Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (4 μέλη και 129 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Μπορει και να συναντηθηκαμε στην τσαρκα περιπου στα ιδια ημουν πριν 1-1,5 ωρα.
Τιμηθηκε το γουβαρλακι Αντρεα στο πορνομολ νο2 υπογειο δεξια. Θα ακολουθησει κριτικη!!
Πιθανόν,ευτυχώς που το γιουβαρλακι αργούσε στο δωμάτιο και η σπαστική τσατσά τη φώναζε με το όνομα της και μάθαμε πώς τη λένε γιατί αλλιώς δεν έλεγε πώς τη λένε

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.787
Πόντοι
201
καλησπερα ,χτες εκανα μια τσαρκα 2η βαρδια κ ειδα 2 κοπελες π μ καναν κλικ,η μια ηταν στο φυλης 71β,μια κοντουλα οπου δουλευε με αλλες 2,κ η αλλη ηταν στο φυλης 86α,την οποια πηρα κ ηταν αρκετα καλη,ξερει κανεις αν σημερα 8α ειναι εκει η κοπελα στο φυλης 71β?ονοματα δεν 8υμαμαι,ευχαριστω

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Ηλέκτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 9 κλειστό.

Φωκαιας 13 υπόγειο Αννα η αλβανιδα που παίζει τις τελευταίες μέρες, μελαχρινή κοντή σώμα μέ πιασίματα μπουτου 2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι και πάνω από το αριστερό στήθος, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, πρωκτικο μασαζ και αυταρχικό και πρόγραμμα μισής ώρας και μιας ώρας, τη μισή ώρα είπε 40 ευρώ

Φωκαιας 13 ισόγειο Ρουσλανα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17α Μικαελα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17β Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19 Κάρλα(σήμερα η τσατσά την παρουσιασε σα Ρουμάνα που ζούσε 10 χρόνια στην Ισπανία, τη προηγούμενη φορά είπε από Βενεζουέλα) , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α περίμεναν κοπέλα.

Φωκαιας 25β Σάρα σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαίας 27Β κάτω Ναταλί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Αμάντα, μελαχρινή Ρουμάνα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Ρακελ λατινα με κάστανο μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κωλο 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι και κάθετα στη σπονδυλική στήλη, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φωκ27Β.Ανω το παλιο καλο Ρακελ???:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:Απο Λ73,Ρεμ21,Φυλ+Πιπ?

:helpplea::helpplea::helpplea:

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.491
Πόντοι
1.071
Εχει πάει κανείς με Νικόλ από Φ 59 όροφο;; Δεν έχει κριτικές προσφατες (εκτος από μια)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.518
Πόντοι
4.926
Έχει κανείς φωτο νταρια από άγκυρας και αν τα καταπίνει ευχαριστώ ;
Όχι, συναγωνιστή, δεν τα καταπίνει. Κάνει τίμιο ελεύθερο στοματικό και γλύφει και αρχίδια. Όμως, όταν ξεκινάς να χύνεις, μέσα στο στόμα της, αυτή μετά από λίγο τραβιέται, με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστιέσαι, το τελειωτικό και να γίνεσαι και χάλια, από το σπέρμα που πέφτει πάνω σου.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Λουνα
Προεδρε το Σαββατο απογευμα που γαμησα την Λουνα ηταν και μια αλλη λατινα, (δεν θυμαμαι ονομα) μηπως ξερεις ποτε δουλευουνε μαζι η αν δουλευει καπου αλλου?

Την εχω βαλει στο ματι πρεπει να την γαμησω!:ak:

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Όχι, συναγωνιστή, δεν τα καταπίνει. Κάνει τίμιο ελεύθερο στοματικό και γλύφει και αρχίδια. Όμως, όταν ξεκινάς να χύνεις, μέσα στο στόμα της, αυτή μετά από λίγο τραβιέται, με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστιέσαι, το τελειωτικό και να γίνεσαι και χάλια, από το σπέρμα που πέφτει πάνω σου.
Το ίδιο έκανε και στο Συγγρού 40-42! :headbang:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Προεδρε το Σαββατο απογευμα που γαμησα την Λουνα ηταν και μια αλλη λατινα, (δεν θυμαμαι ονομα) μηπως ξερεις ποτε δουλευουνε μαζι η αν δουλευει καπου αλλου?

Λογικά μιλάς για την Ιβανα. Αυτή είναι τώρα στο πόστο (λάιβ σφηνάκι)... :pipa2:

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201

Η άλλη λατινα αν ήταν βράδυ αργά είναι η βαννα με δυνατό πίσω σύστημα μαύρα μακριά μαλλιά και πολύ ωραίο στήθος,ύψος 1,70 με τακούνια.την πήρα πρόσφατα...μέτρια φάση.Η Λουνα τι λέει στο δωμάτιο ειναι καλή? Σε ξεπεταει η τιμάει το παράβολο?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232

δε ξέρω με ποία δούλευε, δεν ήμουν Ελλάδα το Σάββατο,πάντως οι Λατίνες από Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 δουλεύουν και στα Ιάσωνος 20α 20β και 20γ

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.713
Πόντοι
201
Μια γρηγορη βολτα εχθες βραδυ και μου εκαναν εντυπωση οι δυο Μαρινες, η πρωτη στο Φωκαιας 17 πανω, τρικαπακο μουνι λεμε, μου επεσε το σαγονι, αλλα χωρις εξτρα στο service.......και η αλλη στο αγκυρας 12.....ρε πως εχεις γινει ετσι ??? Πανω απο 3 μποφορ αερα, την εχει παρει λεμε......περναει και απο χαραμαδρα.

Για να μην φολιαστω, μιας και δεν μου εκανε κλικ κατι, μπηκα στην Ναταλια (αυτη ηταν η δευτερη φορα) στο Φ 27, και ηταν καλητερα απο την πρωτη φορα που την πηρα. Το κοριτσι ειναι πολυ αγαπησιαρικο, συνίσταται για αγαπουληδες.

Επεισης παντρευτηκε και η Γιουσεφ του μεταξουργιου (Ανναμπελ) ενα καλο παιδι απο την Αλβανια, και ζουνε ευτυχισμένοι στην χωρα μας. ( Κουτσομπολιο αυτο)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.418
Πόντοι
2.836
Επεισης παντρευτηκε και η Γιουσεφ του μεταξουργιου (Ανναμπελ) ενα καλο παιδι απο την Αλβανια, και ζουνε ευτυχισμένοι στην χωρα μας. ( Κουτσομπολιο αυτο)
Η Βουλγάρα πήρε τον Αλβανό?
Καλά θα πάει αυτό.....αν έχει σταματήσει θα έχουμε επιστροφή στην εργασία πάλι....

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Αυτή η Ιβάννα είναι η Ιβάν(κ)α που ήταν στον ίδιο οίκο μέχρι Γενάρη/Φλεβάρη; ή άλλη; αν είναι άλλη, ξέρουμε πότε θα έρθει η Ιβάνκα; ευχαριστώ
Ιδια.
Αν την πετυχεις στα καλα της θα περασεις ζαχαρη.Αν οχι,χεσε μεσα.Η γυναικα ειναι ψυχικα ασταθης.

backoffice

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
δε ξέρω με ποία δούλευε, δεν ήμουν Ελλάδα το Σάββατο,πάντως οι Λατίνες από Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 δουλεύουν και στα Ιάσωνος 20α 20β και 20γ
Πλάκα θα είχε πάντως η δεύτερη να λεγόταν Παρκ οπότε σε περίπτωση παρτούζας έχουμε Λουνα-Παρκ!!!

georgesv

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
96
Πόντοι
0
Μια γρηγορη βολτα εχθες βραδυ και μου εκαναν εντυπωση οι δυο Μαρινες, η πρωτη στο Φωκαιας 17 πανω, τρικαπακο μουνι λεμε, μου επεσε το σαγονι, αλλα χωρις εξτρα στο service.......και η αλλη στο αγκυρας 12.....ρε πως εχεις γινει ετσι ??? Πανω απο 3 μποφορ αερα, την εχει παρει λεμε......περναει και απο χαραμαδρα.

Για να μην φολιαστω, μιας και δεν μου εκανε κλικ κατι, μπηκα στην Ναταλια (αυτη ηταν η δευτερη φορα) στο Φ 27, και ηταν καλητερα απο την πρωτη φορα που την πηρα. Το κοριτσι ειναι πολυ αγαπησιαρικο, συνίσταται για αγαπουληδες.

Μπραβο στα παιδια! Να ζησουν και να ευτυχισουν!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα smirnis
Είσαι σίγουρος για Μαρία Τσέχο από 69α κάνει ελεύθερο στοματικό;
Γιατί έχω ρωτήσει 3-4 φορές και μου είπε όχι η τσατσά/ος
Επίσης γνωρίζεις αν η Άννα Ται;
στην αρχή η Μαρία έκανε όντως ελεύθερο στοματικό - αφού σε ρωτούσε με ή χωρίς - και τελειωτικό στο στήθος. Μιλάμε για Ιούνιο του '23 όταν την είχα γνωρίσει. Πιθανώς μετά να το σταμάτησε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom