PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 361
Ρε παιδια μια κοντη γυφτοπιτσιρικα στο υπογειο Διδυμου 18 ή 20 τι βαρδια παιζει?
1ηΡε παιδια μια κοντη γυφτοπιτσιρικα στο υπογειο Διδυμου 18 ή 20 τι βαρδια παιζει?
Σε λατρευω.
Φαντάζομαι ξέρεις τι συμβαίνει εκεί Γίγαντα έτσι???Σε λατρευω.
ξεχασες την Χριστινα η Ελληνοουκρανςζα, Χριστινα μουναροπιπινα, και άλλες που ξεχναω εγώ. Αυτες ποιός τισ βάπτισε?Δεν είναι δικό μου αυτό, νομίζω το Ναταλί "Τσιαντακης" και Φωτεινή "Γκμοχ" είχαν βγει από τον Πύραυλο @Οξαποδω
μερικά που έχω βγάλει απ αυτά πού θυμάμαι δηλαδή τώρα, είναι Άννα Κου ,Χριστίνα ξαδέρφη Άννας Κου, Αννα Pitsos, Αννα Ροφός, Ναταλί Τουρλοκωλιαστρα, Ιωαννα η Βολειμπολιστρια Άντζελα Formet κλπ
Ρομαντικα σκηνικα?Φαντάζομαι ξέρεις τι συμβαίνει εκεί Γίγαντα έτσι???
Στην Ανδριάνα ήρθε περίοδος πριν 11 μέρες εγώ το είχα 1ογράψει. Ακόμα δεν επέστρεψε??Α διδυμου 18 το βρηκα οκ. Την Αντριαννα σκεφτομουν χωματιανου 11 αλλα μαλλον δεν θα ειναι σημερα λογω περιοδου που ειχε υποθει πριν 2-3 μερες απο εναν συναγωνιστη εδω.
Το "Ναταλί Τσιαντάκης" το είχε επινοήσει ο zerotolerance, ωστόσο το χρησιμοποιούσα συστηματικά.Δεν είναι δικό μου αυτό, νομίζω το Ναταλί "Τσιαντακης" και Φωτεινή "Γκμοχ" είχαν βγει από τον Πύραυλο @Οξαποδω
μερικά που έχω βγάλει απ αυτά πού θυμάμαι δηλαδή τώρα, είναι Άννα Κου ,Χριστίνα ξαδέρφη Άννας Κου, Αννα Pitsos, Αννα Ροφός, Ναταλί Τουρλοκωλιαστρα, Ιωαννα η Βολειμπολιστρια Άντζελα Formet κλπ
Έγραψε ο Σμύρνης, για αυτόν, τις προάλλες. Εδώ είναι, έχει αλλάξει nickname και συνεχίζει να παρακαλάει πουτάνες. Επίσης, δεν είναι θρυλικός, τριμάλακας είναι.Τι απέγινε άραγε ο θρυλικός Ορέστης Κου;
καλημέρα, πολύ καλή η Εβελινα στανταρακι μου και περνούσα πάντα καλά αλλά βασίλισσα ήταν μια...η ΒανέσαΑν και λέτε αστεία παρατσούκλια..
Θα έλεγα και την Εβελίνα έτσι γιατί αξίζει να την θυμόμαστε.
Εβε η βασίλισσα..που ήταν όντως.
Ε τότε τα εύσημα στον @ZeroTolerance για την ευρηματικοτηταΤο "Ναταλί Τσιαντάκης" το είχε επινοήσει ο zerotolerance, ωστόσο το χρησιμοποιούσα συστηματικά.
Ούτε το "Φωτεινή Γκμοχ" είχα επινοήσει.
Τι απέγινε άραγε ο θρυλικός Ορέστης Κου;
Την κυριακη εκει ηταν παντως κατα τις 3-4 που πηγα.Στην Ανδριάνα ήρθε περίοδος πριν 11 μέρες εγώ το είχα 1ογράψει. Ακόμα δεν επέστρεψε??