Φιλ11 πάνω μια Πουερτορικανή(!?) και μια άλλη που ήταν στο δωμάτιο
Στα 54άρια απέναντι αστυνομία άραγμα... Να μπεις να γαμήσεις και να λες τώρα θα μπουν να ψαχνόμαστε... Τρομερή χαλάστρα στα μαγαζιά που στήνουν στασίδι εκεί. Τέσπα.
Βενεζολάνα είναι, πολύ ψεύτικο βογγητό αλλά κάθεται και τον τρώει καλά, είναι από αυτές που μπορείς να γαμήσεις σαν σκύλος και να μην νιώθεις τύψεις, γουστάρει καταβάθος
Οι μπάτσοι στην γωνία του 54 είναι πρόσφατη εξέλιξη, δεν ενοχλούν.
Την Κατρίν που την πέτυχες?
Εγω απόγευμα την εψαξα στο φ71 οροφος και ισόγειο αλλα δεν ηταν σε κανενα απο αυτά.
Σάββατο απόγευμα 20:00 κ κάτι ήταν στο ισόγειο με άλλες 2 που μπροστά τους ήταν θεά, δεν την πήρα όμως γιατί είχα αδειάσει πρίν λίγο.
Ήρθε (3η Βάρδια) Φωκ17Β η μουνάρα Ρωσίδα big fat booty
Άντζελα ή Άντζι απο Αγία Πετρούπολη . Έλειπε απο αρχές Γενάρη του '24 στη Ρωσία και μόλις ήρθε για 3 μήνες κλασσικά. Αντικειμενικά πολύ καλύ περίπτωση αυτόν το καίρο για κάποιον που δεν γουστάρει να πατά στην οδό Φυλής της Μπογκοτά.
Πέρασα μετά και απο Ιασ36 να δώ μια νέα τσατσά που γράφεται, εντάξει για δεδομένα Ελλάδας είναι ένα 9/10 για δεδομένα ΡώσοΟυκρανίας ένα 8/10, 24-29 ετών, κλασσική Σλαβική φάτσα μεταξύ cute face και καυλόφατσας με μπλέ μάτια μελαχρινή 1.60 περίπου, μοντελέ λεπτο σώμα pale skin και γνωρίζει καλά ελληνικά με έντονη Ρωσική προφορά, την ρωτόυσα διάφορα χώρις να θέλω να την καυλαντίσω μιας και φαίνεται καλό κορίτσι αλλα δεν ήθελε να μου μιλήσει πολύ παρόλο που με κόζαρε συνέχεια, προφανώς έπαθε κοκομπλόκο βλέπωντας έναν κούκλο σχεδόν 1.90 κάτω των 24 απορώντας μέσα της τι θέλει αυτός 01:00 ώρα το βράδυ στα μπουρδελα του Σκατουργείου, την ήδη απορία έχω και εγώ αλλα τέσπα. Τελικώς δεν είδα κάν την τάνα και έφυγα απο την αμήχανη σιγή που υπήρχε. Κρίμα το κορίτσι να χαραμίζεται μέσα στον οχετό του κέντρου της Αθήνας, της εύχομαι οτι καλύτερο και μακριά απο την πορνεία.
Εσύ πιστεύω πρέπει να κάνεις παρέα με τον
@Filislover , θα ταιριάξετε.
H Ηλέκτρα η Βουλγάρα. Φ67 παλιά κ τώρα Φίλιπ 11 κ φωκαιας 7
Ανάλογα τα φεγγάρια ανακοινώνει κ κωλο.....
Μια φορά την είδα στο Φ67 κ το πρωκτικό ήταν ΜΗ διαθέσιμο.....
Τώρα στα νέα σπίτια εχω διαβασει οτι το κάνει με extra όταν δεν το ανακοινώνει η υπηρεσία στο σαλόνι....
θέλει 10 ευρώ έχτρα για κώλο στο φωκαίας 7 όταν πήγα πριν 1 μήνα περίπου. Δεν τις τα έδωσα και δεν πρόκειτε να ξαναπάω εκτός να με 20 ευρώ ξαναδώσει το κωλί της.
Κάνει και στο 20ρικο σε αυτούς που ξέρει/θέλει, πάει και ξενοδοχείο για όποιον ενδιαφέρεται με φουλ 1 ώρα 60/70€ ζητάει ανάλογα την μέρα της
Tην Αννα την ειχα καταγαμησει στο 10ρικο όταν δούλευε στο Ιασωνος 20β το 2012 και ηταν 19 ετων.
Σε αυτό τον οίκο εγινε η γνωριμία και ξεκινησε και ο μονοπλευρος ερωτας του Oresti kou .
Από εκεί ξεκινησαν ολα....
Κριτική για το Ιάσονος 20Β (Μπουρδέλα)
Μεταξουργείο από Orestis_Kou με βαθμολογία 8.3
www.bourdela.com
Ούτε μπορώ να φανταστώ τί μούναρος θα ήταν πριν 12χρόνια και στο 10ρικο? θα την έπαιρνα κάθε μέρα.
In other news, έριξα μία καλή βόλτα Σάββατο στην 2η βάρδια και πέρασα με Μόνικα Φ59 ισόγειο, 2η φορά (1η πριν 1,5 μήνες) απίστευτη κορμάρα, πολύ μαύρη σε σχέση με άλλες Λατίνες αλλά το κορμί αυτό με τρελαίνει, μέσα ήταν λίγο πάνω του μ/ο με μόνη διαφορά από την 1η φορά την αίσθηση μέσα της λόγω τζέλ/δουλειάς, πολύ ποιο χαλαρή.
Είδα και τις άλλες νέες Λατίνες, αρκετές εμφανίσιμες και πολλές μέτριες, ή Άντρεα του Φ54 νταρντανοόμορφη
αλλά μόνο σε 1 δωμάτιο λειτουργούσε a/c και ήταν αρκετά βρώμικο, άλλη φορά.
Είδα και την Βανέσσα στο Φ69 που είναι όντως αυτή του Χωματιανού 11Α, αλλά δεν πέρασα γιατί ο οίκος με τα δωμάτια αυτά φάτσα φόρα στο μικρό σαλονάκι είναι για 10ρικο όχι 20, απορώ πως σας κάνει εντύπωση τώρα και όχι όταν ήταν Χωματιανού.
Έριξα και έναν 2ο τιμητικό στην Ντιάνα Φιλ11 πάνω, έχει γίνει σαν κεφτές από το φαί, αλλά έχει διπλασιάσει το βυζάκι της και είναι μαυρισμένη με tanline, την έχω και άχτι οπότε της τον έδωσα, είναι σφιχτή πάντως παρά τα έξτρα κιλά και τρελιάρα, έκατσα άνετα 15+ λεπτά χωρίς βιασύνες και ενόχληση, με πετσέτα και ντουζάκι που χρειάστηκε γιατί φύγανε πολλά πάνω της κάποια πάνω μου, μπουρδέλο τα κάναμε ...