Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (23 μέλη και 261 επισκέπτες)

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
681
Πόντοι
381
Ειχα την άτυχη ιδεα να παω Αλκαμένους. Κλειστό λογω λαϊκής τα Σάββατα. Εφυγα για Λιοσίων για Κυρα. Δεν την βρήκα, βρήκα την Εμμυ που την εχω παρει 3 φορές και είπα να δοκιμάσω Παολα, μινιόν Λατινα πιτσιρικά. Δεν ειναι για τίποτα, μονο αν σου αρέσουν οι μινιόν πιτσιρίκες έτσι για την εμπειρία!
Ευχαριστώ πολύ φίλε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.342
Πόντοι
10.686
Που την γνώρισες ρε σκύλε???
Μπράβο Σου!!!
Άξιος!!! :kneel:

Καταδρομική Πριν λίγο...
:uzi::uzi::uzi:

Ιάσωνος 1Β Δεξιά
Ναταλία Μιλφάρα.
Πρόγραμμα Δεν ανακοίνωσε η υπηρεσία... :blowup:
Βασικά πέρασα να Δω για ένα Φίλο μου... :tooth:
Δεν έχασα βέβαια την ευκαιρία για ένα ρομαντικό γαμήσι!!!
Η κοπέλα είναι δύναμη.
Έχει όμως αλλάξει το μαλλί και εγώ δεν θα την γνώριζα Ποτέ...

Η δύναμη του σάιτ.
Πολύς κόσμος στον οίκο. Κοινώς Χαμός!!!
Δύο ταξοβόλοι στην γωνία ετοίμαζαν τη Σούπα Τους...
:coffee:
Την πήρα πριν από λίγο με χλιαρές εντυπώσεις. Τη βρήκα κουρασμένη και άνευρη, μάλλον τα... παλιόπαιδα του site την ξεμουνιάσατε! :embarrased:Ήθελε να γαμηθεί χαλαρά και δεν πήρε καμία πρωτοβουλία. Θα το ξαναδώ όταν πέσει ο κουρνιαχτός...

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
150
Πόντοι
0
Φ67 τωρα καταθεση στην Ντιανα. Λατινα 22χρ νταρντανα με τεραστιες καμπυλες βυζι πλαστικο και κωλαρα τεραστια υπερδιαστημικη. Υπακουη γενικα, οχι φολα. Τσιμπουκι με προφυλακτικο αλλα δεν ζητησα χωρις. Γενικα γαμαω σε μασαζ ή στουντιο αλλα αυτες τις μερες στα εν λογω μαγαζια δεν υπαρχει καποια με αυτον τον σωματοτυπο και 22χρ κιολας.

Τελευταία τροποποίηση:

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.356
Πόντοι
441
Στα 13 της ιδιας οδου,υπογα ηταν η Αντζελα,μια χαριτωμενη λατινα με ωραια βυζακια και συμπαθητικο κωλαρακι.

Αλβανίδα λένε πως είναι, ασχέτως εάν παρουσιάζεται ως Κρητικιά. Επειδή είναι μαυριδερή την πέρασες για λατινοπατσαβούρα.
Στο δωμάτιο μέτρια πράγματα, φιλάκια στα βυζάκια δεν πολυήθελε, πήρε αμυντική στάση στην πίπα, αλλά τουλάχιστον τον έφαγε βαθιά και σωστά. Είναι για πιο σκληρούς χύστες και όχι αγαπούληδες.
Το υφάκι της είναι μάγκικο, λες και δουλεύει σε κωλόμπαρο. Έμπα την επόμενη φορά και σπάστο στον πούτσο το αλβανικό σκυλί!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.426
Πόντοι
3.246
Ιρίνα με νέον φωσφοριζέ διχτυωτα εσώρουχα μες την καύλα, την πήρα μισάωρο δεν κρατήθηκα, περίπου στα 20 λεπτά ξόδεψα μόνο για το σπατουλάρισμα στη μουνάρα της από τα πιο γευστικά που έχω δοκιμάσει! Απόλυτα
επιτυχημένη συνεδρία
όπως πάντα!

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
425
Πόντοι
301
Ιάσονος 20Γ

Μάντυ λατίνα από όψη μια χαρά .. η τσατσα με έδιωξε , βιαζόταν να φύγει.. λέω να μην πηδήξω 5 λεπτά θα κάνω; Μου λέει μαζέψαμε στρογγυλό ποσό μεγάλο κλείνουμε ,φτάσαμε στον στόχο..

Και λέω από 10 το βράδυ κλείνεις γιατί μάζεψες λεφτά ; Άσε να γαμησουμε να τα κάνεις περισσότερα.

Λέει έλα αύριο για να τα πάρω , λέω ναι τρελάθηκα να τρέχω οπότε θέλεις. Γέλασα και έφυγα.

Την πέτυχα έξω κρατούσα σακούλα με λεφτά, λέω φταίω εγώ να στην πάρω ( χιούμορ έκανα).

Ιάσονος 37 Λάρισα έφυγε για την χώρα της…

Η Αννα εκεί ξινη.. Οταν ρώτησα αν κάνει τελειωτικό στο σώμα λέει τι είμαστε εδώ σκουπίδια.. λέω συγνώμη τελειωτικό στο σώμα κοιλιά ή κωλο η πόδια κάτι , που είναι το κακό ;

Σηκώθηκα έφυγα γιατί με εκνεύρισε. Πάντως η γκομενα είναι μάπα

Ιάσονος 1 δοκιμάστηκε η ναταλια.. αφού έγραψε κάποιος επιστροφή βόμβα γύρισε η Ναταλια , λέω θα είναι φοβερή.. οπότε δοκιμάστηκε

Εχουμε και λέμε Τσατσα φουλ ευγενική και χαμογελαστή, όμως μπήκα μέσα στο δωμάτιο και ήταν με χυσια το στρώμα και προφυλακτικό πάνω.. που σημαίνει δεν τα αλλάζει. Οταν έκανα παρατήρηση να τα αλλάξει αφού έχει μέχρι και προφυλακτικό πάνω μου είπε να πάω στο άλλο δωμάτιο .

Ναταλια λοιπόν, για τα γούστα μου είναι κούκλα ( γουστάρω μιλφ ) από σώμα έχει απαλό ωραίο κωλο ωραία πόδια , κοιλιά και μικρό νερουλό βυζι.

Εκεί που λέω θα είναι φοβερή αφού άκουσα την επιστροφή βόμβα του συναγωνιστή στην ημερήσια ενημέρωση , ξεκινάει να φιλάει στήθος 5 -6 λεπτά…. Λέω θα μου πάρεις πίπα ; Τι θα γίνει θα σε γαμησω; Δεν μου έπαιρνε.. αφού καθάρισα ένα 1 με μωρομάντηλα την πουτσα , - 1 λεπτό την κοιτούσε είπε μήπως θέλω καπότα, ενώ κοίταξε αν είμαι υγιής καθαρός , απλά δεν της αρέσει μάλλον η έκλεβε χρόνο.

Τέλος πάντων ξεκίνησε , αφού ρώτησα μπορώ να χύσω στο στόμα σου; Αφού η τσατσα έξω είπε αυστηρά όχι , δεν απαντάει .. γενικά δεν μίλησε ποτέ. Μάλλον δεν ξέρει να μιλάει καλά ελληνικά.. αν και βέβαια μιλούσε οπότε ήθελε μετέπειτα.

Αφού δεν πήρα απάντηση αν μπορώ να χύσω στο στόμα γιατί θεώρησα πως δεν κατανόησε, λέω ένα να σε πηδήξω αφού μου έμεινα ούτε 2 λεπτό,

Και εκεί ξαφνικά έγινε θαύμα μιλάει ελληνικά, αν με γκαμησει όχι χυσιμο στόμα , ένα από τα δύο..

και λέω γιατί δεν το λες από την αρχή να ξέρω κι εγώ; Και δνε μιλάς και κοιτάμε ταβάνια τόση ώρα…

Τέλος πάντων μου μένει ένα λεπτό εκεί μου λέει μια στάση μόνο θα διαλέξεις , λέω στα 4 τελειώνω μόν έτσι θα κάτσεις δεν έχω χρόνο τελείωνε , έκατσε, ξεκινάω να πηδάω και μου έλεγε πιο χαλαρά πονάω , θαύμα λέω ξεκίνησε να μιλάει ελληνικά .. εκεί ξεκίνησα να βρίζει στην γλώσσα της κάτι που δεν μου άρεσε. Γιατί σς πηδάω με βρίζεις στην γλώσσα σου; Αν δεν θέλεις να είσαι πουτανα μην γίνεις εγώ τι φταίω ; Εκεί ξενέρωσα όχι να με βρίζεις κιόλας επειδή την πηδάω. λέω εντάξει το σέβομαι δνε θα σε πηδάω δυνατά χαλαρά μπας και χύσω, χτυπάει πόρτα η τσατσα και βγήκα έφυγα.

Όμορφη κοπέλα δεν λέω αλλά κυριολεκτικά κοιτάει να κλέψει στα πάντα.. αυτό το ή πηδάς ή τελειωτικό στο στόμα, αυτό το φιλιά μια ώρα στο στήθος χωρίς σεξ η πίπα, μια στάση μόνο, όχι δυνατό πήδημα, χύσιμο στο σώμα δεν με άφησε. Όλο ήταν πονηρό και ξενέρωσα.

Και να πω πως είμαι νέο παιδί και όμορφο και γυμνασμένο. Απορώ κυριολεκτικά με αυτή τη στάση
Ούτε και εσύ μιλάς καλά Ελληνικά.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.570
Πόντοι
441
Το ημερησιο πορνοπαραβολο τσιμπησε η αγαπητη Ιρινα στο Φωκ 27 σκαλακια.Οτι και να πεις για αυτη την κοπελα ειναι λιγο.Ισως το πιο εφαρμοστο πετιτ μουνακι στην πιατσα αυτη τη στιγμη.Ειρηνη Αλκαμενους και Ολγα στο 109 μοιαζουν γαλοτσες.Περασα καλα.Πολλα και συνεχομενα δωματια η μικρη.
Στα 13 της ιδιας οδου,υπογα ηταν η Αντζελα,μια χαριτωμενη λατινα με ωραια βυζακια και συμπαθητικο κωλαρακι.Επανω η θεια Σονια που μπορει να μην τη γουσταρω πλεον και να θελω να της ανακατεψω το μαλλι,αλλα κακα τα ψεμματα εξακολουθει και ειναι κορμαρα.Και βυζι αστερατο.Μου εχωσε την κεφαλα μου αναμεσα και θολωσα...!
Στα 17αρια,κατω ηταν μια ατσουμπαλη ρωσσιδα μεγαλοκοπελα με γυαλια,παντελως αδιαφορη,και επανω ηταν η Κλεοπατρα το γιουβαρλακι με γυαλια επισης μιμωμενη την Μικαελα μαλλον μπας και σταυρωσει πελατη.Στο 19 ηταν η Κατερινα μου ,και θα περναγα δωματιο αλλα ηταν η ξανθια πατσαβουρα τσατσα που με ειχε προτρυνει να φυγω τις προαλλες και να ερθω στην επομενη βαρδια.Οποτε εφυγα αφηνωντας το Κατερινιω με στραβωμενο το μουτρακι του καθ'οτι ειχε μονο ενα δωματιο.....
Τα 25αρια κλειστα.Αυτα για πρωι κυριοι.
κ ηθελα να παω για Αννα απο φωκαιας 19 αλλα παπαρια,η Κατερινα αξιζει?

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.594
Πόντοι
2.036
Το ημερησιο πορνοπαραβολο τσιμπησε η αγαπητη Ιρινα στο Φωκ 27 σκαλακια.Οτι και να πεις για αυτη την κοπελα ειναι λιγο.Ισως το πιο εφαρμοστο πετιτ μουνακι στην πιατσα αυτη τη στιγμη.Ειρηνη Αλκαμενους και Ολγα στο 109 μοιαζουν γαλοτσες.Περασα καλα.Πολλα και συνεχομενα δωματια η μικρη.
Ιρίνα με νέον φωσφοριζέ διχτυωτα εσώρουχα μες την καύλα, την πήρα μισάωρο δεν κρατήθηκα, περίπου στα 20 λεπτά ξόδεψα μόνο για το σπατουλάρισμα στη μουνάρα της από τα πιο γευστικά που έχω δοκιμάσει! Απόλυτα
επιτυχημένη συνεδρία
όπως πάντα!

Πέρασα και εγώ ~13:20 , έφυγα σούμπιτος, είχε 2+2 αναμονή, ναί ήταν καύλα σήμερα αλλά είπαμε, 1 ώρα αναμονή too much.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
101
Like
18.762
Πόντοι
26.376
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Φυλής 105β Φερνάντα Λατίνοgypsy κοπέλα μελαχρινή με Ελ.φλογέρα

Φυλής 59 ισόγειο Βάνα λατίνα

Αναμένω για να :fuck2::fuck2:

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
101
Like
18.762
Πόντοι
26.376
Πολύ μεγάλη αναμονή για Βάνα!

Σταθερά καλή...

Σκέφτομαι μήπως τελικά κάνουμε κακό, αντί για καλό που ενημερώνουμε:undecided:

Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως πρέπει να κάνω πίσω στην ενημέρωση...

xanw_xronja

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2023
Κριτικές
2
Like
322
Πόντοι
20

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.153
Πόντοι
3.760
κ ηθελα να παω για Αννα απο φωκαιας 19 αλλα παπαρια,η Κατερινα αξιζει?
Καλο ειναι το Κατερινιω και ομορφη.Αξιζει το 20αρικο.Οσες φορες την εχω παρει εχω μεινει ευχαριστημενος.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.594
Πόντοι
2.036
Σκέφτομαι μήπως τελικά κάνουμε κακό, αντί για καλό που ενημερώνουμε:undecided:

Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως πρέπει να κάνω πίσω στην ενημέρωση...
Ισχύει, εν μέρει, το έχουμε πει .

Τώρα επειδή την αναφέρατε, αφού τελείωσα τις δουλειές μου και ξενερώμενος που δεν καταφέρνω να περάσω με Ιρινα, πήγα να αδειάσω στην Κ.Φωτεινη, σταθερά καλή και ευδιαθετη.

Καπάκια βολταρα λίγο και μετά από ένα 20' βρέθηκα Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω, Νάτυ, Κολομβιανή, μου άρεσε πολύ και πέρασα, ίσως η καλύτερη σε συμπεριφορά Λατίνα που πέτυχα το τελευταίο 12μηνο, όμορφη κιόλας, τέλειο κωλι , μέτρια ακα πιπα και χαλαρό αιδοίο αλλά ήταν πολύ καυλιάρα, πολύ καλή κατάθεση, ήμουν 1ος ή 2ος στην βάρδια και είχε όρεξη, της άρεσε και η κολόνια μου.

3η και καλύτερη Λίκα, δεν λέω τίποτα γιατί θα πέσετε σαν τα κοράκια, ούστ.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.426
Πόντοι
3.246
ΤΩΡΑ
φωκαίας 25 κάτω Τζανίνα και Σάρα
φωκαίας 25 πάνω Άννα
φωκαίας 19 Κάρλα και Λίζα
φωκαίας 17Β Μαρίνα
φωκαίας 17Α Μικαέλα
φωκαίας 13 ισόγειο Σάρα και Λάουρα
φωκαίας 13 υπόγα Μαριάννα και Καίτη
φωκαίας 7 υπόγα Έτζυ
φωκαίας 7 Ηλέκτρα
φωκαίας 9 κλειστό
Φυλής 72 υπόγα μια αδιάφορη δεν είπε όνομα ( η Έρρικα λείπει )
φυλής 56 Αντρέα και Μελίνα
φυλής 54 Μαρία και Λούνα
φυλής 66Δ Έμμυ μαυρούλα και Μαίρη
φυλής 74Β Ντούλτσε και Σοφία
φυλής 59 πάνω Σοφία και Έμμυ
φυλής 59 κάτω Βάνα και Σοφία καινούργια
φυλής 65 πάνω κάτι άκυρες θείτσες :cheesy:
φυλής 65 κάτω Κορίνα
φυλής 84 κάτω Ράνια ( ΟΠΕΝ 9 η ώρα πάλι )
φυλής 84 πάνω Αλεξάνδρα από φωκαίας 25
φυλής 86 Μαρία τσέχα από φυλής 69Α
φυλής 86 κάτω Άννα πετίτ
Φυλής 67 Νταιάνα
φυλής 69 πάνω μια ξανθιά θείτσα Έμμυ νομίζω
είπε
φυλής 71 κάτω Άννα Άντζυ και Ρεμπέκα
φυλής 71 πάνω Κατερίνα
Μπάρμπαρα και Σουζάνα
συνεχίζω και στα επόμενα...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.426
Πόντοι
3.246
φιλιππίδου 11 δεξί Μόνικα με
πολύ αέρα και σεξουλιάρικο στυλ και Νικολ
φιλιππίδου 11 αριστερό Σάρα Ναταλί και Τζούλια σκίννυ λατινάκι

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
195
Like
45.674
Πόντοι
32.548
live

Μικαέλα

Μαρίνα
IMG_7254.jpeg

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.459
Πόντοι
21.636
Ποιος είναι ο Βίκτωρ;
Με τρώει πολύ να σου πω...
ΑΥΤΟΣ :alivedick:1-0

αλλά δεν το λέω!!! :hi:

(έχεις χιούμορ και δεν θα παρεξηγήσεις)
Το υφάκι της είναι μάγκικο, λες και δουλεύει σε κωλόμπαρο. Έμπα την επόμενη φορά και σπάστο στον πούτσο το αλβανικό σκυλί!
Ακριβώς αυτό κάνω κάθε φορά που περνάω μαζί της.
(άλλο που δεν θέλει βέβαια)
Οι παρατηρήσεις σου απολύτως σωστές!

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
681
Πόντοι
381
Πρωινή βάρδια σήμερα
Φώκαιας
19 Κατερίνα με απλό σε πρόγραμμα είπε η τσατσά
25 Τζάμινα και Σάρα σε ελεύθερη φλογέρα
Λιοσίων 73
Πάνω Έμμυ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα
Κάτω δύο λατινες δεν θυμάμαι ονόματα με ελεύθερο στοματικό
Φυλής 59
Βάνα σε ελεύθερη φλογέρα
Λατίνα από Παραγουάη. Η τσατσά έλεγε ότι είναι εκτός συναγωνισμού δεν υπάρχει καλύτερη σε όλη την Φυλής αρκετός κόσμος στο σαλόνι και τα δωμάτια γεμάτα .
Έδωσα το παράβολο και περίμενα να αδειάσει δωμάτιο με τα πολλά μπήκα δωμάτιο και μετά από αρκετή αναμονή πήδηξα την Βάνα πολύ καλή με τελείωσε σχετικά γρήγορα , συνήθως αργό αλλά δεν άντεξα λεπτομέρειες στην κριτική πρώτη φορά σε αυτόν τον οίκο , ευρύχωρο και καθαρό δωματιο

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.575
Πόντοι
726
22/03/25 - 2η βάρδια
Ήθελα να πάω και στην πρώτη μπας και πετύχω τις τορπίλες της Κορίνας αλλά δεν πρόλαβα

Λιοσίων 73α: Πάολα , Καταλίνα. Έγραφε και Κίρα το πρόγραμμα αλλά δεν την είδα. Ίσως βιάστηκα να φύγω
Λιοσίων 73β: Έμμυ μόλις μπήκε με πολιτικά :bigdick:, Κέλλυ, Μαριάννα

Φιλιππίδου 11α: Σάρα, Ναταλί, Τζούλια. Η τελευταία με θυμήθηκε και ανταλλάξαμε γελάκια :smitten:
Φιλιππίδου 11β: Μόνικα, Νικόλ, Ρουμπάκι για ζούληγμα στα μάγουλα :rose:

Φυλής 59 κάτω: Βάνα. Αδερφή της Φαίδρας απο Sirina :grin:

1742680715056.png

Φυλής 59 πάνω κλειστό
Φυλής 65 κάτω: Κορίνα
Φυλής 65 πάνω: Δε θυμάμαι :tooth: 2 μέτριες Ρουμάνες; Αλβανέζες; Δε ξέρω. Η μία είχε και γενέθλια σήμερα :confused:
Φυλής 67: Σάρα, Νταϊάνα
Φυλής 69α: Έμμυ
Φυλής 71α: Άννα, Άντζυ +20 o κώλος. Κάποιος είχε πει για 10 :confused:
Φυλής 71β: Μπάρμπαρα, Κατερίνα, Σουζάνα
Φυλής 72 δεξιά: Καρολίνα
Φυλής 72 αριστερά: Έρικα
Φυλής 74: Ντούλτσε, Σόφι
Το δίπλα ήταν κλειστό, έλειπε η Αννούλα :undecided-old:
Φυλής 84α: Ράνια
Φυλής 84β: Αλεξάνδρα
Φυλής 86β: Άννα
Φυλής 99: Χαρά
:orchestra:

Φωκαίας 13 αριστερά: Μαριάννα, Καίτη
Φωκαίας 13 δεξιά: Σουζάνα, Λάουρα
Φωκαίας 17α: Μιχαέλα
Φωκαίας 17β: Μαρίνα
Φωκαίας 19: Λίζα, Κάρλα
Φωκαιάς 25α: μια λατίνα με νόστιμα μούτρα, δεν είπε όνομα
Φωκαίας 25β: Τζανίνα, Σάρα
Φωκαίας 27α κλειστό
Φωκαίας 27Β: Νάταλι

Διδύμου 18α: Αλιόνα
Διδύμου 20 κλειστό
Διδύμου 22: Σοφία

Παρατήρηση: Σήμερα βλέποντας διάφορα ναυάγια, βρωμιάρηες κλπ στα σαλόνια μου κόπηκε τελείως η όρεξη για ακα πίπα :confused:

Αποφάσισα να πάω στη Ράνια αλλά τελικά είχε 2 δωμάτια αναμονή :confused: οπότε πήγα δίπλα στο β στην Αλεξάνδρα που με είχε τεράστια ανάγκη αφού στην πρώτη αναγνωριστική βόλτα όταν έφυγα μου είπε να γυρίσω πίσω :smitten:Στο χαλαρό σήμερα μιας και οι καύλες ήταν μειωμένες, με κλασική ποδολαγνεία. Στο σαλόνι είναι λίγο ξινή αλλά στο δωμάτιο αλλάζει αισθητά προς το καλύτερο. Συμπαθητική παρουσία

Τελευταία τροποποίηση:

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
681
Πόντοι
381
22/03/25 - 2η βάρδια
Ήθελα να πάω και στην πρώτη μπας και πετύχω τις τορπίλες της Κορίνας αλλά δεν πρόλαβα

Λιοσίων 73α: Πάολα , Καταλίνα. Έγραφε και Κίρα το πρόγραμμα αλλά δεν την είδα. Ίσως βιάστηκα να φύγω
Λιοσίων 73β: Έμμυ μόλις μπήκε με πολιτικά :bigdick:, Κέλλυ, Μαριάννα

Φιλιππίδου 11α: Σάρα, Ναταλί, Τζούλια. Η τελευταία με θυμήθηκε και ανταλλάξαμε γελάκια :smitten:
Φιλιππίδου 11β: Μόνικα, Νικόλ, Ρουμπάκι για ζούληγμα στα μάγουλα :rose:
Φυλής 59 κάτω: Βάνα. Αδερφή της Φαίδρας απο Sirina :grin:

1742680715056.png

Φυλής 59 πάνω κλειστό
Φυλής 65 κάτω: Κορίνα
Φυλής 65 πάνω: Δε θυμάμαι :tooth: 2 μέτριες Ρουμάνες; Αλβανέζες; Δε ξέρω. Η μία είχε και γενέθλια σήμερα :confused:
Φυλής 67: Σάρα, Νταϊάνα
Φυλής 69α: Έμμυ
Φυλής 71α: Άννα, Άντζυ +20 o κώλος. Κάποιος είχε πει για 10 :confused:
Φυλής 71β: Μπάρμπαρα, Κατερίνα, Σουζάνα
Φυλής 72 δεξιά: Καρολίνα
Φυλής 72 αριστερά: Έρικα
Φυλής 74: Ντούλτσε, Σόφι
Το δίπλα ήταν κλειστό, έλειπε η Αννούλα :undecided-old:
Φυλής 84α: Ράνια
Φυλής 84β: Αλεξάνδρα
Φυλής 86β: Άννα
Φυλής 99: Χαρά
:orchestra:

Φωκαίας 13 αριστερά: Μαριάννα, Καίτη
Φωκαίας 13 δεξιά: Σουζάνα, Λάουρα
Φωκαίας 17α: Μιχαέλα
Φωκαίας 17β: Μαρίνα
Φωκαίας 19: Λίζα, Κάρλα
Φωκαιάς 25α: μια λατίνα με νόστιμα μούτρα, δεν είπε όνομα
Φωκαίας 25β: Τζανίνα, Σάρα
Φωκαίας 27α κλειστό
Φωκαίας 27β: Νάταλι

Διδύμου 18: Αλιόνα
Διδύμου 20 κλειστό
Διδύμου 22: Σοφία

Παρατήρηση: Σήμερα βλέποντας διάφορα ναυάγια, βρωμιάρηες κλπ στα σαλόνια μου κόπηκε τελείως η όρεξη για ακα πίπα :confused:
Αποφάσισα να πάω στη Ράνια αλλά τελικά είχε 2 δωμάτια αναμονή :confused: οπότε πήγα δίπλα στο β στην Αλεξάνδρα που με είχε τεράστια ανάγκη αφού στην πρώτη αναγνωριστική βόλτα όταν έφυγα μου είπε να γυρίσω πίσω :smitten:Στο χαλαρό σήμερα μιας και οι καύλες ήταν μειωμένες, με κλασική ποδολαγνεία. Στο σαλόνι είναι λίγο ξινή αλλά στο δωμάτιο αλλάζει αισθητά προς το καλύτερο. Συμπαθητική παρουσία
Την Κίρα την είδα στην δεύτερη βάρδια γύρω στις έξι βγήκε στο σαλόνι ολόγυμνη θα περνούσα αλλά είχα κάνει κατάθεση στην Βάνα Φ 59 μπορεί να είναι λίγο διεκπεραίωτικη αλλά είναι μουναρα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom