10euro10lepta
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2023
- Like
- 363
- Πόντοι
- 20
@DmtrsxXx δώστου τα φώτα σουΈχετε ακούσει golden shower σε μπουρδελο ;
@DmtrsxXx δώστου τα φώτα σουΈχετε ακούσει golden shower σε μπουρδελο ;
Η θειτσες Βερονικα κσι Ελενη.Καλες υπηρεσιες για ξεμπουκωμα.Ποιο είναι το δίδυμο της διδύμου?
Πολλοί γράφουν ότι είναι σούπερ μέσα και περνάνε πολύ κλ και για αυτό έχει συχνή πελατεία πάντα το κορίτσι...Καλησπέρα με μια σκέψη, είμαι ο μόνος που ενώ κάθε φορά που περνάω με Αντριάννα στο χωματιανου, είναι απλά οκ, κάθε φορά που τη βλέπω συνεχίζω και μπαίνω λόγω κωλαρας ή συμβαίνει γενικά? Ποια η άποψη σας για την περίπτωση της
Σήμερα μην κατέβει κάνεις έκαναν απόβαση αγρότες και ταομπαναρεοι ερε τι έχει να γίνει θα πάει το
θα βρωμάνε και θα ζέχνουν όλοι... άσε που θα χει στο πάτωμα υπολείμματα κοπριάς!Σήμερα μην κατέβει κάνεις έκαναν απόβαση αγρότες και ταομπαναρεοι ερε τι έχει να γίνει θα πάει το κέρατο σύννεφο χάχαχα.
Δεν λεει τιποτα η Ηρα.Τζαμπα 20αρικο.Πλγα πρωινα εκτος Κυριακης και Μαρια αν πετυχεις απογευματα.Ειναι και μια Αννα αλλα ειναι ξυνουτσικιαΣήμερα μην κατέβει κάνεις έκαναν απόβαση αγρότες και ταομπαναρεοι ερε τι έχει να γίνει θα πάει το κέρατο σύννεφο χάχαχα.
Αντε να δουλεψει λιγο και η καθε πικραμενη.Σήμερα μην κατέβει κάνεις έκαναν απόβαση αγρότες και ταομπαναρεοι ερε τι έχει να γίνει θα πάει το κέρατο σύννεφο χάχαχα.
Επιβεβαιώνω για Βίκυ. +10 kg σίγουρα μέσα σε 6 μήνες! Πλαδαρη κοιλιά πλέον και γενικά το ωραίο κορμάκι που είχε έχει χαθεί. Και η φάτσα αρχίζει και σπάει. Και είναι και μικρή ακόμα η μαλακω, αντε 30! Μάλλον μας σιχάθηκε όλους και απασφάλισε το στόμα της. Πρέπει να παιζει πολυ Πακιστανικό πιτόγυρο...... Να έχει γαμηθει στο φαΐ!βράδυ 8-9 φυλής μερια. Πολλά κλειστά (Ισως άλλαζε η βάρδια). Εκεί στην μπλε σκάλα στα μεγάλα νούμερα που δούλευε παλιά η αννα ται ήταν η Κατερίνα ( μουναρα ) δεν πέρασα γιατί θεώρησα ότι θα είναι φόλα , είπε για ελεύθερο στοματικό ( αν κάνει ξέρει κανεις ; ) επισησ Με πρόσβαλε η Τσατσα, συνέχισα και βρήκα ναταλια Φωκαίας την μιλφαρα, έδωσα πιπα. Πήγα μετά φυλής 68 νομίζω μεγάλο νούμερο ήταν αννα ται, την πήρα.. ομως ρώτησα αν κάνει έξτρα και είπε ναι η Τσατσα , όποτε είπα θα δώσω 20€ έξτρα αν κάνει. Τα έξτρα ήταν Χυσιμο στην κοιλιά , προφανως είπα όχι.
Μετά πήγα Φυλής 105 Γιασμίν και Λίζα, πήρα νομίζω την Γιασμίν ( αλλήθωρη κάπως μουναρα με Σκούρο χρώμα. γυφτισα από μεγεδιν θα έλεγα. Είπα να δώσω έξτρα 20€ να κάνει κάτι αλλά πάλι το κάτι ήταν Χυσιμο στην κοιλιά με το ζόρι κιόλας. Όποτε προφσνως είπα όχι. Τώρα στο γαμησι θα πω σωματαρα. Την ξεμουνιασα μιας και προσπαθούσε να το αποφύγει. Ν χύσω πάνω της δρν με άφησε, με έκλεινε με τα πόδια για να μην βγαίνω καξ μπαίνω , αλλά τα άνοιγα. Πραγμτικα την πήδηξα φουλ άγρια από τα νεύρα μου.
Σωματαρα αξίζει η δοκιμή ( όχι για τις υπηρεσίες αλλά για το σώμα).
Φυλησ 69 περίπου κατά εκεί σχόλασε μια μιλφαρα με πλαστικές , ξανθιά , ξέρει κανένας πια παίζει να είναι; Όχι η Ελένη με το σμαρτ.
Επισης, μου έκανε παρατήρηση η Τσατσα που έδινα έξτρα χρήματα μέσα, μου είπε να τα δίνω στην υπηρεσία κλπ και δεν τα συμφωνώ μέσα με την κοπέλα, μου φάνηκε περίεργο ή εγώ ξέρω λαθος;
Γενικά για Χυσιμο δεν είχε κάτι καλο, να πεις ότι θα πιάσουν αξία τα χρήματα στο πήδημα , φατε μάτια ψάρια η φάση!
Καλύτερα να κρατήσεις τα χρήματα καμία εβδομάδα και να πάρεις εσκορτ, έχει χαλάσει η φάση.
Η τραβελοτσατσα έλειπε, μπήκα και σε εκείνο το σπίτι 11α αν θυμάμαι καλά, μπετυ Μπιάνκα κάπως έτσι λεγόταν η πουτανα, μαπα δεν μπήκα, με την κοπέλα να της κακοφαίνεται.
στο σπίτι που είναι η μουναρα η Κατερίνα που είπα πιο πάνω μου ειπε η Τσατσα ήρθες να πάρεις μάτι και να τον παίξεις μετά όλο βόλτες κανεις δεν μπαίνεις κλπ. Με εκνεύρισε και την ρώτησα σε ξέρω από χτες Και μιλάς απότομα; γιατί εγώ έχω χρήματα βγάζω το πορτοφόλι δείχνω τα χρήματα και λέω αλλά σε εσας εδώ δεν θα τα έδινα ούτε σε δέκα ζωές με τέτοια αγένεια. Με εκνεύρισε άπειρα, να γαμησουμε πάμε μιλάμε ευγενικά θελουμε να μας φέρονται ευγενικά όχι σαν ζώα.
Η Βίκυ η μουναρα με τα γαλανά μάτια η ξανθιά, φυλής μεγάλα νούμερα, έχει κάνει απίστευτη κοιλιά, νόμιζα ήταν έγκυος. Πραγματικά πρέπει να κόψει το φαγητό , έφυγα αχυστος γιατί μου την έσπασα που βαριόταν , για να έρθει στο κρεβάτι έσερνε τις παντόφλες. Γενικά αυτές οι γκόμενες που βαριούνται και το παίζουν κάποιες Γιαιτ είναι ωραίες είναι για πολλές φάπες.
Μαύρο στην Βίκυ γιατί έχει αυτόν τον χαρακτήρα που δεν μου αρέσει
φιλε για την Κατερινα καλυτερα π δεν μπηκες,την ειχα παρει πριν κανα 2 βδομαδες?περασα λογω εμφανισης,μεσα χαλιαβράδυ 8-9 φυλής μερια. Πολλά κλειστά (Ισως άλλαζε η βάρδια). Εκεί στην μπλε σκάλα στα μεγάλα νούμερα που δούλευε παλιά η αννα ται ήταν η Κατερίνα ( μουναρα ) δεν πέρασα γιατί θεώρησα ότι θα είναι φόλα , είπε για ελεύθερο στοματικό ( αν κάνει ξέρει κανεις ; ) επισησ Με πρόσβαλε η Τσατσα, συνέχισα και βρήκα ναταλια Φωκαίας την μιλφαρα, έδωσα πιπα. Πήγα μετά φυλής 68 νομίζω μεγάλο νούμερο ήταν αννα ται, την πήρα.. ομως ρώτησα αν κάνει έξτρα και είπε ναι η Τσατσα , όποτε είπα θα δώσω 20€ έξτρα αν κάνει. Τα έξτρα ήταν Χυσιμο στην κοιλιά , προφανως είπα όχι.
Μετά πήγα Φυλής 105 Γιασμίν και Λίζα, πήρα νομίζω την Γιασμίν ( αλλήθωρη κάπως μουναρα με Σκούρο χρώμα. γυφτισα από μεγεδιν θα έλεγα. Είπα να δώσω έξτρα 20€ να κάνει κάτι αλλά πάλι το κάτι ήταν Χυσιμο στην κοιλιά με το ζόρι κιόλας. Όποτε προφσνως είπα όχι. Τώρα στο γαμησι θα πω σωματαρα. Την ξεμουνιασα μιας και προσπαθούσε να το αποφύγει. Ν χύσω πάνω της δρν με άφησε, με έκλεινε με τα πόδια για να μην βγαίνω καξ μπαίνω , αλλά τα άνοιγα. Πραγμτικα την πήδηξα φουλ άγρια από τα νεύρα μου.
Σωματαρα αξίζει η δοκιμή ( όχι για τις υπηρεσίες αλλά για το σώμα).
Φυλησ 69 περίπου κατά εκεί σχόλασε μια μιλφαρα με πλαστικές , ξανθιά , ξέρει κανένας πια παίζει να είναι; Όχι η Ελένη με το σμαρτ.
Επισης, μου έκανε παρατήρηση η Τσατσα που έδινα έξτρα χρήματα μέσα, μου είπε να τα δίνω στην υπηρεσία κλπ και δεν τα συμφωνώ μέσα με την κοπέλα, μου φάνηκε περίεργο ή εγώ ξέρω λαθος;
Γενικά για Χυσιμο δεν είχε κάτι καλο, να πεις ότι θα πιάσουν αξία τα χρήματα στο πήδημα , φατε μάτια ψάρια η φάση!
Καλύτερα να κρατήσεις τα χρήματα καμία εβδομάδα και να πάρεις εσκορτ, έχει χαλάσει η φάση.
Η τραβελοτσατσα έλειπε, μπήκα και σε εκείνο το σπίτι 11α αν θυμάμαι καλά, μπετυ Μπιάνκα κάπως έτσι λεγόταν η πουτανα, μαπα δεν μπήκα, με την κοπέλα να της κακοφαίνεται.
στο σπίτι που είναι η μουναρα η Κατερίνα που είπα πιο πάνω μου ειπε η Τσατσα ήρθες να πάρεις μάτι και να τον παίξεις μετά όλο βόλτες κανεις δεν μπαίνεις κλπ. Με εκνεύρισε και την ρώτησα σε ξέρω από χτες Και μιλάς απότομα; γιατί εγώ έχω χρήματα βγάζω το πορτοφόλι δείχνω τα χρήματα και λέω αλλά σε εσας εδώ δεν θα τα έδινα ούτε σε δέκα ζωές με τέτοια αγένεια. Με εκνεύρισε άπειρα, να γαμησουμε πάμε μιλάμε ευγενικά θελουμε να μας φέρονται ευγενικά όχι σαν ζώα.
Η Βίκυ η μουναρα με τα γαλανά μάτια η ξανθιά, φυλής μεγάλα νούμερα, έχει κάνει απίστευτη κοιλιά, νόμιζα ήταν έγκυος. Πραγματικά πρέπει να κόψει το φαγητό , έφυγα αχυστος γιατί μου την έσπασα που βαριόταν , για να έρθει στο κρεβάτι έσερνε τις παντόφλες. Γενικά αυτές οι γκόμενες που βαριούνται και το παίζουν κάποιες Γιαιτ είναι ωραίες είναι για πολλές φάπες.
Μαύρο στην Βίκυ γιατί έχει αυτόν τον χαρακτήρα που δεν μου αρέσει
και η 2η κριτική
@DmtrsxXx 2:22
Δεν εχει μουνί εχει πιεστικό (7.8) | Ιάσονος 20Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Ιάσονος 20Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από dmtrsxxx με βαθμολογία 7.8www.bourdela.com
@DmtrsxXx 2:22
Δεν εχει μουνί εχει πιεστικό (7.8) | Ιάσονος 20Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Ιάσονος 20Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από dmtrsxxx με βαθμολογία 7.8www.bourdela.com