Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 157 άτομα (10 μέλη και 147 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
257.763
Πόντοι
46.232
Και η Νίνα, με μαύρο μαλλί ψιλονταρντάνα, γνωστή φυσιογνωμία δεν θυμάμαι όμως που ήταν πριν
Από Κολωνού 48 ,και για πολύ λίγο από Διδύμου 22 πέρσι όπου δούλευε μαζί με τη Στέλλα, αμφότερες είχαν συνυπάρξει κσι πιο παλιά πάλι στο Κολωνού 48

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
481
Πόντοι
21
Update για Ροζα Φωκαίας 25 ! Φόλα μεγατόνων ενώ ανακοινώνεται ελεύθερο μέσα φόρεσε αμέσως καποτα ! Βιαστική πιπα πήγε να με καβαλήσει δεν τα κατάφερε και πηγαμε στα 4 όπου ήταν σαν πηγάδι και είχε φουλ κρέμα! Μου λέει περίμενε να βγάλω τα νερά και πήρε ένα χαρτί και σκουπίστηκε! Με τα πολλά το τέλος ήρθε ιεραποστολικά όπου βιαζόταν να με τελειώσει με μαλακιες του τύπου δώσμου το γάλα σου λες και μου μιλούσε το google translate! Μακριαααα!
Και σε εμένα πήγε να βάλει καπότα και όταν της είπα χωρίς καπότα το δέχτηκε. Έπρεπε να το έλεγες.

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.386
Πόντοι
6.495
Το θρεντ έχει (είχε) και χιλιάδες ακόμη σελίδες ενημέρωσης, πριν από τον Αύγουστο του 2006. Αλλά το παλιό θρεντ κλειδώθηκε και εξαφανίστηκε εδώ και πολλά χρόνια.. Ενδιαφέρον θα είχε αν οι διαχειριστές, ως δώρο για τις 10.000 σελίδες, να μας έβαζαν τις πρώτες 10 από την έναρξη της λειτουργίας του σάι, να θυμηθούμε τα παλιά :confused:

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
65
Like
15.245
Πόντοι
9.436
αν λέμε για την ίδια που μάλλον αυτή είναι,δούλευε τελευταία στο ιασωνος 1Α και πιο πριν στο ιάσωνος 44.Ηταν στανταρακι μου και σταματησα όταν διαπίστωσα αυτά που έγραψα πιο πάνω.εχουν γράψει και άλλοι συναγωνιστές..διάβασε παλι'οτερες κριτικές...

Τίγκα ήταν το μουνι αυτής της βρομιαρας στα κονδυλώματα. Πριν μια δεκαετία την είχα πάρει περίπου στο 1, δούλευε μαζί με μια ξανθιά φακλανα και όταν τελείωναν τη βάρδια περίμεναν το λεωφορείο που περνάει έξω από το μπουρδέλο.

Σε κάτι τέτοιες ανεύθυνες υγειονομικές βόμβες αξίζουν τα χειρότερα.
Λοιπον μπηκα στον κοπο και διαβασα και παλαιοτερες κριτικες....δεν βρηκα καμια που να λεει οτι η Ναταλια ειχε καποιο ΣΜΝ.....Παντως θυμαμαι παλαιοτερα καποιος ειχε γραψει στο forum οτι ειχε μια ασπρη φουσκαλα στο μουνι της....ηταν πριν πολυ καιρο ομως πανω απο εναμιση χρονο...οκ να δεχτω οτι κουβαλουσε και αυτη παρασημο παλαιοτερα...θα εκανε θεραπεια λογικα...εγω προσωπικα θα συνεχισω να πηγαινω καθως δεν προσεξα κατι ουτε στο μουνι της ουτε τα χειλη της...

Τελευταία τροποποίηση:

emokidathens

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα ξερει κανεις η Μπιουτη τι εχει απογινει?Την εχει δει κανεις τελευταια?Ευχαριστω

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
318
Πόντοι
21
Φιλ11Α ξερει καποιος τι ωρες δουκευει η λουνα. Μια ψωλου κωλοφατσα με κολαρα γυρω στα 30????περου νομιζω δηλώνει

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Ωραίος φίλος ρε, όχι μόνο του απέκρυψες την αλήθεια με δόλο, το χάρηκες κιόλας.
Σημασία έχει ότι το χάρηκε και από την στιγμή που το έχει ξανακάνει είς γνώσης του με τρανς δεν το βρίσκω τόσο κακό, μια χαρά του έκατσε 20λεπτο με δύο μαζί με 20ρικο.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.832
Πόντοι
736
σφηνάκι live

Διδυμου 22 ανοιχτό μετά από κάποιο καιρό το κάτω, δουλευει μετά απο ένα χρόνο περίπου η γυρολόγος (Αλκιβιάδου 16α, Διδύμου 20, 18αρια, 16 ,Έλλης 3 )αλβανίδα Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο,οι ακαποτοι καταδρομείς με το μαλακό

Διδυμου 8β η υπηρεσία είπε η Ελένη στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό δεν ανέφερε αν δουλεύει ή όχι και η Βερονικα.
Η Μαρία η αλβανίδα με τη βραζιλιάνικη κωλαρα?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.418
Πόντοι
10.686

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.338
Πόντοι
47.129
Λοιπον μπηκα στον κοπο και διαβασα και παλαιοτερες κριτικες....δεν βρηκα καμια που να λεει οτι η Ναταλια ειχε καποιο ΣΜΝ.....Παντως θυμαμαι παλαιοτερα καποιος ειχε γραψει στο forum οτι ειχε μια ασπρη φουσκαλα στο μουνι της....ηταν πριν πολυ καιρο ομως πανω απο εναμιση χρονο...οκ να δεχτω οτι κουβαλουσε και αυτη παρασημο παλαιοτερα...θα εκανε θεραπεια λογικα...εγω προσωπικα θα συνεχισω να πηγαινω καθως δεν προσεξα κατι ουτε στο μουνι της ουτε τα χειλη της...

Καλή κυρία η Ναταλία, την εχω πάρει και εγώ. Μου ειχε πει οτι εχει κανονικη δουλειά στην Ουκρανία, δουλεύει σε παιδικο σταθμό ως νηπιαγωγός. Το λεω για όποιον ψάχνει babysitter αλλα να ρίχνει και κανα πούτσο κατω απο τη μυτη της χοντρής γυναικας του.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
103
Like
19.349
Πόντοι
26.376

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
136
Πόντοι
0
Καλημέρα στους αδάμαστους τσαρκαδόρους του Μεταξιού !
Σύντομη βόλτα πρωϊνή στον αρκετά καθαρό πεζόδρομο της Ιάσωνος σήμερα
Η Ελληνίδα Μανιάτισα γκιλφ Ελένη πήγαινε με φόρμες για δουλειά στο χοστελόσπιτο 31Β Υπόγειο
Η Βουλγάρα νταρντάνα ατσούμπαλη στο Μεγ.Αλεξ΄άνδρου 22Α ισόγειο (Δυστυχώς δεν ήταν η Τζένη να περάσω , Μάλλον είναι μόνο βράδυ)
Στο υπόγειο 30Β η ομορφούλα ξανθιά με το τραβέλι να σχολιάζει αυτός δεν περνά ποτέ. Έχει δίκιο και θα κοιτάξω να δοκιμα΄σω σύντομα.
Στα μικρά νούμερα μπήκα στο 1Β Αριστερά και είδα την Σοφία. Μια χαρά κρατιέται , χορταίνει πούτσα, λεφτά και γλειφομούνια που δεν είχε ούτε στα 30 της
Πολλά κλειστά και στην Κολωνού με ελάχιστο κόσμο να τσαρκάρει.
Θα επανέλθω με κριτικές . Μέχρι τότε ψηλά τα τσουτσούνια , χαμόγελο και καλή διάθεση με τις κορασίδες. όλοι κερδισμένοι έτσι :sunglasses:
Στο Μ.Αλεξανδρου 22α πού πήγες η Βουλγάρα ήταν η Άντζελα με τον τεράστιο κωλο ;

• Like
Αντιδράσεις: wolf1

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
14
Like
3.709
Πόντοι
1.446
Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 Άννα από 'Ρωσία" ,μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, νταρντανοπαχουλη με 2 5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Το πρώην αλβανικό καφενείο είναι;

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.259
Πόντοι
3.760

Pouts_lee

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
373
Πόντοι
280
Συναγωνιστές καλησπέρα,

Σκέφτομαι τον τελευταιο καιρό ότι θελω να κάνω μια καλή παρτουζίτσα και ελ στοματικό και τελειωτικό, ιδανικά αν βλέπονται τα κορίτσια και δεν χρειάζεται να εχω κλειστά τα μάτια θα ήταν καλύτερα. Μεταξυ σιχαίνομαι, αν υπάρχουν κάπου λιγο πιο ανθρωπινα δε θα λεγα οχι , εχει καποιος να προτείνει κατι΄;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom