Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Πιστεύω να τα ξεπεράσουν γρήγοραάντε τώρα αυτά τα
παλικαράκια να πάνε σε
καμιά Άννα Τάι να αποκτήσουν αιώνια ψυχολογικά
Πιστεύω να τα ξεπεράσουν γρήγοραάντε τώρα αυτά τα
παλικαράκια να πάνε σε
καμιά Άννα Τάι να αποκτήσουν αιώνια ψυχολογικά
Ποιο είναι το δίδυμο της διδύμου?Στο 105 είχε 2 πιπινακια γάλακτος. Ήταν δεν ήταν 20 χρόνων. Λατινες. Δεν μπήκα γιατί μόλις είχα μπει στο γνωστό δίδυμο της Διδύμου.
Θελμα και ΛουιζΠοιο είναι το δίδυμο της διδύμου?
Ελένη και ΒερονικαΠοιο είναι το δίδυμο της διδύμου?
Γνωστή και μη εξαιρετέα Γυφτό-Βουλγάρα. Πρώην Μαρία και νυν Ελένη. Κοντή, με μέτριο πρόσωπο και καλό σώμα. Πριν από καιρό έκανε φουλ πρόγραμμα και όλα ακάποτα, με συν 10€. Μετά από διαδικτυακό κράξιμο, τα έκοψε και σύμφωνα με συναγωνιστές, μοιράζει φόλες. Την είχα γαμήσει, πριν χρόνια, κάποιες φορές. Ήταν υποτατακτική και την έκανες ότι ήθελες, τότε. Θυμάμαι, της γαμούσα τον κώλο, έχυνα και αυτή χασκογελούσε, καθώς ένιωθε το ζεστό σπέρμα μου, να κυλάει μέσα της. Μία άλλη φορά, έφυγα υπέρ-καυλωμένος, από τον τσοντοσινεμά, της άνοιξα τέρμα, τα πόδια, κάρφωσα την ψωλή μου, μέσα στην μουνάρα της και της τα έριξα όλα μέσα. Πάντως, εάν θέλεις την γνώμη μου, μείνε μακριά. Εκτός από μέτριο, έως κακό γαμήσι, φαίνεται πως έχει πρόβλημα και με την υγιεινή της.Ενα κοντοπούτανο που είναι πρωί στο Δ18β υπογείο
και δηλώνει φουλ πρόγραμμα τι λέει;
Πόσο την έχεις;Εν τω μεταξύ όλοι εσείς ( και εγώ μαζί σας) που λέτε ότι γαμάτε κλπ που πολλοί λένε δεν νιώθω τπτ/ελάχιστη αίσθηση/μέτρια αίσθηση και χίλιες δυο πιπες μόνο μουνι δεν γαμάτε, κανονικά το μουνι στην επαφή όταν τον βάζεις πρέπει να σε τρελαίνει, να σε τρελαίνει άσχημα, έχει δεν έχει καποτα είτε είναι η κοπελα 18 Ειτε 28 είτε 38 Τώρα εσείς (κ εγω μαζί σας) που τα γράφετε αυτά είναι λίγο λόγο του gel λίγο τα διάφορα που βάζουν ώστε να <<αντέξουν>> τον πουτσο του καθενός, δηλαδή ένα κοροιδελικι
Παρθένες και σφιχτόμουνες που να έχουν γράψει "χιλιόμετρα" στη Φυλής/ Μεταξουργείο δεν υπάρχουν...Εν τω μεταξύ όλοι εσείς ( και εγώ μαζί σας) που λέτε ότι γαμάτε κλπ που πολλοί λένε δεν νιώθω τπτ/ελάχιστη αίσθηση/μέτρια αίσθηση και χίλιες δυο πιπες μόνο μουνι δεν γαμάτε, κανονικά το μουνι στην επαφή όταν τον βάζεις πρέπει να σε τρελαίνει, να σε τρελαίνει άσχημα, έχει δεν έχει καποτα είτε είναι η κοπελα 18 Ειτε 28 είτε 38
Την Καλημερα μου Τιτανα.....παλι καλα που του ειπες αυτο το Διδυμο....και δεν του εβαλες...τον εβλεπα να φευγει τρεχωντας.....!!!!!!Θελμα και Λουιζ
Συμφωνώ 100% , κάπως έτσι έχει συμβεί με τα 2 στανταράκια μου στην σύντομη καριέρα μου, στην ουσία όπως και σε άλλες παροχές υπηρεσίας "επιβραβευέται" ό "καλός" πελάτης, συνήθως με κάποια χαλαρότητα στον χρόνο ή/και προτεραιότητα να περάσεις, από εκεί και πέρα είναι λίγο στην τύχη τι θα γίνει/γίνεται μέσα....θελει σερι παρουσιες,μια σχετικη οικειοτητα να αναπτυχθει,λιγο ευγενια,καθαριοτητα,πρωτη εντυπωση και βεβαια ερωτηση σχετικα με τις προσφερομενες υπηρεσιες.Βολιδοσκοπεις και αναλογα πρατεις.
Εν τω μεταξύ όλοι εσείς ( και εγώ μαζί σας) που λέτε ότι γαμάτε κλπ που πολλοί λένε δεν νιώθω τπτ/ελάχιστη αίσθηση/μέτρια αίσθηση και χίλιες δυο πιπες μόνο μουνι δεν γαμάτε, κανονικά το μουνι στην επαφή όταν τον βάζεις πρέπει να σε τρελαίνει, να σε τρελαίνει άσχημα, έχει δεν έχει καποτα είτε είναι η κοπελα 18 Ειτε 28 είτε 38 Τώρα εσείς (κ εγω μαζί σας) που τα γράφετε αυτά είναι λίγο λόγο του gel λίγο τα διάφορα που βάζουν ώστε να <<αντέξουν>> τον πουτσο του καθενός, δηλαδή ένα κοροιδελικι
Ρε παίχτη άμα τ βρίσκεις με την κωλαρα της τι σε απασχολεί.. γάμα μέχρι να βαρεθείςΚαλησπέρα με μια σκέψη, είμαι ο μόνος που ενώ κάθε φορά που περνάω με Αντριάννα στο χωματιανου, είναι απλά οκ, κάθε φορά που τη βλέπω συνεχίζω και μπαίνω λόγω κωλαρας ή συμβαίνει γενικά? Ποια η άποψη σας για την περίπτωση της
Σωστά αυτά που λες αλλά ούτε τα κορίτσια μπορούν να δουλέψουν χωρίς λιπαντικό ούτε τίθεται θέμα να τον πάρουν ακαποτα (εκτός ίσως από κάποιες μεγάλες που είναι δημόσιος κίνδυνος). Οπότε μαγειρεύουμε με τα υλικά που έχουμε.Εν τω μεταξύ όλοι εσείς ( και εγώ μαζί σας) που λέτε ότι γαμάτε κλπ που πολλοί λένε δεν νιώθω τπτ/ελάχιστη αίσθηση/μέτρια αίσθηση και χίλιες δυο πιπες μόνο μουνι δεν γαμάτε, κανονικά το μουνι στην επαφή όταν τον βάζεις πρέπει να σε τρελαίνει, να σε τρελαίνει άσχημα, έχει δεν έχει καποτα είτε είναι η κοπελα 18 Ειτε 28 είτε 38 Τώρα εσείς (κ εγω μαζί σας) που τα γράφετε αυτά είναι λίγο λόγο του gel λίγο τα διάφορα που βάζουν ώστε να <<αντέξουν>> τον πουτσο του καθενός, δηλαδή ένα κοροιδελικι
Εγώ μια φορά πέρασα υπέροχα, μια μέτρια. Αλλά όντως είναι πολύ δελεαστική στο σαλόνι.Καλησπέρα με μια σκέψη, είμαι ο μόνος που ενώ κάθε φορά που περνάω με Αντριάννα στο χωματιανου, είναι απλά οκ, κάθε φορά που τη βλέπω συνεχίζω και μπαίνω λόγω κωλαρας ή συμβαίνει γενικά? Ποια η άποψη σας για την περίπτωση της
Αμάν δώσεις καλό κασέρι όλα γίνονταιΈχετε ακούσει golden shower σε μπουρδελο ;