George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.889
- Πόντοι
- 1.056
Τι ωρες την βρισκουμε;Άννα Κου ρε συ. Όταν το λέω εγώ ότι ειναι top εμφάνιση εδώ και πολλά χρόνια. Απλό πρόγραμμα, τέλεια σε όλα.
Τι ωρες την βρισκουμε;Άννα Κου ρε συ. Όταν το λέω εγώ ότι ειναι top εμφάνιση εδώ και πολλά χρόνια. Απλό πρόγραμμα, τέλεια σε όλα.
3η βάρδιαΤι ωρες την βρισκουμε;
Μετά τις 17:00 δεύτερη βάρδια.... εγώ τότε την είχα πάρει.Τι ωρες την βρισκουμε;
3η βάρδια σίγουρα αλλά αρκετές φορές πηγαίνει διπλόβάρδια 2η και 3ηΤι ωρες την βρισκουμε;
2η βάρδια Φιλιππίδου κάτωθεν, 3η βάρδια Φιλιππίδου άνωθεν.Τι ωρες την βρισκουμε;
Να σε ρωτήσω μήπως έχεις καμία πληροφορία για την Τζούλια την πετιτ Ρουμάνα ??συνέχεια live επιγραμματικα
Φυλής 54α, 54β, & 56 κλειστά.
Φυλής 66α Τατιάνα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 66δ Μαίρη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 δεξιά Κατερίνα η Πολωνέζα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικο.
Φυλής 72 αριστερά κλειστό.
Φυλής 74 δεξιά Άννα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Μάγια, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.
Φυλής 61 Σολ και Ρακελ, λατινες, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φιλιππιδου 11β Καρολίνα και Τανια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11α Βαλέρια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Σοφία, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 65α κλειστό.
Φυλής 65β Χριστίνα η Ρουμάνα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Χριστίνα "Τσεχα" απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Σονια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φυλής 86αρια, 67 & 69α κλειστά.
Φυλής 69β Λανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 71 2 λατινες, η αλογα Λουσια και η Αντρέα μελαχρινή κατσαρομαλλα με γυαλάκια, σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Φυλής 71α 2 λατινες Βαλεντινα μελαχρινή νταρντανα με σχεδόν 3αρι βυζι και Σάρα μελαχρινό γυμνασμένο(σχηματισμενοι κοιλιακοί) κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Προσοχή με την Ήρα!!!Αγκυρας 9 Ρωξαννα και Ήρα(από Φυλής 109β, Ιασωνος 46 κλπ), αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Εγώ φίλε οκτώ χρόνια τρέχω με κάτι παλιό αρρώστιες.Θα κατέβω σε λίγο Φυλής θέλω κάποια να μου κάνει ελεύθερο στοματικό ξέρει κάποιος αμα θα κολλήσω κάτι ;;;;
Έχει, δηλαδή, κόψει το ελεύθερο στοματικό;Φυλής 84α Χριστίνα "Τσεχα" απλό πρόγραμμα.
Έχεις δει βετεράνο να μη φέρει παράσημα;Θα κατέβω σε λίγο Φυλής θέλω κάποια να μου κάνει ελεύθερο στοματικό ξέρει κάποιος αμα θα κολλήσω κάτι ;;;;
Έχει δει κανείς τελευταία την Σάσα στο φωκαίας 7 υπόγειο, πρωινή βάρδια; Έχω πάει πόσες φορές και δεν την πετυχαίνω.... Εσύ Σμύρνη μήπως την έχεις δει;συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπόγειο Έλενα, ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, σώμα προς το νταρντανε, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 13 ισόγειο Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 17β Ρίτα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
Φωκαιας 19, 25αρια και 27α κλειστά.
Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό, ίσως ανοίξει σε λίγο
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστο.
Πιο πιθανό είναι εσύ να μεταδώσεις κάτι, μιας και γράφεις στην υπογραφή σου ότι είσαι bi.Θα κατέβω σε λίγο Φυλής θέλω κάποια να μου κάνει ελεύθερο στοματικό ξέρει κάποιος αμα θα κολλήσω κάτι ;;;;
Χτες αφού παρουσιάστηκε στο σαλόνι, η τσατσά ανακοίνωσε πως "τα κάνει όλα με προφυλακτικό". Λόγος να μην επιλεχθεί ίσως, οπότε θα το γύρισαν στις πονηριές με έξτρα που τελικά δεν παρέχονται.Προσοχή με την Ήρα!!!
Στο δωμάτιο με κάτι αστείες δικαιολογίες προσπαθεί να αποφύγει το ελεύθερο στοματικό.
Βγαίνουμε και ζητάμε χρήματα πίσω.
Μην πείτε μετά ότι Δεν Ξέρατε.
Καλησπέρα κύριε Πρόεδρε.
πραγματικά έχω βαρεθεί... πάμε άλλη μια φορά...γράφω ότι ανακοινώνεται από την υπηρεσία, εσύ φίλε μου που παρακολουθείς θα έπρεπε να το γνωρίζειςΈχει, δηλαδή, κόψει το ελεύθερο στοματικό;
Ρε φίλε δώσε μια απάντηση μια φορά...επειδή δεν είμαι εκεί και δεν γνωρίζω για αυτό σε ρωτάωπραγματικά έχω βαρεθεί... πάμε άλλη μια φορά...γράφω ότι ανακοινώνεται από την υπηρεσία, εσύ φίλε μου που παρακολουθείς θα έπρεπε να το γνωρίζεις