- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Σβήστηκαν καμιά 60ριά μηνύματα και δύο μέλη αποκλείστηκαν από το topic (προς το παρόν). Συνεχίζουμε κανονικά.
Σβήστηκαν καμιά 60ριά μηνύματα και δύο μέλη αποκλείστηκαν από το topic (προς το παρόν). Συνεχίζουμε κανονικά να γαμαμε στο Μεταξουργείο με τα αδέρφια μας τους Πακιστανούς.
Περισσότερες πληροφορίες?Τζούλια στην Ιάσωνος πρωινή βάρδια, λεπτή μελαχρινή με ωραίο κωλαρακι που το δίνει με χαρά και χωρίς βιασύνη
Η ιδια Τζουλια που ηταν Κολωνου 27β τωρα εχει παει Ιασωνος 37α εαν θυμαμαι καλα...Περισσότερες πληροφορίες?
ποια other news πάντα πήγαινε και απέναντι όπως όλες τις αλυσίδαςin other news, η Ρανια απο τι ειδα παιζει και στο Φ65 πανω(χθες τουλαχιστον εκει την πετυχα).
Παίδες, πάμε να του ρίξουμε όλοι μια αναφορά για χειμερινό ''μπάνιο''!
Ban τώρα εάν δεν απολογηθεί στον άρχοντα της ενημέρωσης αλλά και των κριτικών!
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη! Σε ευχαριστούμε, Αντισθένη!Σβήστηκαν καμιά 60ριά μηνύματα και δύο μέλη αποκλείστηκαν από το topic (προς το παρόν). Συνεχίζουμε κανονικά.
Ναι από εμένα ξεκίνησε με αυτά που έγραψα. Ακριβώς το ίδιο και εγώ 1η φορά πήγα ήταν πολύ μαλακά δεν μου έδωσαν την αίσθηση να είναι fake. Τα χάιδεψα νορμάλ χωρίς να τα πιέσω ιδιετερα πολύ κάτι που άρεσε στην κοπέλα και μου το είπε ότι ξέρεις να πιάνεις όχι σαν κάτι άλλους που με πονάνε.Για τα βυζιά της Νταϊάνας σκίζονται τα παλικάρια χαχαχα
Και εγώ που δεν την ήξερα πιο παλιά δεν το κατάλαβα ότι ήταν σιλικόνες. Ο Σμύρνης το είπε και τώρα που το συζητήσατε θέλω να τα ξαναζουληξω χαχαχαχα
Υπάρχουν κριτικές και από Ιάσωνος 37Α και από Κολωνού 27Β μπορείς να μπεις και να δεις.Περισσότερες πληροφορίες?
Στην μεσαία πόρτα είναι ;Ευκαιρία με τη βροχή και ανέβηκα στο Ιάσονος 44 το μεσαίο για τη Φωτεινή μετά από καιρό,δεν έχει αλλάξει καθόλου η καύλα της που την ενίσχυσα έντεχνα,τη ρούφηξα και με στράγγιξε μετά από μερικές πουτσιές, άκρως επιτυχημένη συνεδρία στο δεκάρικο!
Ναι φιλαράκι μου κομοδίνο είναι, απλά έχει κωλαραπαιδια αυτη η η κολομβιανη Μελλίσα που δουλευει στο Φωκαιας 27 υπογειο απογευματινη βαρδια την εχει παρει κανεις λεει τιποτα?
Αυτό που έχει την σκάλα είναιΣτην μεσαία πόρτα είναι ;
Σίγουρα δεν ήταν η Μαρία Χοσέ;Προχτές τα ξημερώματα στο Φωκαιας 19 είδα μια λατίνα η οποία άγγιζε το τέλειο. Σε φάτσα και κορμί! Δεν ήταν η Μισέλ που την είχα δει τις άλλες μέρες τρίτη βαρδια. Μιλάμε την είδα και αλιθωρησα.... @n.smirni76 έχουμε κάποια πληροφορία για αυτήν; Αν και η τρίτη βαρδια δεν είναι το φορτε σου. Κανενός δεν είναι βασικά το φορτε. Οι μεγάλοι γαμιαδες πρεπει να κοιμόμαστε και λίγο....
Δισυλλαβο όνομα. Απλο αλλά ασυνήθιστο. Δεν το έχω ξανά ακουσει.
Μαλακες είχε ένα κωλο γάμησέτα.... Φάτσα μις κόσμος!
Σώμα μοιάζει με αυτή που κοινοποιησες. Μπορεί να ήταν και αυτή η Μαρία Χοσέ.Σίγουρα δεν ήταν η Μαρία Χοσέ;
Την έχεις δει στο παρελθόν;
Η Μαρία Χοσέ όταν είχα πάει στο 19 έφυγε από έναν πελάτη ενοχλημένη, επειδή αυτός ήθελε 69 αλλά αυτή δεν κάνει. Όντως δε δέχεται 69;Σώμα μοιάζει με αυτή που κοινοποιησες. Μπορεί να ήταν και αυτή η Μαρία Χοσέ.
Απλά έπαθα πλακα.
Θα το επιβεβαιώσω όταν την συναντήσω τέλος εβδομάδαςΗ Μαρία Χοσέ όταν είχα πάει στο 19 έφυγε από έναν πελάτη ενοχλημένη, επειδή αυτός ήθελε 69 αλλά αυτή δεν κάνει. Όντως δε δέχεται 69;
Εσύ πάλι περιγράφεις την μελισαδεν ήταν η Μαρία-Χοσέ! αυτή
που λέει ο συναγωνιστής ήταν τούμπανο, την έχω αναφέρει και σε κριτική
μου, μεγάλα βυζιά και τέλεια κωλάρα! επίσης πολύ όμορφο πρόσωπο με μακρί
μαύρο μαλλί σπάνιο για λατίνα