Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 345 άτομα (36 μέλη και 309 επισκέπτες)

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Κάποιο για πρωκτικό χωρίς μα και μου ? Όσο πιο νεαρή γίνεται

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Κάποιο για πρωκτικό χωρίς μα και μου ? Όσο πιο νεαρή γίνεται
Ελένη στη διδύμου 18 ή 20 υπόγειο, αν θυμάμαι καλά, δούλευε και στο 22 παλιότερα. πιτσιρίκα γύφτο Βουλγάρα, Πιπινο φάση από σώμα αλλά τις τελευταίες φορές που την έχω πάρει κλέβει στις στάσεις. Την πρώτη φορά που την είχα πάρει χρόνια πριν, την είχα ερωτευτεί και ήταν τέλεια στο δωμάτιο, χωρίς μα και μου και δεκτική και φαινόταν να γουστάρει.

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
485
Πόντοι
21
Μάγκες η Ναταλια που δούλευε πριν λίγο καιρό στο φυλής 56 είναι αυτή εδώ;;

Συνημμένα

• IMG_1459.png
    IMG_1459.png
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 47
  • IMG_1459.png
    IMG_1459.png
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 47

Saroulis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
200
Πόντοι
21
Χαιρετώ τους συναγωνιστές από Ελλάδα. Σε 2 εβδομάδες θα είμαι Αθήνα για 24 ώρες και αποφάσισα να κάνω την πρώτη μ εξόρμηση σε μπου μετά από κάποιες επισκέψεις μου σε βίζιτες στην Κύπρο. Έτσι έχω κάποιες απορίες αν μπορείτε να με βοηθήσετε.

1) τι τιμές παίζουν? Έχω δει από τα πολύ χαμηλά 10/20 ως και 100€. Εγώ ιδανικά ψάχνω κάτι φτηνό αλλά να προσφέρει κάποια πράματα, πχ ακαπ τσιμπουκι.

2) σε τι περιοχή να κινηθώ? Αμπελόκηπους θα γυρίζω γενικά αλλά φαντάζομαι μπορώ να πάω κάπου απλά θέλω να είναι ασφαλές ώστε να μπορώ να κυκλοφορησω μόνος με μια backpack δίχως φόβο.

3) η διαδικασία πως πάει γενικά είναι η τσατσά εκεί και με καθοδηγεί? Πως επιλέγω σε ποιον οίκο να μπω

4) γενικά αν μπορείτε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη, κατά προτίμηση μιλφακι που να αξίζει εγγυημένα!!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές προκαταβολικα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232

kauliaris26arhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα γνωρίζετε αν κάποια κοπέλα σε πρωινή βάρδια έχει σχεδιακι στο μουνακι της? Πχ γραμμή η τρίγωνο?

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.960
Πόντοι
1.336
Χαιρετώ τους συναγωνιστές από Ελλάδα. Σε 2 εβδομάδες θα είμαι Αθήνα για 24 ώρες και αποφάσισα να κάνω την πρώτη μ εξόρμηση σε μπου μετά από κάποιες επισκέψεις μου σε βίζιτες στην Κύπρο. Έτσι έχω κάποιες απορίες αν μπορείτε να με βοηθήσετε.

1) τι τιμές παίζουν? Έχω δει από τα πολύ χαμηλά 10/20 ως και 100€. Εγώ ιδανικά ψάχνω κάτι φτηνό αλλά να προσφέρει κάποια πράματα, πχ ακαπ τσιμπουκι.

2) σε τι περιοχή να κινηθώ? Αμπελόκηπους θα γυρίζω γενικά αλλά φαντάζομαι μπορώ να πάω κάπου απλά θέλω να είναι ασφαλές ώστε να μπορώ να κυκλοφορησω μόνος με μια backpack δίχως φόβο.

3) η διαδικασία πως πάει γενικά είναι η τσατσά εκεί και με καθοδηγεί? Πως επιλέγω σε ποιον οίκο να μπω

4) γενικά αν μπορείτε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη, κατά προτίμηση μιλφακι που να αξίζει εγγυημένα!!

Ψάξε αν θες την πιάτσα φυλης λιοσίων και μαραθώνος στο χάρτη του μπου,αυτα είναι στο 20ε/10λεπτά κι άν δε βρείς κάτι τότε ψάχνεις στα στούντιο,στο 50άρικο και πάνω,ρίξε ματιά στο νήμα ενημέρωση στούντιο.

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486

Κουμμμμμππππαρε.....κάνε 1-2 ωρίτσες έρευνα στις κριτικές και κοίτα στο θρεντ εδώ καμία βδομάδα πίσω...και θα καταλάβεις που θα πας...κάνε μια λίστα...κάνε τα κατοσταρικα σου 20ρικα... κατέβα φυλής...και άμα έχεις κάνει την έρευνα... ακαποτα, Γκρόβερ κλπ...είναι διαθέσιμα...αφού δεν είσαι και από Αθήνα...για εσένα θα είναι φρέσκο κρέας...άρα ...βουρ στον πατσά

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Χυστες μου καλησπέρα.
Μετά από τρία χρόνια αποχής ξαναεπεστρεψα στο άθλημα. Για αυτό παρακαλώ την προσοχή σας. Η μιλφ Σοφία που εμφανίζεται αυτές τις μερες τα πρωινά στο Ι44β είναι η ίδια που πριν εξαφανιστεί τελευταία φορά έκανε εμφανίσεις στο ΜΑ25 μέχρι το 2018? Την ψάχνω από τότε.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.295
Πόντοι
2.021
Χυστες μου καλησπέρα.
Μετά από τρία χρόνια αποχής ξαναεπεστρεψα στο άθλημα. Για αυτό παρακαλώ την προσοχή σας. Η μιλφ Σοφία που εμφανίζεται αυτές τις μερες τα πρωινά στο Ι44β είναι η ίδια που πριν εξαφανιστεί τελευταία φορά έκανε εμφανίσεις στο ΜΑ25 μέχρι το 2018? Την ψάχνω από τότε.
Όχι φίλε μου ! Αυτή την Σοφία την έψαχνα κι εγώ. Στανταρακι μου. Όταν άφηνε το κινητό της σε χαρτάκια στο κομοδίνο δεν είχα πάρει ούτε μια φορά.
Η Σοφία που αναφέρετε είναι από το Κολωνού 27 όροφος που πάνε πακέτο με την Φωτεινή από κει.

Όντως την έψαχνα κι εγώ.
Αν κάποιος έχει να αναφέρει κάτι, ευχαρίστως τον ακούμε.

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Όχι φίλε μου ! Αυτή την Σοφία την έψαχνα κι εγώ. Στανταρακι μου. Όταν άφηνε το κινητό της σε χαρτάκια στο κομοδίνο δεν είχα πάρει ούτε μια φορά......
Συναγωνιστή πρύτανη του πανεπιστημίου του έρωτα ακριβώς αυτήν εννοώ.
Τελευταίες εμφανίσεις έκανε το 2018 στο ΜΑ25 πάνω. Από τότε εξαφανίστηκε. Στο φόρουμ για τις χαμένες ιερόδουλες κάποιος ανέφερε ότι είχε πάει για λίγο στην πάτρα σε ένα κωλόμπαρο. Μετά αγνοούνται τα ίχνη της. Την ψάχνουν πολύς κόσμος από ότι κατάλαβα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom