You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καταθεσάρα στη Νατάσα στο Περδικα 3. Και γκομεναρα και 10ε και καλο γαμήσι. Τι αλλο θέτε δηλαδή?
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Πολλές είναι ο εμφανισημες, αλλά ακόμα ποιο πολλές οι φωλες. Τσεκαρε Αντρέα στο πρώτο της Φυλής από τη μεριά της Διδύμου. Όλοι γράφουν καλά λόγια.Επειδή δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο για ψάξιμο, καθόσον μένω και μακριά από το κέντρο, ποιές θα λέγατε ότι είναι οι τρεις πιο εμφανίσημες Λατίνες που εργάζονται αυτή την εποχή;
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Καταθεσάρα στη Νατάσα στο Περδικα 3. Και γκομεναρα και 10ε και καλο γαμήσι. Τι αλλο θέτε δηλαδή?
ΚΩΛΟ!!!
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Πολλές είναι ο εμφανισημες, αλλά ακόμα ποιο πολλές οι φωλες. Τσεκαρε Αντρέα στο πρώτο της Φυλής από τη μεριά της Διδύμου. Όλοι γράφουν καλά λόγια.
Την δοκίμασα πριν λίγες μέρες... εμφανίσιμη...μιλούσε συνέχεια ισπανικά λες και καταλάβαινα τι έλεγε..και μάλιστα επέμενε με ερωτήσεις στα ισπανικά..ενώ της έλεγα μόνο αγγλικά αν θες...αλλά πολύ επιμονή βρε παιδί μου..σε φάση τσαντίλας...τεσπα...εξετάζει καλά το πουλί...ρωτάει για ελεύθερη πίπα......και της λέω κατευθείαν 69...επειδή κατάλαβα ότι ίσως έτρωγα φόλα.... τελικά καλό 69...καθώς εφάρμοσε σωστά κώλο και μουνι στη φάτσα μου όπου της τα περιποιήθηκα....πίπα καλούτσικη...τελικά της ζήτησα handjob με λιπαντικό......μέχρι να τη χύσω...(Όλη αυτή τηνώρα μιλούσε ισπανικά)
iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 206
δυστυχως πανε οι εποχες που την επαιρνες στον κωλο στα τεσσερα και ψωλη απτον καθρεφτη δεν εβλεπες καν..ΜΑΚΡΙΑ σε αφήνει το πολύ 1 λεπτό να την γαμήσεις τον κώλο και μετα αν δεν χύσεις τραβιέται και σου λέει παίξτην ,ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ κουτπόνηρη ,ανακοινώνει και πρωκτικό για κράχτη , τώρα μάγγες ξέρετε τι είναι η ειρήνη πάτε αλλά μη κλαίγεστε μετά αν δεν της σκίσετε το κωλαράκι .εγώ δεν γνώριζα και την πάτησα και οφείλω να ενημερώσω από κει πέρα όποιος θέλει δοκιμάζει την ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.634
- Πόντοι
- 3.246
οι τρεις πιο εμφανίσιμες είναι Βερόνικα φυλής 71 όροφο, Σοφία φυλής 59 όροφο και Κίρα λιοσίων 73 αλλά φόλες όλες, δύσκολα βρίσκεις λατίνα που να αξίζει… οι μόνες που άξιζαν διαχρονικά είναι Πατρίτσια από αγίου Πέτρου και Πάμελα κολωνού 27 περασμένα μεγαλεία!Επειδή δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο για ψάξιμο, καθόσον μένω και μακριά από το κέντρο, ποιές θα λέγατε ότι είναι οι τρεις πιο εμφανίσημες Λατίνες που εργάζονται αυτή την εποχή;
H Κίρα δεν είναι Λατίνα αλλά Ρωσίδα.οι τρεις πιο εμφανίσιμες είναι Βερόνικα φυλής 71 όροφο, Σοφία φυλής 59 όροφο και Κίρα λιοσίων 73 αλλά φόλες όλες, δύσκολα βρίσκεις λατίνα που να αξίζει… οι μόνες που άξιζαν διαχρονικά είναι Πατρίτσια από αγίου Πέτρου και Πάμελα κολωνού 27 περασμένα μεγαλεία!
Sentinel beast
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2024
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Παιδιά παρακαλώ βοηθήστε...ψάχνω τριχωτό μουνι, αξύριστο σε κοπέλα που δουλεύει Αθήνα σε οίκο.κατι διάβασα για μια λατίνα από ένα μυστη στην Φυλής... παρακαλώ βοηθήστε αν ξέρετε και άλλες...μεγάλο φετίχ σε εμένα..είτε μικρή είτε μεγάλη σε ηλικία. Ευχαριστώ.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
Εστεφανυ από Λιοσίων 73Επειδή δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο για ψάξιμο, καθόσον μένω και μακριά από το κέντρο, ποιές θα λέγατε ότι είναι οι τρεις πιο εμφανίσημες Λατίνες που εργάζονται αυτή την εποχή;
Μόνικα από Φυλής 59
Λουσία από Φυλής 71
Ρακελ από Φυλής 61
Μιλάμε αποκλειστικά για εμφάνιση
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
ΌχιΕυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Κάποια Αντρέα που εργάζεται Φυλής 71 είναι η ίδια;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Ρε συ @κλεοβουλος χαχαχα ισχύει! Κι εγώ όταν πάω με ισπανόφωνες μου μιλάνε οι γλωσσοκοπανες σα να ξέρω κι εγώ ισπανικά!!! Απαντάω με λιτά και όχι σύνθετα αγγλικά, αυτές εκεί το χαβά τους. Ε μετά βάζω το πουλί μου στο πρόσωπο τους και παίζω μπαλιτσα για να μη χάνεται χρόνος. Εεε ασταδυαλα!! Πάντως τα ισπανικά ρε φίλε είναι πολύ γκαβλιαρικια γλώσσα.Την δοκίμασα πριν λίγες μέρες... εμφανίσιμη...μιλούσε συνέχεια ισπανικά λες και καταλάβαινα τι έλεγε..και μάλιστα επέμενε με ερωτήσεις στα ισπανικά..ενώ της έλεγα μόνο αγγλικά αν θες...αλλά πολύ επιμονή βρε παιδί μου..σε φάση τσαντίλας...τεσπα...εξετάζει καλά το πουλί...ρωτάει για ελεύθερη πίπα......και της λέω κατευθείαν 69...επειδή κατάλαβα ότι ίσως έτρωγα φόλα.... τελικά καλό 69...καθώς εφάρμοσε σωστά κώλο και μουνι στη φάτσα μου όπου της τα περιποιήθηκα....πίπα καλούτσικη...τελικά της ζήτησα handjob με λιπαντικό......μέχρι να τη χύσω...(Όλη αυτή τηνώρα μιλούσε ισπανικά)
Ειναι καυλιαρικα οντως..ξερω να τραγουδαω μερικα ισπανικα τραγουδια..εκανα πρωτα καλο πρωκτικο με μια λατινα..και μετα για να της δειξω οτι ειμαι καλο παιδι κ αγαπουλινος της τραγουδησα ενα ρομαντικο ισπανικο! Γαμησι κ ερωτας μαζι...Ρε συ @κλεοβουλος χαχαχα ισχύει! Κι εγώ όταν πάω με ισπανόφωνες μου μιλάνε οι γλωσσοκοπανες σα να ξέρω κι εγώ ισπανικά!!! Απαντάω με λιτά και όχι σύνθετα αγγλικά, αυτές εκεί το χαβά τους. Ε μετά βάζω το πουλί μου στο πρόσωπο τους και παίζω μπαλιτσα για να μη χάνεται χρόνος. Εεε ασταδυαλα!! Πάντως τα ισπανικά ρε φίλε είναι πολύ γκαβλιαρικια γλώσσα.
Junax?? Πιπερι! Κωλο ναι..οχι στο 10ρικο ομως..bad places to risk...ΚΩΛΟ!!!
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Φαντάσου ότι ακόμα κι εγώ έχω σιχαθεί το σιχαμερό Μετάξι! Γκροβερ παίρνω από κοσαρικο κι άνω, συνήθως επιπλέον ή εκτός προγράμματος!Junax?? Πιπερι! Κωλο ναι..οχι στο 10ρικο ομως..bad places to risk...
Δυστυχώς φίλε όχι την ψάχνω και εγώ μαλων σταμάτησεΤη Κωνσταντίνα την Ελληνίδα που ήταν πριν κάνα δυο χρόνια φυλής 66 την έχει πετύχει πουθενά κάποιος?
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 41
- Like
- 11.152
- Πόντοι
- 3.436
Της φωτιας το καγκελο γινεται εκει στο Μεταξουργειο...ακομα μια επιασε κατα τις 23:30 στην διασταρωση Κεραμικου και Ιασωνος...3 πυροσβεστικα ηρθαν...ειχαν βγει εξω και χαζευανε η γκιλφ Δαναη απο Ι20β και η BBW αλεξανδρα απο Ι1β...
Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 313
- Πόντοι
- 21
Η λατίνα με τις καλύτερες υπηρεσίες ποια είναι ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76