Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (27 μέλη και 330 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Πέρασμα με Ντιάνα Βουλγάρα από Διδύμου. Μετά από δύο τρία φωλιάσματα πρωκτικής φύσεως μιλάμε ρεφαρα για τα καλά...Πολύ καλή στήσιμο για σεμινάριο, κωλος πληθωρικοτατος, πεντακάθαρη, άνεση χρόνου. Πάρα πολύ καλή επιλογή για πρωκτικό, αν είχε και πιο καλή εμφάνιση μιλάμε θα τα οαση
Παίχτη, για πες μας όμως ποιες ήταν οι φολες του πρωκτικού? :zfuck:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Πριν από λίγο στα γρήγορα...
Αγκύρας 12 η Νάνσυ, μάλλον Ελληνίδα αν κρίνω από την εμφάνιση και προφορά της. Μόνη της μου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της, ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα. Όχι πρωκτικό. Ντροπαλή και μαζεμένη στο σαλόνι. Πολύ όμορφο πρόσωπο με κοντά καρέ μαλλιά ξανθά, ωραίο χαμόγελο. Από σώμα αδύνατη, σχετικά στεγνό, άκωλη και μικρό στήθος. Με εντυπωσίασε η όλη ντροπαλότητα της. Είναι κάτι το οποίο δεν συμβαίνει συχνά. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο. Γυναίκα που αν την έβλεπα στο δρόμο σίγουρα θα γυρνούσα να την κοιτάξω. Μόλις πάει στο απέναντι το 9 που είναι μαγαζάρα, θα τρέξω γιατί μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.

Πάμε παρακάτω... Τατιάνα από Φ66 δεξιά. Πως έγινε έτσι τούτη. Την θυμάμαι πιο παλιά στα μοντελάδικα και στα λοκ ντάουν στο Βέργας 7. Νέο κορίτσι με τέτοια μπυροκοιλιά, ντροπή. Μοιάζει με τον Μπήλια από το Ρόδα τσάντα και κοπάνα. Ελπίζω η Σαμπίνα που είναι κολλητή της να μην καταντήσει έτσι. Βάλε ρε κοπελιά τουλάχιστον ένα εσώρουχο που να κρύβει το πιώμα.

Επίσης στο Φωκαίας 27 υπόγειο η Κλαούντια. Λατίνα με λίγα πιασίματα. Δεν με ενθουσίασε τόσο πολύ. Προσπέρασα

Σχετικά με την Τζέσσικα που ειπώθηκε πιο πάνω από τον φίλο συναγωνιστή. Επειδή και εγώ ήμουν από αυτούς που έγραψα καλά λόγια για την συγκεκριμένη. Την έχω τιμήσει καμιά 10αριά φορές. Σε όλες ήταν άψογη. Δεν έχω κάτι να της προσάψω. Η πίπα της είναι από τις καλύτερες για εμένα και με λίγο χέρι. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τον παλικάρι που πήγε. Σε καμία περίπτωση όμως δεν δέχομαι τους χαρακτηρισμούς. Το ότι εγώ πέρασα καλά με κάποια δεν σημαίνει ότι θα περάσουν όλοι το ίδιο. Και με την Νάταλι και την Ιρίνα στο Φ27 όλοι περνάνε καλά. Εγώ που πήγα δεν πέρασα καλά. Δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Και πόσα άλλα παραδείγματα. Επίσης μην ξεχνάτε ότι μιλάμε πάντα για πουτάνες, με ότι συνεπάγεται αυτό. Την μία μέρα είναι έτσι την επόμενη γιουβέτσι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Είσαι ήρωας. Από εμφάνιση είναι πολύ χάλια ρε γαμωτο.... Αλλά άμα σου λείπει το γκροβερ τι να κάεινς; Να κάειτς να σκάεις;
Συμφωνώ απόλυτα με τη εμφάνιση έχει θέμα η συγκεκριμένη. Σαν γυφτοβουλγαρα είναι κ αμφιβάλλω για τη καθαριότητα της κ τη δική της κ του οίκου!!
Μια φορά πέρασα την είδα κ προσπεράσα....
Πιστευω ολα στη Διδύμου μπαζουν μεσα πακια κτλ. όπως επίσης κ χωματιανου 11 β που έχει δύο όμορφες παρουσιες πρωινή/ απογευματινή βάρδια.
Μπορεί να κάνω κ λάθος αν αφήνουν αλλοδαπούς Muslims?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.161
Πόντοι
1.936
Ακομα μια καταθεση στη Λοριτα του Φ109 οροφο στη δευτερη βαρδια.Παρα το απλο προγραμμα η Μολδοβλαχα εχει φτιαξει δικο της κοινο.Καλο προγραμμα,απλο,χωρις κλεψιες στο γαμησι.Η αυστηρη γκροτεσκα τσατσα εχει γλυκανει αρκετα,πραγμα περιεργοΕχθες αφησε ισως και συν 5 λεπτα στη συνεδρια.Κοιτα τι κανουν οι κριτικες ειπα απο μεσα μου.Στοματικο με καποτα,μουνακι γλειφεις,γλωσσοφιλα με την καμια και σεξακι τιμιο χωρις μα μου.Καλη λυση οσο ακομα ειναι εκει η κοπελιτσα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.161
Πόντοι
1.936
Συμφωνώ απόλυτα με τη εμφάνιση έχει θέμα η συγκεκριμένη. Σαν γυφτοβουλγαρα είναι κ αμφιβάλλω για τη καθαριότητα της κ τη δική της κ του οίκου!!
Πιστευω ολα στη Διδύμου μπαζουν μεσα πακια κτλ. όπως επίσης κ χωματιανου 11 β που έχει δύο όμορφες παρουσιες πρωινή/ απογευματινή βάρδια.
Τα πακια εχουν χαρτι για ξοδεμα κυριοι.Περνανε δυο και τρεις φορες να γαμησουν μουνακι οταν δεν γαμαει το ενα το αλλο.Πολλα καταστηματα τους θεωρουν καλους πελατες!!!!

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Έχει κάποιος άποψη για Μαρίνα από Φώκαιας 17 πάνω;
Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος
Δεν έδωσε καθόλου χρόνο σε προκαταρκτικά , τυπική συνέδρια ενώ περίμενα περισσότερο πάθος και περιποίηση.. ίσως επειδή το δωμάτιο θύμιζε τις γαμισαρες με την ειρηνη

Αν και δυνατή εμφάνιση δεν νομίζω πως θα την ξανά επισκεφθώ

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.716
Πόντοι
201
Τα πακια εχουν χαρτι για ξοδεμα κυριοι.Περνανε δυο και τρεις φορες να γαμησουν μουνακι οταν δεν γαμαει το ενα το αλλο.Πολλα καταστηματα τους θεωρουν καλους πελατες!!!!
10 τζαμια στα φαναρια να καθαρισουν.......ετσι απλα βγηκε το γαμιση στο μεταξι..........

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
560
Πόντοι
21
Σοφία μιαα μικρούλα μουναρα απο φυλης 71 καλό?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Χωματιανου που πηγαίνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια ΠΑΝΤΑ οι κοπέλες παίρνανε Πέρσες. Καθώς επίσης και η Αντριάνα και η Αλεξάνδρα που έχουν γράψει με κεφαλαία γράμματα την σύγχρονη ιστορία του συγκεκριμένου Οίκου.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Χωματιανου που πηγαίνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια ΠΑΝΤΑ οι κοπέλες παίρνανε Πέρσες. Καθώς επίσης και η Αντριάνα και η Αλεξάνδρα που έχουν γράψει με κεφαλαία γράμματα την σύγχρονη ιστορία του συγκεκριμένου Οίκου.
Κατάντια οι συγκεκριμένες να περνουν πακια ......
Ποια είναι καλύτερη στο δωμάτιο από τις δύο? Γιατί από εμφάνιση αξίζουν κ οι δύο κοπέλες.....

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.846
Πόντοι
216
Δε νομίζω ότι υπάρχει πουτάνα που δεν παίρνει λαθρο και πάκια. Πολλοί από αυτούς παίρνουν και τηλέφωνα από τα κορίτσια. Μία μου είπε ότι προτιμά να πηγαίνει με αυτούς γιατί είναι πιο καθαροί και ότι οι έλληνες είναι όλοι γέροι, χοντροί και βρωμιάρηδες.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Δε νομίζω ότι υπάρχει πουτάνα που δεν παίρνει λαθρο και πάκια. Πολλοί από αυτούς παίρνουν και τηλέφωνα από τα κορίτσια. Μία μου είπε ότι προτιμά να πηγαίνει με αυτούς γιατί είναι πιο καθαροί και ότι οι έλληνες είναι όλοι γέροι, χοντροί και βρωμιάρηδες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι:

1ον: Όλοι οι Πέρσες χύνουν γρήγορα.

2ον: Έχουν κάνει περιτομή και φαίνονται πολύ πιο εύκολα τα τυχόν δερματικά αφροδίσια καθώς και πλένεται καλύτερα η περιοχή.

3ον: Δεν έχουν παράξενες απαιτήσεις ούτε έχουν τα δικά μας βίτσια - παραξενιές.

4ον: Είναι μικροτσουτσουνοι

Βέβαια έχουν και πολλά αρνητικά οπως:

1ον: Είναι σκατοφατσες και σιχαμεροι σαν όψη.

2ον: Βρωμάνε στην πλειοψηφία

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Κατάντια οι συγκεκριμένες να περνουν πακια ......
Ποια είναι καλύτερη στο δωμάτιο από τις δύο? Γιατί από εμφάνιση αξίζουν κ οι δύο κοπέλες.....
Κατ'εμε μέτριο πρόσωπο και οι δύο, αλλά καλά κορμιά. Ο οίκος είναι πάντα καθαρός όπως και τα δωμάτια. Επίσης έχουν και πολύ φως που για εμένα είναι προαπαιτούμενο. Όσο για τις υπηρεσίες τους και οι δύο είναι καλές. Η Αντριάνα κάνει ακα πίπα, η Αλεξάνδρα το έχει σαν έξτρα σε οποιους θέλει, αν θέλει. Η Αντριάνα έχει ιδιαίτερη χρήση της γλώσσας σαν κόμπρα που θέλει να σε γλύφει παντού. Η Αλεξάνδρα είναι πιο κλασσατη. Χαμένος δεν θα πας. Το τιμάνε το 20αρικο. Εγώ πάντως δίνω κάλυμμενη πίπα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Υπάρχουν φίλε μου πολλες που δεν παίρνουν Περσες. Αλλά και πολλές που παιρνουν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
Σχετικά με την Τζέσσικα που ειπώθηκε πιο πάνω από τον φίλο συναγωνιστή. Επειδή και εγώ ήμουν από αυτούς που έγραψα καλά λόγια για την συγκεκριμένη. Την έχω τιμήσει καμιά 10αριά φορές. Σε όλες ήταν άψογη. Δεν έχω κάτι να της προσάψω. Η πίπα της είναι από τις καλύτερες για εμένα και με λίγο χέρι. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τον παλικάρι που πήγε. Σε καμία περίπτωση όμως δεν δέχομαι τους χαρακτηρισμούς. Το ότι εγώ πέρασα καλά με
Θα συμφωνήσω απόλυτα, αφήνω από κάτω και κριτική μου από το Σεπτέμβριο που εξηγώ τα διάφορα περι Ελληνίδας θεσαλονικιας κλπ
επιπρόσθετα να πω τελευταία φορά τη πήρα πρίν κάνα 2μηνο και ήταν ακόμη μια φορά πολύ καλή όπως είχα γράψει τότε στην ενημέρωση μου αλλά για 2η σερί φορά δε δέχτηκε να τελειώσω στις βυζάρες της ,την έχω πάρει περίπου 15 φορές , τις δύο πρώτες μάς φορές ήταν γενικά μέτριες συνεδρίες ,συνέχισα όμως να πήγαινω διότι μου άρεσε και άρχισα να περνάω πολύ καλά,τέλος η τελευταία σου πρόταση το αν περνάει κάποιος καλά δε σημαίνει ότι θα περνάει ο καθένας νομίζω είναι γνωστό σε όλους και πάρα πολλά τα παραδείγματα για διάφορες κοπέλες που έχουν γραφτεί απο συναγωνιστές,να περνάτε καλά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom