You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 82.014
- Πόντοι
- 47.129
Θα επιβεβαιώσω είναι αψεγάδιαστο πρόσωπο-σώμα...το τατουάζ με ξενερώνει όσο δεν πάει!
Μολις το ειπες η Σαμπινα πηγε και χτυπησε καινουριο τατουαζ στο μπρατσο..

n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 255.440
- Πόντοι
- 46.232
UpdateΜολις το ειπες η Σαμπινα πηγε και χτυπησε καινουριο τατουαζ στο μπρατσο..
![]()
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 255.440
- Πόντοι
- 46.232
Θα συμφωνήσωΑπαίσιο
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 19.485
Επειδή έχω εφτά ταττου και ξέρω κάμποσο απ' αυτά, θέλει χρόνο να δείξει το ταττου της+δεν ξέρω κατά πόσο είναι η τελειωτική μορφή που αμφιβάλλω αλλά συμφωνώ και γω δεν είναι ωραίο.Θα συμφωνήσω
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 82.014
- Πόντοι
- 47.129
Update
![]()
Μολις φορτισα το ηλεκτρικό πατινι εβγαλα 20ρικο απο το ατμ της Εθνικής στο μεταξουργειο και πάω καρφί Βέργας 7 να χυσω πανω στο καινούριο τατού της Σαμπινας.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.043
- Πόντοι
- 3.760
Σωστος.Συγνωμη.Δαιμον του τυπογραφειου.Τανια εννοουσα.Κάτια καινούργια?από εμφάνιση πώς είναι?εκτός αν έγραψες λάθος και εννοείς τη Τάνια που είναι δίδυμο με τη Καρολίνα τα πρωινά
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 82.014
- Πόντοι
- 47.129
Βέργας 7 κλειστό...
Δε θα χυσω πανω στο τατού της Σαμπθνας αποψε ..
Στο υπόγειο κατεβηκε μια νεαρη μελαχρινη κανονικων κιλων , μου φανηκε εγκυμονούσα και περπατούσε περίεργα λες και τον ειχε φάει από κώλο.
Στο υπόγειο κατεβηκε μια νεαρη μελαχρινη κανονικων κιλων , μου φανηκε εγκυμονούσα και περπατούσε περίεργα λες και τον ειχε φάει από κώλο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 255.440
- Πόντοι
- 46.232
ΧριστίναΒέργας 7 κλειστό...
![]()
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 62
- Like
- 14.873
- Πόντοι
- 9.436
Σχετικα ησυχα αποψε στο Μεταξουργειο...επειτα απο πολυ καιρο ξανατιμηθηκε η πετιτ Ναταλιτσα στο Ιασωνος 27 υπογειο λιγο πριν σχολασει απο την απογευματινη βαρδια...ανεβαζω κριτικη...
AnaLogistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2023
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Αυτή για καμία μλκια είναι να την βάλεις να σου παίξει απλά, δεν κάνει ούτε ισπανικό ούτε σε αφήνει να τις παίξεις τις βυζάρες άσε που έχει πέσει πριν 7-8 χρόνια ήταν καλύτερη τώρα κρέμασε κ όλο τουπε ήταν κ είναιοντως μαλακο ειναι,περασα τελευταια φορα πριν καιρο και εκανε ενα γαμησι αγγαρεια,ειναι και ακωλη εντωμεταξυ,αντε γεια...
Συμφωνώ μαζί σου. Ναταλία και πάλι Ναταλία.Σχετικα ησυχα αποψε στο Μεταξουργειο...επειτα απο πολυ καιρο ξανατιμηθηκε η πετιτ Ναταλιτσα στο Ιασωνος 27 υπογειο λιγο πριν σχολασει απο την απογευματινη βαρδια...ανεβαζω κριτικη...
AnaLogistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2023
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Αν εννοούν την Άννα την μαυρομαλλα την Βουλγάρα είναι γαμω τα άτομα και πανέξυπνη αν την σεβαστείς σε προσέχει ωραία, αλλά κάνει απλό με 69 , ωραίο μωρό βέβαια πριν καμία 8ετια ήταν μουναρα αν καί εξακολουθεί να είναι καύλα αλλά όχι όπως ήτανΔιάβασε κριτικές. Ή κάψε ένα 20αρικο. Δεν θα χάσεις δα και μια περιουσία!
AnaLogistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2023
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Ισχύει κάνει και ωραίο μπουκιτσι αυτή δεν βιάζεται σκάβει μέχρι να βρει πετρέλαια ωραίο μωρό και ευγενική μέσα κ καθαρήαυτος ο κωλος της ρανιας ρε παιδες προκειται για εργο τεχνης πραγματικα,δεν βλεπω την στιγμη να την ΚΑΒΑΛΗΣΩ...
AnaLogistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2023
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Ε μην πας σε όποια να ναι δες οδοντοστοιχίες αν φαίνεται καθαρή μην πας με καμία πρεζου μην μπαίνεις με λατινες για τέτοια ποτέ δεν ξέρεις έρχονται από την άλλη άκρη τις γης να πούμε ποιος ξέρειΘα κατέβω σε λίγο Φυλής θέλω κάποια να μου κάνει ελεύθερο στοματικό ξέρει κάποιος αμα θα κολλήσω κάτι ;;;;
Εκεί καταλήγουν όσες μπλέκονται με κακές παρέες.Τι να πω ρε παιδιά, το κορίτσι λογικά ήθελε να προκαλέσει, ήθελε να βάλει μια στάμπα πάνω σε αυτό που την έκανε ακαταμάχητη, στο σώμα της. Είναι αλήθεια κρίμα, όχι μόνο αυτή η μονιμότητα που βγάζει ένα τατουάζ αλλά και κρίμα για μια ζωή ενός κοριτσιού που σίγουρα εξαπατήθηκε για ένα καλύτερο αύριο και κατέληξε εδώ.
Τσατσά ποια ήταν;Σχετικα ησυχα αποψε στο Μεταξουργειο...επειτα απο πολυ καιρο ξανατιμηθηκε η πετιτ Ναταλιτσα στο Ιασωνος 27 υπογειο λιγο πριν σχολασει απο την απογευματινη βαρδια...ανεβαζω κριτικη...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 14K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις