Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 367 άτομα (34 μέλη και 333 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.729
Πόντοι
41.129
Διδυμου 27
Γέβα ή Γεύα λοιπόν σε απλό πρόγραμμα.
Πιτσιρίκι γάλακτος.
Πολύ ωραίο σαλονάρισμα.
Εμένα κάτι μου θυμίζει. Ίσως και από Μεταξουργείο.
Το μέλλον θα δείξει.
Ακούγονται απλό πρόγραμμα όσοι ήταν σαλόνι... :badair:

Μήπως η Εύα Bluetooth απο Κολωνού 45 ? Και αυτη πρόφερε το ονομα της Γεβα και ηταν Ουκρανακι, ειδε κανείς αμα φορουσε Bluetooth στο αυτί στο σαλοναρισμα ?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Μήπως η Εύα Bluetooth απο Κολωνού 45 ? Και αυτη πρόφερε το ονομα της Γεβα και ηταν Ουκρανακι, ειδε κανείς αμα φορουσε Bluetooth στο αυτί στο σαλοναρισμα ?
Χαχαχα που την θυμήθηκες αυτή.
Όχι δεν νομίζω. Ήταν πιο σοβαρή αυτή.
Την Εύα δεν την είχα πάρει.
Αυτή ήταν Γέβα ή Γεύα!
:hi:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.352
Πόντοι
726

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Διδυμου 27
Γέβα ή Γεύα λοιπόν σε απλό πρόγραμμα.
Πιτσιρίκι γάλακτος.
Πολύ ωραίο σαλονάρισμα.
Εμένα κάτι μου θυμίζει. Ίσως και από Μεταξουργείο.
Το μέλλον θα δείξει.
Ακούγοντας απλό πρόγραμμα όσοι ήταν σαλόνι... :badair:
Η Γέβα είχε συμμετάσχει στο GNTM, οπότε στην τηλεόραση την είχαμε πρωτοδει... :kiss-mark::2funny:

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
καλησπερα,λοιπον...περασα πριν κατι μερες με Κατριν την οποια μ χε κανει κλικ οταν την ειχα πρωτοδει λογω εμφανισης,πιπα μετρια,αρκετο τζελ,κανονικη σταση δεν ανοιγε τα ποδια να τον φαει ολον,αξυριστα ποδια κ αρκετη τριχα στα χερια,πιο πολυ κ απ τα δικα μ,παρακατω,πηγα χτες φυλης-φωκαιας ,τα ιδια κ τα ιδια,κ πηγα μεταξουργειο μπας κ δω τπτ καλο,ειδα Ναταλι απο ιασωνος π την ειχα παρει πριν πολους μηνες,τρομαξα κ εφυγα,επειτα πηγα κολονου 30,οπου ειδα μετα απο καιρο μια απο τις τοπ για μενα Ριτα μουναρα,20 για μεταξουργειο ορισμενοι δυσκολα τα δινουν,αλλα για την Ριτα ναι,αξιζει,νομιζω εχει παρει λιγα κιλακια,αλλα κ παλι ειναι μουναρα,ερωτηση,δεχεται περσες?στα τ αγωνα απλο προγραμμα,αλλα κ μονο τ ποσο καβλα ειναι,κα8αρη αυτη κ το δωματιο,εφυγα ευχαριστημενος,οταν η κοπελα κ ο οικος ειναι κα8αρος σε ενα βα8μο καβλωνω πιο ευκολα.
επισης η Ντιανα απο φυλης π χα8ηκε?(αλλο μουνι κ αυτο)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Η Γέβα είχε συμμετάσχει στο GNTM, οπότε στην τηλεόραση την είχαμε πρωτοδει... :kiss-mark::2funny:
Έχω ήδη ενημερώσει τον "Κύριο Γιάννη" και θα πάει προσεχώς για casting με την κορασίδα :rockon:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Και απο το GNTM σε οικο της Διδύμου.....
Πουτανα κοινωνία!!!

Το εφαγαν το κοριτσι τα μεγαλα συμφέροντα τα κονε κ οι πουστηδες της Τν!!!

Πολυ ωραιο μωράκι για τους λάτρεις του ανατολικού μπλοκ.....Ειναι από τα μωρά που βλέπεις κ περνάς σφαίρα δωμάτιο για test drive......
Έχει μπει στο στόχο....

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Θέλετε να μου πείτε ότι αυτό το αγγελούδι γαμιεται στη διδύμου για 20€?
1000033073.jpg

ΚΡΗΤΙΚΟΣ97

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
0

Κάθε μέρα 20 αρικα έχεις?τι φάση διευθυντής τράπεζας είσαι ?χαχα
Τύπε , και να νε , εσένα τι σε κόφτι. Εφοριακός είσαι ; Απορώ ώρες ώρες με τις ερωτήσεις μερικών εδώ μέσα .

Καλημέρα παλιόπαιδα .

ΚΡΗΤΙΚΟΣ97

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
0
καλησπερα,λοιπον...περασα πριν κατι μερες με Κατριν την οποια μ χε κανει κλικ οταν την ειχα πρωτοδει λογω εμφανισης,πιπα μετρια,αρκετο τζελ,κανονικη σταση δεν ανοιγε τα ποδια να τον φαει ολον,αξυριστα ποδια κ αρκετη τριχα στα χερια,πιο πολυ κ απ τα δικα μ,παρακατω,πηγα χτες φυλης-φωκαιας ,τα ιδια κ τα ιδια,κ πηγα μεταξουργειο μπας κ δω τπτ καλο,ειδα Ναταλι απο ιασωνος π την ειχα παρει πριν πολους μηνες,τρομαξα κ εφυγα,επειτα πηγα κολονου 30,οπου ειδα μετα απο καιρο μια απο τις τοπ για μενα Ριτα μουναρα,20 για μεταξουργειο ορισμενοι δυσκολα τα δινουν,αλλα για την Ριτα ναι,αξιζει,νομιζω εχει παρει λιγα κιλακια,αλλα κ παλι ειναι μουναρα,ερωτηση,δεχεται περσες?στα τ αγωνα απλο προγραμμα,αλλα κ μονο τ ποσο καβλα ειναι,κα8αρη αυτη κ το δωματιο,εφυγα ευχαριστημενος,οταν η κοπελα κ ο οικος ειναι κα8αρος σε ενα βα8μο καβλωνω πιο ευκολα.
επισης η Ντιανα απο φυλης π χα8ηκε?(αλλο μουνι κ αυτο)
Τη Ρίτα έτυχε και την πήρα και γω την προηγούμενη βδομάδα, παρόλο που είναι στο 20ρίκο, για μένα προσωπικά αξίζει .
Μπήκε πολύ ευδιάθετη στο δωμάτιο, και με έπαιξε τρελή μπάλα γενικά που δεν το περίμενα.

Βέβαια, στο 20ρίκο θα ήθελα να υπάρχει η επιλογή να τον περνει στο στόμα ακαπ.
Τέτοια πίπα δεν μου έχουν ξανακάνει . Πολύ τίμια .

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Δεν νομίζω οι πιτσιρίκες να ενδώσουν.....ειδικά σε ακαποτο. Εδώ δεν το δίνουν με καπότα οι πιτσιρίκες το κωλαρακι τους ..... το φυλάνε σαν αγιο φυλαχτό για τον γκομενο νταβα τους θα το δώσουν κ ακαποτο??
Τώρα θα μου πεις μέσα στο δωμάτιο τι έξτρα χρήματα τους προσφέρουν για ακαποτο ή μη κ τι αποφασίζουν είναι άλλο το θέμα....
Εγώ μια που είχα ρωτήσει φυλής πριν την πραξη αν δίνει κωλο εκτος προγράμματος μου είπε όχι ......αν έλεγε ναι με έξτρα θα τα έδινα.....
Οι πληροφορίες μου δυστυχώς άλλα λένε φίλε. Να ξέρεις ότι γίνεται χαμός. Ειδικά σε διάττοντες αστέρες, που έρχονται για κάνα χρόνο και μετά εξαφανίζονται.... Ότι αρπάξουν και όπως το αρπάξουν...!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.729
Πόντοι
41.129

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Καλημέρα. Πολύ μικρό και βιαστικο πέρασμα.
Live:
Φιλιππίδου πάνω: Μελίνα
Διδύμου 22 πάνω : Βικτώρια
Διδύμου 22 κάτω: Σύλβια
Διδυμου 27 κλειστό για την ωρα
Διδύμου 8: Κλασσικά Βερόνικα και Ελένη. Εντωμεταξυ αυτή η Βερόνικα για την ηλικία της τι κορμάρα έχει ρε μαλάκες;;;!!

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom