Ntamari
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 717
- Πόντοι
- 361
Παω να την παρω φυλής 71Που την είδες αυτή που λες; Πρώτη φορά την ακούω. Δώσε λεπτομερειες
Παω να την παρω φυλής 71Που την είδες αυτή που λες; Πρώτη φορά την ακούω. Δώσε λεπτομερειες
Τελικα πήρα Κάρλα απο Φώκαια μια αδύνατη πολύ καλήΠαω να την παρω φυλής 71
Χωματιανου που πηγαίνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια ΠΑΝΤΑ οι κοπέλες παίρνανε Πέρσες. Καθώς επίσης και η Αντριάνα και η Αλεξάνδρα που έχουν γράψει με κεφαλαία γράμματα την σύγχρονη ιστορία του συγκεκριμένου Οίκου.Συμφωνώ απόλυτα με τη εμφάνιση έχει θέμα η συγκεκριμένη. Σαν γυφτοβουλγαρα είναι κ αμφιβάλλω για τη καθαριότητα της κ τη δική της κ του οίκου!!
Μια φορά πέρασα την είδα κ προσπεράσα....
Πιστευω ολα στη Διδύμου μπαζουν μεσα πακια κτλ. όπως επίσης κ χωματιανου 11 β που έχει δύο όμορφες παρουσιες πρωινή/ απογευματινή βάρδια.
Μπορεί να κάνω κ λάθος αν αφήνουν αλλοδαπούς Muslims?
Κατάντια οι συγκεκριμένες να περνουν πακια ......Χωματιανου που πηγαίνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια ΠΑΝΤΑ οι κοπέλες παίρνανε Πέρσες. Καθώς επίσης και η Αντριάνα και η Αλεξάνδρα που έχουν γράψει με κεφαλαία γράμματα την σύγχρονη ιστορία του συγκεκριμένου Οίκου.
Δε νομίζω ότι υπάρχει πουτάνα που δεν παίρνει λαθρο και πάκια. Πολλοί από αυτούς παίρνουν και τηλέφωνα από τα κορίτσια. Μία μου είπε ότι προτιμά να πηγαίνει με αυτούς γιατί είναι πιο καθαροί και ότι οι έλληνες είναι όλοι γέροι, χοντροί και βρωμιάρηδες.Χωματιανου που πηγαίνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια ΠΑΝΤΑ οι κοπέλες παίρνανε Πέρσες. Καθώς επίσης και η Αντριάνα και η Αλεξάνδρα που έχουν γράψει με κεφαλαία γράμματα την σύγχρονη ιστορία του συγκεκριμένου Οίκου.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι:Δε νομίζω ότι υπάρχει πουτάνα που δεν παίρνει λαθρο και πάκια. Πολλοί από αυτούς παίρνουν και τηλέφωνα από τα κορίτσια. Μία μου είπε ότι προτιμά να πηγαίνει με αυτούς γιατί είναι πιο καθαροί και ότι οι έλληνες είναι όλοι γέροι, χοντροί και βρωμιάρηδες.
Κατ'εμε μέτριο πρόσωπο και οι δύο, αλλά καλά κορμιά. Ο οίκος είναι πάντα καθαρός όπως και τα δωμάτια. Επίσης έχουν και πολύ φως που για εμένα είναι προαπαιτούμενο. Όσο για τις υπηρεσίες τους και οι δύο είναι καλές. Η Αντριάνα κάνει ακα πίπα, η Αλεξάνδρα το έχει σαν έξτρα σε οποιους θέλει, αν θέλει. Η Αντριάνα έχει ιδιαίτερη χρήση της γλώσσας σαν κόμπρα που θέλει να σε γλύφει παντού. Η Αλεξάνδρα είναι πιο κλασσατη. Χαμένος δεν θα πας. Το τιμάνε το 20αρικο. Εγώ πάντως δίνω κάλυμμενη πίπα.Κατάντια οι συγκεκριμένες να περνουν πακια ......
Ποια είναι καλύτερη στο δωμάτιο από τις δύο? Γιατί από εμφάνιση αξίζουν κ οι δύο κοπέλες.....
Υπάρχουν φίλε μου πολλες που δεν παίρνουν Περσες. Αλλά και πολλές που παιρνουν.Δε νομίζω ότι υπάρχει πουτάνα που δεν παίρνει λαθρο και πάκια. Πολλοί από αυτούς παίρνουν και τηλέφωνα από τα κορίτσια. Μία μου είπε ότι προτιμά να πηγαίνει με αυτούς γιατί είναι πιο καθαροί και ότι οι έλληνες είναι όλοι γέροι, χοντροί και βρωμιάρηδες.
Θα συμφωνήσω απόλυτα, αφήνω από κάτω και κριτική μου από το Σεπτέμβριο που εξηγώ τα διάφορα περι Ελληνίδας θεσαλονικιας κλπΣχετικά με την Τζέσσικα που ειπώθηκε πιο πάνω από τον φίλο συναγωνιστή. Επειδή και εγώ ήμουν από αυτούς που έγραψα καλά λόγια για την συγκεκριμένη. Την έχω τιμήσει καμιά 10αριά φορές. Σε όλες ήταν άψογη. Δεν έχω κάτι να της προσάψω. Η πίπα της είναι από τις καλύτερες για εμένα και με λίγο χέρι. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τον παλικάρι που πήγε. Σε καμία περίπτωση όμως δεν δέχομαι τους χαρακτηρισμούς. Το ότι εγώ πέρασα καλά με
Κ εγω μόνο με σκούφο πίπα σε οικους....Κατ'εμε μέτριο πρόσωπο και οι δύο, αλλά καλά κορμιά. Ο οίκος είναι πάντα καθαρός όπως και τα δωμάτια. Επίσης έχουν και πολύ φως που για εμένα είναι προαπαιτούμενο. Όσο για τις υπηρεσίες τους και οι δύο είναι καλές. Η Αντριάνα κάνει ακα πίπα, η Αλεξάνδρα το έχει σαν έξτρα σε οποιους θέλει, αν θέλει. Η Αντριάνα έχει ιδιαίτερη χρήση της γλώσσας σαν κόμπρα που θέλει να σε γλύφει παντού. Η Αλεξάνδρα είναι πιο κλασσατη. Χαμένος δεν θα πας. Το τιμάνε το 20αρικο. Εγώ πάντως δίνω κάλυμμενη πίπα.
Τωρα συνειδητοποιω γιατι δεν περναω καλα, επειδη ειμαι χοντρος!Μία μου είπε ότι προτιμά να πηγαίνει με αυτούς γιατί είναι πιο καθαροί και ότι οι έλληνες είναι, χοντροί και βρωμιάρηδες.
Προφανώς και τις παρεξήγησες τις κοπέλες,συλλεκτριες είναι και θα ήθελαν να βγάλουν κάνα φράγκο παραπάνω...Καλημέρα στην παρέα
Εχθές έκανα μια βόλτα μετά από καιρό στην φυλής απόγευμα και μου είπαν 2 κοπέλες στο σαλοναρισμα στο αυτί ( γουστάρεις ρομάντζο) τι έγινε λέω τώρα το ανακοινώνουν κιόλας;;;
Η εγώ κατάλαβα λάθος κάτι άλλο θέλουν να πούνε.
Τελικά δεν πέρασα με καμία από αυτές τις δύο
Πολύ καλη εχω γραψει και πιο πίσω. η τσα2 ανακοινωσε οτι με εξτρα δινει και κωλαρακι, κ μιλαμε για τρομερο κωλαρακι..τωρα αν ισχυει δεν ξερω. παντως πολυ ωραιο κορμί κ πολυ ευχάριστη. Το μονο μειον το πολυ τζελ στο νιμου της.Σοφία μιαα μικρούλα μουναρα απο φυλης 71 καλό?
?Καλημέρα στην παρέα
Εχθές έκανα μια βόλτα μετά από καιρό στην φυλής απόγευμα και μου είπαν 2 κοπέλες στο σαλοναρισμα στο αυτί ( γουστάρεις ρομάντζο) τι έγινε λέω τώρα το ανακοινώνουν κιόλας;;;
Η εγώ κατάλαβα λάθος κάτι άλλο θέλουν να πούνε.
Τελικά δεν πέρασα με καμία από αυτές τις δύο