Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (18 μέλη και 105 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.167
Πόντοι
19.505
Φωκαίας 17 πάνω Ρίτα καβλούσκα και Κλεοπάτρα
Φωκαίας 17 κάτω η ρωσίδα Μαρίνα με κολλητό φόρεμα μπλε με πούλιες και πολύ ωραία πέδιλα
Φωκαίας 13 πάνω η Σύλβια tremolo
Φυλής 105 δεξιά Γιασμίν και Λίζα
Φυλής 105 αριστερά ρωσίδα Ελένη με μαύρο διάφανο babydoll
Φυλής 86Β η Τζέσικα Πιπάρες με ολόσωμο fishnet και εγκάρδιο χαμόγελο

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
23
Like
1.961
Πόντοι
1.191
Φ 65α πάνω Χριστίνα τσέχα ίσως το πιο ωραίο
Φ65β Κορίνα με το τατουάζ φιλάκι στο κωλαρακι της
Φ 84 Σόνια
Φ84β Κατερίνα λατινοιδες καλό σωματακι αλλά μύριζε μπαρούτι
Φιλιππίδου 11 Κορίνα στο ένα Βαλέρια στο αλλο

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.403
Πόντοι
201
Καλησπέρα με μια σκέψη, είμαι ο μόνος που ενώ κάθε φορά που περνάω με Αντριάννα στο χωματιανου, είναι απλά οκ, κάθε φορά που τη βλέπω συνεχίζω και μπαίνω λόγω κωλαρας ή συμβαίνει γενικά? Ποια η άποψη σας για την περίπτωση της

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
23
Like
1.961
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα με μια σκέψη, είμαι ο μόνος που ενώ κάθε φορά που περνάω με Αντριάννα στο χωματιανου, είναι απλά οκ, κάθε φορά που τη βλέπω συνεχίζω και μπαίνω λόγω κωλαρας ή συμβαίνει γενικά? Ποια η άποψη σας για την περίπτωση της
Ρε παίχτη άμα τ βρίσκεις με την κωλαρα της τι σε απασχολεί.. γάμα μέχρι να βαρεθείς:alivedick::headbang2:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.980
Πόντοι
2.846
Εν τω μεταξύ όλοι εσείς ( και εγώ μαζί σας) που λέτε ότι γαμάτε κλπ που πολλοί λένε δεν νιώθω τπτ/ελάχιστη αίσθηση/μέτρια αίσθηση και χίλιες δυο πιπες μόνο μουνι δεν γαμάτε, κανονικά το μουνι στην επαφή όταν τον βάζεις πρέπει να σε τρελαίνει, να σε τρελαίνει άσχημα, έχει δεν έχει καποτα είτε είναι η κοπελα 18 Ειτε 28 είτε 38 Τώρα εσείς (κ εγω μαζί σας) που τα γράφετε αυτά είναι λίγο λόγο του gel λίγο τα διάφορα που βάζουν ώστε να <<αντέξουν>> τον πουτσο του καθενός, δηλαδή ένα κοροιδελικι
Σωστά αυτά που λες αλλά ούτε τα κορίτσια μπορούν να δουλέψουν χωρίς λιπαντικό ούτε τίθεται θέμα να τον πάρουν ακαποτα (εκτός ίσως από κάποιες μεγάλες που είναι δημόσιος κίνδυνος). Οπότε μαγειρεύουμε με τα υλικά που έχουμε.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.980
Πόντοι
2.846
Εγώ μια φορά πέρασα υπέροχα, μια μέτρια. Αλλά όντως είναι πολύ δελεαστική στο σαλόνι.

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
312
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς που δουλεύει η Αλεξάνδρα η Ρωσίδα μαύρο μαλλί αδύνατη??

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
919
Πόντοι
81
Πολλοί γράφουν ότι είναι σούπερ μέσα και περνάνε πολύ κλ και για αυτό έχει συχνή πελατεία πάντα το κορίτσι...

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
2.667
Πόντοι
3.172
Φυλής 66α είναι μια μουναρα απογευματινή βάρδια αλλά σε σε απλό ..ξέρει κανείς ποια είναι ;και τι λέει μέσα ;
Σε κάποια που πήγα φώκαιας όροφος μια μέλισσα..13 κλειστό

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.898
Πόντοι
3.246
Σήμερα μην κατέβει κάνεις έκαναν απόβαση αγρότες και ταομπαναρεοι ερε τι έχει να γίνει θα πάει το
Σήμερα μην κατέβει κάνεις έκαναν απόβαση αγρότες και ταομπαναρεοι ερε τι έχει να γίνει θα πάει το κέρατο σύννεφο χάχαχα.
θα βρωμάνε και θα ζέχνουν όλοι... άσε που θα χει στο πάτωμα υπολείμματα κοπριάς!

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.075
Πόντοι
2.560
Σήμερα μην κατέβει κάνεις έκαναν απόβαση αγρότες και ταομπαναρεοι ερε τι έχει να γίνει θα πάει το κέρατο σύννεφο χάχαχα.
Δεν λεει τιποτα η Ηρα.Τζαμπα 20αρικο.Πλγα πρωινα εκτος Κυριακης και Μαρια αν πετυχεις απογευματα.Ειναι και μια Αννα αλλα ειναι ξυνουτσικια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αντε να δουλεψει λιγο και η καθε πικραμενη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom