Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (9 μέλη και 94 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Περασμα με Κιρα απο Λιοσιων 73...με το που μπαινει μουρη μεχρι το πατωμα...λεω απο μεσα μου "νταξει εφαγες φολα", το ματι γαριδα απο κοκα σιγουρα by the way. Σε προσταγη μου για 69 τσινισε. Την γυρισα στα 4 και δεν καταλαβαινα τιποτα. Την εδιωξα πολυ ευγενικα(δεν θα πρεπε).

Ευτυχως διπλα δουλευε η Εμμυ που δεν απογοητευει ποτε. Αυτο το κοριτσι θελει αγαλμα του. Οτι και να λετε για τα κιλακια που ανα διαστηματα παιρνει και χανει, απο αυτην αχυστος δεν εχω φυγει ποτε. Επισης ειδα το κολι της δουλεμενο και της λεω "βαζω δαχτυλο", μου λει "ναι ναι". Επρεπε να της πω βαζω πουτσο.

Στο τελος της συνεδριας της λεω "κολο με extra κανεις"? Μου λει "με extra, αν εισαι το αγορι μου"....Καλα λεω καταλαβα.
Ρε τυπε, εκεί της πετάς το κοσαρικο στη μούρη και ζητάς κώλο! :zfuck: Σίγουρα δεν θα σου έλεγε τίποτα και θα τον έπαιρνε βούτυρο, μιας και είναι δουλεμενη η κωλοτρυπίδα! :rockon:

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Ρε τυπε, εκεί της πετάς το κοσαρικο στη μούρη και ζητάς κώλο! :zfuck: Σίγουρα δεν θα σου έλεγε τίποτα και θα τον έπαιρνε βούτυρο, μιας και είναι δουλεμενη η κωλοτρυπίδα! :rockon:
Ναι μαλακια μου που ρωταω...κανονικα απλα ενημερωνεις και πραττεις. Θα αρχισω να το εφαρμοζω απο δω και περας. Θρασος μονο και τιποτα αλλο.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Junax

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.678
Πόντοι
2.846
Περασμα με Κιρα απο Λιοσιων 73...με το που μπαινει μουρη μεχρι το πατωμα...λεω απο μεσα μου "νταξει εφαγες φολα", το ματι γαριδα απο κοκα σιγουρα by the way. Σε προσταγη μου για 69 τσινισε. Την γυρισα στα 4 και δεν καταλαβαινα τιποτα. Την εδιωξα πολυ ευγενικα(δεν θα πρεπε).

Ευτυχως διπλα δουλευε η Εμμυ που δεν απογοητευει ποτε. Αυτο το κοριτσι θελει αγαλμα του. Οτι και να λετε για τα κιλακια που ανα διαστηματα παιρνει και χανει, απο αυτην αχυστος δεν εχω φυγει ποτε. Επισης ειδα το κολι της δουλεμενο και της λεω "βαζω δαχτυλο", μου λει "ναι ναι". Επρεπε να της πω βαζω πουτσο.

Στο τελος της συνεδριας της λεω "κολο με extra κανεις"? Μου λει "με extra, αν εισαι το αγορι μου"....Καλα λεω καταλαβα.
αυτό με την αερογαμία στα τέσσερα το έχω πάθει κι εγώ με την Κίρα. Συν τα υπόλοιπα, ξινισμένη φάτσα κ.λπ. Πάλι καλά που δουλεύει στο εικοσάρικο.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Απουσιάζω από Αθήνα αυτόν τον καιρό...για μια μέρα που γύρισα πριν 1 εβδομάδα δεν πέτυχα αυτήν που ήθελα...για αυτό σας ρωτάω εσείς που είστε Αθήνα αν έχετε κάποια ενημέρωση για την Τζούλια
Αυτή την ημέρα που υποτίθεται ότι γύρισες, γιατί ΔΕΝ έκανες ενημέρωση!? :angry:
Και γιατί ΔΕΝ έγραψες ούτε μια κριτική μέχρι σήμερα!? :bottom:

Καλά τα έλεγα τις προάλλες, βρωμοκλωνοι! Το παξιμάδι το θέλετε ΚΑΙ βρεγμένο, ΚΑΙ μασημένο ΚΑΙ χωνεμένο! :jerking::2funny:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
64
Like
20.263
Πόντοι
13.636
αυτό με την αερογαμία στα τέσσερα το έχω πάθει κι εγώ με την Κίρα. Συν τα υπόλοιπα, ξινισμένη φάτσα κ.λπ. Πάλι καλά που δουλεύει στο εικοσάρικο.
Η πίπα της ήταν καλή? Σου άρεσε?

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Ναι μαλακια μου που ρωταω...κανονικα απλα ενημερωνεις και πραττεις. Θα αρχισω να το εφαρμοζω απο δω και περας. Θρασος μονο και τιποτα αλλο.
Έτσι, τυπε! Σαν τον γνωστό Johnny Sin! :rockon::hi:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τελειωσαν τα σχολεια και εχουν ξεχυθει στους δρομους με κολλητα σορτσακια-μπουστακια κατι κοντουλικα, ομορφουλικα μαυρισμενα 17χρονα γιουβαρλακια με μεγαλους στρογγυλους κωλους και νεανικα βυζακια-πεπονακια και τα βλεπω και μου τρεχουν τα σαλια, αλλα δυστυχως απαγορευεται..
Υπαρχει σε καναν οικονομικον οικο κανα τετοιο να μου φυγει το απωθημένο?

Κανα τετοιο asume?
πουτανακι.jpg
αχαχαχαχχα πρωτον απαγορευεται να πας με ανηλικα δευτερον εγω που ειμαι 25 δε τα γουσταρω καθολου οπως εσυ γιατι ειναι τερμα καθυστερημενα και τα βλεπω τερμα αγουρα και μικρα και τοσο αγουρα και μικρα για μενα καταντα αντιερωτικο.Υπαρχουν και οι 25 αρες αν θες κατι φρεσκο και νεανικο δε χρειαζεται να σου τρεχουν τα σαλια με καθυστερημενα παιδακια.Τεσπα στο σωμα που αναφερεσαι τρεξε μια λιοσιων εχει κατι ωραιες σεξυ 25αρες λατινες ζουμπουρλουδες.

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.176
Πόντοι
206
Ξερει κανεις ποτε ξαναγυρναει η αν δουλευει αλλου η Αννα η ξανθια που ηταν ενα φεγγαρι στο φωκαιας 17α οροφο; Που εδινε και κωλαρακι

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
161
Πόντοι
0
Αυτή την ημέρα που υποτίθεται ότι γύρισες, γιατί ΔΕΝ έκανες ενημέρωση!? :angry:
Και γιατί ΔΕΝ έγραψες ούτε μια κριτική μέχρι σήμερα!? :bottom:

Καλά τα έλεγα τις προάλλες, βρωμοκλωνοι! Το παξιμάδι το θέλετε ΚΑΙ βρεγμένο, ΚΑΙ μασημένο ΚΑΙ χωνεμένο! :jerking::2funny:
Χαχαχαχαχ έχεις δίκιο...πέρασα με μια ξανθιά αλβανίδα πρωινή βάρδια από Φώκαιας ψηλά και ήταν ότι χειρότερο σαν εμπειρία με το ζόρι έχυσα...Δευτέρα ήταν και οι επιλογές ήταν λίγες το σκέφτηκα για Κάτια που έχει κορμάρα αλλά και αυτή λίγα πράγματα μέσα

• Θυμός
Αντιδράσεις: Junax
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.213
Πόντοι
3.246
αχαχαχαχχα πρωτον απαγορευεται να πας με ανηλικα δευτερον εγω που ειμαι 25 δε τα γουσταρω καθολου οπως εσυ γιατι ειναι τερμα καθυστερημενα και τα βλεπω τερμα αγουρα και μικρα και τοσο αγουρα και μικρα για μενα καταντα αντιερωτικο.Υπαρχουν και οι 25 αρες αν θες κατι φρεσκο και νεανικο δε χρειαζεται να σου τρεχουν τα σαλια με καθυστερημενα παιδακια.Τεσπα στο σωμα που αναφερεσαι τρεξε μια λιοσιων εχει κατι ωραιες σεξυ 25αρες λατινες ζουμπουρλουδες.
αυτή στη φωτό
ψωνίζεται πάντως αν σε ενδιαφέρει με 140 ευρουλάκια

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
295
Πόντοι
280
Κατάθεση Φυλής 72 στην Κατερίνα την Πολωνέζα μετά από πολύ δισταγμο από τις κριτικές και ότι είχα ακούσει . Πιπα φοβερη ακαπ με ρουφηγματα υγρη και πέρασε και από μπαλες με μόνο μείον ότι έβαζε λίγο δοντι. Την πήρα στα τεσσερα χωρίς να ζητήσω πίσω πόρτα και ιεραποστολικά όπου το μουνι της ήταν υγρο και είχε φοβερή αίσθηση . Της ζήτησα να την χύσω στα βυζιά και καταλάθος ένα πεταγμα από τα μελλοντικά χαμένα παιδιά μου να πηγαίνει στο μάγουλο της με αυτήν να χαμογελάει μέχρι να βγει από το δωμάτιο και εγώ να έχω σκαλωσει που γελαγε σαν κλοουν

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
37
Like
10.786
Πόντοι
3.436
6:45 στην Αχαρνών κοντά στο ύψος Αγ Μελετίου....Γυρνούσα από τη δουλειά και πετυχαίνω Εστεφανυ από Λιοσίων να γυρνάει και αυτή από δουλειά...κοιτάζει κοιτάζω..περιμένει λογικά να πω κάτι...σκάω χαμόγελο μέχρι το αφτιά λέω καλημέρα και αυτή ανταποδίδει...μου φτιάξε τη μερα
Ναι οντως ειναι ωραιο συναισθημα να συναντας τυχαια στον δρομο μερικες απο τις κοπελες που δουλευουν στα μπουρδελα να λετε απλα ενα γεια και να ανταλλασετε ενα χαμογελο....ειδικα αμα σε αναγνωριζουν απο την αρχη κιολας σου αυτο σου φτιαχνει οντως την διαθεση.....εγω προσωπικα χαιρεταω ακομα και οσες με εχουν καραφολιασει χαχαχα....δεν γαμιεται καλη καρδια να εχουμε....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Στο Ιασωνος 36 ισόγειο κοτέτσι τωρα η πιο σεξυ τσατσα που εχετε δει ποτέ σάς ... Πιτσιρικα με φουσκωτά χειλη θανατηφόρο κορμί και τέρμα καύλα πρόσωπο.. της εκανα πρόταση να μπει δωμάτιο και εριξε χυλοπίτα. Αξιζει μονο να πάτε να την χαζεψετε.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
37
Like
10.786
Πόντοι
3.436
Στο Ιασωνος 36 ισόγειο κοτέτσι τωρα η πιο σεξυ τσατσα που εχετε δει ποτέ σάς ... Πιτσιρικα με φουσκωτά χειλη θανατηφόρο κορμί και τέρμα καύλα πρόσωπο.. της εκανα πρόταση να μπει δωμάτιο και εριξε χυλοπίτα. Αξιζει μονο να πάτε να την χαζεψετε.
Ω ναι την ξερω αυτη, ειναι φιλεναδα της Ελενας της Ρωσιδας που εχει βαρδια αυτην την ωρα... Οταν την ειδα πρωτη φορα νομιζα οτι ειναι εκεινη η κοπελα που δουλευει...μετα μεσα στο δωματιο που ηρθε η Ελενη την ρωτησα σχετικα με την νεαρη τσατσα...μου ειπε οτι η γρια τσατσα με την οποια κανονικα δουλευει βρισκεται στην Μαριουπολη οποτε για μερικες μερες εφερε την νεαρη φιλεναδα της σαν υπηρεσεια για να βγαλει και κανα φραγκο...αφου τελειωσα με την Ελενα μολις βγηκα πηγα να χαιρετησω την νεαρη τσατσα λεγοντας της "αντε με το καλο να πιασεις και συ δουλεια εδω περα κουκλα μου"....και μου απαντησε "ααα οχι οχι δεν κανω εγω τετοια" χαχαχα...

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
ποσο χρονων ειναι φιλε δημητρη η τσατσα αυτη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom