n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 237.595
- Πόντοι
- 46.232
Βεργας 7 & 2Συγνωμη η τσιαντακης σε ποιο είναι?
Βεργας 7 & 2Συγνωμη η τσιαντακης σε ποιο είναι?
Ρε τύπε διάβασε μια σελίδα πίσω....Μήπως πήγες στο φυλής 71 όροφο και είδες αν είναι η Λίλη εκεί;
Διδύμου 8ΒΣε ποιό μαγαζί θεωρείτε οτι θα έχει κάποιος το καλύτερο duo;
Μπορω να εχω κι εγω;έχεις πμ
Ευχαριστω
Φιλε Σμυρνη αυτη ειναι η γνωστη Σολ που δουλευε περυσι περιπου το Πασχα στο Φ134?τώρα live επιγραμματικα
Φυλής 61 Σόλ, σε απλό πρόγραμμα.
αν και έχει ξαναγραφτεί, ναιΦιλε Σμυρνη αυτη ειναι η γνωστη Σολ που δουλευε περυσι περιπου το Πασχα στο Φ134?
Η Ειρήνη θα δουλεύει 1η πρωινή, ρώτησες?Χαχαχα πολύ γέλιο...Έκανα τσάρκα για την Τσιαντακη όπως προείπα. Πήγα Βέργας 7 πάνω και ήταν μόνο η Κωνσταντίνα το θωρηκτό η αγρινιωτισσα. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Την είχα πάρει κάνα δυο φορές στο παρελθόν και με θυμόταν η πουτανα... Και με το που λέω δε θα περάσω κατέβασε κατι μούτρα, και συνέχισα με θράσος, αν υπάρχει και άλλη κοπέλα και φεύγοντας μου λέει ΌΧΙ με αυτή τη μπάσα φωνή που έχει... Τρανταχτηκαν οι τοίχοι...
Έλλης 3 η τσατσά ανέφερε και είδα μόνο Κατερίνα gilf με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, με πιασίματα λίγα περιττά κιλά.
Αλκιβιάδου 16Γ Ειρήνη ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, milf με κανονικό ωραίο σωμα.
Με τρόμαξε η Κωνσταντίνα και πάω να κρυφτώ στην φωλιά μου...
Καλή συνέχεια συναγωνιστές...
Την γλύτωσε αυτή τη φορά η Τσιαντακης... Αλλά ο Καυλις χτυπάει 2 φορές!
Συγγνώμη αλλά για ποια Ειρήνη λέτε ;Η Ειρήνη θα δουλεύει 1η πρωινή, ρώτησες?
Δε ρώτησα αλλά από ότι είδα και από άλλες ενημερώσεις είναι σίγουρα 1η βάρδια. Όμορφη μου φάνηκε και σεξι...Η Ειρήνη θα δουλεύει 1η πρωινή, ρώτησες?
Δε ρώτησα αλλά από ότι είδα και από άλλες ενημερώσεις είναι σίγουρα 1η βάρδια. Όμορφη μου φάνηκε και σεξι.Η Ειρήνη θα δουλεύει 1η πρωινή, ρώτησες?
Ελένη στη διδύμου 18 ή 20 υπόγειο, αν θυμάμαι καλά, δούλευε και στο 22 παλιότερα. πιτσιρίκα γύφτο Βουλγάρα, Πιπινο φάση από σώμα αλλά τις τελευταίες φορές που την έχω πάρει κλέβει στις στάσεις. Την πρώτη φορά που την είχα πάρει χρόνια πριν, την είχα ερωτευτεί και ήταν τέλεια στο δωμάτιο, χωρίς μα και μου και δεκτική και φαινόταν να γουστάρει.Κάποιο για πρωκτικό χωρίς μα και μου ? Όσο πιο νεαρή γίνεται
Είναι η Ειρήνη που δούλευε Φωκαίας 17β ;Δε ρώτησα αλλά από ότι είδα και από άλλες ενημερώσεις είναι σίγουρα 1η βάρδια. Όμορφη μου φάνηκε και σεξι...
ΌχιΕίναι η Ειρήνη που δούλευε Φωκαίας 17β ;
Αν και πειραγμένες λίγο στο πρόσωπο οι φωτογραφίες, ναιΜάγκες η Ναταλια που δούλευε πριν λίγο καιρό στο φυλής 56 είναι αυτή εδώ;;
Έχει προϋπηρεσία στο ΜεταξουργειοΣυγγνώμη αλλά για ποια Ειρήνη λέτε ;