12 χρόνια φίλοι με τσάρκες στους οίκους αραιά και που με παρτούζες αρκετές. Κάμπινγκ σε παραλίες γυμνιστών κτλ. Πολύ καλός φίλος!Σπανίζουν τέτοιοι φίλοι όπως είσαι εσύ στις ημέρες μας!![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 116
- Like
- 23.356
- Πόντοι
- 26.376
Έχει πετύχει κανείς τελευταία τη μιλφ Μαρία από Μεγ. Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα?
Όσες φορές έχω περάσει, δεν είναι εκεί...
Όσες φορές έχω περάσει, δεν είναι εκεί...
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 158
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ!
sorry!!¡Φίλε μου άλλη πρέπει να είναι,
Μια μελαχρινή δεν λες γύρω στα 40?
Αυτή που λέω εγώ είναι κοκκινομάλλα γύρω στα 27
Μια 18-22 χρονη κάπου εκεί είναι, ξανθιά ψηλή τσέχα.. δουλεύει με 5€ στο Ιάσονος 132.. να πας είναι φοβερήΚαλησπέρα μύστη σε ποια Μπάρμπαρα αναφερεσε??
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.131
- Πόντοι
- 2.036
Ωραίος φίλος ρε, όχι μόνο του απέκρυψες την αλήθεια με δόλο, το χάρηκες κιόλας.Καλησπέρα σάς. Πήγα φίλο μου ανίδεο στο Φιλιππίδου ισόγειο μεταμεσονύχτια.μας παρουσίασε η Αλίκη 3 κοπέλες αφού τελείωσε άρχισα να βάζω φυτιλιες και να λέω για παρτούζες κατευθείαν η Αλίκη του λέει πάμε να σε γλειψουμε μαζί τον πήρε μέσα δωμάτιο μαζί με άλλη μια κοπέλα με τατού πάνω από τον κώλο ελαφρός γεματουλα όνομα δεν θυμάμαι και πήγαν όλοι μαζί δωμάτιο. Η Αλίκη τον εγλυψε παντού πουτσο μπάλες και κώλο μαζί με την κοπέλα. Έκατσε σύνολο 20 λεπτά στο δωμάτιο και η Αλίκη βγήκε και ξαναπήγε 2η φορά για ενίσχυση. Ο φίλος τρελαμενος ήθελε μετά την έξοδο να ξαναπάει. Δεν αντιλήφθηκε απολύτως τίποτα. Μου έλεγε την 2η φορά θα πάρω μόνο την τσατσά θέλω να την γαμησω χαχαχα. ( Έχει πάει με τρανς 1 φορά που γνώριζε ότι ήταν) ( Έλενα από Ιάσονος 37 ισόγειο)Εδώ δεν κατάλαβε τίποτα!
Συλβια. Πρωί στο 69Ξέρουμε κάποια καλή για αυταρχικό σε μπουρδελο με στραπ κτλ εκτός από Μπάρμπορα;
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.190
- Πόντοι
- 746
Update για Ροζα Φωκαίας 25 ! Φόλα μεγατόνων ενώ ανακοινώνεται ελεύθερο μέσα φόρεσε αμέσως καποτα ! Βιαστική πιπα πήγε να με καβαλήσει δεν τα κατάφερε και πηγαμε στα 4 όπου ήταν σαν πηγάδι και είχε φουλ κρέμα! Μου λέει περίμενε να βγάλω τα νερά και πήρε ένα χαρτί και σκουπίστηκε! Με τα πολλά το τέλος ήρθε ιεραποστολικά όπου βιαζόταν να με τελειώσει με μαλακιες του τύπου δώσμου το γάλα σου λες και μου μιλούσε το google translate! Μακριαααα!
BWC21_athens
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.141
- Πόντοι
- 370
φαγωθηκες να την βρεις και σου βγηκε φολαUpdate για Ροζα Φωκαίας 25 ! Φόλα μεγατόνων ενώ ανακοινώνεται ελεύθερο μέσα φόρεσε αμέσως καποτα ! Βιαστική πιπα πήγε να με καβαλήσει δεν τα κατάφερε και πηγαμε στα 4 όπου ήταν σαν πηγάδι και είχε φουλ κρέμα! Μου λέει περίμενε να βγάλω τα νερά και πήρε ένα χαρτί και σκουπίστηκε! Με τα πολλά το τέλος ήρθε ιεραποστολικά όπου βιαζόταν να με τελειώσει με μαλακιες του τύπου δώσμου το γάλα σου λες και μου μιλούσε το google translate! Μακριαααα!
Donald Trump
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
10000

Κατά τις οχτώ μια γρήγορη βόλτα
Φυλής 71 ισόγειο, 2 λατινες, η Ρεμπεκα με νορμάλ και η Άννα χωρίς τα ψεύτικα ράστα με ελ.στοματικο
Φυλής 71 όροφος η όμορφη Ρουμάνα η Κατερίνα με νορμάλ ανακοίνωσε η τσα2
Φυλής 65 ισόγειο η επιστροφή της Κορινας
Φυλής 65 όροφος δούλευαν δυο γνώριμες Ρωσίδες, η Βαλερια από το Κ48 νέο, Κων/πόλεως 166 υπόγειο
Και η Νίνα, με μαύρο μαλλί ψιλονταρντάνα, γνωστή φυσιογνωμία δεν θυμάμαι όμως που ήταν πριν
Φυλής 69Β η Ρωσίδα Ελένη,ψηλή, ξανθιά με νορμάλ προς ωραίο σωμα και σαλοναρισμα με παντόφλες(κλασικό στο συγκεκριμένο οικο)
Φυλής 69Α η μιλφαρα Εμμυ όπου σήμερα παρατήρησα ότι έχει θεματακι με τα δόντια της
Φυλής 86Β η μολδαβεζα μιλφ Κατερίνα με τις αφελειες, μεταγραφή απ το εξωτικό Μεταξουργείο
Φυλής 86Α η Μαρία Τσεχα και η Άννα Ται
Φυλής 84Β η Αλεξάνδρα
Φυλής 84Α κλειστό φως αλλά ήταν μέσα ο μαστρο Βασιλης
Φυλής 74 δεξιά η Άννα
Φωκαίας 7 υπόγειο η Εντζυ με νορμάλ
Φωκαίας 7 ισόγειο η Στέλλα με φουλ
Φωκαίας 9, 19 και 13 υπόγειο κλειστά
Αγκυρας 12Α η Ντάρια και μαζί της η Όλγα/Ολια
Αγκυρας 12Β η γκιλφ Αντριαννα
Φυλής 71 ισόγειο, 2 λατινες, η Ρεμπεκα με νορμάλ και η Άννα χωρίς τα ψεύτικα ράστα με ελ.στοματικο
Φυλής 71 όροφος η όμορφη Ρουμάνα η Κατερίνα με νορμάλ ανακοίνωσε η τσα2
Φυλής 65 ισόγειο η επιστροφή της Κορινας
Φυλής 65 όροφος δούλευαν δυο γνώριμες Ρωσίδες, η Βαλερια από το Κ48 νέο, Κων/πόλεως 166 υπόγειο
Και η Νίνα, με μαύρο μαλλί ψιλονταρντάνα, γνωστή φυσιογνωμία δεν θυμάμαι όμως που ήταν πριν
Φυλής 69Β η Ρωσίδα Ελένη,ψηλή, ξανθιά με νορμάλ προς ωραίο σωμα και σαλοναρισμα με παντόφλες(κλασικό στο συγκεκριμένο οικο)
Φυλής 69Α η μιλφαρα Εμμυ όπου σήμερα παρατήρησα ότι έχει θεματακι με τα δόντια της
Φυλής 86Β η μολδαβεζα μιλφ Κατερίνα με τις αφελειες, μεταγραφή απ το εξωτικό Μεταξουργείο
Φυλής 86Α η Μαρία Τσεχα και η Άννα Ται
Φυλής 84Β η Αλεξάνδρα
Φυλής 84Α κλειστό φως αλλά ήταν μέσα ο μαστρο Βασιλης
Φυλής 74 δεξιά η Άννα
Φωκαίας 7 υπόγειο η Εντζυ με νορμάλ
Φωκαίας 7 ισόγειο η Στέλλα με φουλ
Φωκαίας 9, 19 και 13 υπόγειο κλειστά
Αγκυρας 12Α η Ντάρια και μαζί της η Όλγα/Ολια
Αγκυρας 12Β η γκιλφ Αντριαννα
Τελευταία τροποποίηση:
Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.766
- Πόντοι
- 2.727
200.000 / 10.000 = 20 post η σελιδα
Teddyboys78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
Είναι προσεγμένο μέσα με καινούρια κρεβάτια και καθαρό εννοώκαι τι σημαίνει ότι είναι καλός ο οίκος?
Κάθε γειτονιά έχει τη ταρίφα της...
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.116
- Πόντοι
- 726
δε παιχτηκε τιποτα. μου πουρουσιασε τις πορνες και εφυγαΣτο σαλόνι δεν παίχτηκε τίποτα, μόνο στο δωμάτιο. Σόλο την/τον πήρες;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 261.360
- Πόντοι
- 46.232
Από Κολωνού 48 ,και για πολύ λίγο από Διδύμου 22 πέρσι όπου δούλευε μαζί με τη Στέλλα, αμφότερες είχαν συνυπάρξει κσι πιο παλιά πάλι στο Κολωνού 48Και η Νίνα, με μαύρο μαλλί ψιλονταρντάνα, γνωστή φυσιογνωμία δεν θυμάμαι όμως που ήταν πριν
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις