Λίζα και Γιασμίν φ105Πρωινή βραδιά παίζει κανένα ωραίο μωρό; Έχετε κάτι να προτεινετε να πάω τώρα ; Καλημέρα
Η μπαρμπαρα μάλλον τέλος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Σε θεση τσατσας η Μπαρμπορα ?περασμα σημερα βραδυ απο βεργας 6 κατω και γ εκπλιξη μου ανοιξε τ πωρτα η barbara αλλα σ θεσει τσατσας .Μπηκα στ κοπο και τη ρωτησα γιατι μ θημοταν θα κανουμαι καιρο ν τ ξαναδουμε μουτρε ξεχαστετην
Φιλ11α η Ναταλί τι βάρδια είναι;Τη Λίντα του 56 την έχω δεί φυλής86 πάνω απογευματινή τις προάλλες αλλά υπήρχε και μια άλλη Λίντα πιό μπαμπάτσικη στο φ71α απόγευμα ή νύχτα.
Σε άλλα νέα,η Ντιανα τό κοντόκαυλο ρουμανάκι του φ59 πήρε μεταγραφή στο φωκ19 στη 2η,μαζί με Αλίνα απο φιλ11.
Φωκ13ισ Νικολ
Φωκ17β ανοιχτό μάλλον Μαρίνα και ίσως η ξανθιά Άντζελα στην 3η.
Στο φωκ25α η Κατερίνα ανταύγειες.
Φωκ27α Τατιάνα χαμογελαστή κοντολάτινη.
Φυλ59 πάνω Μιλάνα με τη Σάντυ που επέστρεψε.
Φυλ59κάτω Τζουλιάνα με Κατρίν
Φ61 Κρυστάλ
Φιλ11α Άννα Κου με Νάταλι μελαχρινή λευκόδερμη 30άρα περίπου με λίγα πιασίματα,κάτι μου θύμισε απο εποχές προ κόβιντ στα ίδια μαγαζιά
Φιλ11β Μόνικα, Ντιάνα
Φυλ71α Σοφία λατίνα,"άλλη κοπέλα περίμενα" μουρμούριζε η υπηρεσία...
Ανοιχτά επίσης το φωκ7 υπ. και 9 το δεξί της Ρωξάνας
Κλειστά τα πέρα ολούθε εκτός από Αουρορόσπιτο.
Ευχαριστώ πολύΜακριά φίλε μεγάλη φολα
2η βάρδια την είδα.Φιλ11α η Ναταλί τι βάρδια είναι;
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
για να μη φάτε φόλα αποφύγετε τις λατίνες... οι προτάσεις
μου αν πάτε για πρώτη φορά είναι νέες και υπομονετικές κοπέλες σε στυλ Ράνιας, Καρολίνας και Τζέσικας δείτε τις ημερήσιες ενημερώσεις για να τις βρείτε
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν είναι σήμερα ανοιχτό Φώκαιας 17α με Αλεξάνδρα
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Πιστεύω να τα ξεπεράσουν γρήγοραάντε τώρα αυτά τα
παλικαράκια να πάνε σε
καμιά Άννα Τάι να αποκτήσουν αιώνια ψυχολογικά
Melissa123
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Ποιο είναι το δίδυμο της διδύμου?Στο 105 είχε 2 πιπινακια γάλακτος. Ήταν δεν ήταν 20 χρόνων. Λατινες. Δεν μπήκα γιατί μόλις είχα μπει στο γνωστό δίδυμο της Διδύμου.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 237.595
- Πόντοι
- 46.232
Θελμα και ΛουιζΠοιο είναι το δίδυμο της διδύμου?
Ελένη και ΒερονικαΠοιο είναι το δίδυμο της διδύμου?
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 14.473
- Πόντοι
- 4.926
Γνωστή και μη εξαιρετέα Γυφτό-Βουλγάρα. Πρώην Μαρία και νυν Ελένη. Κοντή, με μέτριο πρόσωπο και καλό σώμα. Πριν από καιρό έκανε φουλ πρόγραμμα και όλα ακάποτα, με συν 10€. Μετά από διαδικτυακό κράξιμο, τα έκοψε και σύμφωνα με συναγωνιστές, μοιράζει φόλες. Την είχα γαμήσει, πριν χρόνια, κάποιες φορές. Ήταν υποτατακτική και την έκανες ότι ήθελες, τότε. Θυμάμαι, της γαμούσα τον κώλο, έχυνα και αυτή χασκογελούσε, καθώς ένιωθε το ζεστό σπέρμα μου, να κυλάει μέσα της. Μία άλλη φορά, έφυγα υπέρ-καυλωμένος, από τον τσοντοσινεμά, της άνοιξα τέρμα, τα πόδια, κάρφωσα την ψωλή μου, μέσα στην μουνάρα της και της τα έριξα όλα μέσα. Πάντως, εάν θέλεις την γνώμη μου, μείνε μακριά. Εκτός από μέτριο, έως κακό γαμήσι, φαίνεται πως έχει πρόβλημα και με την υγιεινή της.Ενα κοντοπούτανο που είναι πρωί στο Δ18β υπογείο
και δηλώνει φουλ πρόγραμμα τι λέει;
Εν τω μεταξύ όλοι εσείς ( και εγώ μαζί σας) που λέτε ότι γαμάτε κλπ που πολλοί λένε δεν νιώθω τπτ/ελάχιστη αίσθηση/μέτρια αίσθηση και χίλιες δυο πιπες μόνο μουνι δεν γαμάτε, κανονικά το μουνι στην επαφή όταν τον βάζεις πρέπει να σε τρελαίνει, να σε τρελαίνει άσχημα, έχει δεν έχει καποτα είτε είναι η κοπελα 18 Ειτε 28 είτε 38 Τώρα εσείς (κ εγω μαζί σας) που τα γράφετε αυτά είναι λίγο λόγο του gel λίγο τα διάφορα που βάζουν ώστε να <<αντέξουν>> τον πουτσο του καθενός, δηλαδή ένα κοροιδελικι
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Πόσο την έχεις;Εν τω μεταξύ όλοι εσείς ( και εγώ μαζί σας) που λέτε ότι γαμάτε κλπ που πολλοί λένε δεν νιώθω τπτ/ελάχιστη αίσθηση/μέτρια αίσθηση και χίλιες δυο πιπες μόνο μουνι δεν γαμάτε, κανονικά το μουνι στην επαφή όταν τον βάζεις πρέπει να σε τρελαίνει, να σε τρελαίνει άσχημα, έχει δεν έχει καποτα είτε είναι η κοπελα 18 Ειτε 28 είτε 38 Τώρα εσείς (κ εγω μαζί σας) που τα γράφετε αυτά είναι λίγο λόγο του gel λίγο τα διάφορα που βάζουν ώστε να <<αντέξουν>> τον πουτσο του καθενός, δηλαδή ένα κοροιδελικι
alfabitagama
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 631
- Πόντοι
- 300
Παρθένες και σφιχτόμουνες που να έχουν γράψει "χιλιόμετρα" στη Φυλής/ Μεταξουργείο δεν υπάρχουν...Εν τω μεταξύ όλοι εσείς ( και εγώ μαζί σας) που λέτε ότι γαμάτε κλπ που πολλοί λένε δεν νιώθω τπτ/ελάχιστη αίσθηση/μέτρια αίσθηση και χίλιες δυο πιπες μόνο μουνι δεν γαμάτε, κανονικά το μουνι στην επαφή όταν τον βάζεις πρέπει να σε τρελαίνει, να σε τρελαίνει άσχημα, έχει δεν έχει καποτα είτε είναι η κοπελα 18 Ειτε 28 είτε 38
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.961
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλημερα μου Τιτανα.....παλι καλα που του ειπες αυτο το Διδυμο....και δεν του εβαλες...τον εβλεπα να φευγει τρεχωντας.....!!!!!!Θελμα και Λουιζ
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.590
- Πόντοι
- 2.036
Συμφωνώ 100% , κάπως έτσι έχει συμβεί με τα 2 στανταράκια μου στην σύντομη καριέρα μου, στην ουσία όπως και σε άλλες παροχές υπηρεσίας "επιβραβευέται" ό "καλός" πελάτης, συνήθως με κάποια χαλαρότητα στον χρόνο ή/και προτεραιότητα να περάσεις, από εκεί και πέρα είναι λίγο στην τύχη τι θα γίνει/γίνεται μέσα....θελει σερι παρουσιες,μια σχετικη οικειοτητα να αναπτυχθει,λιγο ευγενια,καθαριοτητα,πρωτη εντυπωση και βεβαια ερωτηση σχετικα με τις προσφερομενες υπηρεσιες.Βολιδοσκοπεις και αναλογα πρατεις.
Εν τω μεταξύ όλοι εσείς ( και εγώ μαζί σας) που λέτε ότι γαμάτε κλπ που πολλοί λένε δεν νιώθω τπτ/ελάχιστη αίσθηση/μέτρια αίσθηση και χίλιες δυο πιπες μόνο μουνι δεν γαμάτε, κανονικά το μουνι στην επαφή όταν τον βάζεις πρέπει να σε τρελαίνει, να σε τρελαίνει άσχημα, έχει δεν έχει καποτα είτε είναι η κοπελα 18 Ειτε 28 είτε 38 Τώρα εσείς (κ εγω μαζί σας) που τα γράφετε αυτά είναι λίγο λόγο του gel λίγο τα διάφορα που βάζουν ώστε να <<αντέξουν>> τον πουτσο του καθενός, δηλαδή ένα κοροιδελικι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις