Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (30 μέλη και 289 επισκέπτες)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.039
Πόντοι
4.926
Ενα κοντοπούτανο που είναι πρωί στο Δ18β υπογείο
και δηλώνει φουλ πρόγραμμα τι λέει;
Γνωστή και μη εξαιρετέα Γυφτό-Βουλγάρα. Πρώην Μαρία και νυν Ελένη. Κοντή, με μέτριο πρόσωπο και καλό σώμα. Πριν από καιρό έκανε φουλ πρόγραμμα και όλα ακάποτα, με συν 10€. Μετά από διαδικτυακό κράξιμο, τα έκοψε και σύμφωνα με συναγωνιστές, μοιράζει φόλες. Την είχα γαμήσει, πριν χρόνια, κάποιες φορές. Ήταν υποτατακτική και την έκανες ότι ήθελες, τότε. Θυμάμαι, της γαμούσα τον κώλο, έχυνα και αυτή χασκογελούσε, καθώς ένιωθε το ζεστό σπέρμα μου, να κυλάει μέσα της. Μία άλλη φορά, έφυγα υπέρ-καυλωμένος, από τον τσοντοσινεμά, της άνοιξα τέρμα, τα πόδια, κάρφωσα την ψωλή μου, μέσα στην μουνάρα της και της τα έριξα όλα μέσα. Πάντως, εάν θέλεις την γνώμη μου, μείνε μακριά. Εκτός από μέτριο, έως κακό γαμήσι, φαίνεται πως έχει πρόβλημα και με την υγιεινή της.

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Εν τω μεταξύ όλοι εσείς ( και εγώ μαζί σας) που λέτε ότι γαμάτε κλπ που πολλοί λένε δεν νιώθω τπτ/ελάχιστη αίσθηση/μέτρια αίσθηση και χίλιες δυο πιπες μόνο μουνι δεν γαμάτε, κανονικά το μουνι στην επαφή όταν τον βάζεις πρέπει να σε τρελαίνει, να σε τρελαίνει άσχημα, έχει δεν έχει καποτα είτε είναι η κοπελα 18 Ειτε 28 είτε 38 Τώρα εσείς (κ εγω μαζί σας) που τα γράφετε αυτά είναι λίγο λόγο του gel λίγο τα διάφορα που βάζουν ώστε να <<αντέξουν>> τον πουτσο του καθενός, δηλαδή ένα κοροιδελικι

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Εν τω μεταξύ όλοι εσείς ( και εγώ μαζί σας) που λέτε ότι γαμάτε κλπ που πολλοί λένε δεν νιώθω τπτ/ελάχιστη αίσθηση/μέτρια αίσθηση και χίλιες δυο πιπες μόνο μουνι δεν γαμάτε, κανονικά το μουνι στην επαφή όταν τον βάζεις πρέπει να σε τρελαίνει, να σε τρελαίνει άσχημα, έχει δεν έχει καποτα είτε είναι η κοπελα 18 Ειτε 28 είτε 38 Τώρα εσείς (κ εγω μαζί σας) που τα γράφετε αυτά είναι λίγο λόγο του gel λίγο τα διάφορα που βάζουν ώστε να <<αντέξουν>> τον πουτσο του καθενός, δηλαδή ένα κοροιδελικι
Πόσο την έχεις;

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300
Εν τω μεταξύ όλοι εσείς ( και εγώ μαζί σας) που λέτε ότι γαμάτε κλπ που πολλοί λένε δεν νιώθω τπτ/ελάχιστη αίσθηση/μέτρια αίσθηση και χίλιες δυο πιπες μόνο μουνι δεν γαμάτε, κανονικά το μουνι στην επαφή όταν τον βάζεις πρέπει να σε τρελαίνει, να σε τρελαίνει άσχημα, έχει δεν έχει καποτα είτε είναι η κοπελα 18 Ειτε 28 είτε 38
Παρθένες και σφιχτόμουνες που να έχουν γράψει "χιλιόμετρα" στη Φυλής/ Μεταξουργείο δεν υπάρχουν...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.949
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα μου Τιτανα.....παλι καλα που του ειπες αυτο το Διδυμο....και δεν του εβαλες...τον εβλεπα να φευγει τρεχωντας.....!!!!!!
p12048_v_h9_az.jpg

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.450
Πόντοι
2.036
...θελει σερι παρουσιες,μια σχετικη οικειοτητα να αναπτυχθει,λιγο ευγενια,καθαριοτητα,πρωτη εντυπωση και βεβαια ερωτηση σχετικα με τις προσφερομενες υπηρεσιες.Βολιδοσκοπεις και αναλογα πρατεις.
Συμφωνώ 100% , κάπως έτσι έχει συμβεί με τα 2 στανταράκια μου στην σύντομη καριέρα μου, στην ουσία όπως και σε άλλες παροχές υπηρεσίας "επιβραβευέται" ό "καλός" πελάτης, συνήθως με κάποια χαλαρότητα στον χρόνο ή/και προτεραιότητα να περάσεις, από εκεί και πέρα είναι λίγο στην τύχη τι θα γίνει/γίνεται μέσα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Φωκαίας 17 πάνω Ρίτα καβλούσκα και Κλεοπάτρα
Φωκαίας 17 κάτω η ρωσίδα Μαρίνα με κολλητό φόρεμα μπλε με πούλιες και πολύ ωραία πέδιλα
Φωκαίας 13 πάνω η Σύλβια tremolo
Φυλής 105 δεξιά Γιασμίν και Λίζα
Φυλής 105 αριστερά ρωσίδα Ελένη με μαύρο διάφανο babydoll
Φυλής 86Β η Τζέσικα Πιπάρες με ολόσωμο fishnet και εγκάρδιο χαμόγελο

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Φ 65α πάνω Χριστίνα τσέχα ίσως το πιο ωραίο
Φ65β Κορίνα με το τατουάζ φιλάκι στο κωλαρακι της
Φ 84 Σόνια
Φ84β Κατερίνα λατινοιδες καλό σωματακι αλλά μύριζε μπαρούτι
Φιλιππίδου 11 Κορίνα στο ένα Βαλέρια στο αλλο

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Καλησπέρα με μια σκέψη, είμαι ο μόνος που ενώ κάθε φορά που περνάω με Αντριάννα στο χωματιανου, είναι απλά οκ, κάθε φορά που τη βλέπω συνεχίζω και μπαίνω λόγω κωλαρας ή συμβαίνει γενικά? Ποια η άποψη σας για την περίπτωση της

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα με μια σκέψη, είμαι ο μόνος που ενώ κάθε φορά που περνάω με Αντριάννα στο χωματιανου, είναι απλά οκ, κάθε φορά που τη βλέπω συνεχίζω και μπαίνω λόγω κωλαρας ή συμβαίνει γενικά? Ποια η άποψη σας για την περίπτωση της
Ρε παίχτη άμα τ βρίσκεις με την κωλαρα της τι σε απασχολεί.. γάμα μέχρι να βαρεθείς:alivedick::headbang2:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.800
Πόντοι
2.846
Σωστά αυτά που λες αλλά ούτε τα κορίτσια μπορούν να δουλέψουν χωρίς λιπαντικό ούτε τίθεται θέμα να τον πάρουν ακαποτα (εκτός ίσως από κάποιες μεγάλες που είναι δημόσιος κίνδυνος). Οπότε μαγειρεύουμε με τα υλικά που έχουμε.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.800
Πόντοι
2.846
Εγώ μια φορά πέρασα υπέροχα, μια μέτρια. Αλλά όντως είναι πολύ δελεαστική στο σαλόνι.

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς που δουλεύει η Αλεξάνδρα η Ρωσίδα μαύρο μαλλί αδύνατη??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom