Σμυρνη για καλό duo που να απευθυνθώ;live update
Φυλής 69β Λανα είπε η υπηρεσία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 86α άνοιξε η κάτω πόρτα, κλειστό το φως, ανέβηκα αλλά πάνω κλειστά.
Φυλής 59 έκλεισε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόρρυ σκάλωσα, ποιά Ρωξάννα είναι αυτή που λες;live update
Φωκαιας 19 είναι με πολιτικά έξω από το μαγαζί η Νάταλι, από Αλκιβιάδου 16β, Φωκαίας 27Β, 27α και Φιλιππιδου 11α μαζί με την Ρωξαννα και περιμένουν την υπηρεσία.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.424
- Πόντοι
- 46.232
Σόρρυ σκάλωσα, ποιά Ρωξάννα είναι αυτή που λες;
είναι μια από αυτές που εσύ χθες έγραψες σα Χριστίνα και Άντζελα, δουλεύουν δύο βδομάδες περίπου εκεί Ρωξανα και Νάταλι με προϋπηρεσία στο Μεταξουργειο, τώρα που ήρθε και Νάταλι/Νατα ίσως τους άλλαξαν όνομα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.424
- Πόντοι
- 46.232
έχεις πμΣμυρνη για καλό duo που να απευθυνθώ;
Μήπως πήγες στο φυλής 71 όροφο και είδες αν είναι η Λίλη εκεί;live update
Φυλής 69β Λανα είπε η υπηρεσία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 86α Σοφία λατινα που πριν λίγο είδα στο Φώκαιας 27α, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 59 κατω Κατερίνα και Τζουλιανα λατινες, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 19 είναι με πολιτικά έξω από το μαγαζί η Νάταλι, από Αλκιβιάδου 16β, Φωκαίας 27Β, 27α και Φιλιππιδου 11α μαζί με την Ρωξαννα και περιμένουν την υπηρεσία.
Φωκαιας 27α έκλεισε.
Διδύμου 8α Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στη κοιλίτσα.
Χαχα οκ, τις έχω δεί τις προάλλες. Η Νάταλι είπε αυτά τα ονόματα που έγραψα ότι ΘΑ έρθουν,αλλά δεν είπε πότε! Ίσως εννοούσε αυτές που λες και τις βάφτισε διαφορετικά,θα δούμε.![]()
είναι μια από αυτές που εσύ χθες έγραψες σα Χριστίνα και Άντζελα, δουλεύουν δύο βδομάδες περίπου εκεί Ρωξανα και Νάταλι με προϋπηρεσία στο Μεταξουργειο, τώρα που ήρθε και Νάταλι/Νατα ίσως τους άλλαξαν όνομα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.424
- Πόντοι
- 46.232
Βεργας 7 & 2Συγνωμη η τσιαντακης σε ποιο είναι?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.424
- Πόντοι
- 46.232
Ρε τύπε διάβασε μια σελίδα πίσω....Μήπως πήγες στο φυλής 71 όροφο και είδες αν είναι η Λίλη εκεί;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 185
- Like
- 23.228
- Πόντοι
- 32.478
Διδύμου 8ΒΣε ποιό μαγαζί θεωρείτε οτι θα έχει κάποιος το καλύτερο duo;
Διδυμου 27
Αγκύρας 9 και 12Β
Μπορω να εχω κι εγω;έχεις πμ
Δεν εχω κανει ποτε duo και θελω να το βγαλω απο την bucket list
Ευχαριστω
Χαχαχα πολύ γέλιο...Έκανα τσάρκα για την Τσιαντακη όπως προείπα. Πήγα Βέργας 7 πάνω και ήταν μόνο η Κωνσταντίνα το θωρηκτό η αγρινιωτισσα. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Την είχα πάρει κάνα δυο φορές στο παρελθόν και με θυμόταν η πουτανα... Και με το που λέω δε θα περάσω κατέβασε κατι μούτρα, και συνέχισα με θράσος, αν υπάρχει και άλλη κοπέλα και φεύγοντας μου λέει ΌΧΙ με αυτή τη μπάσα φωνή που έχει... Τρανταχτηκαν οι τοίχοι...
Έλλης 3 η τσατσά ανέφερε και είδα μόνο Κατερίνα gilf με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, με πιασίματα λίγα περιττά κιλά.
Αλκιβιάδου 16Γ Ειρήνη ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, milf με κανονικό ωραίο σωμα.
Με τρόμαξε η Κωνσταντίνα και πάω να κρυφτώ στην φωλιά μου...
Καλή συνέχεια συναγωνιστές...
Την γλύτωσε αυτή τη φορά η Τσιαντακης... Αλλά ο Καυλις χτυπάει 2 φορές!
Έλλης 3 η τσατσά ανέφερε και είδα μόνο Κατερίνα gilf με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, με πιασίματα λίγα περιττά κιλά.
Αλκιβιάδου 16Γ Ειρήνη ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, milf με κανονικό ωραίο σωμα.
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.254
- Πόντοι
- 731
Φιλε Σμυρνη αυτη ειναι η γνωστη Σολ που δουλευε περυσι περιπου το Πασχα στο Φ134?τώρα live επιγραμματικα
Φυλής 61 Σόλ, σε απλό πρόγραμμα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.424
- Πόντοι
- 46.232
αν και έχει ξαναγραφτεί, ναιΦιλε Σμυρνη αυτη ειναι η γνωστη Σολ που δουλευε περυσι περιπου το Πασχα στο Φ134?
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 6.745
- Πόντοι
- 2.836
Η Ειρήνη θα δουλεύει 1η πρωινή, ρώτησες?Χαχαχα πολύ γέλιο...Έκανα τσάρκα για την Τσιαντακη όπως προείπα. Πήγα Βέργας 7 πάνω και ήταν μόνο η Κωνσταντίνα το θωρηκτό η αγρινιωτισσα. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Την είχα πάρει κάνα δυο φορές στο παρελθόν και με θυμόταν η πουτανα... Και με το που λέω δε θα περάσω κατέβασε κατι μούτρα, και συνέχισα με θράσος, αν υπάρχει και άλλη κοπέλα και φεύγοντας μου λέει ΌΧΙ με αυτή τη μπάσα φωνή που έχει... Τρανταχτηκαν οι τοίχοι...
Συγγνώμη αλλά για ποια Ειρήνη λέτε ;Η Ειρήνη θα δουλεύει 1η πρωινή, ρώτησες?
Δε ρώτησα αλλά από ότι είδα και από άλλες ενημερώσεις είναι σίγουρα 1η βάρδια. Όμορφη μου φάνηκε και σεξι...Η Ειρήνη θα δουλεύει 1η πρωινή, ρώτησες?
Δε ρώτησα αλλά από ότι είδα και από άλλες ενημερώσεις είναι σίγουρα 1η βάρδια. Όμορφη μου φάνηκε και σεξι.Η Ειρήνη θα δουλεύει 1η πρωινή, ρώτησες?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 14K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 48K
- Απαντήσεις