Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 570
- Πόντοι
- 301
Ξέρουμε τίποτα για μια Λίντα που ανέφερε ένας συναγωνιστής, που δουλεύει Φυλής 56, τι βάρδια δουλεύει και που αλλού;
Καλησπέρα μύστες μου! Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θρεντ αλλά έχω αποριες. Το Σάββατο ενηλικιώνεται ένα φιλαράκι και λέμε να πάμε για ξεπαρθενιασμα όλη η παρέα 3-4 άτομα (όχι παρτουζα, ξεχωριστά). Λέμε για Σάββατο απογευματάκι και μας είπανε ότι τα καλά είναι φυλής και όχι Μεταξουργείο/Βικτώρια. Έχετε να προτείνετε κάτι, έστω την περιοχή γενικότερα; (Μπάτζετ 20€ το άτομο, όλοι είμαστε με μηδέν εμπειρία)
Τη Λίντα του 56 την έχω δεί φυλής86 πάνω απογευματινή τις προάλλες αλλά υπήρχε και μια άλλη Λίντα πιό μπαμπάτσικη στο φ71α απόγευμα ή νύχτα.Ξέρουμε τίποτα για μια Λίντα που ανέφερε ένας συναγωνιστής, που δουλεύει Φυλής 56, τι βάρδια δουλεύει και που αλλού;
Κάνει μπαμ ότι είναι Ρουμάνα απλά έχει περίεργα χαρακτηριστικά και της βγήκε ότι είναι Ασιάτισσα απο την ταυλάνδη. Δείτε το ποιό απλό μάστορες ή μύτη της είναι Ταυλανδέζικη;;;Σίγουρα δεν έχει ασιατικά χαρακτηριστικά οπότε μάλλον είναι μουφα το ται, όμως δεν είναι πολύ μελαχρινή για αλβανίδα;
Τα έγραψα πιο πάνω φίλε μου, ψάξε τα μυνήματα με το όνομα μου και θα δεις, ούτε 1-2 σελίδες πίσω δεν θα είναιΤί έγινε τελικά ποιός πήρε την παρθενιά ποιανού;;;;;;
Καταρχήν σε ευχαριστούμε για τις ενημερώσεις.Φιλ11α Άννα Κου με Νάταλι μελαχρινή λευκόδερμη 30άρα περίπου με λίγα πιασίματα,κάτι μου θύμισε απο εποχές προ κόβιντ στα ίδια μαγαζιά
Μακριά φίλε μεγάλη φολαΕνα κοντοπούτανο που είναι πρωί στο Δ18β υπογείο
και δηλώνει φουλ πρόγραμμα τι λέει;
Λίζα και Γιασμίν φ105Πρωινή βραδιά παίζει κανένα ωραίο μωρό; Έχετε κάτι να προτεινετε να πάω τώρα ; Καλημέρα
Η μπαρμπαρα μάλλον τέλος
Σε θεση τσατσας η Μπαρμπορα ?περασμα σημερα βραδυ απο βεργας 6 κατω και γ εκπλιξη μου ανοιξε τ πωρτα η barbara αλλα σ θεσει τσατσας .Μπηκα στ κοπο και τη ρωτησα γιατι μ θημοταν θα κανουμαι καιρο ν τ ξαναδουμε μουτρε ξεχαστετην
Φιλ11α η Ναταλί τι βάρδια είναι;Τη Λίντα του 56 την έχω δεί φυλής86 πάνω απογευματινή τις προάλλες αλλά υπήρχε και μια άλλη Λίντα πιό μπαμπάτσικη στο φ71α απόγευμα ή νύχτα.
Σε άλλα νέα,η Ντιανα τό κοντόκαυλο ρουμανάκι του φ59 πήρε μεταγραφή στο φωκ19 στη 2η,μαζί με Αλίνα απο φιλ11.
Φωκ13ισ Νικολ
Φωκ17β ανοιχτό μάλλον Μαρίνα και ίσως η ξανθιά Άντζελα στην 3η.
Στο φωκ25α η Κατερίνα ανταύγειες.
Φωκ27α Τατιάνα χαμογελαστή κοντολάτινη.
Φυλ59 πάνω Μιλάνα με τη Σάντυ που επέστρεψε.
Φυλ59κάτω Τζουλιάνα με Κατρίν
Φ61 Κρυστάλ
Φιλ11α Άννα Κου με Νάταλι μελαχρινή λευκόδερμη 30άρα περίπου με λίγα πιασίματα,κάτι μου θύμισε απο εποχές προ κόβιντ στα ίδια μαγαζιά
Φιλ11β Μόνικα, Ντιάνα
Φυλ71α Σοφία λατίνα,"άλλη κοπέλα περίμενα" μουρμούριζε η υπηρεσία...
Ανοιχτά επίσης το φωκ7 υπ. και 9 το δεξί της Ρωξάνας
Κλειστά τα πέρα ολούθε εκτός από Αουρορόσπιτο.
Ευχαριστώ πολύΜακριά φίλε μεγάλη φολα
2η βάρδια την είδα.Φιλ11α η Ναταλί τι βάρδια είναι;
για να μη φάτε φόλα αποφύγετε τις λατίνες... οι προτάσεις
μου αν πάτε για πρώτη φορά είναι νέες και υπομονετικές κοπέλες σε στυλ Ράνιας, Καρολίνας και Τζέσικας δείτε τις ημερήσιες ενημερώσεις για να τις βρείτε
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν είναι σήμερα ανοιχτό Φώκαιας 17α με Αλεξάνδρα