Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (11 μέλη και 181 επισκέπτες)

Pioneer1

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Διδύμου 18Β πριν τη Βίκυ ποια είναι τη πρωινή βάρδυα?

Επισκέπτης
τωρα τα δικα μου λεω...παντως απο καιρο ηθελα να θιξω το θεμα..βλεπω κατι διθυραμβικες κριτικες για βικες και αλλες παρομοιες και τοσα υπεροχα μουνια υπαρχουνε στα μπουρδελα και ολο κριτικες ''τεραστιες'' για κατι τετοιες βλεπω..τελοσπαντων...ημαρτον ομως

Pioneer1

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τωρα τα δικα μου λεω...παντως απο καιρο ηθελα να θιξω το θεμα..βλεπω κατι διθυραμβικες κριτικες για βικες και αλλες παρομοιες και τοσα υπεροχα μουνια υπαρχουνε στα μπουρδελα και ολο κριτικες ''τεραστιες'' για κατι τετοιες βλεπω..τελοσπαντων...ημαρτον ομως

Δεν την εχω δει ποτε γιατι δεν έχω παει ποτε εκει. Κι εγω οτι ακούω από εδώ.
Τελοσπάντων για κανένα Μιλφ στα 45 (μου αρέσουν οι αρκετά ώριμες) με πιασίματα έχεις να προτείνεις τίποτα?

Επισκέπτης
Δεν την εχω δει ποτε γιατι δεν έχω παει ποτε εκει. Κι εγω οτι ακούω από εδώ.
Τελοσπάντων για κανένα Μιλφ στα 45 (μου αρέσουν οι αρκετά ώριμες) με πιασίματα έχεις να προτείνεις τίποτα?
απο μιλφ οσες εχω δει σε μπουρδελα/στουντιο για τα δικα μου γουστα ητανε μετριες το πολυ να το πω ευγενικα...παντως η ζλατα απο σωμα καλη ειναι και εχει καλα βυζια αμα σαρεσει η σιλικονη...παντως εχει κωλαρα σιγουρα πολυ καλη...τωρα το προσωπο της εμενα δε μαρεσει προσωπικα....και μια μαρια που δουλευε διδυμου ητανε πολυ καλη σαν συνολο-η καλυτερη απο μιλφ που εχω δει-αυτη αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει εχω καιρο να περασω απο δεκεμβρη

Pioneer1

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο, αλλά να έχει μεγάλα βυζιά και γεμάτο κώλο. Η Ζλάτα ειναι σε στούντιο??
Σε μπουρδέλα καμια άλλη δεν ξέρεις?

Επισκέπτης
Δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο, αλλά να έχει μεγάλα βυζιά και γεμάτο κώλο. Η Ζλάτα ειναι σε στούντιο??
ναι σε στουντιο ειναι αγιου μελετιου..και επισης ειναι και πολυ καλη στη συμπεριφορα και δεκτικη σε ολα σε μενα τουλαχιστον και προσχαρη...τωρα απο μπουρδελα σου λεω οσες εχω δει 45αρες και βαλε εφριξα...δεν ειμαι ο καταλληλος να σε βοηθησω μαλλον..ρωτα καναν αλλον εδω και το κριμα στο λαιμο σου...εγω παντως οσες κριτικες ετυχε να δω και να δω τις κοπελες απο κοντα δεν την παλεψα

Επισκέπτης
η βικυ ετσι ειναι αν θυμαμαι καλα ορμα στη βικυ...απλα εγω την αποψη μου ειπα...εσενα θα σαρεσει λογικα

kostas34

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
Παιδιά έχει πολύ φάση αυτό το θέμα.
Ατελείωτο όπως οι πουτάνες :-)

Μου φαίνεται θα σταματήσω να το παρακολουθώ γιατί όλο σε ... τρεχάματα μας βάζει !

kostas34

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
Tελικά η κρίση επλιξε και τα μπουρδέλα. Μέχρι και ακάποτο προσφέρουν.Ελεος πιος θελει να αυτοκτονήσει ελεος

Η αλήθεια είναι ότι είναι επικίνδυνο. Και ίσως θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχε καν σαν επιλογή γιατί έτσι μπαίνεις στον πειρασμό, ειδικά αν σου αρέσει η τάνα και μπορεί ν υποκύψεις ακόμη και αν γενικότερα δεν θες...
Αλλά:
1) Το ίδιο επικίνδυνο δεν είναι και με τις γκόμενές μας?  Που ξέρουμε ποιον τσιμπουκώσανε προχτές?!
2) Αν η τάνα δεν τα παίρνει στο στόμα, αλλά μόνο σε ετοιμάζει με ακάποτο, έχει διαφορά από το να τα παίρνει πάντα  (σωστά?!)

Το θέμα είναι ενδιαφέρον, θα φτιάξω ψηφοφορία τώρα!

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Βόλτα από τις 4 μέχρι και τις 5.30.

Εφέσου 11
Η απαράδεκτη Ρίτα, την οποία αποκαλεί "αληθινή γυναίκα" ο συναγωνιστής στη σημερινή κριτική του.
Συγγνώμη, φίλε μου, αλλά παλιά είχε πουλάκι.
Παρεξηγήθηκε που δεν πέρασα (την είχα πάρει δυο φορές πριν από 4 χρόνια) και που τη ρώτησα για τις άλλες κοπέλες, κι έφυγα κακήν κακώς.

Καλύμνου 48
Θεία Όλγα μέχρι τις 5. Δεν την είχα δει με ξετρομπάριστο στήθος. Και πάλι μεγάλο μού φάνηκε, όμως. Επειδή περνάνε τα χρόνια, πλέον η Όλγα προσφέρει, μεταξύ άλλων, και 69. Δεν σφάξανε...
Στις 5 θα ερχόταν η Άντζελα, αλλά είχε ήδη κόσμο και δεν έμεινα.

Καλύμνου 36

Τζίνα στην πρωινή βάρδια. Σκυλί μού φάνηκε, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου το ξινό πέρασμα από το σαλόνι. Δεν κάνει έξτρα σαν τη Νανά (ευτυχώς). Στις 5 θα ερχόταν η Νανά.  :referee:

Αδάνων 2
Με το που βγήκε η μικρή τσιγγανούλα, έφυγα απευθείας. Μηδέν.

Αγίου Πέτρου 7

Νικίτα από Ρουμανία, νομίζω, θα είναι και το βράδυ εκεί.
Συμπαθητική κορασίδα, όπως αυτές που φέρνει κατά καιρούς το εν λόγω μαγαζί.
Δεν έκατσα, γιατί δεν μου έκανε κλικ (όσες καινούργιες φέρνει εκεί, είναι συνήθως μάπα).

Κι έτσι κατέληξα στην Εύα, στο Αλκαμένους 113, για άλλη μια θεϊκή πίπα.
Πρώτος στη βάρδια της και, όσο ήμαστε μέσα, δεν μπήκε κανείς.
Κι όμως, στα 10 λεπτά, μόλις τελείωσα δηλαδή, χτυπάει η τσατσά την πόρτα και η Εύα σηκώνεται κακήν κακώς να φύγει.
Μάλλον της την είπαν της κοπέλας, επειδή κάθεται και περιποιείται με άνεση χρόνου τον πελάτη.
Μαύρο (όχι στην Εύα, που είναι εξαιρετικό κορίτσι και άριστη επαγγελματίας), αλλά στη βρομοτσατσά.  :s&m_1:

Μην ξεχάσω το Κνίδου 18! Ήταν η Ελένη (αν θυμάμαι καλά το όνομα). Ίσως το μεγαλύτερο μπάζο που κυκλοφορούσε εκείνη την ώρα σε όλα τα μαγαζιά της Ελλάδας.
Κι όμως κάτι μου θύμιζε... Περπατάω μετά σκεφτικός ώσπου ήρθε η θεία φώτιση! Ήταν η τύπισσα (από το μπουρδέλο της Φυλής) την οποία είχε πιάσει κόψιμο την ώρα που πήγα να την πηδήξω!!!   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Ἐνδιαφέρουσα ἐνημέρωσις ἐκ τῶν ὀλιγώτερον δημοφιλῶν οἰκίσκων (ἐκτὸς τῆς Ἁγ. Πέτρου βεβαίως).

kostas34

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδια ειμαι 19 χρονων σήμερα αποφάσισα μετα απο πολύ σκέψη αρκετων μηνών να  παω σε μπουρδέλο η  στούντίο δεν εχω γαμησι ξανα και εχω αρκετο αγχος μπορειτε να μου πείτε τι παιζει εκεί δηλαδη μπαίνεις μεσα πληρωνεις και μετα πας στο δωματιο και ερχετε η κοπελα μετα αμα τελειωσεις γρηγορα σηκωνεσε και φευγεις??? πως παει??? και θελω να μου πειτε αν γινεται και τις διαφορες στουντιο με μπουρδελο. μπορει να σας φαινετε γελιο αλλα τετια ωρα μου φαινονται ολα βουνο!

Πηγαινε σε στουντιο πρωτα φιλε, βρες μια που να σου αρεσει κ δωστα όλα :-)
Αν διαλεξεις καποια πολυ κουκλα, θα τελειωσεις γρηγορα... οποτε μην πεις όχι και σε κάποια πιο μετρια που όμως θα σε εμπνεύσει και θα σε προσεξει περισσότερο. Να χεις να θυμάσαι ένα καλο πρώτο γαμήσι...

(τις πρωτες φορες στουντιο, μετα τιμας κ τα μπουρδελα που απαιτουν καποια εμπειρια για να περασεις καλυτερα. Αν πας ξεκαρφωτα, υο πιθανοτερο ειναι να ξενερωσεις με την "συνοπτική" διαδικασία και δεν θα θέλεις καν να μάθεις στο μέλλον πως να εξάγεις από αυτήν τον γλυκό χυμό της...)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Για οσους μιλφακηδες ψαχνουν την Ολγα τη Ρωσσιδα απο Βουλιαγμενης 68 (παλιοτερα και Βριλησσου 57) ή αλλιως Ταμαρα απο Σερβιων 26 και Μ.Βοδα 192 κανει βαρδιες στο Βιργ.Μπενακη!!!Ειναι εκει τωρα!!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Μια Ναταλία η Ναταλί,ξανθιά,όχι ΜILF, με ελεύθερο στοματικό.
Η γνωστή Ναταλί που δούλευε και πιο παλιά εκεί και μετά πήγε σε ένα στούντιο στου Ρέντη ?? Με τα ακάποτα ?
Αν ναι τότε για τα 20 ευρώ αξίζει :thumbsup:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Για οσους μιλφακηδες ψαχνουν την Ολγα τη Ρωσσιδα απο Βουλιαγμενης 68 (παλιοτερα και Βριλησσου 57) ή αλλιως Ταμαρα απο Σερβιων 26 και Μ.Βοδα 192 κανει βαρδιες στο Βιργ.Μπενακη!!!Ειναι εκει τωρα!!!

με τιμη 20αρικακη?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Χθες το απόγευμα πέρασα από Διδύμου 20 μπας και πετύχω τη Ρίτα. Βρήκα εκεί μια Σόνια. Ψηλή με κοτσιδάκια και πολύ χαριτωμένο προσωπάκι. Δεν έκανε ακάπωτο. Δεν πέρασα στο δωμάτιο . Φάνηκε πάντως ενδιαφέρουσα περίπτωση . Την έχει πάρει κανείς ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom