perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.945
- Πόντοι
- 736
Έχω σταματήσει να τιμάω τον οίκο γενικά, 1 χρόνο τώρα πήγαινα 2-3 φορές την εβδομάδα και πάντα δοκίμαζα όλα τα κορίτσια (ακόμα και τα μπάζα/φόλες) γιατί ο τραβελότσατσος ήταν ξηγημένος και δεν έπρηζε μπάλες, εκεί έχω πάρει πάνω από 20 φορές την Λίλη που ήρθε 2η θητεία Φυλής 71, πάνω από 15 την αγάπη, την Άμα κλπ. κλπ.Δεν μου χαλασε χατιρι.. Απλα οταν τελειωσα και την <<πειραζα>> μου ελεγε με στυλ ναζιαρικο.. <<no baby noooo.., if you want more pay more..>> και γελαγε.., ενταξει λογικο ειναι..
Θελω να πω οτι ισως αισθανθεις καποια στιγμη οτι σε πιεζει ο χρονος..
Αν αυτος ο οικος με τις πατουρες που φερνει δεν ειχε τοση σαπιλα απο θεμα μεταναστων θα ημουν καθε μερα εκει χαχα
Ενημέρωση απο τους οίκους της όποιας χώρας πήγες, δεν έχει ???δε ξέρω με ποία δούλευε, δεν ήμουν Ελλάδα το Σάββατο,πάντως οι Λατίνες από Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 δουλεύουν και στα Ιάσωνος 20α 20β και 20γ
Που την βρισκουμε αυτη και τι βαρδιες;Η Τζεσικα ξεκίνησε πολύ καλύτερα στους οίκους. Ας μην την αδικούμε. Στον οίκο στη Φωκαίας που εκκίνησε την πορνοκαριερα της έκανε απίστευτη πίπα. Όλο το πουλί μέσα και φουλ σάλιο. Λούτσα τα σεντόνια. Αλλά μετά άρχισαν να την βαραίνουν τα χρόνια υπηρεσίας της και να φωλιάζει κόσμο. Άλλοι λέγανε ότι μύριζε σε επίμαχα σημεία αλλά μετά το έφτιαξε, άλλοι λέγανε άλλα. Όπως και να έχει είναι πολύ εντυπωσιακή ιερόδουλη. Όσες φορές έχω πάει εγώ δεν έχω φάει φόλα. Ούτε με την ώρα, ούτε με την καθαριότητα της. Η πίπα της όμως έχει πέσει σε απόδοση κατακόρυφα. Πλέον βάζει χέρι και το πουλί μέχρι τη μέση. (Την παίρνω πάντα με καλυμμένη πίπα, όχι άνευ ελαστικου). Για τα γούστα μου πάντως ξαναλέω είναι η πιο εντυπωσιακή παρουσία στην περιοχή της Φυλής - Φώκαιας - Φιλιππίδου μαζί με την Άννα Κου που παρόλο που έχει βάλει λίγα όμορφα κιλά έχει φατσαρα.
Πρωινή βάρδια, δε θυμάμαι νούμερο. Φυλής πάντως.Που την βρισκουμε αυτη και τι βαρδιες;
Τι ωρες δηλαδη;Πρωινή βάρδια, δε θυμάμαι νούμερο. Φυλής πάντως.
Φ86 ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ. Βέβαια το κορίτσι πάει όποτε θέλει, όταν θέλειΠρωινή βάρδια, δε θυμάμαι νούμερο. Φυλής πάντως.
-Φ 86 ισογ: ΤΖΕΣΙΚΑ η Ελληνιδα (sic).Απορώ με τους κρετίνους παπαρολόγους που γραφουν για "πιπάρες". Ρε νούμερα, σας εχει κανει κοπελα ποτέ θεσπέσια πίπα; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ, αφού σας τυφλωσε η αγαμία και ετσι εκθειαζετε ή προμοταρετε την ανεκδιηγητη Αλβανίδα. Δεν υπάρχει αλλη ερμηνεια. Πιπα που αντι να προκαλεσει στυση στο μοριο, φερνει μαρασμό. Ουτε χερι εβαλε, ουτε ισπανικο εκανε.
Εαν ησουν στο σαλονι στην στιχομυθία ... που της ειπα ασε το κοριτσι καλα κανει και δεν βιαζεται ... τοτε σιγουρα συναντηθηκαμε....Πιθανόν,ευτυχώς που το γιουβαρλακι αργούσε στο δωμάτιο και η σπαστική τσατσά τη φώναζε με το όνομα της και μάθαμε πώς τη λένε γιατί αλλιώς δεν έλεγε πώς τη λένε
Νάνσυ, ελληνίδα, είχε εμφανιστεί πριν ένα μήνα στα Αγκύρας για λίγες ημέρες, και τώρα ξανά. Πολύ ευχάριστη, πεντακάθαρη, απόλαυση στο 69, στοματικό με προσπάθεια για βαθειά μπασίματα, δεν κλέβει καθόλου στα στησίματά της, όπως επίσης πολύ καλή στην ποδολαγνεία με πανέμορφα πελματάκια.Σήμερα έκανα μια μινι τσάρκα. Σκοτωμα ώρας. Μου έκανε εντύπωση η παρτενέρ της Νταριας Αγκύρας 9. Ξανθιά μιλφ καρέ μαλλιά. Ωραίο κορμι, κωλος απροσδόκητα καλός για την ηλικία της περί τα 40. Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό αλλά οχι τελειωτικο στο στόμα, τελειωτικο στο σωμα. Δεν την είχα ξαναδεί. Αρκετά όμορφη, κορμάρα, δονταρες, ματαρες. Μου χαμογέλασε και πήρε ακόμα πιο πολλούς πόντους συν γιατί τα δόντια της ήταν αψογα! Ας μας πει ο @n.smirni76 ή οποιοσδήποτε άλλος συναγωνιστης αν πήγε σήμερα και την είδε ή αν γνωρίζει την κοπελαρα. Ξαναλέω δεν την είχα ξαναδεί. Η τσατσά ανακοίνωσε για την ξανθομαλλουσα απλό πρόγραμμα αλλά όταν με είδε την διόρθωσε και είπε "όχι όχι κάνω ελεύθερο στοματικό!" . Λογικά δεν το έκανε για εμένα γιατί δεν είμαι και ο Σπαλιαρας, ούτε ο Αργυρός. Απλά η κοπέλα είναι καινούργια και τώρα διαμορφώνει το πρόγραμμα της θεωρώ με το μικρό μου πλην διανοούμενο μυαλό.
Είσαι ωραίος.Νάνσυ, ελληνίδα, είχε εμφανιστεί πριν ένα μήνα στα Αγκύρας για λίγες ημέρες, και τώρα ξανά. Πολύ ευχάριστη, πεντακάθαρη, απόλαυση στο 69, στοματικό με προσπάθεια για βαθειά μπασίματα, δεν κλέβει καθόλου στα στησίματά της, όπως επίσης πολύ καλή στην ποδολαγνεία με πανέμορφα πελματάκια.
Έχει φύγει για Γερμανία κανά 10μηνο τώρα.Καλησπέρα!Μια σονια σκιννυ που δουλευε Ιασωνος 37 δουλευει ακόμα???
Εαν ησουν στο σαλονι στην στιχομυθία ... που της ειπα ασε το κοριτσι καλα κανει και δεν βιαζεται ... τοτε σιγουρα συναντηθηκαμε....
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.Σήμερα έκανα μια μινι τσάρκα. Σκοτωμα ώρας. Μου έκανε εντύπωση η παρτενέρ της Νταριας Αγκύρας 9. Ξανθιά μιλφ καρέ μαλλιά. Ωραίο κορμι, κωλος απροσδόκητα καλός για την ηλικία της περί τα 40. Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό αλλά οχι τελειωτικο στο στόμα, τελειωτικο στο σωμα. Δεν την είχα ξαναδεί. Αρκετά όμορφη, κορμάρα, δονταρες, ματαρες. Μου χαμογέλασε και πήρε ακόμα πιο πολλούς πόντους συν γιατί τα δόντια της ήταν αψογα! Ας μας πει ο @n.smirni76 ή οποιοσδήποτε άλλος συναγωνιστης αν πήγε σήμερα και την είδε ή αν γνωρίζει την κοπελαρα. Ξαναλέω δεν την είχα ξαναδεί. Η τσατσά ανακοίνωσε για την ξανθομαλλουσα απλό πρόγραμμα αλλά όταν με είδε την διόρθωσε και είπε "όχι όχι κάνω ελεύθερο στοματικό!" . Λογικά δεν το έκανε για εμένα γιατί δεν είμαι και ο Σπαλιαρας, ούτε ο Αργυρός. Απλά η κοπέλα είναι καινούργια και τώρα διαμορφώνει το πρόγραμμα της θεωρώ με το μικρό μου πλην διανοούμενο μυαλό.
Πολύ ωραίο γυναικακι φίλε. Θα τιμηθεί δεόντως. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα ενδώσω τον οβολό μου μετά από πολύ καιρό σε οικο. Και θα γράψω και μια καλή κριτική μετ' έπειτα. Προσεχώς το Σαββατοκύριακο. Αν θα εργασθεί.Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.