Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (48 μέλη και 261 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
261.298
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Στέλλα κοκκινομάλλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζί και Άννα μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5άρι βυζί, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 , Γκαμπριελα ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό ωραίο κορμί,ωραίοκώλο, 1.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα,ο οίκος ειναι ανακαινισμενος πια.
20250409_134329.jpg

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Άντζελα ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με τεράστια μπούτια 2αρι συν βυζι,απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Γιάννα γυρολόγος, καστανή μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι κσι άλλα μικρότερα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Αλινα από Ουκρανία, καστανή νταρντανα και βάλε πια..απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Λίλυ μελαχρινή χοντρή λατινα,με 3.5αρια συν βυζια, σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 η γυρολόγος Ντάρια , πρώην Ελένη πρώην Μπιανκα, μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτό κορμί, 1-1.5αρι βυζι , τατουάζ χαμηλά στο δεξί αστράγαλο, στο δεξί πήχη του χεριου της και ένα ακόμη,απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25αρια κλειστά.

Μεγαλου 28α αριστερά Ρεγγίνα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και 28α δεξιά (που έχει είσοδο και Περδικκα 3 αριστερά) Μιλανα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα προς το νταρντανε και όλο βαζει κιλά...3αρια βυζια,άλλαξε και το πρόγραμμα της...απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ, ελεύθερο στοματικό στα 15 ευρώ.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Ντιαννα καστανή κοντή μιλφ ,με κανονικό σώμα λεπτα πόδια, 2αρι βυζι ,τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος Άντζελα το κάστανο κοντοπουτανο, με κανονικό σώμα 1.5-2αρι στητο βυζί, απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά)Μιλανα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα προς το νταρντανε και όλο βαζει κιλά...3αρια βυζια,άλλαξε και το πρόγραμμα της...απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ, ελεύθερο στοματικό στα 15 ευρώ.

Περδικκα 3β κλειστό.
20250409_135815.jpg

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
115
Like
22.893
Πόντοι
26.376
Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 , Γκαμπριελα ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό ωραίο κορμί,ωραίοκώλο, 1.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα,ο οίκος ειναι ανακαινισμενος πια.
20250409_134329.jpg
Οι εργάτες που ανακαίνισαν αυτόν τον βρωμερό οίκο, μπαίνουν επάξια στη λίστα των εθνικών ηρώων :headbaning1::headbaning1:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
261.298
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Κολωνού 53 κλειστό.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 Πάολα μελαχρινή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι συν βυζι σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Βίκυ μελαχρινή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο κλειστό.

Κολωνού 47 όροφος Μαρία ξανθό γκρανι , σώμα με πιασίματα λεπτά πόδια, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζάκι.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα Ντανιελα, λατίνα μελαχρινή χοντρουλα με 2.5αρι βυζι και τατουάζ στα χέρια, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Λαρίσα μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα μέ πιασιματακια 1.5-2αρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α κλειστό.

Κολωνού 32γ Μιρελα, μελαχρινή λατίνα με γυαλάκια, 3αρια βυζια, τατουάζ καρδούλα στον ώμο, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β Τίνα λατίνα,παχουλη με γυαλάκια και μακρύ ίσιο μαλλί , 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, νταρντανα με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο μπράτσο και πίσω χαμηλά στη μέση και Νίκη καστανοξανθη νταρντανα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι συν βυζι, τατουάζ ανάμεσα στα βυζία και στο δεξί μπούτι , αμφοτερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 2ος όροφος Άννα ξανθοκαστανη χοντρή με 2.5αρι συν βυζι , σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Ντάρια ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β Μαργαρίτα καστανή κατσαρομαλλα χοντρή, με 2.5αρι συν βυζι , απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Ζάνα καστανη νταρντανοχοντρη, με 3.5αρι βυζί, απλό

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
416
Πόντοι
26
από τότε που έχει φύγει δουλεύει Φυλής, σα Σάρα, για πάρα πολύ καιρό Φυλής 72 δεξιά, λίγο Φωκαιας 13 και εδώ και 1.5 περίπου μήνα Φυλής 66δ ,έχει αναφερθεί εδώ από τη 1η στιγμή επίσης έχουν απαντηθεί πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη Σάρα /Εύα πάλι εδώ σε αυτό το νήμα
γιατι αλλαξε ονομα?

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
0
Η Έμμυ τύπε δεν παίρνει πάνω των 30.
Ο φίλος μάλλον εννοεί την Λάνα που δεν παίρνει κάτω απο 25 χρονών. Έχει διώξει και μπροστά μου πιτσιρικάδες.
Είμαι στα 30 πιανω και τα δύο ηλικιακά όρια των κορασίδων

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
895
Πόντοι
361
Πέρασμα απο λιωσίων 73α+β κατα τις 4. Ειχαν επιδρομη απο αστυνομία. Πέρασα μέσα ερχόνται τα κοριτσια ντυμένα και κάθονται στον καναπέ και είμαι σε φαση τι γίνετε εδω πέρα. Μετα απο λίγο σκάει ένας και νόμιζα ότι είναι τσάτσος με πολιτικά και μου λέει "Γεια σας" με το χαμόγελο της Κρεστ. Τα κοριτσια γέλαγαν. "Γεια σας" λεω και εγώ. Περάστε έξω παρακαλώ είμαστε απο αστυνομία είναι κλειστά τώρα. Πάω στο διπλά μου ανοίγει μπάτσος και μου λέει να φύγω. Κάπου 4:10 ήμουν φυλής. Σχεδον τα πάντα κλειστά. Γυρίζω πίσω και τα 2 λιωσίων ήταν κλειστά με λουκέτο.

Γάμησα εν τέλη μια πανέμορφη μικρή δίπλα απο το Σαμπινόσπιτο Λινα/Λιζα δεν θυμάμαι. Πολή όμορφη, μαξ 22 χρονών και αν, και μύριζη υπέροχα. Δυστηχός δεν ξαναπάω γιατί η κοπέλα έχει κατάθλιψη. Μόνο που δεν έκλεγε στο δωματίο δεν είμαι για τέτια ένιωθα σκατά μετά.

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
0
Λοιπόν, ελλείψει αξιόπιστων εναλλακτικών, είπα να δοκιμάσω τη Νάταλι (Φυλής & Αχαρνών γωνία).
Πέρασα κατευθείαν στο δωμάτιο επειδή την έχω δει εκατοντάδες φορές κι είχα καλές συστάσεις από το bou, άρα δεν χρειαζόταν να περιμένω.
Η τύπισσα έμοιαζε πιωμένη ή μαστουρωμένη, γενικώς ταξίδευε στο υπερπέραν.
Πρόθυμη να κάτσει για προκαταρκτικά με την είσοδό της αλλά χωρίς να τα κάνει καλά (πχ διαφημίζεται εδώ ότι φιλάει, αλλά κατά βάση δεν φιλάει, κοροϊδεύει).
Το σώμα της απίστευτα πλαδαρό, το μουνί ξεχειλωμένο. Στο σαλόνι την κάνεις για <40 αλλά από κοντά φαίνεται 50άρα. Ίσως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Πίπα ακα πολύ καλή.
Αυτά...
Γενικώς δεν θα την ξανατιμήσω, τη βρήκα overvalued. Αλλά δεν ξέρω και καμιά της προκοπής στη 2η βάρδια (σσ δεν έχω δοκιμάσει και την περίφημη Ράνια, αλλά νομίζω πως είναι ο επόμενος στόχος μιας που τα πάλαι ποτέ στανταράκια έχουν αποχωρήσει προ πολλού).
Καλά να γαμάτε.
1ον είναι Φώκαιας 27β σκαλάκια ο οίκος. 2ον παιζει να είσαι ένας στους 20 που να μην πέρασαν καλά με την μιλφαρα Νάταλι.. 6-7 φορές έχω περάσει μαζί της και πάντα περνάω τέλεια με πίπα μέχρι τελικής πτώσης Καργά γλωσσοφιλα και κάποιες φορές τις έχω γυαλίσει τις τρύπες της άνετα και ωραία με την ίδια πάντα να είναι ευδιάθετη, ενώ σχεδόν όλες τις φορές τα γλωσσοφιλα πέφτουν από το σαλόνι όπως κάνει και με άλλους συναγωνιστές που έχει τύχει να δω.

Τελευταία τροποποίηση:

mparmpas13

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Like
504
Πόντοι
20
καλησπερα στους συναγωνιστες!!!
ηθελα να ρωτησω εαν η Αντριαννα απο χωματιανου σταματησε τελειως η αλλαξε στεκι ?
μηπως γνωριζει κανεισ ?

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
151
Πόντοι
0
Σας πιανει και εσας απο τα @@ οταν πατε να φυγετε η κοπέλα που παντα αυτη πετυχενω μια μαυρομαλλα 35-40 στην Ιασωνος στο ροζ βαμενο σπιτακι που ειναι σαν πιλοτη ?

gamisiaris55

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2024
Like
59
Πόντοι
0
Xαιρετώ τους απανταχού συναγωνιστές. Γνωρίζουμε αν η Αλάνα με την κολάρα στο Φ71 όροφος είναι ακόμα στο πόστο της ή αν έχει σταματήσει?

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
151
Πόντοι
0
Ξερετε μήπως μια ξανθια κοπελα που δουλευε κοντα αχαρνων διπλα σε μια λεοφωρος σε οροφο με μια τσιγγανα τσατσα 10€ επερνε αλλα την ειχα τιμησει πριν αρκετό καιρο ?

• Ουάου
Αντιδράσεις: fluffy

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
0
καλησπερα στους συναγωνιστες!!!
ηθελα να ρωτησω εαν η Αντριαννα απο χωματιανου σταματησε τελειως η αλλαξε στεκι ?
μηπως γνωριζει κανεισ ?
Έχει σταματήσει έχει απαντηθεί πολλές φορές.

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
0
Ξερετε μήπως μια ξανθια κοπελα που δουλευε κοντα αχαρνων διπλα σε μια λεοφωρος σε οροφο με μια τσιγγανα τσατσα 10€ επερνε αλλα την ειχα τιμησει πριν αρκετό καιρο ?
Τύπε βάζεις αίνιγμα; Τι είναι αυτά που γράφεις

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.810
Πόντοι
3.246
Τυπε μην φυγεις ακομα απο τον οικο, σε λιγο θα ερθει η γυμναστηριακη ινφλουενσερ Σαμπινα που εχει γινει φετες, ριξε και σε αυτην ενα μανικι.
πολύ μελάνι όμως ρε γαμώτο στο σώμα της… πέρασαν οι εποχές
που ήταν σαν αγνό αρνάκι γάλακτος

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
0

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.099
Πόντοι
3.475
1ον είναι Φώκαιας 27β σκαλάκια ο οίκος. 2ον παιζει να είσαι ένας στους 20 που να μην πέρασαν καλά με την μιλφαρα Νάταλι.. 6-7 φορές έχω περάσει μαζί της και πάντα περνάω τέλεια με πίπα μέχρι τελικής πτώσης Καργά γλωσσοφιλα και κάποιες φορές τις έχω γυαλίσει τις τρύπες της άνετα και ωραία με την ίδια πάντα να είναι ευδιάθετη, ενώ σχεδόν όλες τις φορές τα γλωσσοφιλα πέφτουν από το σαλόνι όπως κάνει και με άλλους συναγωνιστές που έχει τύχει να δω.
Αναλόγως τι εννοούμε γλωσσόφιλα.
Στην περίπτωσή μου, ήταν τόσο πεταχτά που δεν υπήρχε ίχνος ερωτισμού.
Αλλά γούστα είναι αυτά.

Johny-come-lately

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
77
Πόντοι
0
Παίζει να έχουμε ενημέρωση την Παρασκευή; Ενδιαφέρομαι να τσεκάρω για καμιά μαύρη, αν γίνεται...

• Like
Αντιδράσεις: Gio399

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.182
Πόντοι
5.827
Αλλά γούστα είναι αυτά.
Εμένα θυμάμαι ότι με δάγκωνε. Πολύ σπαστικό.

• Like
Αντιδράσεις: Bile

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
0
Αλλά γούστα είναι αυτά.
Κανονικά γλωσσοφιλα εννοώ και δεν είμαι ο μόνος πολλοί εδώ μέσα τα έχουν γράψει, η Ναταλί για εμένα είναι μια κατηγορία από μόνη της στον χωρο σε θέμα υπηρεσιών τώρα για την εμφάνιση δεν επιμένω είναι καθαρά θέμα γούστου του καθενός.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom