Ήρθε (3η Βάρδια) Φωκ17Β η μουνάρα Ρωσίδα big fat booty
Άντζελα ή Άντζι απο Αγία Πετρούπολη . Έλειπε απο αρχές Γενάρη του '24 στη Ρωσία και μόλις ήρθε για 3 μήνες κλασσικά. Αντικειμενικά πολύ καλύ περίπτωση αυτόν το καίρο για κάποιον που δεν γουστάρει να πατά στην οδό Φυλής της Μπογκοτά.
Πέρασα μετά και απο Ιασ36 να δώ μια νέα τσατσά που γράφεται, εντάξει για δεδομένα Ελλάδας είναι ένα 9/10 για δεδομένα ΡώσοΟυκρανίας ένα 8/10, 24-29 ετών, κλασσική Σλαβική φάτσα μεταξύ cute face και καυλόφατσας με μπλέ μάτια μελαχρινή 1.60 περίπου, μοντελέ λεπτο σώμα pale skin και γνωρίζει καλά ελληνικά με έντονη Ρωσική προφορά, την ρωτόυσα διάφορα χώρις να θέλω να την καυλαντίσω μιας και φαίνεται καλό κορίτσι αλλα δεν ήθελε να μου μιλήσει πολύ παρόλο που με κόζαρε συνέχεια, προφανώς έπαθε κοκομπλόκο βλέπωντας έναν κούκλο σχεδόν 1.90 κάτω των 24 απορώντας μέσα της τι θέλει αυτός 01:00 ώρα το βράδυ στα μπουρδελα του Σκατουργείου, την ήδη απορία έχω και εγώ αλλα τέσπα. Τελικώς δεν είδα κάν την τάνα και έφυγα απο την αμήχανη σιγή που υπήρχε. Κρίμα το κορίτσι να χαραμίζεται μέσα στον οχετό του κέντρου της Αθήνας, της εύχομαι οτι καλύτερο και μακριά απο την πορνεία.