Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (9 μέλη και 103 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.186
Πόντοι
9.846
Καλησπερα κύριοι. @assfucker7 αν η Άννα στη Φωκαίας που έκανες κριτική είναι 21 χρόνων, εγώ είμαι 30!
Η κυρά είναι σίγουρα 32 μπορεί και παραπάνω.
Φιλικά το λέω. Την είδα πεντακάθαρα στο πρόσωπο.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.772
Πόντοι
2.036
Καλησπερα κύριοι. @assfucker7 αν η Άννα στη Φωκαίας που έκανες κριτική είναι 21 χρόνων, εγώ είμαι 30!
Δεν νομίζω 21 αλλά δεν νομίζω και 30+ , πάντως είχα ευχαριστηθεί την χοντροκωλάρα της στα 4 να πλατσουρίζει και ας μην έδωσε την πίσω πόρτα, αλλά η ξενέρα του "κάνει πρωκτικό" αλλά μέσα "δεν μπορώ" ήταν μεγάλη.

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
659
Πόντοι
371
Πέρασα χτες με τζεσικα από το 86 !!περιπου 4:00!
Έχει κλατάρει παιδιά τέτοια ώρα παίζει να έχει φάει περίπου 40 πουτσες και η κοπέλα κουράζεται !πηγα και γω από τους τελευταίους !το τσιμπουκι της είναι πρώτης ποιότητας αλλά γενικά δεν είχε όρεξη!το είπε κιόλας ,είμαι κομμάτια λέει!

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
781
Πόντοι
361
Συναγωνιστές χαίρετε , θα ήθελα παρακαλώ πολύ να μου πείτε σε ποιούς οίκους υπάρχουν ισπανόφωνες - εκ λατινικής Αμερικής - , κορασίδες , κατα προτίμηση 2 βάρδια , αν με πληροφορησετε καταλήλως θα ακολουθήσει κριτική κυριακάτικου τύπου ( ο νοών νοείτω ).:2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Mikess

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Like
343
Πόντοι
21
Έχει κλατάρει παιδιά τέτοια ώρα παίζει να έχει φάει περίπου 40 πουτσες και η κοπέλα κουράζεται !πηγα και γω από τους τελευταίους !το τσιμπουκι της είναι πρώτης ποιότητας αλλά γενικά δεν είχε όρεξη!το είπε κιόλας ,είμαι κομμάτια λέει!
Πόσο χρονών λέτε να είναι?

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Δεν είχε και κάτι αξιόλογο η Έμμυ απ' λοσιων έλειπε η Αντριάνα απ' χωματιανου 11 β είχε ρεπό έπρεπε να μην περάσω όπως την είδα στ σαλόνι αλλά έτσι κ η λολίτα στο σαλόνι απόμακρη αλλά μέσα πέρασα πολύ καλά...
Τη λολιτα δεν την εχω πετυχει,εμενα με κερδισε το κωλαρακι της Χοσε αλλα τλκ χαλι...πρωτη φορα μου πεσε πουτσα κ μου ξανασηκωθηκε με τα 1000 ζορια να χυσω κ να φυγω

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.359
Πόντοι
1.046
Καλησπέρα στους συναγωνιστές, σήμερα λόγο του ότι είχα ρεπό είπα να κάνω μια μικρή βόλτα:
Αγκύρας 12 ήταν η Ρωξάνη,
Αγκύρας 12 στο απέναντι η Ανδριάνα και στο Αγκύρας 9 είχε δύο κορίτσια που δεν θυμάμαι καθόλου τα ονόματα τους sorry. Πήγα Φωκαίας 13 υπογα να δω την Άννα με φουλ πρόγραμμα όπως είπε και η τσατσά αλλά κάτι δεν μου έκανε και έφυγα. Μετά Φυλής 72 όπου εργαζόταν η Κατερίνα με φουλ πρόγραμμα και μπήκα. Πολύ τίμιο το κορίτσι, κάνει καλό τσιμπούκι ακαπ, αφήνει δάχτυλα παντού και δίνει την κωλαρα της χωρίς μα και μου, για μια δοκιμή αξίζει δεν θα το κλάψεις το 20€ και ξέχασα να πω ότι είναι και πολύ καθαρή κάνει ντουζακι πριν μπει.
Αυτά από εμένα, καλές βόλτες!!!

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Τώρα λείπει η Μπάρμπορα δεν είναι αναγκη να ρίχνεις λάσπη στις άλλες. Άλλωστε όπως το λες είναι 10 χρόνια μικρότερη απο την δικιά σου.

sakis_clown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2023
Κριτικές
6
Like
288
Πόντοι
280
Πέρασα σήμερα κατά τις 13:00 και ήταν μια χαρά το μωρό πάντως, οπότε προσοχή στην ώρα που πάτε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
241.282
Πόντοι
46.232
Βάρδια ; Λέει τίποτα μέσα ;
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
297
Πόντοι
281
Μικαέλα απο φώκαιας και καρολίνα απο Φιλιππίδου ξέρουμε ποτε έργάζονται έχω καιρό να τις συναντησω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom