Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Από το μουστάκι....Ρε παιδιά από που έχει βγει το τσιαντακης χαχαχαχαχ πεθαίνω
Από το μουστάκι....Ρε παιδιά από που έχει βγει το τσιαντακης χαχαχαχαχ πεθαίνω
Σεβαστε Σμύρνη, αξίζει να διαβάζει κανείς κάθε σου ενημέρωση ακόμα κ για τα νικnames που εφευρίσκεις! Κ αν δεν το έχεις βγάλει εσύ, σε κάθε περίπτωση μαθαίνουμε κ μείς οι νέοιτην έχεις δει να περπατάει?είναι νικ νειμ πάνω από 13 χρόνια
Σεβαστε Σμύρνη, αξίζει να διαβάζει κανείς κάθε σου ενημέρωση ακόμα κ για τα νικnames που εφευρίσκεις! Κ αν δεν το έχεις βγάλει εσύ, σε κάθε περίπτωση μαθαίνουμε κ μείς οι νέοι
Από το μουστάκι....
Βασικά ουτε την έχω δει καν, πλακα κανω.Τυπε ποιο μουστάκι αυτή είναι περιπτωση. Πρησμένα ποδια έχει φάτσα δημόσιας υπαλλήλου πριν τη συνταξη. Ιερό τέρας του αγοραιου έρωτα. Όνομα κ πραμα.
Οι γιαγιάδες 70 χρ στη τροφωνιου είναι μοντέλα μπροστά της.
Βασικά ουτε την έχω δει καν, πλακα κανω.
Δεν είναι δικό μου αυτό, νομίζω το Ναταλί "Τσιαντακης" και Φωτεινή "Γκμοχ" είχαν βγει από τον Πύραυλο @ΟξαποδωΣεβαστε Σμύρνη, αξίζει να διαβάζει κανείς κάθε σου ενημέρωση ακόμα κ για τα νικnames που εφευρίσκεις! Κ αν δεν το έχεις βγάλει εσύ, σε κάθε περίπτωση μαθαίνουμε κ μείς οι νέοι
Παραπάνω απο καλή.Καμια γνωμη για Κριστη στο Κων/λεως 166;
Δέχομαι την πρόκληση συναγωνιστή!Τι Τσιαντακης τυπε αυτή στη Βέργας 7 Σρεκακης πρεπει να λέγεται. Σαν τον Σρεκ είναι.
Οποίου του σηκωθεί με αυτήν εγώ του πληρωνω και άλλη μια επίσκεψη.
Ναι απόγευμαΝόμιζα ότι είχε αποχωρήσει...ούτε εγώ την έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα....μπορεί και να κάνω το κασκαντρριλικι.... απόγευμα βάρδια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νόμιζα ότι είχε αποχωρήσει...ούτε εγώ την έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα....μπορεί και να κάνω το κασκαντρριλικι.... απόγευμα βάρδια?
Δέχομαι την πρόκληση συναγωνιστή!
Πέθανα χαχαχαχαχΔεν είναι δικό μου αυτό, νομίζω το Ναταλί "Τσιαντακης" και Φωτεινή "Γκμοχ" είχαν βγει από τον Πύραυλο @Οξαποδω
μερικά που έχω βγάλει απ αυτά πού θυμάμαι δηλαδή τώρα, είναι Άννα Κου ,Χριστίνα ξαδέρφη Άννας Κου, Αννα Pitsos, Αννα Ροφός, Ναταλί Τουρλοκωλιαστρα, Ιωαννα η Βολειμπολιστρια Άντζελα Formet κλπ
Να πω την αλήθεια μου, μου έχει τύχει να έχω τέτοιες καβλες και να θέλω να γαμησω και την πιο χάλια, για τελείως βρώμικο γαμησι. Παίζουν φορές που για εμπειρία και από τρελή καυλιτιδα να έχω πάρει grannies, χοντρες θωρηκτα κτλ..Α μαλιστα απο οτι φαινεται έχουμε και τολμηρούς καβλιάρηδες εδω μέσα.
Σκληροί πορνο κομάντο ! Ευγε !
Τρεχει στον ασβεστη ....??την έχεις δει να περπατάει?είναι νικ νειμ πάνω από 13 χρόνια
Μονο την Νικη "Μανταλος" εχω βαφτισιμιά εγω !!!Δεν είναι δικό μου αυτό, νομίζω το Ναταλί "Τσιαντακης" και Φωτεινή "Γκμοχ" είχαν βγει από τον Πύραυλο @Οξαποδω
μερικά που έχω βγάλει απ αυτά πού θυμάμαι δηλαδή τώρα, είναι Άννα Κου ,Χριστίνα ξαδέρφη Άννας Κου, Αννα Pitsos, Αννα Ροφός, Ναταλί Τουρλοκωλιαστρα, Ιωαννα η Βολειμπολιστρια Άντζελα Formet κλπ
Να το κάνεις το κασκαντεριλίκι έτσι για το βιογραφικό.Νόμιζα ότι είχε αποχωρήσει...ούτε εγώ την έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα....μπορεί και να κάνω το κασκαντρριλικι.... απόγευμα βάρδια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νόμιζα ότι είχε αποχωρήσει...ούτε εγώ την έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα....μπορεί και να κάνω το κασκαντρριλικι.... απόγευμα βάρδια?
Ναι, δε διαφωνώ για την πίπα της, ήταν πολύ καλή. Όταν όμως είδα την τρίχα της που ήταν περισσότερη από τη δική μου, αναρρωτήθηκα αν έχω περάσει με ladyboy. Κι αυτά μπορούν να έχουν περιποιημένα άκρα.Δοκίμασα και εγώ την κατερινα από Φωκαίας25 όροφος. 69 δεν κάνω ποτέ σχεδόν σε μπουρδελο, όποτε δεν είχα άσχημη εμπειρία. Καλή πίπα κάνει με προσπάθειες για deep throat και αρκετά σάλια. Στήνεται καλά και τον τρώει αδιαμαρτύρητα με καλη αίσθηση μουνιού παρά την κρέμα. Συμφωνώ για την τρίχα στα χέρια είναι το μόνο αρνητικό στην εμφάνισή της, αλλά δεν είναι τραγικό. Εχει όμορφο πρόσωπο, τέλειο χαμόγελο, όπως επίσης και περιποιημένα άκρα σε χέρια και πόδια. (Χίλιες φορές για μένα να έχει λίγο τρίχα στα χέρια