Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 354 άτομα (45 μέλη και 309 επισκέπτες)

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Καλησπέρα ξέρει κανείς τίποτα για μια πιτσιρίκα Ιάσονος 39 στο νούμερο 4 πάνω δεξιά?
Για μια μαυρουμαλλα ,αδύνατη, ύψος 1,70 με τακούνια και προσστυχοφατσα λογικά θα λες την Μελίνα, ,είναι ρωσιδσκι μεγαλωμενη Ελλάδα κατά λεγομενα της.....γι αυτήν λες? Την έχεις πάρει και σου αρεσε?

Goal13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
15
Πόντοι
0
Προεδρε το Σαββατο απογευμα που γαμησα την Λουνα ηταν και μια αλλη λατινα, (δεν θυμαμαι ονομα) μηπως ξερεις ποτε δουλευουνε μαζι η αν δουλευει καπου αλλου?

Την εχω βαλει στο ματι πρεπει να την γαμησω!:ak:
Και εγω θέλω …

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.389
Πόντοι
3.436
Τι νόημα έχει τώρα, αφού έχουν φύγει, θα ελεγα για εμενα Λιλη, Αγαπη 1ο τουρ πριν βαλει πλαστικο βυζι και μια αλλη Αγαπη με πλαδαρο κορμι αλλα ομορφο προσωπο που ειχε έρθει ενα 2μηνο μονο, πάντα βέβαια αυτά είναι στο άτομο.
Η Άμα πάντως δεν είναι μέσα στο τόπ3,λόγω υγιεινής, 2 φορές μου είχε έρθει κατουριλα όταν την είχα στα 4 είχε φοβερά σφιχτη κωλάρα για το μέγεθος της βέβαια.
Η Αγαπη εξαφανηστικε παλι απο το Ιασωνος 20ισογειο που δουλευε τα πρωινα...ποιος ξερει αν θα ξαναγυρισει παλι...παντως ναι οντως με το πλαστικο βυζι που εβαλε και με την λιποαναροφηση στην περιοχη της μεσης, το σωμα της δειχνει καπως αφυσικο....

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.621
Πόντοι
1.056
IMG_20240606_150734.jpg

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Νωριτερα το απογευμα (Πεμπτη 6/6], επισκέφθηκα τη μιλφ Φωτεινή στο Φυλής 109Β. Ειχα καιρό να την δω και διαπιστωσα οτι εχει παρει κιλά (οχι τσουπωτη). Ηταν παντα αξιοπιστη επιλογη για μενα διοτι περνούσα καλά. Το γνωστο προγραμμα με Διδυμου 27 (owo, cob, cim). Kαλά πηγε το ραντεβού, αν και τωρα δεν φιλαει με γλωσσα (μονο χειλη), καλή άκα πιπα με περιποιηση της γυρω περιοχης. Βεβαια δεν βγαζει την ιδια θερμη ενεργεια με παλαιοτετα. Δεν εκλεψε στις 2 στασεις σεξ που καναμε. Ουτε βιαστηκε στο δωματιο. Καταθεση στο στηθος της. Χρονος συνευρεσης 12λ. Ισως να μην ηταν σε καλή μερα, αλλά δεν εδειξε διαθεση ξεπέτας. ***Μου ειπε οτι απο αυριο Παρασκευη θα βρισκεται πρωινα στο Διδ 27, δηλ όποτε γουσταρει παει Φ109β κι οποτε της καπνισει στο Διδ27.

-Λογω ελλειψης χρονου, δεν μπορεσω να δω αλλους οικους. Παντως το Φ84 ισογ ήτο κλειστό, οποτε αφαντη η Ρανια.

Επειδη καποιοι θιχθηκαν για τους ατιμωτικους μου χαρακτηρισμούς για τη Τζέσικα Φ86, να πιουν ξυδάκι. Υπάρχει ατομο εδω που λεει, οταν γραφω ενημερωση: "Εμφανιστηκες κοπρόσκυλο; ". Οχι φανερά βεβαια. Και σιγουρα θα χαρηκε χθες. Σιγά τα λάχανα.

Ουτε θα τα εβαφα μαυρα που με φολιασε το αρπακτικο. Σημασία έχει να περνάμε καλά στον ελευθερο χρόνο. Ετσι τί καλύτερο απο καφεδακι με παρεα στο Roof Garden 4στερου ξενοδοχείου στην οδό Ερμού με θέα τον Ιερό Βράχο και τον Παρθενώνα;
20240606_124845.jpg

Φυσικά η Δημητρούλα η Κατρουλού προτιμάει το Bread Factory να βλέπει την οδό Αχιλλέως και να οσφρίζεται τα αρωματα των ξεχειλωμένων κάδων, ωστε να έχει εμπνευση για μπροοδευτικές ενημερώσεις. Ή τους καφεδες στην Αριστοτελους με γευση σαπουνόνερο, διοτι στα Roof Garden δεν θα θελει να μαθει το κόστος. Ετσι λοιπόν, η Κατρουλού με την ετοιμόρροπη πνευματική της κατάρτιση και την παραληρηματικη της σχέση με την ελληνικη γλώσσα, κατηγορεί συλλήβδην τους άλλους ως "άπλυτους". Γνωστά αυτά. Άχουτο, θυμωσε για την αχρηστη Τζεσικα τη βερα Ελληνιδα, μαζι με τις αμοιβάδες τους κολλητούς του. Το best της Φυλής!!

------
Η κατωθι φωτο με το γκραφιτι στην οδό Φαβιέρου 41 ειναι αφιερωμενη στον κ. n.smirni76, εις ανταπόδοσιν διά το αντίστοιχον περί σιδηροδρόμων.
Η οδός Φαβιέρου βρίσκεται στη συνοικία του Αγίου Παυλου.
Κάρολος Φαβιέρος (Charles Nicolas Fabvier) ήταν Γάλλος φιλέλληνας στρατηγός και διοικητής του τακτικού στρατού της Ελλάδας κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

20240605_113421.jpg

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.311
Πόντοι
2.021
Το ύφος της γραφής του Borgia21 μου θυμίζει κάποιον καθηγητή Ιστορίας της Τέχνης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Με την Τζέσσικα δεν έχω πάει ποτέ διότι με την εμφάνισή της ως γυναίκα δεν με καυλώνει καθόλου!
Κάνει την διαφορά όμως Ειδικά στις ιστορικές αναφορές

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.456
Πόντοι
2.036

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
Το κάτουρο, περιέχει πολύ αμμωνία και φώσφορο, ειδικά όταν ξεραθεί, δεν θέλει και πολύ ... όταν οι ζουζουνιάρηδες βράζουν "καφεδάκι" εκεί που κατουράνε όλοι οι μπίχληδες :cheesy:

Η Αγαπη εξαφανηστικε παλι απο το Ιασωνος 20ισογειο που δουλευε τα πρωινα...ποιος ξερει αν θα ξαναγυρισει παλι...παντως ναι οντως με το πλαστικο βυζι που εβαλε και με την λιποαναροφηση στην περιοχη της μεσης, το σωμα της δειχνει καπως αφυσικο....
Δεν εξαφανίστηκε, επέστρεψε στην χώρα της λόγω visa, πάλι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Πέρασμα με Ντιάνα Βουλγάρα από Διδύμου. Μετά από δύο τρία φωλιάσματα πρωκτικής φύσεως μιλάμε ρεφαρα για τα καλά...Πολύ καλή στήσιμο για σεμινάριο, κωλος πληθωρικοτατος, πεντακάθαρη, άνεση χρόνου. Πάρα πολύ καλή επιλογή για πρωκτικό, αν είχε και πιο καλή εμφάνιση μιλάμε θα τα οαση

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Πέρασμα με Ντιάνα Βουλγάρα από Διδύμου. Μετά από δύο τρία φωλιάσματα πρωκτικής φύσεως μιλάμε ρεφαρα για τα καλά...Πολύ καλή στήσιμο για σεμινάριο, κωλος πληθωρικοτατος, πεντακάθαρη, άνεση χρόνου. Πάρα πολύ καλή επιλογή για πρωκτικό, αν είχε και πιο καλή εμφάνιση μιλάμε θα τα οαση
Είσαι ήρωας. Από εμφάνιση είναι πολύ χάλια ρε γαμωτο.... Αλλά άμα σου λείπει το γκροβερ τι να κάεινς; Να κάειτς να σκάεις;

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
315
Πόντοι
21
Πίπα με προφυλαχτικο και δεν κάνει ελεύθερο τελειωτικό . Καλύτερα η Κατερίνα από Φωκαίας τα κάνει όλα
Είσαι ήρωας. Από εμφάνιση είναι πολύ χάλια ρε γαμωτο.... Αλλά άμα σου λείπει το γκροβερ τι να κάεινς; Να κάειτς να σκάεις

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Παίχτη, για πες μας όμως ποιες ήταν οι φολες του πρωκτικού? :zfuck:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
Πριν από λίγο στα γρήγορα...
Αγκύρας 12 η Νάνσυ, μάλλον Ελληνίδα αν κρίνω από την εμφάνιση και προφορά της. Μόνη της μου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της, ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα. Όχι πρωκτικό. Ντροπαλή και μαζεμένη στο σαλόνι. Πολύ όμορφο πρόσωπο με κοντά καρέ μαλλιά ξανθά, ωραίο χαμόγελο. Από σώμα αδύνατη, σχετικά στεγνό, άκωλη και μικρό στήθος. Με εντυπωσίασε η όλη ντροπαλότητα της. Είναι κάτι το οποίο δεν συμβαίνει συχνά. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο. Γυναίκα που αν την έβλεπα στο δρόμο σίγουρα θα γυρνούσα να την κοιτάξω. Μόλις πάει στο απέναντι το 9 που είναι μαγαζάρα, θα τρέξω γιατί μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.

Πάμε παρακάτω... Τατιάνα από Φ66 δεξιά. Πως έγινε έτσι τούτη. Την θυμάμαι πιο παλιά στα μοντελάδικα και στα λοκ ντάουν στο Βέργας 7. Νέο κορίτσι με τέτοια μπυροκοιλιά, ντροπή. Μοιάζει με τον Μπήλια από το Ρόδα τσάντα και κοπάνα. Ελπίζω η Σαμπίνα που είναι κολλητή της να μην καταντήσει έτσι. Βάλε ρε κοπελιά τουλάχιστον ένα εσώρουχο που να κρύβει το πιώμα.

Επίσης στο Φωκαίας 27 υπόγειο η Κλαούντια. Λατίνα με λίγα πιασίματα. Δεν με ενθουσίασε τόσο πολύ. Προσπέρασα

Σχετικά με την Τζέσσικα που ειπώθηκε πιο πάνω από τον φίλο συναγωνιστή. Επειδή και εγώ ήμουν από αυτούς που έγραψα καλά λόγια για την συγκεκριμένη. Την έχω τιμήσει καμιά 10αριά φορές. Σε όλες ήταν άψογη. Δεν έχω κάτι να της προσάψω. Η πίπα της είναι από τις καλύτερες για εμένα και με λίγο χέρι. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τον παλικάρι που πήγε. Σε καμία περίπτωση όμως δεν δέχομαι τους χαρακτηρισμούς. Το ότι εγώ πέρασα καλά με κάποια δεν σημαίνει ότι θα περάσουν όλοι το ίδιο. Και με την Νάταλι και την Ιρίνα στο Φ27 όλοι περνάνε καλά. Εγώ που πήγα δεν πέρασα καλά. Δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Και πόσα άλλα παραδείγματα. Επίσης μην ξεχνάτε ότι μιλάμε πάντα για πουτάνες, με ότι συνεπάγεται αυτό. Την μία μέρα είναι έτσι την επόμενη γιουβέτσι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.494
Πόντοι
2.836
Είσαι ήρωας. Από εμφάνιση είναι πολύ χάλια ρε γαμωτο.... Αλλά άμα σου λείπει το γκροβερ τι να κάεινς; Να κάειτς να σκάεις;
Συμφωνώ απόλυτα με τη εμφάνιση έχει θέμα η συγκεκριμένη. Σαν γυφτοβουλγαρα είναι κ αμφιβάλλω για τη καθαριότητα της κ τη δική της κ του οίκου!!
Μια φορά πέρασα την είδα κ προσπεράσα....
Πιστευω ολα στη Διδύμου μπαζουν μεσα πακια κτλ. όπως επίσης κ χωματιανου 11 β που έχει δύο όμορφες παρουσιες πρωινή/ απογευματινή βάρδια.
Μπορεί να κάνω κ λάθος αν αφήνουν αλλοδαπούς Muslims?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.267
Πόντοι
1.936
Ακομα μια καταθεση στη Λοριτα του Φ109 οροφο στη δευτερη βαρδια.Παρα το απλο προγραμμα η Μολδοβλαχα εχει φτιαξει δικο της κοινο.Καλο προγραμμα,απλο,χωρις κλεψιες στο γαμησι.Η αυστηρη γκροτεσκα τσατσα εχει γλυκανει αρκετα,πραγμα περιεργοΕχθες αφησε ισως και συν 5 λεπτα στη συνεδρια.Κοιτα τι κανουν οι κριτικες ειπα απο μεσα μου.Στοματικο με καποτα,μουνακι γλειφεις,γλωσσοφιλα με την καμια και σεξακι τιμιο χωρις μα μου.Καλη λυση οσο ακομα ειναι εκει η κοπελιτσα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.267
Πόντοι
1.936
Συμφωνώ απόλυτα με τη εμφάνιση έχει θέμα η συγκεκριμένη. Σαν γυφτοβουλγαρα είναι κ αμφιβάλλω για τη καθαριότητα της κ τη δική της κ του οίκου!!
Μια φορά πέρασα την είδα κ προσπεράσα....
Πιστευω ολα στη Διδύμου μπαζουν μεσα πακια κτλ. όπως επίσης κ χωματιανου 11 β που έχει δύο όμορφες παρουσιες πρωινή/ απογευματινή βάρδια.
Μπορεί να κάνω κ λάθος αν αφήνουν αλλοδαπούς Muslims?
Τα πακια εχουν χαρτι για ξοδεμα κυριοι.Περνανε δυο και τρεις φορες να γαμησουν μουνακι οταν δεν γαμαει το ενα το αλλο.Πολλα καταστηματα τους θεωρουν καλους πελατες!!!!

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Έχει κάποιος άποψη για Μαρίνα από Φώκαιας 17 πάνω;
Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος
Δεν έδωσε καθόλου χρόνο σε προκαταρκτικά , τυπική συνέδρια ενώ περίμενα περισσότερο πάθος και περιποίηση.. ίσως επειδή το δωμάτιο θύμιζε τις γαμισαρες με την ειρηνη

Αν και δυνατή εμφάνιση δεν νομίζω πως θα την ξανά επισκεφθώ

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.730
Πόντοι
201
Τα πακια εχουν χαρτι για ξοδεμα κυριοι.Περνανε δυο και τρεις φορες να γαμησουν μουνακι οταν δεν γαμαει το ενα το αλλο.Πολλα καταστηματα τους θεωρουν καλους πελατες!!!!
10 τζαμια στα φαναρια να καθαρισουν.......ετσι απλα βγηκε το γαμιση στο μεταξι..........

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
562
Πόντοι
21
Σοφία μιαα μικρούλα μουναρα απο φυλης 71 καλό?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom