Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (14 μέλη και 166 επισκέπτες)

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
668
Πόντοι
81
Δεν περίμενα ποτέ να γίνει συγκριθεί το Ρωσικό Αστέρι Ιρίνα με την κάθε γυφτο-φολο-πουλα! Από την άλλη, ότι αρέσει στον καθένα.

Ειλικρινά, που την είδες τη μαυριδερή?? Προφανώς έχει κάνει solarium ή είχε βάλει από αυτές τις κρέμες που μαυρίζουν, αλλά και πάλι με τίποτα δεν τη λες μαυριδερή.

Η Ιρίνα θα ακολουθήσει το ίδιο ωράριο μέχρι τις 20:00;

Την μόνη φορά που κατάφερα να την πάρω ήταν όταν είχε πρώτο έρθει καί δούλευε μέχρι τα μεσάνυχτα
Τι εστί Ιρίνα ρε παιδιά και τόσος ντόρος υπάρχει κάποια φωτό;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.393
Πόντοι
3.436
Γειά σας Πόρνοι μου, πριν το κλείσιμο της πρωινής βάρδυας 'παρασύρθηκα' από τις αναφορές για την Ιρίνα του Φω.27Β και πήγα να την δω, περίμενα να δω κι εγώ καμμιά κοπέλα με λευκό πρόσωπο από την πρώην Σοβιετική Ένωση και αντ' αυτού είδα μια μαυριδερή λεπτή με πρόσωπο 'γυναίκα γαρίδα', δηλαδή ΕΛΕΟΟΟΣ !!! Ήταν και η Νάταλι το μίλφ μαζί της την ώρα που πήγα.
Μεγάλο χάσιμο χρόνου και προσδοκιών, μετά τσέκαρα την Σολ από Φυ.61 μια νταρντάνα για όσους έχουν 'λατινοεξάρτηση', αλλά για μένα τον λάτρη των Φυσικών Ξανθών με Μπλέ ματάκια από πρώην Σοβιετική Ένωση
δεν ήταν επιλέξιμη. Τέλος, για να μην φύγω άχυστος από την πιάτσα, κατέθεσα στην Τζούλια από Φυ.65Α (όροφος) την τίμια πετίτ μελαχρινή.

Αυτά τα λίγα και Ρεεε Παιδιάαα, λίγη αντικειμενικότητα στις περιγραφές !
Sorry bro αλλα αυτη η πετιτ Τζουλια που τελικα κατεθεσες ειναι ενα μαυριδερο μελαχρινο γυφτορουμανακι...ισως πιο μαυριδερο ακομα και απο την "μαυριδερη" Ιρινα απο Φωκ 27β

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Sorry bro αλλα αυτη η πετιτ Τζουλια που τελικα κατεθεσες ειναι ενα μαυριδερο μελαχρινο γυφτορουμανακι...ισως πιο μαυριδερο ακομα και απο την "μαυριδερη" Ιρινα απο Φωκ 27β
Πόρνε μου το ανέφερα στην αρχική μου ανάρτηση "για να μην φύγω άχυστος",
αλλά η Τζούλια είναι πετίτ με στενό μουνάκι και τίμια και με λίγο καλύτερη φατσούλα από την άλλη,
η άλλη όπως την είδα στο πρόσωπο κάτι με χάλασε.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
αλλά η Τζούλια είναι πετίτ με στενό μουνάκι και τίμια και με λίγο καλύτερη φατσούλα από την άλλη,
Εδω που τα λέμε, η Ιρίνα έχει απίστευτα στενό μουνι

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
172
Πόντοι
0
Καλησπέρα.εχω γαμισει 9 σε μια μέρα.εχυσα με τις 6. Αυτό πριν 3 χρόνια στα 50 μου.
Αυτό τόρα σε κάποιους θα ακούγεται σαν τις ιστορίες των κοινηγων όλο ψέματα μα είναι 100 τις 100 αλοιθεια.
Καλό βράδυ.
Hahahaha θεος είσαι ! Οι καλύτερες κριτικές μακράν

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Εδω που τα λέμε, η Ιρίνα έχει απίστευτα στενό μουνι
Από τα πιο στενά ήταν η Μαριάννα στο Δ22...για όταν ξανάρθει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από Δ27 έχουμε ενημέρωση?

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.454
Πόντοι
446
Επειδή έχω κάνει ραντεβού κ με τις δύο, δεν συγκρίνονται ούτε σε πρόσωπο ούτε σε κορμί κ ακόμα περισσότερο ούτε μα ούτε σε περιποίηση και στη χημεία που σου βγάζει η Ιρίνα. Προσωπική άποψη, αλλά θεωρώ οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.502
Πόντοι
2.836
Mηπως είναι Μολδαβή η κοπέλα? Λέω μήπως χωρίς να την έχω δει αλλα τα χρώματα που περιγράφεις για εκεί με πάνε......
Οι καθαρόαιμες Ρωσίδες που κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα ότι ειναι από κει έχουν φύγει από τη φυλής .....
Τώρα στη Τζούλια που έδωσες το πορνοπαραβολο πολύ καλα εκανες την δοκίμασα πριν 20 μέρες κ είναι σούπερ σε υπηρεσίες....

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.035
Πόντοι
13.636
Άκυρο....έτσι κι αλλιώς τελείωσε η βάρδια. Thanks πάντως
Η κορασίς Εύα μόνη της ήταν σε υπέρ απλό πρόγραμμα!
:hi:

Πριν λίγο λοιπόν πέρασα να δω το νέο φρούτο... :jerking:

Διδυμου 27
Γέβα ή Γεύα λοιπόν σε απλό πρόγραμμα.
Πιτσιρίκι γάλακτος.
Πολύ ωραίο σαλονάρισμα.
Εμένα κάτι μου θυμίζει. Ίσως και από Μεταξουργείο.
Το μέλλον θα δείξει.
Ακούγοντας απλό πρόγραμμα όσοι ήταν σαλόνι... :badair:

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
Διδυμου 27
Πιτσιρίκι γάλακτος.
Πολύ ωραίο σαλονάρισμα.
Το μέλλον θα δείξει.
Ακούγονται απλό πρόγραμμα όσοι ήταν σαλόνι... :badair:

Μήπως η Εύα Bluetooth απο Κολωνού 45 ? Και αυτη πρόφερε το ονομα της Γεβα και ηταν Ουκρανακι, ειδε κανείς αμα φορουσε Bluetooth στο αυτί στο σαλοναρισμα ?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.035
Πόντοι
13.636
Μήπως η Εύα Bluetooth απο Κολωνού 45 ? Και αυτη πρόφερε το ονομα της Γεβα και ηταν Ουκρανακι, ειδε κανείς αμα φορουσε Bluetooth στο αυτί στο σαλοναρισμα ?
Χαχαχα που την θυμήθηκες αυτή.
Όχι δεν νομίζω. Ήταν πιο σοβαρή αυτή.
Την Εύα δεν την είχα πάρει.
Αυτή ήταν Γέβα ή Γεύα!
:hi:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.035
Πόντοι
13.636

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Διδυμου 27
Πιτσιρίκι γάλακτος.
Πολύ ωραίο σαλονάρισμα.
Το μέλλον θα δείξει.
Ακούγοντας απλό πρόγραμμα όσοι ήταν σαλόνι... :badair:
Η Γέβα είχε συμμετάσχει στο GNTM, οπότε στην τηλεόραση την είχαμε πρωτοδει... :kiss-mark::2funny:

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.795
Πόντοι
201
καλησπερα,λοιπον...περασα πριν κατι μερες με Κατριν την οποια μ χε κανει κλικ οταν την ειχα πρωτοδει λογω εμφανισης,πιπα μετρια,αρκετο τζελ,κανονικη σταση δεν ανοιγε τα ποδια να τον φαει ολον,αξυριστα ποδια κ αρκετη τριχα στα χερια,πιο πολυ κ απ τα δικα μ,παρακατω,πηγα χτες φυλης-φωκαιας ,τα ιδια κ τα ιδια,κ πηγα μεταξουργειο μπας κ δω τπτ καλο,ειδα Ναταλι απο ιασωνος π την ειχα παρει πριν πολους μηνες,τρομαξα κ εφυγα,επειτα πηγα κολονου 30,οπου ειδα μετα απο καιρο μια απο τις τοπ για μενα Ριτα μουναρα,20 για μεταξουργειο ορισμενοι δυσκολα τα δινουν,αλλα για την Ριτα ναι,αξιζει,νομιζω εχει παρει λιγα κιλακια,αλλα κ παλι ειναι μουναρα,ερωτηση,δεχεται περσες?στα τ αγωνα απλο προγραμμα,αλλα κ μονο τ ποσο καβλα ειναι,κα8αρη αυτη κ το δωματιο,εφυγα ευχαριστημενος,οταν η κοπελα κ ο οικος ειναι κα8αρος σε ενα βα8μο καβλωνω πιο ευκολα.
επισης η Ντιανα απο φυλης π χα8ηκε?(αλλο μουνι κ αυτο)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.035
Πόντοι
13.636
Η Γέβα είχε συμμετάσχει στο GNTM, οπότε στην τηλεόραση την είχαμε πρωτοδει... :kiss-mark::2funny:
Έχω ήδη ενημερώσει τον "Κύριο Γιάννη" και θα πάει προσεχώς για casting με την κορασίδα :rockon:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.502
Πόντοι
2.836
Και απο το GNTM σε οικο της Διδύμου.....
Πουτανα κοινωνία!!!

Το εφαγαν το κοριτσι τα μεγαλα συμφέροντα τα κονε κ οι πουστηδες της Τν!!!

Πολυ ωραιο μωράκι για τους λάτρεις του ανατολικού μπλοκ.....Ειναι από τα μωρά που βλέπεις κ περνάς σφαίρα δωμάτιο για test drive......
Έχει μπει στο στόχο....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom