Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 352 άτομα (25 μέλη και 327 επισκέπτες)

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Την Κατρίν που την πέτυχες?
Εγω απόγευμα την εψαξα στο φ71 οροφος και ισόγειο αλλα δεν ηταν σε κανενα απο αυτά.
Ήταν στο φ71α αλλά εγώ πήγα στις 9 και μισή περίπου μαζί με άλλες δύο...της πουτανας γενικά πολύς κόσμος...

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
μας εχει πρηξει ο συγκεκριμμενος με τη αλεξανδρα ουτε η κοπελα του να ηταν,επισης την εχει γαμησει ο τυπος τη κοπελα αρα τι ρωταει συνεχεια αν εχουμε νεο για να βρισκεται σε κουβεντα?
Αδερφέ είναι ότι καλύτερο εκεί , γλωσσόφιλα δίνει τη χυνεις πρόσωπο συομα , καμία φορά τα καταπίνει , ότι πιο αξιόλογο έχει εκεί .αυτή αξίζει παρτουζα και χυσιμο συο πρόσωπο από 2 3 Ατομα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Ήταν στο φ71α αλλά εγώ πήγα στις 9 και μισή περίπου μαζί με άλλες δύο...της πουτανας γενικά πολύς κόσμος...

Δε σε αμφισβητώ αλλά και εγω εκεινη την ώρα πηγα και δεν ηταν εκεί. Επισης τα σαλόνια του φ71 όροφος και φ71 ισόγειο που ήταν η Βανέσσα ηταν άδεια, μονος μου περίμενα τις κορασίδες.

Τεσπα...θα ξαναδοκιμάσω αύριο.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Δε σε αμφισβητώ αλλά και εγω εκεινη την ώρα πηγα και δεν ηταν εκεί. Επισης τα σαλόνια του φ71 όροφος και φ71 ισόγειο που ήταν η Βανέσσα ηταν άδεια, μονος μου περίμενα τις κορασίδες.

Τις άλλες δύο της είδες;εγβ πήγα στο ισόγειο..όχι στον όροφο.ειχε συνεχόμενα δωμάτιο και η τσατσά μπορεί να μην το ανακοίνωσε.. πήγα γύρω στις 9 και μισή...μου λέει θα περιμένεις έχει δωμάτιο..καλά τις λέω έφυγα πήγα ATM ..περασα φυλής 69β και μετά με αυτήν..θα την πετύχεις αύριο αν κατέβεις νομίζω

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Αδερφέ είναι ότι καλύτερο εκεί , γλωσσόφιλα δίνει τη χυνεις πρόσωπο συομα , καμία φορά τα καταπίνει , ότι πιο αξιόλογο έχει εκεί .αυτή αξίζει παρτουζα και χυσιμο συο πρόσωπο από 2 3 Ατομα
υπερβαλεις σιγα τη ξινιολα

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ούτε εγώ έχω περάσει με τις συγκεκριμένες γιατί δεν είναι του γούστου μου κ ας κάνουν φουλ πρόγραμμα. Για την μεν Σονια που είναι μισό αιώνα γυναίκα κ δεν λιγουρευομαι τέτοιες ηλικίες... Άσε που θα ξυνιζει κιόλας στο φουλ πρόγραμμα σύμφωνα με τις τελευταίες κριτικές.....
Για τη δεύτερη την έχω πετύχει 3 φορές στην τσάρκα κ τις 2 ήταν πιωμένη κ βρομαγε Vodka στο σαλοναρισμα άσε που χάνει σε εμφάνιση.....
Γενικά έχω να πετύχω καλό αδύνατο ή νορμάλ σωματος κορασιο που δινει κουλούρι στο 20άρικο πριν την καραντίνα δυστυχώς.......
Εξαιρούνται οι λατίνες (αδιάφορες για μένα) κ οι 2 Βούλγαρες των κεντρικών φυλής που από τη μια που δοκίμασα για φουλ έφαγα τεράστια φολα......
δυστιχως φιλε εχεις απολυτο δικιο,αν και εμενα δε με ενδιαφερει το κουλουρι,με ενδιαφερει μια ευσηνηδητη επαγγελματιας που να περασω καλα και να ειναι εμφανησημη εστω λιγο.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

μητσαρα 500 κριτικες σε 12 χρονια?τρελε εξελισεσαι ενας καινουργιος σμιρνη,σμιρνη το καμαρι μας,ο γκουρου μας που θα μας ξυπνησει ολους με τις ενημερωσεις μπουρδελων.

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Ήρθε (3η Βάρδια) Φωκ17Β η μουνάρα Ρωσίδα big fat booty Άντζελα ή Άντζι απο Αγία Πετρούπολη . Έλειπε απο αρχές Γενάρη του '24 στη Ρωσία και μόλις ήρθε για 3 μήνες κλασσικά. Αντικειμενικά πολύ καλύ περίπτωση αυτόν το καίρο για κάποιον που δεν γουστάρει να πατά στην οδό Φυλής της Μπογκοτά.

Πέρασα μετά και απο Ιασ36 να δώ μια νέα τσατσά που γράφεται, εντάξει για δεδομένα Ελλάδας είναι ένα 9/10 για δεδομένα ΡώσοΟυκρανίας ένα 8/10, 24-29 ετών, κλασσική Σλαβική φάτσα μεταξύ cute face και καυλόφατσας με μπλέ μάτια μελαχρινή 1.60 περίπου, μοντελέ λεπτο σώμα pale skin και γνωρίζει καλά ελληνικά με έντονη Ρωσική προφορά, την ρωτόυσα διάφορα χώρις να θέλω να την καυλαντίσω μιας και φαίνεται καλό κορίτσι αλλα δεν ήθελε να μου μιλήσει πολύ παρόλο που με κόζαρε συνέχεια, προφανώς έπαθε κοκομπλόκο βλέπωντας έναν κούκλο σχεδόν 1.90 κάτω των 24 απορώντας μέσα της τι θέλει αυτός 01:00 ώρα το βράδυ στα μπουρδελα του Σκατουργείου, την ήδη απορία έχω και εγώ αλλα τέσπα. Τελικώς δεν είδα κάν την τάνα και έφυγα απο την αμήχανη σιγή που υπήρχε. Κρίμα το κορίτσι να χαραμίζεται μέσα στον οχετό του κέντρου της Αθήνας, της εύχομαι οτι καλύτερο και μακριά απο την πορνεία.

Τελευταία τροποποίηση:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.842
Πόντοι
216
Ήρθε (3η Βάρδια) Φωκ17Β η μουνάρα Ρωσίδα big fat booty Άντζελα ή Άντζι απο Αγία Πετρούπολη . Έλειπε απο αρχές Γενάρη του '24 στη Ρωσία και μόλις ήρθε για 3 μήνες κλασσικά. Αντικειμενικά πολύ καλύ περίπτωση αυτόν το καίρο για κάποιον που δεν γουστάρει να πατά στην οδό Φυλής της Μπογκοτά.

Πέρασα μετά και απο Ιασ36 να δώ μια νέα τσατσά που γράφεται, εντάξει για δεδομένα Ελλάδας είναι ένα 9/10 για δεδομένα ΡώσοΟυκρανίας ένα 8/10, 24-29 ετών, κλασσική Σλαβική φάτσα μεταξύ cute face και καυλόφατσας με μπλέ μάτια μελαχρινή 1.60 περίπου, μοντελέ λεπτο σώμα pale skin και γνωρίζει καλά ελληνικά με έντονη Ρωσική προφορά, την ρωτόυσα διάφορα χώρις να θέλω να την καυλαντίσω μιας και φαίνεται καλό κορίτσι αλλα δεν ήθελε να μου μιλήσει πολύ παρόλο που με κόζαρε συνέχεια, προφανώς έπαθε κοκομπλόκο βλέπωντας έναν κούκλο σχεδόν 1.90 κάτω των 24 απορώντας μέσα της τι θέλει αυτός 01:00 ώρα το βράδυ στα μπουρδελα του Σκατουργείου, την ήδη απορία έχω και εγώ αλλα τέσπα. Τελικώς δεν είδα κάν την τάνα και έφυγα απο την αμήχανη σιγή που υπήρχε. Κρίμα το κορίτσι να χαραμίζεται μέσα στον οχετό του κέντρου της Αθήνας, της εύχομαι οτι καλύτερο και μακριά απο την πορνεία.
Ρε κλώνος είσαι του βλαμμένου πως τον λέγανε κάτι vlamenos24 ? Τα βράδια μέχρι το πρωί όλοι οι αγάμητοι πιτσιρικάδες πάνε στα μπουρδέλα. Βγαίνουν έξω τρώνε τις χυλόπιτες τους και πάνε να γαμήσουν στα μπουρδέλα με΄τα. Αυτό κάνεις και εσύ.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446

Έχω πάει μαζί της 3 φορές αλλά ποτέ δεν έκανε ούτε τα μισά από όσα γράφεις.

Μήπως είσαι το "αγόρι" της;

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Έχω πάει μαζί της 3 φορές αλλά ποτέ δεν έκανε ούτε τα μισά από όσα γράφεις.

Μήπως είσαι το "αγόρι" της;
μου τα εχει κανει ολα οσα λεει γλωσοφιλα χυσιμο στο στομα δε τα καταπιε και ελευθερο στοματικο αληθεια λεει απλα δεχεται γυφτους πακιστανους δε υπαρχει ουτε φεις κοντρολ ουτε τιποτα,δε προσεχει η κοπελα παει ανετα και με γυφτους και με πακιστανους.

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Ρε κλώνος είσαι του βλαμμένου πως τον λέγανε κάτι vlamenos24 ? Τα βράδια μέχρι το πρωί όλοι οι αγάμητοι πιτσιρικάδες πάνε στα μπουρδέλα. Βγαίνουν έξω τρώνε τις χυλόπιτες τους και πάνε να γαμήσουν στα μπουρδέλα με΄τα. Αυτό κάνεις και εσύ.
Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι αλλά γιατί θίχτηκες ρε γαμιά, αλλά σε καταλαβαίνω όταν το οι περισσότεροι που πάνε είναι είτε είναι μεσήλικες ή 17χρονα χτυκιάρικα.

edge61090

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
21
Πόντοι
0
Ναι καλα οι πιτσιρικαδες δε πανε στα μπουρδελα,εγω το μεσημερι και το απογευμα που παω στα μπουρδελα πιτσιρικαδες δε βλεπω ποτε,ολο κατι 50αρηδες βλεπω και 45 αρηδες που τους ειδες εσυ τους πιτσιρικαδες?οι περισσοτεροι πιτσιρικαδες για να μη πηγαινουν μπουρδελα λογικα βρισκουν εστω μια γυναικα στο εξω κοσμο,λιγοι πιτσιρικαδες ειναι τοσο λουζερ στις εξω γκομενες οσο ο βλαμενος 24 που λεγεται ορεος24 και γαμανε μονο σε μπουρδελα.
Καλά εγώ πριν δύο τρεις εβδομάδες που κατέβηκα κατά τα μεσάνυχτα λες και ήταν χοροεσπερίδα, δε μπορούσα να βρω εμφανισιμη πουτανα χωρίς αναμονή για να μπω, και δε μπήκα και πουθενά τελικά.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Καλά εγώ πριν δύο τρεις εβδομάδες που κατέβηκα κατά τα μεσάνυχτα λες και ήταν χοροεσπερίδα, δε μπορούσα να βρω εμφανισιμη πουτανα χωρίς αναμονή για να μπω, και δε μπήκα και πουθενά τελικά.
Λίγοι είναι σα τον ορεος24 οι περισσότεροι στη ηλικια του γαμανε κανονικά όχι σε μπουρδελα μόνο οπως αυτος.Οι πιτσιρικάδες που λες τσάρκα θα έκαναν ή απλά θα ήταν Αλβανοί και όχι Έλληνες.

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Ούτε εγώ έχω περάσει με τις συγκεκριμένες γιατί δεν είναι του γούστου μου κ ας κάνουν φουλ πρόγραμμα. Για την μεν Σονια που είναι μισό αιώνα γυναίκα κ δεν λιγουρευομαι τέτοιες ηλικίες... Άσε που θα ξυνιζει κιόλας στο φουλ πρόγραμμα σύμφωνα με τις τελευταίες κριτικές.....
Για τη δεύτερη την έχω πετύχει 3 φορές στην τσάρκα κ τις 2 ήταν πιωμένη κ βρομαγε Vodka στο σαλοναρισμα άσε που χάνει σε εμφάνιση.....
Γενικά έχω να πετύχω καλό αδύνατο ή νορμάλ σωματος κορασιο που δινει κουλούρι στο 20άρικο πριν την καραντίνα δυστυχώς.......
Εξαιρούνται οι λατίνες (αδιάφορες για μένα) κ οι 2 Βούλγαρες των κεντρικών φυλής που από τη μια που δοκίμασα για φουλ έφαγα τεράστια φολα......
Ποιές είναι οι 2 Βουλγάρες με κώλο από Φυλής τυπε;
Λογικά εννοείς την μια η Ειρήνη στο 72 ισόγειο.
Η άλλη δεν μου έρχεται ποιά είναι.

Petros3412

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα παίζει τίποτα Μεταξουργείοο τέτοια ωρα

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Σε στοχευμένες καταθέσεις της περασμένης εβδομάδας μιας και χρόνος για τσάρκα ούτε για δείγμα.

Δοκιμάστηκε η Νάνσυ από το Αγκύρας 9. Σε απλό πρόγραμμα. Καλή ήταν, δεν έχω παράπονο. Τίμια επιλογή με άνεση χρόνου και καλά στησίματα. Όλα αυτά πλέον δεν έχουν σημασία γιατί όπως είπε θα σταματούσε από τα μαγαζιά ψάχνοντας την τύχη της αλλού. Υποπτεύομαι σε κανένα μασάζ. Κάπου θα την πετύχουμε. Και όσες σταμάτησαν, πάλι πίσω γύρισαν. Το μόνο σίγουρο

Επίσης αυτό το καθυστερημένο η Μαρίνα. Πως έχει γίνει έτσι και το χειρότερο από όλα η συμπεριφορά της στο σαλόνι απαράδεκτη. Σώνει και καλά να περάσει ο πελάτης μαζί της και αν φύγει ή επιλέξει άλλη κοπέλα ακούει μπινελίκια. Η κόκα κόλα καίει τον εγκέφαλο. Σε προηγούμενες σελίδες διάβασα ότι προσέβαλε και πελάτη στο δωμάτιο.

Δοκιμάστηκε και η Αντρέα από Φυλής 54 όροφος. Λατίνα με πιασίματα, νταρτνάνοβα. Καλή ήταν μέσα. Συμμετοχή και καλά στησίματα. Το μόνο αρνητικό ότι σε κάθε αλλαγή στάσης έβαζε τζελ.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Λίγοι είναι σα τον ορεος24 οι περισσότεροι στη ηλικια του γαμανε κανονικά όχι σε μπουρδελα μόνο οπως αυτος.Οι πιτσιρικάδες που λες τσάρκα θα έκαναν ή απλά θα ήταν Αλβανοί και όχι Έλληνες.
:uglystupid::uglystupid::uglystupid:

Καλά ρε τύπε παίζεις με τη λογική μας πρωί πρωί?
Για χαζούς μας περνάς?

Πάντως θα μείνεις στην ιστορία ως το μόνο μέλος που βρίζει τον ίδιο του τον εαυτό!!!

(παράκληση η διαχείριση να δει το θέμα)

Mistis2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
12
Like
440
Πόντοι
290
Τι τρόμπας είναι αυτός ο τσα2 στο Φιλ11 πάνω... Για φάπες. Ποιος του έχει πει ότι είσαι υποχρεωμένος να μπεις με ό,τι έχει κάθε φορά. Σαν υστερικός μαλάκας κάνει.

Ψόφια πράγματα κι απόψε. Στα λίγα που μπήκα πριν λίγο:

Φ67 Έλενα
Φιλ11 πάνω μια Πουερτορικανή(!?) και μια άλλη που ήταν στο δωμάτιο
Φ17πάνω Μαρίνα
Φ13σκαλάκια Ρουσλάνα (δοκιμασμένο παλιότερα, δυνατό, αλλά είχε δωμάτια)

Στα 54άρια απέναντι αστυνομία άραγμα... Να μπεις να γαμήσεις και να λες τώρα θα μπουν να ψαχνόμαστε... Τρομερή χαλάστρα στα μαγαζιά που στήνουν στασίδι εκεί. Τέσπα.

Εν τέλει κατέληξε στο Λιοσίων 73Β που έριξα ένα πολύ καλό στην Έμμυ. Πολύ καλή για ακόμη μία φορά. Στο πρόγραμμα είχε και Εύα, αλλά δεν ήταν εκεί. Ό,τι να 'ναι. Φτιάξτε το μπουρδέλο σας... Ανεβάζουν πρόγραμμα, μπορεί κάποιος να ξεκινήσει από μακριά και τρώει ήττα. Κακό.
Ισχύει Κ εμένα μια φορά μου τα έπριξε ήθελε να μπω με ζόρι Κ δεν μου άρεσε καμία από τις δύο.

• Like
Αντιδράσεις: AdP
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom