περίμεναν το λεωφορείο που περνάει έξω από το μπουρδέλο.

Σε κάτι τέτοιες ανεύθυνες υγειονομικές βόμβες αξίζουν τα χειρότερα.

wolf1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
37
Like
798
Πόντοι
310
Καλημέρα στους αδάμαστους τσαρκαδόρους του Μεταξιού !
Σύντομη βόλτα πρωϊνή στον αρκετά καθαρό πεζόδρομο της Ιάσωνος σήμερα
Η Ελληνίδα Μανιάτισα γκιλφ Ελένη πήγαινε με φόρμες για δουλειά στο χοστελόσπιτο 31Β Υπόγειο
Η Βουλγάρα νταρντάνα ατσούμπαλη στο Μεγ.Αλεξ΄άνδρου 22Α ισόγειο (Δυστυχώς δεν ήταν η Τζένη να περάσω , Μάλλον είναι μόνο βράδυ)
Στο υπόγειο 30Β η ομορφούλα ξανθιά με το τραβέλι να σχολιάζει αυτός δεν περνά ποτέ. Έχει δίκιο και θα κοιτάξω να δοκιμα΄σω σύντομα.
Στα μικρά νούμερα μπήκα στο 1Β Αριστερά και είδα την Σοφία. Μια χαρά κρατιέται , χορταίνει πούτσα, λεφτά και γλειφομούνια που δεν είχε ούτε στα 30 της
Πολλά κλειστά και στην Κολωνού με ελάχιστο κόσμο να τσαρκάρει.
Θα επανέλθω με κριτικές . Μέχρι τότε ψηλά τα τσουτσούνια , χαμόγελο και καλή διάθεση με τις κορασίδες. όλοι κερδισμένοι έτσι :sunglasses:

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
303
Πόντοι
281
Η Ελληνίδα Μανιάτισα γκιλφ Ελένη πήγαινε με φόρμες για δουλειά στο χοστελόσπιτο 31Β Υπόγειο
Η Βουλγάρα νταρντάνα ατσούμπαλη στο Μεγ.Αλεξ΄άνδρου 22Α ισόγειο (Δυστυχώς δεν ήταν η Τζένη να περάσω , Μάλλον είναι μόνο βράδυ)
Στο υπόγειο 30Β η ομορφούλα ξανθιά με το τραβέλι να σχολιάζει αυτός δεν περνά ποτέ. Έχει δίκιο και θα κοιτάξω να δοκιμα΄σω σύντομα.
Στα μικρά νούμερα μπήκα στο 1Β Αριστερά και είδα την Σοφία. Μια χαρά κρατιέται , χορταίνει πούτσα, λεφτά και γλειφομούνια που δεν είχε ούτε στα 30 της
Θα επανέλθω με κριτικές . Μέχρι τότε ψηλά τα τσουτσούνια , χαμόγελο και καλή διάθεση με τις κορασίδες. όλοι κερδισμένοι
χοστελοσπιτο ποιο ειναι

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.030
Πόντοι
200
Θα επανέλθω με κριτικές . Μέχρι τότε ψηλά τα τσουτσούνια , χαμόγελο και καλή διάθεση με τις κορασίδες. όλοι κερδισμένοι έτσι :sunglasses:
Το 1β δεξιά θυμάσαι αν ήταν ανοιχτό?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom