αν η βικυ ειναι 45η βικυ ετσι ειναι αν θυμαμαι καλα ορμα στη βικυ...απλα εγω την αποψη μου ειπα...εσενα θα σαρεσει λογικα
εγω αυριο πρεπει να ξυπνησω νωρις
γιατι θα χασω το σχολικο
[move] [/move]
αν η βικυ ειναι 45η βικυ ετσι ειναι αν θυμαμαι καλα ορμα στη βικυ...απλα εγω την αποψη μου ειπα...εσενα θα σαρεσει λογικα
Eνδιαφέρουσα περίπτωση . Λέτε να είναι η Σέρβα Άννα που δούλευε κάποτε Συγγρού 144 και είχαν γραφτεί τρομερές κριτικές ? Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει εκεί όλο το καλοκαίρι γιατί τα φράγκα δεν περισσεύουν.ιταν απογευματακι δε πειραζι παο διπλα στο βικακι στιν ιπογα να τισ τα δοσο στο στομα.
φτου....ελιπε και εκινι...αλλα στιν θεσι τισ στο διδιμου 18 τιν ιπογα ιταν ενα αστερακι ι ανουλα απο σερβια που με +10 πορνογιουρια τον επερνε στο στοματακι χορισ τιν λαστιχενια ασπιδα και επισισ ακονιζε τον χρισο εξκαλιμπερ αναμεσα στα μεγαλα σιλικονατα καρατια τισ!
Για τί ηλικίες μιλάμε για την σερβα κ την νεα ναταλι??Νεαρές ή όχι?Eνδιαφέρουσα περίπτωση . Λέτε να είναι η Σέρβα Άννα που δούλευε κάποτε Συγγρού 144 και είχαν γραφτεί τρομερές κριτικές ? Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει εκεί όλο το καλοκαίρι γιατί τα φράγκα δεν περισσεύουν.
Εν τω μεταξύ το πρωί δουλεύει εκεί μια Ναταλί, προσοχή , ΟΧΙ αυτή η μιλφ Βουλγάρα με τα ακάποτα που δούλευε και στο πάνω και στα στούντιο. Συνωνυμία. Η νέα Ναταλί είναι μια ρωσίδα , ψηλή , ξανθιά μέτριο πρόσωπο με ακάποτο στα 20 ευρώ και κώλο στα 25.
ιταν απογευματακι οταν ενιοθα το πεοσ μου να με παρενοχλι...
...
θα ξαναπαο σιγουρα!
ΤΗν Σονια απο Διδυμου την ειχα παρει και ηταν αρκετα καλη δεν εκλαψα τα 20.Καλο το τσιμπουκι της,οχι ομως σαν ττης Ζανας και εχει καλο σωμα.Χθες το απόγευμα πέρασα από Διδύμου 20 μπας και πετύχω τη Ρίτα. Βρήκα εκεί μια Σόνια. Ψηλή με κοτσιδάκια και πολύ χαριτωμένο προσωπάκι. Δεν έκανε ακάπωτο. Δεν πέρασα στο δωμάτιο . Φάνηκε πάντως ενδιαφέρουσα περίπτωση . Την έχει πάρει κανείς ?
αν η βικυ ειναι 45
γιατι θα χασω το σχολικο
[move] [/move]
Η Βικυ απο Διδυμου 18?Σιγα μην ειναι 45.Βαλε αλλα 15!αν η βικυ ειναι 45
γιατι θα χασω το σχολικο
[move] [/move]
ναι η βανεσσα ειναι πολυ καλη εχει φοβερο σωμα και στο σεξ ειναι πολυ καλη ειδικα αν σε ξερει λιγο.Χθεσινή επίσκεψη στη Βανέσα Αγαθουπόλεως 54 . Προσοχή η γυναίκα προκαλεί εθισμό , θα ακολουθήσει κριτική μόλις εμφανιστεί το κουμπί του μενού στην οθόνη μου [απο χθές δεν φένεται για τους αγαπητούς μοντ]