Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.142
- Πόντοι
- 9.846
Διδυμου 22 το κατω, περασα το πρωι και ήταν το μόνο με λαμπάκι. Χριστίνα ξανθιά ψηλή ωραία γυναίκα περί τα 30. Κορμί ωραίο με μαυρες ζαρτιέρες εντυπωσιακα εσώρουχα η καριόλα και γενικά καθαρό κορμί και ωραίο προσωπο. Απλό προγραμμα ανακοινώθηκε και μετά από ερώτηση μου αν κάνει ακα πιπετο μου είπε η τσα ότι η κοπέλα αν σε δει ότι είσαι καθαρός θα σου κανει. Απορησα
γιατί αν άρχισαν τα τσιμπουκαδικα της Διδυμου τα φιλτραρισμενα πιπετα τότε μιλάμε για αλλαγή στην ιστορία του χωροχρόνου... Οχι πως θα παιρνουσα, απλά ενημερώνω. Δεν την είχα ξαναδεί παντως, αλλά και παλι από τοτε που έφυγε η Τζώρτζιαρα από το 7αρι της Διδυμου παιρναω σπάνια από εκεί. Σαν ένδειξη διαμαρτυρίας μαζί με τους αγρότες κι εγώ μαζί....
γιατί αν άρχισαν τα τσιμπουκαδικα της Διδυμου τα φιλτραρισμενα πιπετα τότε μιλάμε για αλλαγή στην ιστορία του χωροχρόνου... Οχι πως θα παιρνουσα, απλά ενημερώνω. Δεν την είχα ξαναδεί παντως, αλλά και παλι από τοτε που έφυγε η Τζώρτζιαρα από το 7αρι της Διδυμου παιρναω σπάνια από εκεί. Σαν ένδειξη διαμαρτυρίας μαζί με τους αγρότες κι εγώ μαζί....
Τελευταία τροποποίηση: