Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 356 άτομα (31 μέλη και 325 επισκέπτες)

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Φυλής 65 ισόγειο Χριστίνα Ρουμάνα

Λίγο απ την ζέστη βαριόμουν να συνεχίσω την τσάρκα..Λίγο που μπαίνεις απ τον ήλιο στα black light και στραβωνεσαι..Λίγο τα 3αρια μασταρια..πέρασα

Βγάζει το σουτιέν..μες την ραγάδα τα βυζια, ξανθιά, ψιλοτσοντε πρόσωπο, γεμάτη τατουάζ με ενα λιοντάρι στην πλάτη..το οποίο αποδείχτηκε γατάκι..

Πιπα μέτρια, κοιτουσε πως να φάει τον χρόνο, της λέω σημμορφωσου 1 λεπτό να χυσω και να φύγω..

-ναι ναι μου λέει..έλα να αλλάξουμε..

Καλά λέω...φάε τον Woodman από τα casting της private τώρα..τα θελε ο κωλος σου

Και ξεκινάει ένα 4λεπτο πιστονιασμα δίχως αύριο για να ισιώσει

Μην σας μπερδεύει το σαλοναρισμα, φολιτσα είναι.
οντως μαλακο ειναι,περασα τελευταια φορα πριν καιρο και εκανε ενα γαμησι αγγαρεια,ειναι και ακωλη εντωμεταξυ,αντε γεια...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Πέρασα μια βόλτα από Ακομινάτου, αυτό που είναι δίπλα στο φανάρι. Απλό πρόγραμμα στα 20 ανσκοινωθηκε. Θα είναι καμιά μουνάρα σκέφτηκα, ας περιμένω. Παπάρια, για δεκάρικο μπορεί. Ρεεεεεεε πάτε καλά;;;;
Μεταξουργείο είστε

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Πέρασα μια βόλτα από Ακομινάτου, αυτό που είναι δίπλα στο φανάρι. Απλό πρόγραμμα στα 20 ανσκοινωθηκε. Θα είναι καμιά μουνάρα σκέφτηκα, ας περιμένω. Παπάρια, για δεκάρικο μπορεί. Ρεεεεεεε πάτε καλά;;;;
Μεταξουργείο είστε
Ρε τι λένε?! Βέβαια, και πρόσφατα στο Κολωνού 32 υπογα ζητούσαν 15€ για μια όμορφη, για τα δεδομένα του Μεταξιού, ΦΟΛΑ. Πιο παλιά τουλάχιστον φέρανε κάτι καλά μουνια με 20€, χωρίς όμως να τα δικαιολογεί ο άθλιος χώρος... :jerking:

Επίσης, τώρα θυμήθηκα μια Μιρέλα από Μεγαλεκου 25, η οποία έπαιρνε +5€ για χύσιμο στο στόμα και +5€ για κώλο. Φυσικά όταν επέστρεψε μετά από μια σχεδόν πενταετία στο Πέρδικα έκανε την ανηξερη... :2funny::jerking:

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Ε μη γίνεσαι αχάριστος και εσύ...

...αφού το έχει πει ξεκάθαρα ΚΑΙ αυτό
1719216854046.png

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Πως έγινα αχάριστος;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Συναγωνιστές, χθες βραδάκι πρέπει να ήταν στο Φιλιππίδου 11 κάτω η Άννα..Νομίζω, αυτή που λέτε Κου..
Κοριτσάρα όντως..
Δεν την έχω πάρει ποτέ, ούτε καν χθες..Μαλακία μου; Χάνω κάτι;
τίποτα το ιδιαίτερο! απλά
μια ωραία
μελαχρινή
παρουσία, άσε
που έχει
παχύνει αρκετά

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Και αυτή από Μεταξουργειο ξεκίνησε? Παντός οι οίκοι αυτής της περιοχής θα πρέπει να αποτελούν κέντρο εκπαίδευσης των νέων εκκολαπτομενων ιεροδουλων.......κάτι σαν military camp των μπουρδελων της Αθήνας δηλαδή......
και η Χριστίνα η ρουμάνα με τα
πολλά τατουάζ είχε ξεκινήσει από
μετάξι.. και αρκετές
άλλες

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Τα σπυριά που η Σαμπίνα είχε πέρυσι στο πρόσωπο τα έχει ακόμα;
έριξε κάποια λεφτά στις θεραπείες της για τα
σπυριά ( αφου ελάττωσε αρκετά και το αλκοόλ ) και τώρα
επενδύει σε τατού-μανίκι το
μωράκι!

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.785
Πόντοι
201
Φυλής 65 ισόγειο Χριστίνα Ρουμάνα

Λίγο απ την ζέστη βαριόμουν να συνεχίσω την τσάρκα..Λίγο που μπαίνεις απ τον ήλιο στα black light και στραβωνεσαι..Λίγο τα 3αρια μασταρια..πέρασα

Βγάζει το σουτιέν..μες την ραγάδα τα βυζια, ξανθιά, ψιλοτσοντε πρόσωπο, γεμάτη τατουάζ με ενα λιοντάρι στην πλάτη..το οποίο αποδείχτηκε γατάκι..

Πιπα μέτρια, κοιτουσε πως να φάει τον χρόνο, της λέω σημμορφωσου 1 λεπτό να χυσω και να φύγω..

-ναι ναι μου λέει..έλα να αλλάξουμε..

Καλά λέω...φάε τον Woodman από τα casting της private τώρα..τα θελε ο κωλος σου

Και ξεκινάει ένα 4λεπτο πιστονιασμα δίχως αύριο για να ισιώσει

Μην σας μπερδεύει το σαλοναρισμα, φολιτσα είναι.
Η αλήθεια είναι οτι το βυζί της που ήταν το μεγαλο της ατού έχει χαλάσει πολύ.
Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει απο τον νόμο της βαρύτητας.
Αυτό σε συνδιασμό με το πολύ φτωχό πρόγραμμα της την κάνει να υστερεί πολύ στον ανταγωνισμό με άλλα κορίτσια.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.785
Πόντοι
201
Μια καινούργια Ρουμάνα που έχει έρθει στο Φωκαίας 19 με ατσούμπαλο σώμα, γυαλιά και μεγάλα βυζιά την έχει πάρει κανείς να μας πει πώς είναι στο δωμάτιο ;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Θα επιβεβαιώσω είναι αψεγάδιαστο πρόσωπο-σώμα...το τατουάζ με ξενερώνει όσο δεν πάει!

Μολις το ειπες η Σαμπινα πηγε και χτυπησε καινουριο τατουαζ στο μπρατσο.. :2funny::2funny:
Στιγμιότυπο οθόνης 2024-06-24, 19.58.33.png

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Επειδή έχω εφτά ταττου και ξέρω κάμποσο απ' αυτά, θέλει χρόνο να δείξει το ταττου της+δεν ξέρω κατά πόσο είναι η τελειωτική μορφή που αμφιβάλλω αλλά συμφωνώ και γω δεν είναι ωραίο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom