Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.479
- Πόντοι
- 726
Καμία μαυρουλα παίζει αυτή την περίοδο;

Καμία μαυρουλα παίζει αυτή την περίοδο;
Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο εχω παρει την Κιρα ενω με ξέρει μονο με προφυλαξη κανει φλογερα στην Σ.Πατση οπότε λογικά ειναι η τακτική του μαγαζιού που δουλεύει με αυτό τον τρόπο μην σου κάνει εντύπωση!Πέρασα σήμερα το πρωί με Έμμυ Σπύρου Πάτση 40
Εντομεταξη την έχω πάρει καμία πενινταρια φορές Λιοσίων 73 στο 20€ και πάντα ελεφθερο στοματικό και Σπύρου Πάτση και καλά στούντιο με προφυλακτικό.
Έλεος ρε κοπέλα μου αυτή η τιπηκοτιτα αφού με ξέρεις.
Έδειξε βέβαια υπερβάλλον ζήλο στο τσιμπούκι το αναγνωρίζω.
Ίνα και Βαλερια συνήθως τις πετυχαίνω 3η βάρδια,Μπιανκα την έχω πετύχει 3η και 1η.ερώτηση, ξέρει κανεις τι ώρα βρισκω την Ινα, την Βαλέρια και την Μπιάνκα στα Φωκαίας 17Α και 17Β
με χρέωση κάνουν ελεύθεροΑκριβώς με τον ίδιο τρόπο εχω παρει την Κιρα ενω με ξέρει μονο με προφυλαξη κανει φλογερα στην Σ.Πατση οπότε λογικά ειναι η τακτική του μαγαζιού που δουλεύει με αυτό τον τρόπο μην σου κάνει εντύπωση!
Όταν την είχες δει ή πάρει έκανες ενημέρωση?Έχει κανείς ιδέα που βρίσκεται η Αγάπη - πρώην Τροφωνίου,Καλύμνου οροφο - η οποία σου συστηνε τους βυζους της?
το ΣΠ40 έχει διαφορετικό τιμοκατάλογο από τα Λ73.Πέρασα σήμερα το πρωί με Έμμυ Σπύρου Πάτση 40
Εντομεταξη την έχω πάρει καμία πενινταρια φορές Λιοσίων 73 στο 20€ και πάντα ελεφθερο στοματικό και Σπύρου Πάτση και καλά στούντιο με προφυλακτικό.
Έλεος ρε κοπέλα μου αυτή η τιπηκοτιτα αφού με ξέρεις.
Έδειξε βέβαια υπερβάλλον ζήλο στο τσιμπούκι το αναγνωρίζω.
Βέργας 7 υπόγειο (ή ισόγειο), πρωινή βάρδιαΈχει κανείς ιδέα που βρίσκεται η Αγάπη - πρώην Τροφωνίου,Καλύμνου οροφο - η οποία σου συστηνε τους βυζους της?
Ξερεις αν εχει αλλο ονομα στο βεργας 7? Γιατι μπηκα σε σαιτ και δεν γράφει το ονομα αγαπη. Μενω μακρια και δεν ειναι εφικτο να παω καθε μερα ωστε να την πετυχωΒέργας 7 υπόγειο (ή ισόγειο), πρωινή βάρδια
ΕλένηΞερεις αν εχει αλλο ονομα στο βεργας 7? Γιατι μπηκα σε σαιτ και δεν γράφει το ονομα αγαπη. Μενω μακρια και δεν ειναι εφικτο να παω καθε μερα ωστε να την πετυχω
Η Μαρίνα δεν είναι καινούργια δουλεύει πολύ καιρό στο 32α (από τότε που έκλεισε το Κολωνού 15 μέσα αριστερά όπου και δούλευε), άλλα όχι συνεχόμενα, έχει περάσει και για λίγο από το Κολωνού 11α ισόγειο.Τώρα στη Disney
Κολωνού 32α καινούρια ξανθιά κοπέλα από Αλβανία Μαρίνα. Φλατ σώμα κ αδιάφορο πρόσωπο. Απλό πρόγραμμα
Τη ξέρω και την έχω πάρει στο Κ15 πριν κλείσειΗ Μαρίνα δεν είναι καινούργια δουλεύει πολύ καιρό στο 32α (από τότε που έκλεισε το Κολωνού 15 μέσα αριστερά όπου και δούλευε), άλλα όχι συνεχόμενα, έχει περάσει και για λίγο από το Κολωνού 11α ισόγειο.
Δοκίμασε τώρα Ι44 διάδρομο.Σας έχω πρηξει λίγο, αλλα αν βρει κανεις την Νικόλ την Μολδαβή που ήταν τελευταια στο Κολωνού 30Α ας ενημερώσει!