Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (18 μέλη και 196 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.400
Πόντοι
9.846
Καλησπέρα μύστη σε ποια Μπάρμπαρα αναφερεσε??
Ρε φίλε αν δεν ξέρεις τη Μπαρμποραρα τι κάνεις σε αυτό το σάϊ;
Είναι σα να μην ξέρεις την ΑΒ των μπουρδελιαρηδων!
Σα να τρως προβατίνα χωρίς ένα κιλό αλάτι!
Σα να τρως σπεντζοφάϊ χωρίς λουκάνικο χωριάτικο!

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Σπανίζουν τέτοιοι φίλοι όπως είσαι εσύ στις ημέρες μας! :2funny:
12 χρόνια φίλοι με τσάρκες στους οίκους αραιά και που με παρτούζες αρκετές. Κάμπινγκ σε παραλίες γυμνιστών κτλ. Πολύ καλός φίλος!

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
100
Like
18.603
Πόντοι
26.376
Έχει πετύχει κανείς τελευταία τη μιλφ Μαρία από Μεγ. Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα?
Όσες φορές έχω περάσει, δεν είναι εκεί...

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.551
Πόντοι
726

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.098
Πόντοι
746
Ξέρει κανείς αν είναι τώρα Φωκαίας 24 πάνω η Ροζα να μην κατεβαίνω τσαμπα;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.572
Πόντοι
2.036
Καλησπέρα σάς. Πήγα φίλο μου ανίδεο στο Φιλιππίδου ισόγειο μεταμεσονύχτια.μας παρουσίασε η Αλίκη 3 κοπέλες αφού τελείωσε άρχισα να βάζω φυτιλιες και να λέω για παρτούζες κατευθείαν η Αλίκη του λέει πάμε να σε γλειψουμε μαζί τον πήρε μέσα δωμάτιο μαζί με άλλη μια κοπέλα με τατού πάνω από τον κώλο ελαφρός γεματουλα όνομα δεν θυμάμαι και πήγαν όλοι μαζί δωμάτιο. Η Αλίκη τον εγλυψε παντού πουτσο μπάλες και κώλο μαζί με την κοπέλα. Έκατσε σύνολο 20 λεπτά στο δωμάτιο και η Αλίκη βγήκε και ξαναπήγε 2η φορά για ενίσχυση. Ο φίλος τρελαμενος ήθελε μετά την έξοδο να ξαναπάει. Δεν αντιλήφθηκε απολύτως τίποτα. Μου έλεγε την 2η φορά θα πάρω μόνο την τσατσά θέλω να την γαμησω χαχαχα. ( Έχει πάει με τρανς 1 φορά που γνώριζε ότι ήταν) ( Έλενα από Ιάσονος 37 ισόγειο)Εδώ δεν κατάλαβε τίποτα!
Ωραίος φίλος ρε, όχι μόνο του απέκρυψες την αλήθεια με δόλο, το χάρηκες κιόλας.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.098
Πόντοι
746
Update για Ροζα Φωκαίας 25 ! Φόλα μεγατόνων ενώ ανακοινώνεται ελεύθερο μέσα φόρεσε αμέσως καποτα ! Βιαστική πιπα πήγε να με καβαλήσει δεν τα κατάφερε και πηγαμε στα 4 όπου ήταν σαν πηγάδι και είχε φουλ κρέμα! Μου λέει περίμενε να βγάλω τα νερά και πήρε ένα χαρτί και σκουπίστηκε! Με τα πολλά το τέλος ήρθε ιεραποστολικά όπου βιαζόταν να με τελειώσει με μαλακιες του τύπου δώσμου το γάλα σου λες και μου μιλούσε το google translate! Μακριαααα!

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
10
Like
923
Πόντοι
370
Update για Ροζα Φωκαίας 25 ! Φόλα μεγατόνων ενώ ανακοινώνεται ελεύθερο μέσα φόρεσε αμέσως καποτα ! Βιαστική πιπα πήγε να με καβαλήσει δεν τα κατάφερε και πηγαμε στα 4 όπου ήταν σαν πηγάδι και είχε φουλ κρέμα! Μου λέει περίμενε να βγάλω τα νερά και πήρε ένα χαρτί και σκουπίστηκε! Με τα πολλά το τέλος ήρθε ιεραποστολικά όπου βιαζόταν να με τελειώσει με μαλακιες του τύπου δώσμου το γάλα σου λες και μου μιλούσε το google translate! Μακριαααα!
φαγωθηκες να την βρεις και σου βγηκε φολα

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.125
Πόντοι
200
Κατά τις οχτώ μια γρήγορη βόλτα

Φυλής 71 ισόγειο, 2 λατινες, η Ρεμπεκα με νορμάλ και η Άννα χωρίς τα ψεύτικα ράστα με ελ.στοματικο

Φυλής 71 όροφος η όμορφη Ρουμάνα η Κατερίνα με νορμάλ ανακοίνωσε η τσα2

Φυλής 65 ισόγειο η επιστροφή της Κορινας

Φυλής 65 όροφος δούλευαν δυο γνώριμες Ρωσίδες, η Βαλερια από το Κ48 νέο, Κων/πόλεως 166 υπόγειο
Και η Νίνα, με μαύρο μαλλί ψιλονταρντάνα, γνωστή φυσιογνωμία δεν θυμάμαι όμως που ήταν πριν

Φυλής 69Β η Ρωσίδα Ελένη,ψηλή, ξανθιά με νορμάλ προς ωραίο σωμα και σαλοναρισμα με παντόφλες(κλασικό στο συγκεκριμένο οικο)

Φυλής 69Α η μιλφαρα Εμμυ όπου σήμερα παρατήρησα ότι έχει θεματακι με τα δόντια της

Φυλής 86Β η μολδαβεζα μιλφ Κατερίνα με τις αφελειες, μεταγραφή απ το εξωτικό Μεταξουργείο

Φυλής 86Α η Μαρία Τσεχα και η Άννα Ται

Φυλής 84Β η Αλεξάνδρα

Φυλής 84Α κλειστό φως αλλά ήταν μέσα ο μαστρο Βασιλης

Φυλής 74 δεξιά η Άννα

Φωκαίας 7 υπόγειο η Εντζυ με νορμάλ

Φωκαίας 7 ισόγειο η Στέλλα με φουλ

Φωκαίας 9, 19 και 13 υπόγειο κλειστά

Αγκυρας 12Α η Ντάρια και μαζί της η Όλγα/Ολια

Αγκυρας 12Β η γκιλφ Αντριαννα

Τελευταία τροποποίηση:

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
1.446
Ήμουν και εγώ στην 10.000 σελίδα.
Οι παλιοί ξέρουμε ότι πριν την αναβάθμιση του φόρουμ και συμπίεση είμαστε στην 9.000+ σελίδα τότε απλά πήγε στις 6.000 μετά και φτάσαμε ως το 10Κ.

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.689
Πόντοι
1.960
200.000 / 10.000 = 20 post η σελιδα

confused.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom