Καλησπέρα μάγκες! Το μεσημέρι, μπήκα στο Δ. 27, ήτανε γεμάτο το σαλόνι. Η τσατσά είπε για μια κοπέλα Εύα, που ήταν στο δωμάτιο. Βαριόμουν να περιμένω κι έφυγα. Έχοντας φτάσει κοντά στο Δ. 22 άκουσα την πόρτα του 27 που άνοιξε και γύρισα να δω αν είχαν φύγει όλοι. Ένας τύπος ήταν μόνο, γύρω στα 55-60, που με πλησίαζε μιλώντας στο τηλ. κι έλεγε ότι η κάμερά του κατέγραφε τους πελάτες στο σαλόνι και ότι θα ανέβουν όλοι στο ίντερνετ ως πορνικοί πελάτες. Έλεγε ότι θα μπει και στο 22 και θα καταγράψει όσους θα ήταν στο σαλόνι.
Στάθηκα δίπλα και τον κοιτούσα κι άρχισε να λέει στο τηλ. κάτι του τύπου "έλα κι εσύ, πες και στον Γεωργιανό" κλπ. Μάλλον παπατζής ήτανε και ίσως έψαχνε θύματα-παντρεμένους ή διάφορους να πουλήσει παραμύθι και να πάρει κανένα φράγκο. Απορώ, πάντως, πώς διάλεξε εμένα, αν ισχύει το σενάριο που λέω, για να μου ξεκολλήσει λεφτά, γιατί είχα άλλη γνώμη για τη φυσιογνωμία μου
ΥΓ. Ακολούθησε επίσκεψη στη Χριστίνα στο Δ. 22 πάνω. Γύρω στα 45, ξανθιά κοπέλα με μεγάλο στήθος, ομορφούλα για την ηλικία της. Η τσατσά είπε για ελεύθερο στοματικό αλλά η κοπέλα δεν έκανε. Και γενικώς δεν θα ξαναπήγαινα.